ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..
dün de prizlere parmağını dürtüyordu.. ondan önce ki gün vantilatörü kablosundan tutmuş çekiyordu arkasından.. daha öncede lambaderi devirdi allahtan tepesine düşmedi.. ay ya çamaşırlık.. kafası iki demir ipin arasından geçti... ayyy ay gözümü dört değil on dörtte açsam nafile.. allaha emanetler
valla çok fenalar burcu.. cingibiler resmen..Ya Eylülde yurutecten cikmaya calisiyor artik . Tepeustu atiyor kendini ayaklarini da kaldiriyor . Odum patliyor ya nasil bisey oldular bunlar yahu :)
Yasasin Basbakanimiz.....
neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne diyonuz siz başbakana uymaya çalışan anneler
Orucum diye yanlış okuyorum sanırım basıma vurdu oruç :)))))
âmin cnm siz meralin dediğini yapın o zaman :)))biz de bilmiyoruz ne dediğimizi valla :)
Allah kabul etsin de, biz meralin dediğini yapmazsak, yandık :)
âmin cnm siz meralin dediğini yapın o zaman :)))
sibel geçmişe bakmadım noldu naz düştümü yoksa.. geçmiş olsun canım ya.. ALLAH korusun yavruları yaramaz bunlar
[QUOTE=b_i_o;14715956]dünürcüüüüüüüüüüm
Sibel gecmis olsun Allah beterindenkorusun hepsini
slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..
dün de prizlere parmağını dürtüyordu.. ondan önce ki gün vantilatörü kablosundan tutmuş çekiyordu arkasından.. daha öncede lambaderi devirdi allahtan tepesine düşmedi.. ay ya çamaşırlık.. kafası iki demir ipin arasından geçti... ayyy ay gözümü dört değil on dörtte açsam nafile.. allaha emanetler
Yasasin Basbakanimiz.....
Orucum diye yanlış okuyorum sanırım basıma vurdu oruç :)))))
sibel canım çok geçmiş olsun
sağol canım ya.. dün bi türlü kavuşamadık:))
ayy sorma
bir telde konuşamadık
şimdide nehiri sallıyorum
ayakta sallamaya alıştırdım hafiften
hamaktan kurtulduk:)
annem de ohh dedi
naz iyi dimi?
offf bu ek gıda olayı gerçekten zormuş ya.. kahvaltıda karışım vermek istemiyorum. ayrı ayrı tatlarını bilsin istiyorum. hem püre gibi yemeyi bıraksın istiyorum. ama öyle tek tek tek naz da sıkıloy ben de sonuç doymamış emme krizi gelmiş bi bebek:))
çorba çorba bi yere kadar artık doktor da dolma içi ekşili köfte vs normal yemeklerden ver dedi. e bizim evde doğru düzgün yemek pişmediği için az az al yap ertesi gün yine al yine yap. sonuç kızına hiç vakit ayırmayan sürekli iş yapan bi anne :s
hele bi de evdeyim yetiştiremiyorum işbaşı yapınca noolcak acaba??
nehirin üstten 4 dişi geldi iyice...
artık tutunup kalkma çalışmaları had safhada
yürüteçlen evin altını üstüne getiriyor
yanında biri geçerse yapışıyor beni alın diyor
oyuncakların birini alıp diğerini bırakıyor
canı istemezse atıyor biryerlere
annesi ardaksında tepesinde topluyor
bebe bisküvili herşeyi yiyor deli gibi
gördüğü her bebeğe her çocuğa atlıyor
dakika bırakamıyorum biriyleyken
gece yerde yatıyoruz serin odada ikimiz...
bana uyku zaten haram...anladım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?