Yasasin Basbakanimiz.....
benimki şuan hamakta uyuyor. memede uyuma bitti şimdide hamak krizimiz var. sabah anneme gidiyorum kahvaltıya uykusu geliyor hoop eve uyanıyo anneme gidiyorum öğlen uykusu geliyor hooop eve. bu sıcakta annem 5. katta asansörde yok arabayı çıkar nazı çıkar çantası.. canım çıktı çıktı.. hamakta tehlikeli olmaya başladı zaten. artık koysak yataklarına uyusa bu cadılar olmuyomu yani :)) naz iyi canım keyfi yerinde. ben hala şoktayım. :))
kızım dötün dötün gitmeye başlamış ve ben bunu göremedim telfonda öğrendimsenağlama bütün ilklerini böylemi öğrenecez allahım sen aklıma mukayyet ol ...çalışan anne olmak çok zor çokkkkkkk:sinifsinif:zırlıyorum şimdi işyerindemafoldumben
slm arkadaşlar
sibel geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.benimkininde düşmüşlüğü vardır çok can sıkar bilirim.
bende berbat bi gece geçirdim ela saat başı uyandı hatta bazen yarım saatte bir sürekli emzirdim sabahta 37.5 ateşi vardı saonradan düştü sanırım bizimki 2.dişini çıkarıyor zaten şiş gözüküyor.Boruakalım bu gece nasıl geçecek. Bide hiç bitmeyen bi hırıltısı var ilaç kullanıyoruz ne zaman geçicek bu hırıltı çok canım sıkılıyor.
sibel ben hamağın üstünü ynaıma alıyordum sende al
kızım dötün dötün gitmeye başlamış ve ben bunu göremedim telfonda öğrendimsenağlama bütün ilklerini böylemi öğrenecez allahım sen aklıma mukayyet ol ...çalışan anne olmak çok zor çokkkkkkk:sinifsinif:zırlıyorum şimdi işyerindemafoldumben
Orucum diye yanlış okuyorum sanırım basıma vurdu oruç :)))))
açılııııııııın dünürüme rot balans çekicemmmm
:mymeka: Çok üzgünüm çoook sengözlerimebaksanab dünür???
slm arkadaşlar
sibel geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.benimkininde düşmüşlüğü vardır çok can sıkar bilirim.
bende berbat bi gece geçirdim ela saat başı uyandı hatta bazen yarım saatte bir sürekli emzirdim sabahta 37.5 ateşi vardı saonradan düştü sanırım bizimki 2.dişini çıkarıyor zaten şiş gözüküyor.Boruakalım bu gece nasıl geçecek. Bide hiç bitmeyen bi hırıltısı var ilaç kullanıyoruz ne zaman geçicek bu hırıltı çok canım sıkılıyor.
of canım ya :teselli: onlar için çalışıyoruz. valla ben çalışmasamda geçiniriz sorun değil. ama kızıma daha iyi bi gelecek sağlamak istiyorum. bu yüzden allah sağlık versin çalışıcam. belki de büyüyünce kızacak bana çalışmasaydın benimle olsaydın diye bilmiyorum( ama hayat çok pahalı. iyi okullarda okusun iyi bi eğitim alsın istiyorum. kurslara göndermek istiyorum. içinde bişey kalsın istemiyorum.
benim annem de çalıştı içimde hep upte kalmıştır. öğlende eve gelince herkezin annesi evdeydi sıcak yemek yerdi. biz abimle boş eve gelirdik hep.:gitme: her işimizi kendimiz hallederdik. o günlerden birinde çay demlerken demlik komple ayağıma devrilmişti hatta. kesin kızımın da içinde upte kalacak ama nabayım herşey onun için. yeni ev aldık onu ödüyoruz derken şimdi bide dün araba aldık . çalışmadan bu borçlar nası biter :2:canım kızım umarım beni anlarsın byüyünce:1no2:
kahvaltıda kullandığınız ekmek ne ekmeği ben daha henüz ekmek vermedim.
1 yumurtanın sarısı gün aşırı sıcaklar bitsin hergün vericem. 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı labne peyniri bu arada peyniride hiç sevmiyor, 3 bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum içine bir çay kaşığı tereyağ koyuyorum. birde ayrıyeten domates rendeliyorum. bunların hepsini ayrı ayrı veriyorum.
