2009 Aralık Anneleri

sibel geçmişe bakmadım noldu naz düştümü yoksa.. geçmiş olsun canım ya.. ALLAH korusun yavruları yaramaz bunlar

[QUOTE=b_i_o;14715956]dünürcüüüüüüüüüüm [/QUOTE]

olumunekankayizsmile:lepi:

Dunurum...

Simdi gordum .Naz dusmus gecmis olsun Sibel..

Alinti yapmistim gitti dunur.

8.Aydan itibaren parmak besinlere gecis dedi dun doktor. Ekmegi ver avucuna kemirerek yesin artik dedi. Nasil yapicam bilmiyorum ama .

ne bileyim geldiğimden bu yana tek bir kelime laf etmedindeCADIARZU
dayanamadım sorayım bari dedim.:sm_confused:
ya vallahi farkında diilim meral bu yaptığımın, böyle düşünmene neden olduğum için özür dilerim canım ya haklısın.. ama valla bilerek yaılmış bişey değil.. evde olanlar daha sınırlı giriyor topiğe, bende öyleyim bi açıyorum bişey yazıyorum sonra artık ne zman fırsat bulup oturursam.. belki burda birçok kişiye olmuştur.. ama kalbim herkesle vallahi sıradan bi kalıp laf gibi oldu ama cidden öyle.. iş de olunca insan tüm geçmişi okuyup tek tek alıntı yapıyoduk ne bilim herşey daha düzenli takip ediliyodu.. evde zor oluyo bir gir bir çık.. tam girersin bebiş ağlar.. tam müsait olursun bişey çıkar.. valla şuan uyuyo mesela bak rahat yazıyorum.. gün içinde başka da hiç uyumuyo, anca yürüteçte iken filan girip iki saniye bakıyom belki bişey yazıyorum o kdar..
cidden özür dilerim :teselli:a.s.

Slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri

Tabi tabi . Var hakkim.. İkinci de olduktan sonra bakirkoyun formuna uye olurum artik Nilgun . Orda da vardir boyle .

tamam tamam demedim brşey :) ama bide beni düşün yaaaa :))

iyi işte yavrukuşm,, sen zaten emeklemesin istiyordun, Minimina'da annesinin istediği yolda ilerliyor işte

Ya Eylülde yurutecten cikmaya calisiyor artik . Tepeustu atiyor kendini ayaklarini da kaldiriyor . Odum patliyor ya nasil bisey oldular bunlar yahu :)

ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..
dün de prizlere parmağını dürtüyordu.. ondan önce ki gün vantilatörü kablosundan tutmuş çekiyordu arkasından.. daha öncede lambaderi devirdi allahtan tepesine düşmedi.. ay ya çamaşırlık.. kafası iki demir ipin arasından geçti... ayyy ay gözümü dört değil on dörtte açsam nafile.. allaha emanetler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…