2009 Aralık Anneleri

evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben

AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA

ERKEKLER KALEM GİBİ İNCEDE OLSALAR HAMMADDELERİ ODUNDUR sempatiksalakcinni

yok nevracım doktıor sıcak bakmamışitı önceden ama
ben de istmeiyordum
fakat nehir sürekli ayağa kalkmak siteyince
alalım dedik
başka türlü olmayacak
hepimiz yürüteçle büyük sonuçta diye düşündüm
zaten günün kaç dk tepesinde...
10 dk sonr a alın beni diyor
işte aktivite olsun:)

Canberk iyi Senemciğim keyfi yerinde iştahı çok iyiydi ama bu aralar bira.zcık azaldı ben de fazla takmıyorum 10.200 gr dı geçen hafta bir yaş kilosunda dedi dr bu sıcaklarda zaten çoğu bebişin iştahı pek yok.
Bebe bisküvisi aslında ben yedirmeme kararındaydım ama sade kahvaltı ya da meyve çok yavan geldiği için içine katıyorum bir tane ben de ama hippin organik dediği bisküvisi var acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum gerçi macaristan üretimiymiş o da içinde ne var ne yok tam emin olamıyorum malum hayvandan dolayı şimdilik ülker ya da eti alıyorum.
Etinin bebek ekmeğine de baktım içeriğinde soya moya bir sürü şeyler var o yüzden kullanmıyorum onu.
Yarın annemlere gitmeyi düşünüyorum müsaitsen bir ayar yapıp görüşelim ne dersin?

evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah gün daha bitmedi dur belki bir sürpriz yapar.

Son düzenleme:
,

üzülme nazancım, gayet iyi işte, daha öncede demiştim hatırlıyorsan nilayda öyleydi, hala uğraşıyoruz, sağlıklı olsunda, doktorda normal dedikten sonra sıkma canını

bu arada evlilik yıldönümüz kutlu , mutlu olsun, birlikte nice yıllarınız olu rinşallah

AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA

süper bi cümle bayıldım melike :)

evet canım konu çocuklar olunca yüreğimiz hep ağzımızda zaten. allah sağlık versin yavrularımıza.

nevracım geçmiş olsun yaz günü bu sıcakta ne zor kıyamam yaa. burunları çok kıymetli elletmiyor sıpalar berkay da aynen öyle. yine de dikkat et bulaşmasın paşaya mikrop.

bilgecim sağol hayatım. sizlerin verdiği destekle topladım zaten kafamı oturup mantıklı düşündüm rahatladım ben de. eko dan sonra yandıo o doktor zaten. eşim bombalamazsa iyidir sağlık ocağını. yazık mahvoldu adamcağız dünden beri hop oturup hop kalkıyor aklına geldikçe.

41000 kere maaşallah ebrucum. inşallah hep böyle devam eder ve darısı da başıma diyorum:))

evet yaa yandık. benim sebzelikte açıkta mutfakta. direk kenarından tutup devirmeye çalışıyor sepeti. olsun ama yaa herşeye razıyım tadından yenilmiyor bu halleri çok güzel oluyor. sıpam emeklerken totosu sağa sola sallanırken ısırasım geliyor vallahi

yaa bende işte kararsız kaldım .. ne yapsak diye .. haklısın aslında küçükken hepimiz binmişiz .. bizimki sevecekmi daha o bile belli değil. belkim hiç durmayacak üzerinde ..

Sağolun arkadaşlar tebrikler için.bebiş uayndı kucağımda kolay yazamıyorum.bakalm kşam yemeğe gidecez zaten de.belki öğlen de gelir demiştim.
dr.normal dedii için zaten yapacak bişeyde yokda öyle kabullenencez bizde dimi
melike çok güzel söz doğru.facede okumuştumda beenmiştim ztn

hepinizi öpüyorummmmm... opuyorumnanaktan birada buraya hapşireyim.. :2:

:mymeka: toptan mı hasta olalım yani

can bunlar can

nazancım artık en önemli günümüz çocuğun yeni bir kahramanlık yaptığı gün oldu onun için unutursa da takılma derim şahsen zira ileride çocuğun yaptığı bir şeyin peşinde bizler de doğumgünü, yıldönümü unutucaz eminim şakkıdı relax bacım relax olumunekankayizsmile

sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

kalkmaz mı ya.. yürek törpüsü resmen alsanaalsanasmile ciddi bir plan yapalım canından bezdirelim forumcanak aklinialirimsmile

