2009 Aralık Anneleri

hımm tutucak kişi yoksa fena tabi
ben uyuyunca hamağında bırakmıyordum içinden usulca alıyorum dalınca doğru yatağına çünkü nehirde sıçrıyıordu direk koyunca...
bence alıştırmaya başla öyle öyle sibeilcim
yine sen daha iyisini bilirsin tatlım tabiki...

:) Selamlar efendim...

Seni gorunce hep yapmam gereken ama yapamadiklarim geliyor aklima Meral ya.
KOLUNDAN TUTUP BEN GÖTÜRECEĞİM SENİ VALLA
kızım basit bir olayı neden bu kadar büyütüyorsunki anlamıyorum.
sordunmu başka yerlere peki
maşallah Ardayada Eylülede, nice 8 aylara inşallah

benimde burcu ya (( ne yapcez biz bu işi

olacak şu sizi ben götüreceğim
afiyet olsun, bol bol süt olsun :)
sağol tatlım benim

böyle olmasına sevindim cnm
bende istemeden birşeymi yaptım diye düşünmeye başlamıştım ve bugün patladım işte:teselli:

Valla bu gidisle 2011 annelerinden devam edicez :)
burcuuuuuuuuuuuuuuu ağzından yel alsınlmaz:

ay çok güldüm :)))))

aman dur ben bi 3.yü kaldıramam hadi senin 1 hakkın daha var :))))
kızım sizde dünden mi hazırsınız ne:smiley-cool:

yerim ben minayı yerim
aferin kızıma benim
biz eşimle yaramazları seviyordakaydirigubbakcemile3

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ne diyonuz siz başbakana uymaya çalışan anneler
başbakanı arıycam madalya taksın bunlarasempatiksalakcinni

aynı öykükaydirigubbakcemile2

Yasasin Basbakanimiz.....
sempatiksalakcinni
biz de bilmiyoruz ne dediğimizi valla :)

Allah kabul etsin de, biz meralin dediğini yapmazsak, yandık :)
işinizi şansa bırakırsanız yanmak ne kelime küllerin havalara savrulur vallakaydirigubbakcemile3

âmin cnm siz meralin dediğini yapın o zaman :)))
yok pelin ben götüreyim bunları olmaycak böyle
sabit bir şey bu kadarmı zorlaştırılır
işte sorun orda ya, gaza gelmemiz lazım,
cesaret toplamamız lazım,
bir sürü şey lazım,
nasıl yapacaksak
ben size doğalgaz boru hattıda döşetsem nafileşakkıdı

melikeeeeeee
sen elinin altında olunda emmek istiyor cnm
tek sebebi bu
emmek onunda kolayına geliyor annesi

sağolun kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim
felaket bir gece geçirdim
gece 3ten sonra çıkmadı daha ateşi ama çıkar korkusuyla dereceyle nöbet bekledim sempatiksalakcinni
iyi bugün, hiç çıkmadı ateşi ve çokta neşeli
şimdi uyuyo bende dinleniyorum

sibel nazım düşmüş ya çok geçmiş olsun
başka varmı yaramazlık?

meraaaaaaaaaal
herkesin aklına seni görünce ne geliyo yaaaaaaaa ben anlamadımmmmmm

çok geçmiş olsun semra :1no2:
hırıltı zor geçiyo, uzun süre devam ediyo
bazı balgam sökücü enf. giderici ilaçlar boğazı yumuşatıyo ve hırıltıyı artırıyo
daha kolay çıksın boğazdakiler diye
ne kullanıyosun?

ben 18 de doğum gününde vermek istiyorum çok mu geç olur

ben de öyle düşünüyorum çünkü daha önce anlamaz gibi geliyo.

bende babyhope un mama sandalyesi var ama oyun oynamak dışında kullanmıyoruz ona oturcunca önündeki sehpasını yemeye çalışıyo ve kesinlikle yemek yemiyo. biz hala anakucağınad yiyoruz.

sağol canım evet ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef. son olur inşallah allah beterinden saklasın. hastamı haktancık ben göremdim geçmişe bakarken geçmiş olsun canım..

hadi biz ananeye öğle yemeğine gidiyoruz

Arzu ben mikrodalga ve çamaşır makinasının zarali oldgunu bliyrm izlemese daha iyi cnm
evet ya banyoyu kapalı tutmaya özen gösteriyorum ama, insanlık hali bazen açık kaldığı da oluyo.. dikkat ederim artık.. çamaşır makinasın da da ilkkez duydum he radyasyonu vay be.. e evde wireless de var bilgidsayarlar var onları hiç düşünemiyorum ya hay allahım nasıl koruycaz biz bunları..
BAHAR teşekkür ederim dikkat edicem artık
böyle olmasına sevindim cnm
bende istemeden birşeymi yaptım diye düşünmeye başlamıştım ve bugün patladım işte:teselli:
ay nolur getirm aklına böyle şeyler a.sŞeniz
yasemin çok geçmiş olsun haktanın ateşi niye çıktı geçmişi de az çok okudum ama rastlamadım heralde..
ya al işte herşeyden geç haberim oluyor.. benim valla suçum yok biri şu ardayı ısırsın totosundan da azcık uslu olsun bende daha çok sizlerle olayım

sağol canım evet ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef. son olur inşallah allah beterinden saklasın. hastamı haktancık ben göremdim geçmişe bakarken geçmiş olsun canım..

hadi biz ananeye öğle yemeğine gidiyoruz [/QUOTE]

nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim

yasemincim çok geçmiş olsun
canım dilerim iyidir şimdi bebişin?

tünaydın hanımlar;
benim cadı gece 4 te uyudu o da zorla. veee sabah 7,30 da kalktı zombi gibiyim. 10 da falan tekrar uyud ve yarım saat uyanıp kalktı yine. bu uykusuzlukla böyle kalıcakj bı kız hiç büyümeyecek...klava:

ben kıza çorbasını yedieiyim. geçmişe bakıyım geliyorum.

selam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.

Sibel geçmiş olsun naza. berkay daha hiç düşmedi ama ayberk de birkaç sefer yatak olayını biz de yaşamıştık. hatta düşüp yerde uykuya devam ettiği ve sabah uyandığımda yatakta ayberki aradığım günler olmuştu. neyseki önemli birşey olmamış naza da. umarım tekrarı olmaz canım.

Yasemin Haktan emine de geçmiş olsun. üşüttü sanırım.

bunun dışında herkes iyidir inşallah. ağlamaktan şiş gözlerle ve bulanık bir beyinle okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum çünkü. sabahtan beri doktordayım. okul kayıt evrakları için sağlık ocağına götürdüm ayberki. ayberkle ilgili üfürüm mü neymiş abuk subuk birşey çıkardı sağlık ocağı doktoru. ordan bir koşu kendi doktoruna falan sinir sistemim alt üst. şimdi sinirlerim boşaldı oturdum hem ağladım hem geçmişi okudum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…