2009 Aralık Anneleri

Arzu ben mikrodalga ve çamaşır makinasının zarali oldgunu bliyrm izlemese daha iyi cnm

Ya Eylülde yurutecten cikmaya calisiyor artik . Tepeustu atiyor kendini ayaklarini da kaldiriyor . Odum patliyor ya nasil bisey oldular bunlar yahu :)
valla çok fenalar burcu.. cingibiler resmen..
tek şeye seviniyorum o hareketlendikçe bende çok hareket edip daha kolay kilo veririrm diye bir ümit var içimde :))))))

sibel geçmişe bakmadım noldu naz düştümü yoksa.. geçmiş olsun canım ya.. ALLAH korusun yavruları yaramaz bunlar

evet arzucum ilk düşüşümüzü sabaha karşı yaşadık maalesef (

[QUOTE=b_i_o;14715956]dünürcüüüüüüüüüüm

olumunekankayizsmile:lepi:

Dunurum...

Simdi gordum .Naz dusmus gecmis olsun Sibel..
[/QUOTE]

Sibel gecmis olsun Allah beterindenkorusun hepsini

sağolun kızlar. allahtan bişey olmadı yoksa kendimi hiç affetmezdim valla.

ya benim kızım çok tembel ya. yere yatırıyorumki bi emekleme pozisyonu alsın çabalasın. yada biyerlerden tutunup kalkmaya çalışsın diye çığlık kıyamet ağlıyo. illa ya kucağımda duracak ya yürüteçte. e ben de yürütece fazla koymak istemiyorum kendisi bişeyler öğrensin istiyorum. kucaktada bu sıcakta ikimizde su gibi oluyoruz. ofya.. cimcime kızım benim. ama yürütece koyunca yaramazlığın biri bin para..kafamı çevirmeye gelmiyo hemen bişey yapıyo..

bak sen ablacığa neler başarıyor öyle daha neler yapacaklar hele bir yürüsünler

AMAN AMAN AMAN NELER YAPIYOR UFAK ADAM

Yasasin Basbakanimiz.....

Orucum diye yanlış okuyorum sanırım basıma vurdu oruç :)))))

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

offf bu ek gıda olayı gerçekten zormuş ya.. kahvaltıda karışım vermek istemiyorum. ayrı ayrı tatlarını bilsin istiyorum. hem püre gibi yemeyi bıraksın istiyorum. ama öyle tek tek tek naz da sıkıloy ben de sonuç doymamış emme krizi gelmiş bi bebek:))

çorba çorba bi yere kadar artık doktor da dolma içi ekşili köfte vs normal yemeklerden ver dedi. e bizim evde doğru düzgün yemek pişmediği için az az al yap ertesi gün yine al yine yap. sonuç kızına hiç vakit ayırmayan sürekli iş yapan bi anne :s

hele bi de evdeyim yetiştiremiyorum işbaşı yapınca noolcak acaba??

nehirin üstten 4 dişi geldi iyice...
artık tutunup kalkma çalışmaları had safhada
yürüteçlen evin altını üstüne getiriyor
yanında biri geçerse yapışıyor beni alın diyor
oyuncakların birini alıp diğerini bırakıyor
canı istemezse atıyor biryerlere
annesi ardaksında tepesinde topluyor
bebe bisküvili herşeyi yiyor deli gibi
gördüğü her bebeğe her çocuğa atlıyor
dakika bırakamıyorum biriyleyken
gece yerde yatıyoruz serin odada ikimiz...
bana uyku zaten haram...anladım ben

Son düzenleme:
pelinnnn teknosada ay sonuna kadar 10 krş düşmüş fotolar yineeeeeeeeeeeeee :)
bende akşama göndercem ...bilginiz olsunnnnnnnnnnn

ayy sorma
bir telde konuşamadık
şimdide nehiri sallıyorum
ayakta sallamaya alıştırdım hafiften
hamaktan kurtulduk:)
annem de ohh dedi
naz iyi dimi?

benimki şuan hamakta uyuyor. memede uyuma bitti şimdide hamak krizimiz var. sabah anneme gidiyorum kahvaltıya uykusu geliyor hoop eve uyanıyo anneme gidiyorum öğlen uykusu geliyor hooop eve. bu sıcakta annem 5. katta asansörde yok arabayı çıkar nazı çıkar çantası.. canım çıktı çıktı.. hamakta tehlikeli olmaya başladı zaten. artık koysak yataklarına uyusa bu cadılar olmuyomu yani :)) naz iyi canım keyfi yerinde. ben hala şoktayım. :))

gözünü krokutmak istemiyorum ama çalışınca zor oluyor ama bir şekilde oluyor, sabah biz kahvaltı yaparken mama sandalyesine oturtup alıyorum yanımıza , ufak ufak yumurta sarısı, biraz peynir, küçük ekmek parçalarını pekmeze batırıp veriyorum ağzına öyle yediği kadar yiyor yemediğini kalan yumurtasını felan yine karışım yapıp veriyoruz,
böyle böyle daha kolay alışır gibi geliyor bana dene istersen

aman onu hiç sorma senem, dün gece altını bağlayana kadar , ter attım resmen ,o kadar hareketlendiki ben bezi düzeltene kadar sıpa dönüp salonun ortasına kadar gidiyor bile, kaşla göz arasında ne yaptığını bile anlamıyorum,

sonuç ben bezi bağlayana kadar akla karayı seçiyorum

kızım dötün dötün gitmeye başlamış ve ben bunu göremedim telfonda öğrendimsenağlama bütün ilklerini böylemi öğrenecez allahım sen aklıma mukayyet ol ...çalışan anne olmak çok zor çokkkkkkk:sinifsinif:zırlıyorum şimdi işyerindemafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…