2009 Aralık Anneleri

bayanlar alllah askına bana bı yol gısterın delırdım delırıcem !!!!!! uyutucam dıe deveye hendek atlatmaktan beter yoruluyorum ınanınkı ...hıc ıstemedıgım seyler yapmak zorıunda kalıyorum yorgnluk gozumu kör edıo bagırıyorm ıstemeden eeeeeeeeeee dıe :((((((((((snada aglıom oturup:S sız nası uyutuosunuz kolay uyuyolarmı kendı kendıne uyumayı ögretmıstı mamba bende denesem dıyrm ama kendıme guvenemıorm ya nolur bı akıl verın

Son düzenleme:

valla ben uykusu gelene kadar bekliyorum aynı saatlerde uyutuyorum ki o saatlerde hep uykusu gelsin bide karnını iyice doyuruyorum yoksa gündüz yada gece farketmez erken uyuyor kendi kendine uyutma şekline sıcak bakmadığım için öyle bi eğitim vermedim gündüz emerek akşamda biberonla uyuyor biberonla uyutmamdaki amaç biraz kişisel problemlerden kaynaklanıyor biberonun yarısı ayran oluyor birazda zeytinyağı çünkü kızım sulu yemek yemiyor vede yoğurt o yüzden sütün içine katıyorum kabız olmasın ve yoğurt yiyebilsin diye ne kadar doğru bi yöntem tartışılır tabi.yanınaa yatıyorum zaten biberonun yarısında uyumaya başlıyor.emerkende yürüyerek emziriyorum çünkü bizim kız emmeyi pek sevmiyor ancak öyle emzirebiliyorum.hepimizinde ayrı derdi varmış yöntem üstünee yöntem deniyoruz valla ama uyutma problemim olmadı pek.bazen yanına yatıp öperek yada sırtına masajla uyutuyorum çok uykusu varsa tabi söküyo bu yöntem ama

cnm senın durum bnmkındende zor allah yardmcın olsn kafamçokkarıştıof napcam ben ya

Amanın Sibeeell :1shok: oldum okurken vallaha iyi takat varmış sende ben Canberk le üc kat inmesi neyse de geri çıkamadığım için hep babasının dönüş saatine denk getiriyorum bir yere gideceksem beş kat bebişle maaşallah ne diyeyim sporun da yararı oluyordur.

Naz düşmüş bu arada çok geçmiş olsun şükür ki bir şey olmamış ne kadar dikkat etsek de basiret bağlanıyor bazen olacağın önüne geçilemeyebiliyor Allah korusun yavrularımızı.

Hay Allahım yaa neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım ahma bence de öyle bir şey olsa kendi doktoru bunca zamanda mutlaka farkederdi diye düşünüyorum ama tabii ki en küçük bir şey bile yüreğimizi hoplatmaya yetiyor.

sibelcim bencede evlilik terapistine gitmeniz çok iyi olur. Bunu eşinin kabul etmeside iyi genelde erkekler böyle şeylere yanaşmaz demek ki seni seviyor önemli olanda o umarım sorunlarınızı aşarsınız.

lor tuzsuz lor mu kullanıyorsun arkadaşçağzım.labne kullanıyordum ben . sanırım labnenin de tuzsuzu varmış. yoğurt evde yapamıyorum pınarınkini veriyorum. zaten yediği 2 çay kaşık gerisini napçam doğal süt bulsam tabii .

Arkadaşlar hepinize sağlık diliyorum yeğenlerimle. Allah hepinizin istediklerini gönlüne göre versin. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. Allah yardımcımız olsun. Amin. İyi geceler.

ınanamıyorumm ya o kadarr gecmışı okuyup bır suru alıntı yaptım net koptu (
sibel cok gecmış olsun azra da duşmuştu ona bışey olmamıştı da benım aglamaktan gozlerım ve başım ağrımıştı:)
yasemın haktana da geçmışler olsun ateş benım en korktuğum şey.resımlerınıde gordum maşallah kuzuma pek tatlı annesı.
esra sormuştu sanırımm azra hıç bışey mı yemıyo dıyo,,valla cok guzel başlamıştık guzel yıyodu şimdi agzını açmıyo,,tadına bakmadan yuzu ekşıyo falan.bı tek dondurmaya hayır demıyo bıraz tadıyo vermezsemde aglamıyo ama,,emmekten başka bı ısteği yok yanı...ama gece cok uyanıyo artık,,e gunduz yemezse nolacak(napcam bılemıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…