evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben
Canberk iyi Senemciğim keyfi yerinde iştahı çok iyiydi ama bu aralar bira.zcık azaldı ben de fazla takmıyorum 10.200 gr dı geçen hafta bir yaş kilosunda dedi dr bu sıcaklarda zaten çoğu bebişin iştahı pek yok.nevra geçmiş olsun topyekün size canım
ben hastayken bebekken nehire bulaşmasın diye ağız bandı takıyordım
çok ileri derecede olucna takılabilir sanırım yine en azından emziriken fdalan...
sibel hadi haberlerini bekliyoruz
daha yetişemedğim bir sürü konu var
nehirin peşinde debelenmekten ancak:)
ebru canberk nasıl bu arada ...yemesi içmesi
nehirin yoğurtla arası yoktu fazla bende içine bebe bizküvisi koyuyorum
o zaman yiyor napim
yürüteçle salona geçti şimdi haha bende peşi,nden gidiyim
bu arada bende sütü günlük sütle yapıyorum şişe sütle..
evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben
,en az 2aydır böyle.düzelecek diye bekledim durdum ama yok.geçen ay kontrole gitmemiştik buay gidince 2ayda sedece 400 almış demin 500 yazmışım.moralim bozuldu.dr.normal boyu kilosu orantılanmış dedi ama ne bilim ben üzüldüm..
AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA
ERKEKLER KALEM GİBİ İNCEDE OLSALAR HAMMADDELERİ ODUNDUR sempatiksalakcinni
Hay Allahım yaa neler hissettiğini tahmin edebiliyorum canım ahma bence de öyle bir şey olsa kendi doktoru bunca zamanda mutlaka farkederdi diye düşünüyorum ama tabii ki en küçük bir şey bile yüreğimizi hoplatmaya yetiyor.
iyi sayılırız . benim hala burnum akıyo . kendimi geçtimde oğluşumun dün akşamdan beri burnu tıkalı , nefes almakta zorlanıyoo. bu sebeple de uyuyamıyoo.. serum fizyolojikle açmaya çalıştık ama damlattırmıyo ki sıpa . babasıyla zar zar oyunla biraz damlattık ağlamaktan helak etti kendini duyanda çocuğa bişey yapıyoruz sanır. inşallah ona bulaştırmamışımdır nezlemi .. geceden beri onu düşünüp üzülüyorum .. bu hafta sonu doktor kontrolümüz var neyseki gidince iyice bi baktıracam, inşaallah bişeyi yoktur.. uzak durmaya çalıştım, nefesimi vermedim ama .. uzakta durulmuyo ki .
müzeyyen lütfen canım benim bak doktoruna da götürmüşsün merak etme ekoda da bir şey çıkmayacak sonra sen o sağlık ocağının numarasını al sıradan o doktoru arayıp "doktor müsvettesi" diyip kapatalım gününü fok edelim aklinialirimsmile
sabiha paktuna keskin diyorum, tek geçiyorum kaydirigubbakcemile5
hayırlısı olsun sibelcim... ama bu da bir adımdır demek ki yola gelmeye niyeti var ki terapiyi kabul etmiş
sen bağırdıkça ve gerildikçe uyumaz bacım. sen ne kadar gerilirsen o kadar gerilir. onun için bebek olduğunu ve kasten yapmadığını düşünüp kendini rahatlatacaksın ardından da yumuşak sesle ağır bir şarkı veya ninni söyleyerek dolaştıra dolaştıra uyutacaksın, sonra kopan belin ve sırtın için bir çözüm bulursun yerimseniben
canııııııımmmmmmm
Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.
maşallah de maşallah en çok bizim nazarımız değiyor,
oh hadi gözünaydın,
evet artık elleri kolları heryere uzanıyor,
geçen akşam yemek yiyoruz, yürüteçle mutfağa gitti, bende peşinden tabiii
baktım sebzelikteki patatesleri alıp alıp yere atıyor,
bir tanesinide almış ısırmaya çalışıyorken yakaladım sempatiksalakcinni
aldım elinden kıyameti kopardı
taze patatesti, bende güzelce yıkayıp geri verdim eline napiimmmm
canım benimkindede oldu, şimdi geri düzeldi, döenm dönem olyor, sıkma canını
hem mert efenin maşallahı var, hiç bişicikler olmaz merak etme.
hem artık kilo alışları yavaşladı, doktorun normal demiştir kesin
yok nevracım doktıor sıcak bakmamışitı önceden ama
ben de istmeiyordum
fakat nehir sürekli ayağa kalkmak siteyince
alalım dedik
başka türlü olmayacak
hepimiz yürüteçle büyük sonuçta diye düşündüm
zaten günün kaç dk tepesinde...
