bu arada meral hanım duyurulur
öğlen eve giderken doktorumu aradım izindeymiş, orda çalışan bayan regl olmadan olmaz dedi, bende peki dedim,
sonra eve gittim, lavaboya girdim birde ne göreyim 18 ay sonra regl olmuşum :teytey:
sonra işe gelirken takrar aradım, ne zaman gelecek doktor diye cumaya dedi
cumaya randevu istiyorum dedim, 31 aralığa kadar tüm randevuları doluymuş
bende ama olmazki dedim, cuma arayın Ebru hanımla görüştürelim, belki birşey ayarlayabilirmiş
bu da bi gelişme demi :)))
SENİN KİMİN BİR HATUN ANLAMAZMI HİÇkaydirigubbakcemile5
MÜZZEYYEN SAÇMALAMA YAAA
BİR SAĞLIK OCAĞININ DEDİĞİ ŞEYE HEMEN NASIL İNANIRSINKİ
ALLAHIN İZNİYLE BİRŞEYİ YOKTUR OĞLUŞUNUN
YA NE KADAR BASİT BİRŞEYMİŞ GİBİ HEMENDE TEŞHİS KOYUYORLAR ANLAMIYORUM BEN BUNLARI
ALİ DEMİ
DEMEK BİZİMKİLERDE YAPACAKLARkaydirigubbakcemile3
TABİ TABİ SİZ TAKTIRMAYIN ALLAHDA SONUNUZU HAYIRLI ETSİN
PIŞIIIIIIIIIIIKKKKKKKK
VALLA GECİKTİRMEDEN HEMEN PAŞA PAŞA GİDİP HALLEDİN ŞU İŞLERİNİZİ
ŞAKAYA GELMİYECEĞİNİ SİZDE BİLİYORSUNUZ HERHALDE
EEE KOCA KOCA COCUK SAHİBİ KADINLAR OLDUĞUNUZA GÖRE BİLİYONUZDUR.naniknanik
KK OLARAK BİZDE SENLE GELİP HEPBERABER ATALIM CNM :enbuyukkk:
dünür olalımmı:kedi:12 adet resim yüklenmiştir duyurulur
oh oh süper olmuşbu arada meral hanım duyurulur
öğlen eve giderken doktorumu aradım izindeymiş, orda çalışan bayan regl olmadan olmaz dedi, bende peki dedim,
sonra eve gittim, lavaboya girdim birde ne göreyim 18 ay sonra regl olmuşum :teytey:
sonra işe gelirken takrar aradım, ne zaman gelecek doktor diye cumaya dedi
cumaya randevu istiyorum dedim, 31 aralığa kadar tüm randevuları doluymuş
bende ama olmazki dedim, cuma arayın Ebru hanımla görüştürelim, belki birşey ayarlayabilirmiş
bu da bi gelişme demi :)))
amin canım inşallah yaa. çarpmazsam içimde kalır zaten valla :mymeka:
ben de o yüzden gerildim bu kadar zaten daha ben duyduğum bildiğim birşey evham yapmayım derken çok rahat bir şekilde kötümser konuşabiliyor. hem de doğru düzgün bir tetkik birşey yapmadan.
guclubacismile
valla doğru söylüyorsun geçen ay bir hafta gecikti. olmayacağından emin olduğum halde yine de o bir hafta bin hafta gibi geldi bana. önümüzdeki ay mutlaka halledicem ben :kedihaoldumsmile
yaaaaaaaaaa
emin olduğun halde düşün yani
şansa bırakmadan doğruu taktırmaya bakalımŞeniz
canımsın yaa sağol arkadaşıımyerimseniben
evet çok zorlaşmış. ben daha staj başlatıcam. büroyu açtığımızda başlatıcaktım. ayberk oldu. o büyüsün öyle dedik. bu sefer hadi kardeşi de olsun büyüsün dedik. bundan sonraki ilk işim staj olacak herhalde. zaten eşim yeminli olmayı düşünüyor ileride. ben mecbur ruhsat almalıyım.
sorma canım yaa. haketti zaten fazlasını bile o doktor.
ben de gitmiyorum canım yaa. okul illaki aile hekimliği diye tutturdu mecburen gittim. hay gitmez olaydım diyorum şimdi. eşim ben annem perişan olduk sabahtan beri neye uğradığımızı şaşırdık.
dünür olalımmı:kedi:
oh oh süper olmuş
gelişme ne demek
başlanmış iş bitmiş iştir canım benim
cuma ara sıkıştırsın biryere seni
sanki devletimi kurtarıyormuş vnm.
hadi bakalım rahatla artık
ben kızıma gidiyorum
görüşmek üzere şekerden daha tatlı arkadaşlarım benim
kızımın ateşi var hiçbişeye açmıo ağzını sanırım 3,dişte geliyo çok zormuş ya çocuk büyütmek gece hiç uyumadı 3 saatlik uykuyla geziyorum.:gitme:
dünür olalımmı:kedi:
kızımın ateşi var hiçbişeye açmıo ağzını sanırım 3,dişte geliyo çok zormuş ya çocuk büyütmek gece hiç uyumadı 3 saatlik uykuyla geziyorum.:gitme:
allah yardımcınız olsun canım bir an önce çıkarır inşallah. gündüz o uyuyunca at sen de kendini yatağa dinlen bence.
çok geçmiş olsun canım .. bu diş olayı çok zor valla .
funda çok geçmiş olsun canım yaa((((
hemencik çıkarır inşallah dişlerinide rahatlar melisimiz :Saruboceq:
teşekkür ederim kızlar valla bittim resmen şimdi yemek yedirmek için cebelleşiyorum resmen bir an önce hasta olmadan büyüsün şu kuzular yaaa
bulut cum yerinde olsam hiç cebelleşmem. daha ters tepiyor çünkü. neyi severek yiyorsa dişi çıkana kadar birkaç gün onu ver. sonra normale dönüyor çünkü. ben de ilk dişinde aman düzeni bozulmasın güç bela yediriyim diye uğraşırdım. berkay da ben de helak olduk. 2. dişinde sadece sevdiği şeyleri verdim. yeri geldi sadece şu içti 5-6 saat birşey yemedi. ama dişi patlatınca normale döndü. yani kendini de kuzucuğu da yorma.
bulut cum yerinde olsam hiç cebelleşmem. daha ters tepiyor çünkü. neyi severek yiyorsa dişi çıkana kadar birkaç gün onu ver. sonra normale dönüyor çünkü. ben de ilk dişinde aman düzeni bozulmasın güç bela yediriyim diye uğraşırdım. berkay da ben de helak olduk. 2. dişinde sadece sevdiği şeyleri verdim. yeri geldi sadece şu içti 5-6 saat birşey yemedi. ama dişi patlatınca normale döndü. yani kendini de kuzucuğu da yorma.
bu arada karanfil81 adın müzeyyendi galiba sanada geçmiş olsun böyle insanları doktor diye oturtuyolar neyseki birşey yokmuş yasemin sana da geçmiş olsun haktan ateşlenmiş dişimi geliyo annesi??
kesinlikle sana katılıyorum, tamamen doğru bir yol :)
doğru diyosunda canım zaten zayıf iyice kilo kaybetmesinden korkuyorum kilosu normal olsa inan üstüne düşmem istemediği zaman yedirmem ama öyle değil maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?