2009 Aralık Anneleri

bence süper bir gelişme canım. sen ne yap et bu gelişmenin devamını getir nilgüncüm. ben de arkandan gelicem söz.olumunekankayizsmile

ben o meretten taktırdım .. şimdilik bi sorunum yok çok şükür .. adet olmama yakın karnım ağrıyoo çok kötü ama oda yarım gün filan biraz kıvranıyorum sonra geçiyoo. Gerçekten rahatlık . Önceden aman hapı unutmayayım. aman saati geçti. ee bide hapın yan tesiri şiddetli bi baş ağrısıda çabası .. neyseki rahatım artıkın . ikinci bebişşe kadar

12 adet resim yüklenmiştir duyurulur
dünür olalımmı:kedi:
oh oh süper olmuş
gelişme ne demek
başlanmış iş bitmiş iştir canım benim
cuma ara sıkıştırsın biryere seni
sanki devletimi kurtarıyormuş vnm.

hadi bakalım rahatla artık

kızımın ateşi var hiçbişeye açmıo ağzını sanırım 3,dişte geliyo çok zormuş ya çocuk büyütmek gece hiç uyumadı 3 saatlik uykuyla geziyorum.:gitme:

valla epey bi rahatladım canım sağolun iyi ki varsınız

ben kızıma gidiyorum
görüşmek üzere şekerden daha tatlı arkadaşlarım benim

güle gülee öp prensesini bizim için de

kızımın ateşi var hiçbişeye açmıo ağzını sanırım 3,dişte geliyo çok zormuş ya çocuk büyütmek gece hiç uyumadı 3 saatlik uykuyla geziyorum.:gitme:

allah yardımcınız olsun canım bir an önce çıkarır inşallah. gündüz o uyuyunca at sen de kendini yatağa dinlen bence.

dünür olalımmı:kedi:

oyyy öykü gibi güzel gelinim olsun istemem miiiii delikafadulden

ammavelakin biz melikenin zeynep'ini alcaz :jeyyar:
benim oğlan zeynep'in resimlerine bakınca kudurdu kaydirigubbakcemile3
istedik anasından kızın ağırlığınca altın istedi olur dedik feda olsun kızımıza didiiiik (6 kilo filandı o zaman sempatiksalakcinni )
öyle kaldı bu iş,
trabzona giderken hadi sizde dedik
melike iş ciddiyete binmeden yüzüksüz öyle beraber tatil olmaz dedi
e haklı, bir an evvel ismi konsun bu işin yüzük takalım biz dimi

allah yardımcınız olsun canım bir an önce çıkarır inşallah. gündüz o uyuyunca at sen de kendini yatağa dinlen bence.

çok geçmiş olsun canım .. bu diş olayı çok zor valla .

funda çok geçmiş olsun canım yaa((((
hemencik çıkarır inşallah dişlerinide rahatlar melisimiz :Saruboceq:

teşekkür ederim kızlar valla bittim resmen şimdi yemek yedirmek için cebelleşiyorum resmen bir an önce hasta olmadan büyüsün şu kuzular yaaa

bu arada karanfil81 adın müzeyyendi galiba sanada geçmiş olsun böyle insanları doktor diye oturtuyolar neyseki birşey yokmuş yasemin sana da geçmiş olsun haktan ateşlenmiş dişimi geliyo annesi??

teşekkür ederim kızlar valla bittim resmen şimdi yemek yedirmek için cebelleşiyorum resmen bir an önce hasta olmadan büyüsün şu kuzular yaaa

bulut cum yerinde olsam hiç cebelleşmem. daha ters tepiyor çünkü. neyi severek yiyorsa dişi çıkana kadar birkaç gün onu ver. sonra normale dönüyor çünkü. ben de ilk dişinde aman düzeni bozulmasın güç bela yediriyim diye uğraşırdım. berkay da ben de helak olduk. 2. dişinde sadece sevdiği şeyleri verdim. yeri geldi sadece şu içti 5-6 saat birşey yemedi. ama dişi patlatınca normale döndü. yani kendini de kuzucuğu da yorma.

kesinlikle sana katılıyorum, tamamen doğru bir yol :)

doğru diyosunda canım zaten zayıf iyice kilo kaybetmesinden korkuyorum kilosu normal olsa inan üstüne düşmem istemediği zaman yedirmem ama öyle değil maalesef

bu arada karanfil81 adın müzeyyendi galiba sanada geçmiş olsun böyle insanları doktor diye oturtuyolar neyseki birşey yokmuş yasemin sana da geçmiş olsun haktan ateşlenmiş dişimi geliyo annesi??

sağol senin adında funda galiba canım. maalefef her işi iyi yapan da var kötü yapan da. ama konu sağlık olunca hele ki çocuklar sökonusu ise insanı delirtiyorlar böyle.

kesinlikle sana katılıyorum, tamamen doğru bir yol :)

vereliniortak

doğru diyosunda canım zaten zayıf iyice kilo kaybetmesinden korkuyorum kilosu normal olsa inan üstüne düşmem istemediği zaman yedirmem ama öyle değil maalesef

fundacım ben de ilk oğlumda senin gibiydim. o da zayıf yapılı bir bebekti. aman zaten zayıf daha da zayıflamasın diye zorlaya zorlaya büyüttüm. böyle 4 yaşını doldurdu. aman inan gün geliyor o zorlamaların faturası sana pahalıya patlıyor. çünkü biraz aklı erince artık zorlayamıyorsun ne yapsan yediremiyorsun. yani bebekliğinde zorlayım zayıflamasın derken kaşıktan kaçan bir çocuk meydana getiriyorsun. benim ayberkim öyle mesela şu an. ama kilo gerçekten önemli değil allah sağlık versin. sen az da yedirsen çok da yedirsen o metabolizmasının izin verdiği kadar kilo alıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…