kımse yokmu kızlar nerdesınız ya mafoldumben
Ebru tüm kilonu vermissin hayırlı olsun göbek duruyormu meraklardayim :)))
bayanlar alllah askına bana bı yol gısterın delırdım delırıcem :S:S:S:S:S uyutucam dıe deveye hendek atlatmaktan beter yoruluyorum ınanınkı ...hıc ıstemedıgım seyler yapmak zorıunda kalıyorum yorgnluk gozumu kör edıo bagırıyorm ıstemeden eeeeeeeeeee dıe :S:S:S:snada aglıom oturup:S sız nası uyutuosunuz kolay uyuyolarmı kendı kendıne uyumayı ögretmıstı mamba bende denesem dıyrm ama kendıme guvenemıorm ya nolur bı akıl verın
cnm senın durum bnmkındende zor allah yardmcın olsn kafamçokkarıştıof napcam ben yavalla ben uykusu gelene kadar bekliyorum aynı saatlerde uyutuyorum ki o saatlerde hep uykusu gelsin bide karnını iyice doyuruyorum yoksa gündüz yada gece farketmez erken uyuyor kendi kendine uyutma şekline sıcak bakmadığım için öyle bi eğitim vermedim gündüz emerek akşamda biberonla uyuyor biberonla uyutmamdaki amaç biraz kişisel problemlerden kaynaklanıyor biberonun yarısı ayran oluyor birazda zeytinyağı çünkü kızım sulu yemek yemiyor vede yoğurt o yüzden sütün içine katıyorum kabız olmasın ve yoğurt yiyebilsin diye ne kadar doğru bi yöntem tartışılır tabi.yanınaa yatıyorum zaten biberonun yarısında uyumaya başlıyor.emerkende yürüyerek emziriyorum çünkü bizim kız emmeyi pek sevmiyor ancak öyle emzirebiliyorum.hepimizinde ayrı derdi varmış yöntem üstünee yöntem deniyoruz valla ama uyutma problemim olmadı pek.bazen yanına yatıp öperek yada sırtına masajla uyutuyorum çok uykusu varsa tabi söküyo bu yöntem ama
benimki şuan hamakta uyuyor. memede uyuma bitti şimdide hamak krizimiz var. sabah anneme gidiyorum kahvaltıya uykusu geliyor hoop eve uyanıyo anneme gidiyorum öğlen uykusu geliyor hooop eve. bu sıcakta annem 5. katta asansörde yok arabayı çıkar nazı çıkar çantası.. canım çıktı çıktı.. hamakta tehlikeli olmaya başladı zaten. artık koysak yataklarına uyusa bu cadılar olmuyomu yani :)) naz iyi canım keyfi yerinde. ben hala şoktayım. :))
cnm senın durum bnmkındende zor allah yardmcın olsn kafamçokkarıştıof napcam ben ya
zor mu hadi ya:) ee seninkinin nesini beğenmiyosun ki ozaman nasıl uyumuyor
zor mu hadi ya:) ee seninkinin nesini beğenmiyosun ki ozaman nasıl uyumuyor
ya bilgecim zaten nefert ediyorum şu sağlık ocağına gitmekten daral geliyor bana. mecbur olmasam yine gitmezdim. okul illaki aile hekimi onayı istiyor bazı evraklara. evrak için gittim. ille muayene edicem dedi. kalbinden boynunun sağ tarafına üfürüm var hafif demez mi? beynim durdu kaldım. bu çocuklarda görülen masum üfürüm mü dedim. yok bu boyna doğru olunca masum olmayabiliyor dedi. bir şok daha. hemen çıktım doktorunu aradım böyle böyle diye. ben o çocuğu doğduğundan beri düzenli muayene ediyorum öyle birşey olsa benim teşhis etememem imkansız dedi kendi doktoru. yine de götürdüm bir daha baktı hiçbirşeyi yok dedi. senin mideni bulandırmışlar istersen rahatlamak için eko da çektirelim dedi. çıktım geldim. önümüzdeki hafta eko da çekilecek. yaa sinek ufak mide bulandırır ya ama çocuklar olunca söz konusu evham yapmamak elde değil. öyle kasılmışım ki büroya nasıl geldim bilmiyorum attım kendimi masaya hönk hönk :gitme: ekoyu da çektirip götürüp sağlık ocağına kafasına atıcam o aile hekiminin alsanaalsanasmile
eti nin kızarmış ekmeğini veriyorum ıhlamurlu tarifi yapıyorum. labne yerine lor kullanıyorum. lor işlenmemiş peynir türü dedi doktorumuz. bir gün bundan bir günde milupanın 8 tahıllı kahvaltısından yapyıorum. alternatif üretiyorum sürekli .
günaydınnnnnnnnnnnnn
Gününüz aydın olsun hanımlar...
Hepinizi heyecanla bekliyorumm hadi galiii gelin artıkkk hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?