selam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
bunun dışında herkes iyidir inşallah. ağlamaktan şiş gözlerle ve bulanık bir beyinle okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum çünkü. sabahtan beri doktordayım. okul kayıt evrakları için sağlık ocağına götürdüm ayberki. ayberkle ilgili üfürüm mü neymiş abuk subuk birşey çıkardı sağlık ocağı doktoru. ordan bir koşu kendi doktoruna falan sinir sistemim alt üst. şimdi sinirlerim boşaldı oturdum hem ağladım hem geçmişi okudum.
TAKTIRMALI GEREKEN BİRŞEY
DOĞUM KONTROLÜ YÖNTEMLERİMİZDEN CNMguclubacismile
ya benimde içimde tuhaf hisler var. sanki çalışırsambeni daha az sevcekmiş gibi. ne alaka aslınad ama ne bilim işte. sabiha paktunanın kitaplarını alcam işbaşı yapınca serviste okurum bol bol çalışan annelerle ilgii.
aslında çalışsak niye çalıştınız dicekler, çalışmasak keşke çalışsaydın dicekler. insanoğlunun yapısı böyle.
selam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
Sibel geçmiş olsun naza. berkay daha hiç düşmedi ama ayberk de birkaç sefer yatak olayını biz de yaşamıştık. hatta düşüp yerde uykuya devam ettiği ve sabah uyandığımda yatakta ayberki aradığım günler olmuştu. neyseki önemli birşey olmamış naza da. umarım tekrarı olmaz canım.
Yasemin Haktan emine de geçmiş olsun. üşüttü sanırım.
bunun dışında herkes iyidir inşallah. ağlamaktan şiş gözlerle ve bulanık bir beyinle okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum çünkü. sabahtan beri doktordayım. okul kayıt evrakları için sağlık ocağına götürdüm ayberki. ayberkle ilgili üfürüm mü neymiş abuk subuk birşey çıkardı sağlık ocağı doktoru. ordan bir koşu kendi doktoruna falan sinir sistemim alt üst. şimdi sinirlerim boşaldı oturdum hem ağladım hem geçmişi okudum.
canıııııııım ayberkime neler konduyorlar yaaaaaa :mymeka: yoktur müzeyyen bir şeyi onun kafası üfürmüş fok yemesin kırmıyım kafasını... üzme kendini canım benim yanlış teşhistir o :teselli:
ya bilgecim zaten nefert ediyorum şu sağlık ocağına gitmekten daral geliyor bana. mecbur olmasam yine gitmezdim. okul illaki aile hekimi onayı istiyor bazı evraklara. evrak için gittim. ille muayene edicem dedi. kalbinden boynunun sağ tarafına üfürüm var hafif demez mi? beynim durdu kaldım. bu çocuklarda görülen masum üfürüm mü dedim. yok bu boyna doğru olunca masum olmayabiliyor dedi. bir şok daha. hemen çıktım doktorunu aradım böyle böyle diye. ben o çocuğu doğduğundan beri düzenli muayene ediyorum öyle birşey olsa benim teşhis etememem imkansız dedi kendi doktoru. yine de götürdüm bir daha baktı hiçbirşeyi yok dedi. senin mideni bulandırmışlar istersen rahatlamak için eko da çektirelim dedi. çıktım geldim. önümüzdeki hafta eko da çekilecek. yaa sinek ufak mide bulandırır ya ama çocuklar olunca söz konusu evham yapmamak elde değil. öyle kasılmışım ki büroya nasıl geldim bilmiyorum attım kendimi masaya hönk hönk :gitme: ekoyu da çektirip götürüp sağlık ocağına kafasına atıcam o aile hekiminin alsanaalsanasmile
Dur dur hemen moralini bozma. Beren içinde sölemişlerdi ama bu zamanlarda bebeklerde muayenelerde yanılabiliyorlar tatlım korkma. Ben öğrendikten sonra araştırdım muayene ettirdim çok şükür bişey çıkmadı. Aklında kalmasın hastaneye götür yanlış anlama sağlık ocağı neticede.Bişey çıkmaz hepsi Allah'ıma emanet
İyi işte doktoruda bişey yok demiş çok şükür. Çok sevindim cnm
canım bebeklerde ve hatta ayberk yaşında çocuklarda olabilen bir durum bu masum üfürüm diyorlar. ben de bildiğim için sordum zaten öyle mi deyince. kötümser konuşunca hala kötü oldum. ama kötü birşey olsa 5 yaşına girdi hiç mi belirti vermez bu çocukta. :sinifsinif:
oğluşum üşüttü galiba((
yada diş çıkarıyo
37,7 olup olup düştü ateşi bugün
çok yüksek değil, keyfide yerinde ama endişelemiyo değilim yükselir diye
yatırırken ateş düşürücü içircem mecbur :sinifsinif:
günaydın hanımlar...