10 dk sonr a alın beni diyor
işte aktivite olsun:)
hepinizi öpüyorummmmm... opuyorumnanaktan birada buraya hapşireyim.. :2:
tünaydın arkadaşlaar. nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben bugün çok güzel uyudum dinlendim kafamı topladım bomba gibiyim vallahi. benim oğluş melek gibiydi dün gece. maaşallah deyim de nazar değmesin devamı gelsin inşallah. sabah mutfakta kahvaltısını hazırlıyorum parkeden pattadak pattadak bir ses bir de baktım benim küçük canavar ellerini dizlerini pat pat vura vura emekleyerek geliyor mutfağa doğru. ayy nasıl hoşuma gitti. ayberkden sonra özlemişim bu manzarayı. sonra yanıma aldım direk çekmeceye saldırınca sevinmekte hata ettim diye düşündüm:))
bilgecim sağol hayatım. sizlerin verdiği destekle topladım zaten kafamı oturup mantıklı düşündüm rahatladım ben de. eko dan sonra yandıo o doktor zaten. eşim bombalamazsa iyidir sağlık ocağını. yazık mahvoldu adamcağız dünden beri hop oturup hop kalkıyor aklına geldikçe.
en az 2aydır böyle.düzelecek diye bekledim durdum ama yok.geçen ay kontrole gitmemiştik buay gidince 2ayda sedece 400 almış demin 500 yazmışım.moralim bozuldu.dr.normal boyu kilosu orantılanmış dedi ama ne bilim ben üzüldüm..
Arkadaşlar benm velet gündüzleri doğru dürüst emmez oldu hem de bayadır böyle... günde doğru dürüst emdiği 1keredir belki yada 2.ama gece de emmek için sürekli uyanıyor.saat başı.en geç 2saatte.hiç uykumu alamaz oldum.sütüm de azaldı.sol göğsümde yok gbi.sağdan emiyor hep.napcamı bilmiyorum.çok emsin istiyorum.yeğenlerim hiç bırakmazmış onun kadarken.ben gündüz 2dak.emzirebiiliyorum ancak.moralim bozuluyor( tombiş tosun diye diye nazar mı değdirdiler oğluşuma.2aydır sadece 500gr.almış hem.öff
AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA
Kimi emekliyor kimi donüyor kimi yurutecte yani eskisinden daha hareketliler daha az kilo alması normal Nazan anlamına kızı Ekim'de 3 yasında olacak 14 kilo hesap et iste daha az kilo alacaklar tabi artık
yemek tarifi soran vardı... milupanın sitesinde var yemek tarifleri sütlü fasulye çorbası vs nevi şeyler bir göz atın isterseniz
ben bugün diyetisyenden biraz serbesti sağlarsam saldırcam bütün tariflere aklinialirimsmile
pelin soru hazırladın mıııııııııııı
bence de pelincim aynen öyle. ayberk 4 yaşını doldurdu 16 buçuk kilo. büyüdükçe kilo alımları azalıyor zaten. zaten ilk altı aydaki gibi devam etseler nasıl olurlar düşünemiyorum bile.yasakkelime
benim 8 yaşındaki yeğenim yeni 25 kilo oldu umutun kilosunu duydukça bu seneye benle aynı olcak boyu da geçicek diyodu zavallımmmmm akannehir :roflol:
yaa bende işte kararsız kaldım .. ne yapsak diye .. haklısın aslında küçükken hepimiz binmişiz .. bizimki sevecekmi daha o bile belli değil. belkim hiç durmayacak üzerinde ..
Hayır bilgecim çünkü benim kuzu baya bir büyük biz zaten mercimeğe falanda gectik ya umutla çok farklı eminim durumlar kisiye özel benim sorular mesela Mina biberon almıyor aksam çok az muhallebi yiyor eskiden tutundu biberonla icer doyar uyurdu şimdi ben bu cocuğu aksam ac yatryrm napcm bilemedim gibi benim Dr bulmam lazım kendi Dr harici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?