:) Selamlar efendim...selam burcuuuuuuuuuu
meraaaaalbilmiyorumkismilecanım arkadaşım noldu nie öyle dedin:1shok:
amiiin:Saruboceq:MAŞALLAH YAVRULARA NİCE 8 AY 8-18-28.....88 YAŞLARA
8 aylık olduk
eylül de bugün 8 aylık oldu
:) Selamlar efendim...
Seni gorunce hep yapmam gereken ama yapamadiklarim geliyor aklima Meral ya.
ben yemeğe gidiyorum.
yemekten sonra görüşürüüüüüüüüüüzzzzzzzzzz
ya vallahi farkında diilim meral bu yaptığımın, böyle düşünmene neden olduğum için özür dilerim canım ya haklısın.. ama valla bilerek yaılmış bişey değil.. evde olanlar daha sınırlı giriyor topiğe, bende öyleyim bi açıyorum bişey yazıyorum sonra artık ne zman fırsat bulup oturursam.. belki burda birçok kişiye olmuştur.. ama kalbim herkesle vallahi sıradan bi kalıp laf gibi oldu ama cidden öyle.. iş de olunca insan tüm geçmişi okuyup tek tek alıntı yapıyoduk ne bilim herşey daha düzenli takip ediliyodu.. evde zor oluyo bir gir bir çık.. tam girersin bebiş ağlar.. tam müsait olursun bişey çıkar.. valla şuan uyuyo mesela bak rahat yazıyorum.. gün içinde başka da hiç uyumuyo, anca yürüteçte iken filan girip iki saniye bakıyom belki bişey yazıyorum o kdar..ne bileyim geldiğimden bu yana tek bir kelime laf etmedindeCADIARZU
dayanamadım sorayım bari dedim.:sm_confused:
maşallah Ardayada Eylülede,nice 8 aylara inşallah
benimde burcu ya(( ne yapcez biz bu işi
afiyet olsun, bol bol süt olsun :)
Valla bu gidisle 2011 annelerinden devam edicez :)
ay çok güldüm :)))))
aman dur ben bi 3.yü kaldıramam hadi senin 1 hakkın daha var :))))
Tabi tabi . Var hakkim.. İkinci de olduktan sonra bakirkoyun formuna uye olurum artik Nilgun . Orda da vardir boyle .
Slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
Slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
valla bu gidisle 2011 annelerinden devam edicez :)
ay çok güldüm :)))))
aman dur ben bi 3.yü kaldıramam hadi senin 1 hakkın daha var :))))
ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..Slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne diyonuz siz başbakana uymaya çalışan anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?