ilk düşüşümüzü yaşadık maalesef( çok moralim bozuk ya sabah 5 e doğru naz yataktan düştü garibim uyuyodu nasıl uyandı neye uğradığını şaşırdı. eee hala benle yatarsa olacağı bu. üç tarafına yastık koyuyorum (işbirin yastıkları ağır oluyo onları koyuyorum yoksa ötekileri kaldırıyo) bi tarafında da ben yatıyorum. baba zaten salonda. dün okadar yorgundumki (hem bedenen hem ruhen) arkamı dönmüşüm. hayatta yapmam. kızın parmağı kıpırdasa uyanırım. benimki fıldır fıldır zaten.. kımıldaya kımıldaya hooop aşağı...daha kız yere düşmeden fırladım yataktan ama artık çok geçti yani... uyuyo şimdi ama benim canım çok sıkıldı doğal olarak. allahtan peluş halının üstüne düştü.. diğer yerler parke..
günaydın kızlar... dün annemlere taşındık bu hafta cumartesiye kadar ordayız. kabus gibi bi gece geçirdik.benim kız sıcaktanmı diştenmi yoksa yerinimi aradım bilmem bütün gece mız mız uyumadı. zombi gibiyim sempatiksalakcinnibugün bitermi acepkafamçokkarıştı
Alinti yapmistim gitti dunur.
8.Aydan itibaren parmak besinlere gecis dedi dun doktor. Ekmegi ver avucuna kemirerek yesin artik dedi. Nasil yapicam bilmiyorum ama .
ya bilgecim zaten nefert ediyorum şu sağlık ocağına gitmekten daral geliyor bana. mecbur olmasam yine gitmezdim. okul illaki aile hekimi onayı istiyor bazı evraklara. evrak için gittim. ille muayene edicem dedi. kalbinden boynunun sağ tarafına üfürüm var hafif demez mi? beynim durdu kaldım. bu çocuklarda görülen masum üfürüm mü dedim. yok bu boyna doğru olunca masum olmayabiliyor dedi. bir şok daha. hemen çıktım doktorunu aradım böyle böyle diye. ben o çocuğu doğduğundan beri düzenli muayene ediyorum öyle birşey olsa benim teşhis etememem imkansız dedi kendi doktoru. yine de götürdüm bir daha baktı hiçbirşeyi yok dedi. senin mideni bulandırmışlar istersen rahatlamak için eko da çektirelim dedi. çıktım geldim. önümüzdeki hafta eko da çekilecek. yaa sinek ufak mide bulandırır ya ama çocuklar olunca söz konusu evham yapmamak elde değil. öyle kasılmışım ki büroya nasıl geldim bilmiyorum attım kendimi masaya hönk hönk :gitme: ekoyu da çektirip götürüp sağlık ocağına kafasına atıcam o aile hekiminin alsanaalsanasmile
canım yoktur bişeyi merak etme zaten doktoruda bi daha bakmış yok demiş üzme kendini.
bu arada sen muhasebecimisin?