12 de sporum var 3 gibi geliyorum ebrucum
bir plan yok şu anda aklıma gelen
acil bişey çıkmadıktan sonra
sevinirim de görüşmüş oluruz:)
dışarda yada evede beklerim hangisi senin için uygunsa özeldencep yazıcam dur
haberlerşiriz duruma göre o zaman sabahtan

dr normal demiş tatlım üzülme sağlıklı olsunlar yeter ki tabii elde değil ayda 1.5 kilo bile alsalar bize az gelecek

yemek tarifi soran vardı... milupanın sitesinde var yemek tarifleri sütlü fasulye çorbası vs nevi şeyler bir göz atın isterseniz
ben bugün diyetisyenden biraz serbesti sağlarsam saldırcam bütün tariflere aklinialirimsmile

pelin soru hazırladın mıııııııııııı

Kimi emekliyor kimi donüyor kimi yurutecte yani eskisinden daha hareketliler daha az kilo alması normal Nazan anlamına kızı Ekim'de 3 yasında olacak 14 kilo hesap et iste daha az kilo alacaklar tabi artık

seni çok iyi anlıyorum canım aynı surumu ben de yaşıyorum. ama pes etme uykuda muykuda ninniyle pışpışla kandır emzir. 2 dk. bile emse emdiğini kar sayıyorum vallahi. emmezse tümden gidecek sütümüz. kilo konusuna gelince bazen oluyor öyle. bizde 6. ve 7. aylarda çok yavaşladık 200 - 250 gr. aldık. ama bu ay toparladı 600 gr. almış maaşallah deyim. belki önümüzdeki ay 100 gr. alacak. ama tabi eskisi gibi ayda bir - bir buçuk kilo almasını beklemiyorum ve istemiyorum. orantılı gitmesi daha iyi. dünyada kilo vermeye çalışanların sayısı almaya çalışanların sayısından daha fazla biliyrosun. o yüzden sağlıklı olsunlar emsinler de boşver kiloyu. alacaklarını aldı onlar maaşallahları var zaten.

evlilik yıldönümünüz kutlu oldun. allah nice mutlu yıllar göstersin inşallah. akşama daha çok var hemen umutsuzluğa kapılma bence.

SÜPERSİN VALLAHİ MELİKECİM. BAYILDIM BU SÖZE.

Kimi emekliyor kimi donüyor kimi yurutecte yani eskisinden daha hareketliler daha az kilo alması normal Nazan anlamına kızı Ekim'de 3 yasında olacak 14 kilo hesap et iste daha az kilo alacaklar tabi artık

bence de pelincim aynen öyle. ayberk 4 yaşını doldurdu 16 buçuk kilo. büyüdükçe kilo alımları azalıyor zaten. zaten ilk altı aydaki gibi devam etseler nasıl olurlar düşünemiyorum bile.yasakkelime

Hayır bilgecim çünkü benim kuzu baya bir büyük biz zaten mercimeğe falanda gectik ya umutla çok farklı eminim durumlar kisiye özel benim sorular mesela Mina biberon almıyor aksam çok az muhallebi yiyor eskiden tutundu biberonla icer doyar uyurdu şimdi ben bu cocuğu aksam ac yatryrm napcm bilemedim gibi benim Dr bulmam lazım kendi Dr harici

bence de pelincim aynen öyle. ayberk 4 yaşını doldurdu 16 buçuk kilo. büyüdükçe kilo alımları azalıyor zaten. zaten ilk altı aydaki gibi devam etseler nasıl olurlar düşünemiyorum bile.yasakkelime

benim 8 yaşındaki yeğenim yeni 25 kilo oldu umutun kilosunu duydukça bu seneye benle aynı olcak boyu da geçicek diyodu zavallımmmmm akannehir :roflol:

benim 8 yaşındaki yeğenim yeni 25 kilo oldu umutun kilosunu duydukça bu seneye benle aynı olcak boyu da geçicek diyodu zavallımmmmm akannehir :roflol:

canım yaa çocuğu konplekse sokmuş umut. maaşallah bilgecim oğluşuna. ama yeğenine de anlatın da komplekse girmesin yavrumyerimseniben

yaa bende işte kararsız kaldım .. ne yapsak diye .. haklısın aslında küçükken hepimiz binmişiz .. bizimki sevecekmi daha o bile belli değil. belkim hiç durmayacak üzerinde ..

valla bende o yüzden çok para vermek istemdim
orta karar bişey aldım geçitten aldım bi,lirsin orayı
55 ti 40 aldım pazarlıkla
yeterli bir yürüteç...
orda 110 kadar var fiyatlar bakarsın

Çok ama çok şirin oluyorlar emeklerken değil mi.
Canberk bir de çok mutlu oluyor biraz emekliyor oturup çığlık atıyor sonra bize bakıp ama gittiği ilk yer kedilerin kuyruklarıyla patileri olmaya başladı mıncıklıyor resmen sıkıştırdığı an o gariplerde nereye kaçacaklarını şaşırıyorlar günde beş altı kere de süpürge yapıyorum elimde vileda falan defalarca Canberk in eller yıkanıyor ama çok şirinler yaa çok her şeye değiyor varsın biraz fazla yorulayım.

benzer bir şeyler ben de sorucam umut efendi ben yokken asla anne sütü almıyor zaten başka süt yoğurt peynir de yasak... 7 gibi keyfi isterse mama takviyeli muhallebi yiyor ki keyfi genelde istemiyor... beni emiyor o yüzden de 1 ila 2 saatte bir mutlaka hüngür hüngür ağlayarak kalkıyor yazık mafoldumben çözüm şart :enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…