bende yapıyorum melike bunu :)) bi çekmecede saklıyorum hepsini.. Ama kaç yaşında hediye etmem gerektiğine karar vermedim 18 mi sempatiksalakcinni sen ne düşünüyosun..
sağol canım benim. size de geçmiş olsun. inciler sorunsuz gelsin..
alim de senem diğer ucunu kim tutcak :)) annem hayatta tutamaz kolu dayanmaz. bide bizimki uyuduktan sonra yere koyarken daha poposu değer değmez uyanıyo. babanneye gittiğimizde çarşfta salladık uyuttuk bi türlü bırakamadık. biz koyuyoruz uyanıyo tekrar sallıyoruz uyuyo koyuyoruz uyanıyo :)) hemde daha popo değer değmez çarşafı elimizden bırakamadık.
8 aylık olduk
eylül de bugün 8 aylık oldu
KOLUNDAN TUTUP BEN GÖTÜRECEĞİM SENİ VALLA:) Selamlar efendim...
Seni gorunce hep yapmam gereken ama yapamadiklarim geliyor aklima Meral ya.
sağol tatlım benimmaşallah Ardayada Eylülede,nice 8 aylara inşallah
benimde burcu ya(( ne yapcez biz bu işi
olacak şu sizi ben götüreceğim
afiyet olsun, bol bol süt olsun :)
böyle olmasına sevindim cnmya vallahi farkında diilim meral bu yaptığımın, böyle düşünmene neden olduğum için özür dilerim canım ya haklısın.. ama valla bilerek yaılmış bişey değil.. evde olanlar daha sınırlı giriyor topiğe, bende öyleyim bi açıyorum bişey yazıyorum sonra artık ne zman fırsat bulup oturursam.. belki burda birçok kişiye olmuştur.. ama kalbim herkesle vallahi sıradan bi kalıp laf gibi oldu ama cidden öyle.. iş de olunca insan tüm geçmişi okuyup tek tek alıntı yapıyoduk ne bilim herşey daha düzenli takip ediliyodu.. evde zor oluyo bir gir bir çık.. tam girersin bebiş ağlar.. tam müsait olursun bişey çıkar.. valla şuan uyuyo mesela bak rahat yazıyorum.. gün içinde başka da hiç uyumuyo, anca yürüteçte iken filan girip iki saniye bakıyom belki bişey yazıyorum o kdar..
cidden özür dilerim :teselli:a.s.
burcuuuuuuuuuuuuuuu ağzından yel alsın
Valla bu gidisle 2011 annelerinden devam edicez :)
kızım sizde dünden mi hazırsınız ne:smiley-cool:ay çok güldüm :)))))
aman dur ben bi 3.yü kaldıramam hadi senin 1 hakkın daha var :))))
yerim ben minayı yerimSlmmmm bu ilk arabamda alma vakti bizmde geldi ama güvenip minayi onda tek birakabilirmiyim bilemedim ay bahar. Mina'da popsunun üstünde ziplayip gdyr gideceği yere öylede kalkar yurumus bebeklerin bazıları Mina'da sanırım emeklemeden yürüyecek 1 dk dürüyor isterse ayakta tek maşallah Ama yurutecle bariyer yaptık heryere gidemesin diye yürürse nolur bilmem en son sebili farketti basıp su yapıyor heryeri
başbakanı arıycam madalya taksın bunlarasempatiksalakcinnineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne diyonuz siz başbakana uymaya çalışan anneler
aynı öykükaydirigubbakcemile2ay yerim ben onu ya.. bizimkide gidip çamaşır makinasını izliyor hemde gidip almazsam bitene kadar.. sadece sıkarken dudağını büküp kaçıyor yan yan yengeç gibi koşarak yanıma geliyor..
dün de prizlere parmağını dürtüyordu.. ondan önce ki gün vantilatörü kablosundan tutmuş çekiyordu arkasından.. daha öncede lambaderi devirdi allahtan tepesine düşmedi.. ay ya çamaşırlık.. kafası iki demir ipin arasından geçti... ayyy ay gözümü dört değil on dörtte açsam nafile.. allaha emanetler
sempatiksalakcinni
Yasasin Basbakanimiz.....