SENİN KİMİN BİR HATUN ANLAMAZMI HİÇkaydirigubbakcemile5acaba nedir nedir bilmiyorumkismile
salağım ya annamazmışımmmmmmm :roflol:
nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim
CİDDİMİsempatiksalakcinni
yasemincim çok geçmiş olsun
canım dilerim iyidir şimdi bebişin?
MÜZZEYYEN SAÇMALAMA YAAAselam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
Sibel geçmiş olsun naza. berkay daha hiç düşmedi ama ayberk de birkaç sefer yatak olayını biz de yaşamıştık. hatta düşüp yerde uykuya devam ettiği ve sabah uyandığımda yatakta ayberki aradığım günler olmuştu. neyseki önemli birşey olmamış naza da. umarım tekrarı olmaz canım.
ALİ DEMİay sorma o çok gıcık bir şey... doktorumuz tamamıyla normal olduğunu söylemişti ama ses insanın içini mahvediyor
TABİ TABİ SİZ TAKTIRMAYIN ALLAHDA SONUNUZU HAYIRLI ETSİNaah aah meralcim o birşeyi ben de iki aydır öbür ay gidicem diye erteliyorum. allah sonumu hayır etsin valla mafoldumben
VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey! NASIL ??????????? TAVSİYENİZ VAR MI
meraaaaaaaaaal
herkesin aklına seni görünce ne geliyo yaaaaaaaa ben anlamadımmmmmm
ay ödüm koptu, neyse birşey yokmuş, şükürselam kızlar. o kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
nehir dişlerini gıcırdatıyor
bir yaşıma daha girdim
yasemincim çok geçmiş olsun
canım dilerim iyidir şimdi bebişin?
canım yaa takma kafana yoktur bişeyi allah izniyle .. sağlık ocağının doktorunun bakmasından ne olcak .. sen eko' nu çektir. İçin rahatlasın .. Sonucuda al git o doktorun kafasına çarp ...
MÜZZEYYEN SAÇMALAMA YAAA
BİR SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ ŞEYE HEMEN NASIL İNANIRSINKİ
ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEYİ YOKTUR OĞLUŞUNUN
YA NE KADAR BASİT BİRŞEYMİŞ GİBİ HEMENDE TEŞHİS KOYUYORLAR ANLAMIYORUM BEN BUNLARI
TABİ TABİ SİZ TAKTIRMAYIN ALLAHDA SONUNUZU HAYIRLI ETSİN
PIŞIIIIIIIIIIIKKKKKKKK
VALLA GECİKTİRMEDEN HEMEN PAŞA PAŞA GİDİP HALLEDİN ŞU İŞLERİNİZİ
ŞAKAYA GELMİYECEĞİNİ SİZDE BİLİYORSUNUZ HERHALDE
EEE KOCA KOCA COCUK SAHİBİ KADINLAR OLDUĞUNUZA GÖRE BİLİYONUZDUR.naniknanik
KK OLARAK BİZDE SENLE GELİP HEPBERABER ATALIM CNM :enbuyukkk:
benim kaynımda muhasebeci onun yanında ilk staja başlamıştım eşimlede orda tanıştım .yani bizde aile boyu muhasebeciyiz. tabi ben çocuklardan sonra ara verdim.bende aralıkta yeterlilik sınavına giricem ama nasıl başarıcam 2 çocukla hiç bilmiyorum ve daha hiç çalışmadım herkeste çok zor olduğunu söylüyor.
hasbinallah ve nimel vekil
durduk yere nasıl kızdırıyolar endişelendiriyolar insanı yaaa!!!!
Çok üzgünüm çoook alsanaalsanasmileklava:
için rahatlasın canım gerekeni yaptır sonrada git o aile hekimciğinin yanınaklava:
güzel görünüyor canım, bende hepsi bradan aldım fena değil işte,
şakkıdışakkıdı
ay ödüm koptu, neyse birşey yokmuş, şükür
ben hiç gitmiyorum sağlık ocağına sırf bu yüzden
aşılarınıda yaptırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?