2009 Aralık Anneleri

canıııııııım ayberkime neler konduyorlar yaaaaaa :mymeka: yoktur müzeyyen bir şeyi onun kafası üfürmüş fok yemesin kırmıyım kafasını... üzme kendini canım benim yanlış teşhistir o :teselli:

Sibelcim ben SABİHA PAKTUNA' nın ANNE İŞTE kitabını yeni bitirdim . Kesinlikle tavsiye ediyorum .. Çok yararlı bilgiler var içinde..

Dur dur hemen moralini bozma. Beren içinde sölemişlerdi ama bu zamanlarda bebeklerde muayenelerde yanılabiliyorlar tatlım korkma. Ben öğrendikten sonra araştırdım muayene ettirdim çok şükür bişey çıkmadı. Aklında kalmasın hastaneye götür yanlış anlama sağlık ocağı neticede.Bişey çıkmaz hepsi Allah'ıma emanet

ya bilgecim zaten nefert ediyorum şu sağlık ocağına gitmekten daral geliyor bana. mecbur olmasam yine gitmezdim. okul illaki aile hekimi onayı istiyor bazı evraklara. evrak için gittim. ille muayene edicem dedi. kalbinden boynunun sağ tarafına üfürüm var hafif demez mi? beynim durdu kaldım. bu çocuklarda görülen masum üfürüm mü dedim. yok bu boyna doğru olunca masum olmayabiliyor dedi. bir şok daha. hemen çıktım doktorunu aradım böyle böyle diye. ben o çocuğu doğduğundan beri düzenli muayene ediyorum öyle birşey olsa benim teşhis etememem imkansız dedi kendi doktoru. yine de götürdüm bir daha baktı hiçbirşeyi yok dedi. senin mideni bulandırmışlar istersen rahatlamak için eko da çektirelim dedi. çıktım geldim. önümüzdeki hafta eko da çekilecek. yaa sinek ufak mide bulandırır ya ama çocuklar olunca söz konusu evham yapmamak elde değil. öyle kasılmışım ki büroya nasıl geldim bilmiyorum attım kendimi masaya hönk hönk :gitme: ekoyu da çektirip götürüp sağlık ocağına kafasına atıcam o aile hekiminin alsanaalsanasmile

İyi işte doktoruda bişey yok demiş çok şükür. Çok sevindim cnm

canım bebeklerde ve hatta ayberk yaşında çocuklarda olabilen bir durum bu masum üfürüm diyorlar. ben de bildiğim için sordum zaten öyle mi deyince. kötümser konuşunca hala kötü oldum. ama kötü birşey olsa 5 yaşına girdi hiç mi belirti vermez bu çocukta. :sinifsinif:

canım yoktur bişeyi merak etme zaten doktoruda bi daha bakmış yok demiş üzme kendini.
bu arada sen muhasebecimisin?

umarım ciddi bişey değildir daha bugünü okumadığım için son durumu bilmiyorum canım çol geçmiş olsun..

size de geçmiş olsun canım. genelde her bebe bi kaç kez yaşıyo bu düşme hadisesini. Allah beterinden saklasın.

bende aynı durumdayım ya gece uyumadı erkenden uyandı. hala mızır mızır uykusunu alamadı ama direniyo uyumamak için

Alinti yapmistim gitti dunur.

8.Aydan itibaren parmak besinlere gecis dedi dun doktor. Ekmegi ver avucuna kemirerek yesin artik dedi. Nasil yapicam bilmiyorum ama .

dişleri çıktığından beri veriyodum bende eline ekmek kabuğu yada sert şeyler. yiyo döküyo ıslatıp kocaman parça koparıyo falan hep gözün üstünde olacak zaten aykırı gidince öğürüyolar sende müdahale edersin merak etme

canım yaa takma kafana yoktur bişeyi allah izniyle .. sağlık ocağının doktorunun bakmasından ne olcak .. sen eko' nu çektir. İçin rahatlasın .. Sonucuda al git o doktorun kafasına çarp ...

canım yoktur bişeyi merak etme zaten doktoruda bi daha bakmış yok demiş üzme kendini.
bu arada sen muhasebecimisin?

sağol canım. ben de öyle olacağını umuyorum. evet canım muhasebeciyim. eşim mali müşavir. beraber çalışıyoruz. meslektaşız sanırımvereliniortak

acaba nedir nedir bilmiyorumkismile

salağım ya annamazmışımmmmmmm :roflol:
SENİN KİMİN BİR HATUN ANLAMAZMI HİÇkaydirigubbakcemile5

nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim
CİDDİMİsempatiksalakcinni
yasemincim çok geçmiş olsun
canım dilerim iyidir şimdi bebişin?