YAAAA KIZLAR CANIM ÇOK SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEN BU KIZA NASIL YEDİRECEĞİM SADCE MEME OLUR MU YAAAA HİÇBİR ŞEY YEMİYOR NASIL BÜYÜTECEĞİM BEN BU KIZI OFFFFF NEDEN BECEREMEDİM ŞU EK GIDA İŞİNİ mafoldumben:sinifsinif:
benim annem de çalıştı içimde hep upte kalmıştır. öğlende eve gelince herkezin annesi evdeydi sıcak yemek yerdi. Biz abimle boş eve gelirdik hep.:gitme: Her işimizi kendimiz hallederdik. O günlerden birinde çay demlerken demlik komple ayağıma devrilmişti hatta. Kesin kızımın da içinde upte kalacak ama nabayım herşey onun için. Yeni ev aldık onu ödüyoruz derken şimdi bide dün araba aldık . çalışmadan bu borçlar nası biter :2:canım kızım umarım beni anlarsın byüyünce:1no2:
kahvaltıda kullandığınız ekmek ne ekmeği ben daha henüz ekmek vermedim.
1 yumurtanın sarısı gün aşırı sıcaklar bitsin hergün vericem. 2 tatlı kaşığı pekmez, 1 tatlı kaşığı labne peyniri bu arada peyniride hiç sevmiyor, 3 bebe bisküvisini ıhlamurla ıslatıyorum içine bir çay kaşığı tereyağ koyuyorum. birde ayrıyeten domates rendeliyorum. bunların hepsini ayrı ayrı veriyorum.
benim annem de çalıştı içimde hep upte kalmıştır. öğlende eve gelince herkezin annesi evdeydi sıcak yemek yerdi. biz abimle boş eve gelirdik hep.:gitme: her işimizi kendimiz hallederdik. o günlerden birinde çay demlerken demlik komple ayağıma devrilmişti hatta. kesin kızımın da içinde upte kalacak ama nabayım herşey onun için. yeni ev aldık onu ödüyoruz derken şimdi bide dün araba aldık . çalışmadan bu borçlar nası biter :2:canım kızım umarım beni anlarsın byüyünce:1no2:
ben hamile olduğum günden bu yana günlük tutuyorum oraya yazıyorum onun iyiliği ve geleceği için çalışmak zorunda olduğumu böylece isteklerini düşünmeden alabileceğimi büyüyünce planım bir kutu içinde tuttuğum günlükleri doğum kartını ilk dişini karnesini hatta hamile olduğumu anladığım testi vs koyup vereceğim
valla canım ben cicibebenin ekmeklerinden kullanıyorum şuan. Yarım dilim ondan koyuyorum, milupanın kahvaltılarından dönüşümlü olarak 1 tatlı kaşığı koyuyorum (bi 9 tahıllıdan bi portakallıdan) bi tatlı kaşığı pekmez, bi tatlı kaşığı labne (bazen keçi peyniri koyuyorum) yarım yumurta sarısı (ben hergün veriyorum seviyo) 1 çay kaşığı tereyağ kendi sütümle hazırlıyorum ben. şimdi ceviz koymaya başlıcam. Bugün çıkınca almayı unutmazsam..
Canım yılmak yok denemeye devam.. Yokmu sevdiği hiçbişey.. Mesela doktor bana dediki yoğurdu seviyo çorbayı sevmiyosa onu bile karıştır ufaktan tadına alışmaya başlasın dedi. Mutlaka vardır sevdiği bişey. Atıyorum muz seviyosa içine çok az fasulye haşla kat sonra artırırsın muzu çıkartır başka şey koyarsın vs. Ee sabır.. Anneliğin diğer adı. Bende kırk saat pişiriyorum bide yemiyo e onu kimsede yemez döküyorum. Paraya emeğe zamana yazık. Yapcak bişi yok.
Ben ekmek veremiyorum artık. Kocaman ısırıyor bu sefer ne yapacağını şaşırıyor yavrum :))Alinti yapmistim gitti dunur.
8.Aydan itibaren parmak besinlere gecis dedi dun doktor. Ekmegi ver avucuna kemirerek yesin artik dedi. Nasil yapicam bilmiyorum ama .
Ben arabada tek bırakamıyorum pelin kaykılıyor sağa sola :)yürütecede bindiriyordum ama artık bindirmiyorum. Geçenki kontrolde doktoru beni fırçaladı.Çocuk emeklemeyi öğrenemiyor bacak kasları doğru olarak çalışamıyor dolayısıyla geç yürüyor dedi. Bende bindirmiyorum artık. İlk arabasına ayakta dursun die direnincede öndeki oyuncaklara saldırmya çalışıyor. Sanırım biz acele ediyoruz arkadaşım zamanı gelince nsılsa yürücekler ben artık öle düşünüyorum.Slmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..
dün de prizlere parmağını dürtüyordu.. ondan önce ki gün vantilatörü kablosundan tutmuş çekiyordu arkasından.. daha öncede lambaderi devirdi allahtan tepesine düşmedi.. ay ya çamaşırlık.. kafası iki demir ipin arasından geçti... ayyy ay gözümü dört değil on dörtte açsam nafile.. allaha emanetler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?