işinizi şansa bırakırsanız yanmak ne kelime küllerin havalara savrulur vallabiz de bilmiyoruz ne dediğimizi valla :)
Allah kabul etsin de, biz meralin dediğini yapmazsak, yandık :)
yok pelin ben götüreyim bunları olmaycak böyleâmin cnm siz meralin dediğini yapın o zaman :)))
ben size doğalgaz boru hattıda döşetsem nafileşakkıdıişte sorun orda ya, gaza gelmemiz lazım,
cesaret toplamamız lazım,
bir sürü şey lazım,
nasıl yapacaksak
YAAAA KIZLAR CANIM ÇOK SIKILIYOOOOOOOOOOOOOOOOOO BEN BU KIZA NASIL YEDİRECEĞİM SADCE MEME OLUR MU YAAAA HİÇBİR ŞEY YEMİYOR NASIL BÜYÜTECEĞİM BEN BU KIZI OFFFFF NEDEN BECEREMEDİM ŞU EK GIDA İŞİNİ mafoldumben:sinifsinif:
Oldular valla Arzu ya .
Herkese tunaydinlar .
slm arkadaşlar
sibel geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.benimkininde düşmüşlüğü vardır çok can sıkar bilirim.
bende berbat bi gece geçirdim ela saat başı uyandı hatta bazen yarım saatte bir sürekli emzirdim sabahta 37.5 ateşi vardı saonradan düştü sanırım bizimki 2.dişini çıkarıyor zaten şiş gözüküyor.Boruakalım bu gece nasıl geçecek. Bide hiç bitmeyen bi hırıltısı var ilaç kullanıyoruz ne zaman geçicek bu hırıltı çok canım sıkılıyor.
VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! NASIL ??????????? TAVSİYENİZ VAR MI
meraaaaaaaaaal
herkesin aklına seni görünce ne geliyo yaaaaaaaa ben anlamadımmmmmm
ben 18 de doğum gününde vermek istiyorum çok mu geç olur
VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! NASIL ??????????? TAVSİYENİZ VAR MI
sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
felaket bir gece geçirdim
gece 3ten sonra çıkmadı daha ateşi ama çıkar korkusuyla dereceyle nöbet bekledim sempatiksalakcinni
iyi bugün, hiç çıkmadı ateşi ve çokta neşeli
şimdi uyuyo bende dinleniyorum
sibel nazım düşmüş ya çok geçmiş olsun
başka varmı yaramazlık?
TAKTIRMALI GEREKEN BİRŞEY
DOĞUM KONTROLÜ YÖNTEMLERİMİZDEN CNMguclubacismile
evet ya banyoyu kapalı tutmaya özen gösteriyorum ama, insanlık hali bazen açık kaldığı da oluyo.. dikkat ederim artık.. çamaşır makinasın da da ilkkez duydum he radyasyonu vay be.. e evde wireless de var bilgidsayarlar var onları hiç düşünemiyorum ya hay allahım nasıl koruycaz biz bunları..Arzu ben mikrodalga ve çamaşır makinasının zarali oldgunu bliyrm izlemese daha iyi cnm
ay nolur getirm aklına böyle şeyler a.sŞenizböyle olmasına sevindim cnm
bende istemeden birşeymi yaptım diye düşünmeye başlamıştım ve bugün patladım işte:teselli:
yasemin çok geçmiş olsun haktanın ateşi niye çıktı geçmişi de az çok okudum ama rastlamadım heralde..sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
felaket bir gece geçirdim
gece 3ten sonra çıkmadı daha ateşi ama çıkar korkusuyla dereceyle nöbet bekledim sempatiksalakcinni
iyi bugün, hiç çıkmadı ateşi ve çokta neşeli
şimdi uyuyo bende dinleniyorum
sibel nazım düşmüş ya çok geçmiş olsun
başka varmı yaramazlık?
nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?