MÜZZEYYEN SAÇMALAMA YAAA
BİR SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ ŞEYE HEMEN NASIL İNANIRSINKİ
ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEYİ YOKTUR OĞLUŞUNUN

YA NE KADAR BASİT BİRŞEYMİŞ GİBİ HEMENDE TEŞHİS KOYUYORLAR ANLAMIYORUM BEN BUNLARI

ay sorma o çok gıcık bir şey... doktorumuz tamamıyla normal olduğunu söylemişti ama ses insanın içini mahvediyor
ALİ DEMİ
DEMEK BİZİMKİLERDE YAPACAKLARkaydirigubbakcemile3
aah aah meralcim o birşeyi ben de iki aydır öbür ay gidicem diye erteliyorum. allah sonumu hayır etsin valla mafoldumben
TABİ TABİ SİZ TAKTIRMAYIN ALLAHDA SONUNUZU HAYIRLI ETSİN
PIŞIIIIIIIIIIIKKKKKKKK
VALLA GECİKTİRMEDEN HEMEN PAŞA PAŞA GİDİP HALLEDİN ŞU İŞLERİNİZİ
ŞAKAYA GELMİYECEĞİNİ SİZDE BİLİYORSUNUZ HERHALDE
EEE KOCA KOCA COCUK SAHİBİ KADINLAR OLDUĞUNUZA GÖRE BİLİYONUZDUR.naniknanik

KK OLARAK BİZDE SENLE GELİP HEPBERABER ATALIM CNM :enbuyukkk:

benim kaynımda muhasebeci onun yanında ilk staja başlamıştım eşimlede orda tanıştım .yani bizde aile boyu muhasebeciyiz. tabi ben çocuklardan sonra ara verdim.bende aralıkta yeterlilik sınavına giricem ama nasıl başarıcam 2 çocukla hiç bilmiyorum ve daha hiç çalışmadım herkeste çok zor olduğunu söylüyor.

hasbinallah ve nimel vekil
durduk yere nasıl kızdırıyolar endişelendiriyolar insanı yaaa!!!!
Çok üzgünüm çoook alsanaalsanasmile klava:
için rahatlasın canım gerekeni yaptır sonrada git o aile hekimciğinin yanına klava:

güzel görünüyor canım, bende hepsi bradan aldım fena değil işte,

meraaaaaaaaaal
herkesin aklına seni görünce ne geliyo yaaaaaaaa ben anlamadımmmmmm

şakkıdışakkıdı
ay ödüm koptu, neyse birşey yokmuş, şükür
ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına sırf bu yüzden
aşılarınıda yaptırmıyorum

nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim

yasemincim çok geçmiş olsun
canım dilerim iyidir şimdi bebişin?

ay bizimkide gıcırdatıyo ya.ben böyle seslere uyuz olmam ama bi beşiğinin kenarlarını kemiriyo bide dişlerini dayanımıyorum bu seslere

bu arada meral hanım duyurulur

öğlen eve giderken doktorumu aradım izindeymiş, orda çalışan bayan regl olmadan olmaz dedi, bende peki dedim,

sonra eve gittim, lavaboya girdim birde ne göreyim 18 ay sonra regl olmuşum :teytey:

sonra işe gelirken takrar aradım, ne zaman gelecek doktor diye cumaya dedi
cumaya randevu istiyorum dedim, 31 aralığa kadar tüm randevuları doluymuş
bende ama olmazki dedim, cuma arayın Ebru hanımla görüştürelim, belki birşey ayarlayabilirmiş

bu da bi gelişme demi :)))

canım yaa takma kafana yoktur bişeyi allah izniyle .. sağlık ocağının doktorunun bakmasından ne olcak .. sen eko' nu çektir. İçin rahatlasın .. Sonucuda al git o doktorun kafasına çarp ...

amin canım inşallah yaa. çarpmazsam içimde kalır zaten valla :mymeka:

ben de o yüzden gerildim bu kadar zaten daha ben duyduğum bildiğim birşey evham yapmayım derken çok rahat bir şekilde kötümser konuşabiliyor. hem de doğru düzgün bir tetkik birşey yapmadan.

valla doğru söylüyorsun geçen ay bir hafta gecikti. olmayacağından emin olduğum halde yine de o bir hafta bin hafta gibi geldi bana. önümüzdeki ay mutlaka halledicem ben :kedihaoldumsmile

KK OLARAK BİZDE SENLE GELİP HEPBERABER ATALIM CNM :enbuyukkk:

canımsın yaa sağol arkadaşıımyerimseniben

evet çok zorlaşmış. ben daha staj başlatıcam. büroyu açtığımızda başlatıcaktım. ayberk oldu. o büyüsün öyle dedik. bu sefer hadi kardeşi de olsun büyüsün dedik. bundan sonraki ilk işim staj olacak herhalde. zaten eşim yeminli olmayı düşünüyor ileride. ben mecbur ruhsat almalıyım.

sorma canım yaa. haketti zaten fazlasını bile o doktor.

ben de gitmiyorum canım yaa. okul illaki aile hekimliği diye tutturdu mecburen gittim. hay gitmez olaydım diyorum şimdi. eşim ben annem perişan olduk sabahtan beri neye uğradığımızı şaşırdık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…