doğru diyosunda canım zaten zayıf iyice kilo kaybetmesinden korkuyorum kilosu normal olsa inan üstüne düşmem istemediği zaman yedirmem ama öyle değil maalesef
bu arada karanfil81 adın müzeyyendi galiba sanada geçmiş olsun böyle insanları doktor diye oturtuyolar neyseki birşey yokmuş yasemin sana da geçmiş olsun haktan ateşlenmiş dişimi geliyo annesi??
olsun fundacım, sen yinede moralini bozma, bol bol sıvı ver, ayran felan içirebilirsen, kendi yoğurdundan ayran yap
sağol senin adında funda galiba canım. maalefef her işi iyi yapan da var kötü yapan da. ama konu sağlık olunca hele ki çocuklar sökonusu ise insanı delirtiyorlar böyle.
fundacım ben de ilk oğlumda senin gibiydim. o da zayıf yapılı bir bebekti. aman zaten zayıf daha da zayıflamasın diye zorlaya zorlaya büyüttüm. böyle 4 yaşını doldurdu. aman inan gün geliyor o zorlamaların faturası sana pahalıya patlıyor. çünkü biraz aklı erince artık zorlayamıyorsun ne yapsan yediremiyorsun. yani bebekliğinde zorlayım zayıflamasın derken kaşıktan kaçan bir çocuk meydana getiriyorsun. benim ayberkim öyle mesela şu an. ama kilo gerçekten önemli değil allah sağlık versin. sen az da yedirsen çok da yedirsen o metabolizmasının izin verdiği kadar kilo alıyor.
sağol canım
alt 2 dişimiz var üstler sertleşti gelmeleri yakındır ama ateş ondanmıydy emin değilim
rüzgar yedi baya terliyken oda olabilir
çok şükür iyiyiz artık ama :Saruboceq:
allah sağlık versin tüm yavrularımıza ve bize :Saruboceq:
sağol canım
alt 2 dişimiz var üstler sertleşti gelmeleri yakındır ama ateş ondanmıydy emin değilim
rüzgar yedi baya terliyken oda olabilir
çok şükür iyiyiz artık ama :Saruboceq:
allah sağlık versin tüm yavrularımıza ve bize :Saruboceq:
Aslında gayet mantıklı yaklaşımın canım ama annelik işte ben ne kadar zorlarsam zorlayım o metabolizmasının izin verdiği kadra kilo alıyor çok doğruuvereliniortak
aman iyi olsunlar canım onlar iyi olsunda bizde iyi olalım.
Yasemin ve muzeyyen gecmis olsun ay nasıl uyku bastırdı anlatamam
selam kızlar. O kadar moralim bozuk ki iyi geleceğini düşünerek buraya attım kendimi. Okuyabildiğim kadarıyla geçmişe baktım.
Sibel geçmiş olsun naza. Berkay daha hiç düşmedi ama ayberk de birkaç sefer yatak olayını biz de yaşamıştık. Hatta düşüp yerde uykuya devam ettiği ve sabah uyandığımda yatakta ayberki aradığım günler olmuştu. Neyseki önemli birşey olmamış naza da. Umarım tekrarı olmaz canım.
Yasemin haktan emine de geçmiş olsun. üşüttü sanırım.
Bunun dışında herkes iyidir inşallah. Ağlamaktan şiş gözlerle ve bulanık bir beyinle okuyabildiğim kadarıyla yazıyorum çünkü. Sabahtan beri doktordayım. Okul kayıt evrakları için sağlık ocağına götürdüm ayberki. Ayberkle ilgili üfürüm mü neymiş abuk subuk birşey çıkardı sağlık ocağı doktoru. Ordan bir koşu kendi doktoruna falan sinir sistemim alt üst. şimdi sinirlerim boşaldı oturdum hem ağladım hem geçmişi okudum.
aah aah meralcim o birşeyi ben de iki aydır öbür ay gidicem diye erteliyorum. Allah sonumu hayır etsin valla mafoldumben
bu arada meral hanım duyurulur
öğlen eve giderken doktorumu aradım izindeymiş, orda çalışan bayan regl olmadan olmaz dedi, bende peki dedim,
sonra eve gittim, lavaboya girdim birde ne göreyim 18 ay sonra regl olmuşum :teytey:
Sonra işe gelirken takrar aradım, ne zaman gelecek doktor diye cumaya dedi
cumaya randevu istiyorum dedim, 31 aralığa kadar tüm randevuları doluymuş
bende ama olmazki dedim, cuma arayın ebru hanımla görüştürelim, belki birşey ayarlayabilirmiş
bu da bi gelişme demi :)))
oyyy öykü gibi güzel gelinim olsun istemem miiiii delikafadulden
ammavelakin biz melikenin zeynep'ini alcaz :jeyyar:
Benim oğlan zeynep'in resimlerine bakınca kudurdu kaydirigubbakcemile3
istedik anasından kızın ağırlığınca altın istedi olur dedik feda olsun kızımıza didiiiik (6 kilo filandı o zaman sempatiksalakcinni )
öyle kaldı bu iş,
trabzona giderken hadi sizde dedik
melike iş ciddiyete binmeden yüzüksüz öyle beraber tatil olmaz dedi
e haklı, bir an evvel ismi konsun bu işin yüzük takalım biz dimi
dünür olalımmı:kedi:
Oh oh süper olmuş
gelişme ne demek
başlanmış iş bitmiş iştir canım benim
cuma ara sıkıştırsın biryere seni
sanki devletimi kurtarıyormuş vnm.
Hadi bakalım rahatla artık
melike bu hafta yazarım inşallah özelden inan fırsat olmyr
Yasemin ve muzeyyen gecmis olsun ay nasıl uyku bastırdı anlatamam
üzme canım kendini bak dr yok birşeyi demiş eminim ekosuda temiz çıkacak sonra o eko kağıdını ver o aile hekimine ...... Tövbe tövbe
ben taktırmam gibi geliyor zaten regl olmadan olmuyormuş ben daha olmadım hapta emzirirken içilmiyormuş
özlem nasılsın canım?
kuzun nasıl?
ay canım kusura bakma ya baya geç oldu ama yeni gördüm pc açık ama durudan fırsat bulursam okumaya çalışıyorum ben iyiyim canım duru da iyi çok şükür yalnız acaip tehlikeli bi dönemdeyiz saniye gözümü ayıramıyorum üzerinden sürekli hareket halinde ve tehlikeli işler peşinde çok yoruldum valla :)) sen nasılsın haktancık napıyor ?
yine kavga ettik.. yarın aile terapistine gidiyoruz. bu son yol zaten oldu oldu olmadı bu iş bitmiştir.. gerçi benim için bitti zaten neyin mücadelesini veriyorum bilmiyorum. tek derdim naz yoksa ben çoktaaaaaaaaaaaaaaan kapıyı çarpıp çıkmıştım bile.
aynısından Gökay'ada aldım , çok kullanışlı valla, herşeyi toparladı .
rica ederiz ne demek güle güle kullanın
valla çok fenalar burcu.. cingibiler resmen..
tek şeye seviniyorum o hareketlendikçe bende çok hareket edip daha kolay kilo veririrm diye bir ümit var içimde :))))))
offf bu ek gıda olayı gerçekten zormuş ya.. kahvaltıda karışım vermek istemiyorum. ayrı ayrı tatlarını bilsin istiyorum. hem püre gibi yemeyi bıraksın istiyorum. ama öyle tek tek tek naz da sıkıloy ben de sonuç doymamış emme krizi gelmiş bi bebek:))
çorba çorba bi yere kadar artık doktor da dolma içi ekşili köfte vs normal yemeklerden ver dedi. e bizim evde doğru düzgün yemek pişmediği için az az al yap ertesi gün yine al yine yap. sonuç kızına hiç vakit ayırmayan sürekli iş yapan bi anne :s
hele bi de evdeyim yetiştiremiyorum işbaşı yapınca noolcak acaba??
KOLUNDAN TUTUP BEN GÖTÜRECEĞİM SENİ VALLA
kızım basit bir olayı neden bu kadar büyütüyorsunki anlamıyorum.
sordunmu başka yerlere peki
i
Burcu sizin de hayırlı olsun.. Hiç aylara, yıllara ..
bu arada meral hanım duyurulur
öğlen eve giderken doktorumu aradım izindeymiş, orda çalışan bayan regl olmadan olmaz dedi, bende peki dedim,
sonra eve gittim, lavaboya girdim birde ne göreyim 18 ay sonra regl olmuşum :teytey:
sonra işe gelirken takrar aradım, ne zaman gelecek doktor diye cumaya dedi
cumaya randevu istiyorum dedim, 31 aralığa kadar tüm randevuları doluymuş
bende ama olmazki dedim, cuma arayın Ebru hanımla görüştürelim, belki birşey ayarlayabilirmiş
bu da bi gelişme demi :)))
dünür olalımmı:kedi:
Bana kitap onerebilirmisiniz ya ustun dökmenin kitaplarına bakacağım başka yaZar okuduğunuz kitap bebek ve cocuk egitiminle ilgili ?????
yine kavga ettik.. yarın aile terapistine gidiyoruz. bu son yol zaten oldu oldu olmadı bu iş bitmiştir.. gerçi benim için bitti zaten neyin mücadelesini veriyorum bilmiyorum. tek derdim naz yoksa ben çoktaaaaaaaaaaaaaaan kapıyı çarpıp çıkmıştım bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?