12 de sporum var 3 gibi geliyorum ebrucum
bir plan yok şu anda aklıma gelen
acil bişey çıkmadıktan sonra
sevinirim de görüşmüş oluruz:)
dışarda yada evede beklerim hangisi senin için uygunsa özeldencep yazıcam dur
haberlerşiriz duruma göre o zaman sabahtan
Çok ama çok şirin oluyorlar emeklerken değil mi.
Canberk bir de çok mutlu oluyor biraz emekliyor oturup çığlık atıyor sonra bize bakıp ama gittiği ilk yer kedilerin kuyruklarıyla patileri olmaya başladı mıncıklıyor resmen sıkıştırdığı an o gariplerde nereye kaçacaklarını şaşırıyorlar günde beş altı kere de süpürge yapıyorum elimde vileda falan defalarca Canberk in eller yıkanıyor ama çok şirinler yaa çok her şeye değiyor varsın biraz fazla yorulayım.
canım yaa çocuğu konplekse sokmuş umut. maaşallah bilgecim oğluşuna. ama yeğenine de anlatın da komplekse girmesin yavrumyerimseniben
Sagol ama yinede bilge sen zaten gelince detaylı bilgi verirsin umutla ilgili ne dedi diyeopuyorumnanaktan
benzer bir şeyler ben de sorucam umut efendi ben yokken asla anne sütü almıyor zaten başka süt yoğurt peynir de yasak... 7 gibi keyfi isterse mama takviyeli muhallebi yiyor ki keyfi genelde istemiyor... beni emiyor o yüzden de 1 ila 2 saatte bir mutlaka hüngür hüngür ağlayarak kalkıyor yazık mafoldumben çözüm şart :enbuyukkk:
Akıllı bıdık meme yoksa süt içmek de yok kandıramazsınız beni biberonla diyor ha:))oturdum yine lavabo içsin diye süt sağıyorum kötükedihüso bugün bu sağdıklarımı içmesini sağlayacak bir yol göstermezlerse bağışlıycam stoklarımı :mymeka: var mı süt anne isteyen??? :sm_confused:
Süper olurdu Pelin, Mina da katılırdı Canberk e ama artık seni nereden toplardık bilemeyeceğim.Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))
Canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha akşama çok var üzme kendini...evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben
lülülülülülü
Akıllı bıdık meme yoksa süt içmek de yok kandıramazsınız beni biberonla diyor ha:))
Bilge o stoklarla çorbasını, kahvaltısını falan hazırlasanız sulandırmak babında yazık yaw gitmesin boşa.
sana nanikkkkkkk cadıııı :dance:
bilgeeee peline ne için haber vercen bana da de bakem merak ettim yaww alkisalkisalkis
aynen öyle diyor ille de kaynağından içecekmiş haspam kaydirigubbakcemile3
valla bizim diyetisyen her şeyi ayrı verin hepsinin tek tek tadını bilsin diyenlerden ama bugün söyliycem yazık günah bu sütlere... üstelik mama alması gerekiyor onu da beğenmiyor diye muhallebi yapıyoruz ona katsam diye sormuştum aşırı kuvvetli olurmuş bilmemnesi bilmemnesiyle birleşip bilmemne olurmuş buyurdu hanım kızımız akannehir
benim sıpanın doktorundan ayrı bir de diyetisyeni var da canım... bugün de hem doktora hem diyetisyene gidicez beslenmeyle ilgili bilgileri anlatcam ama burada ortaya... pelin aklına gelirse sorularını söyleyecekti soracaktım da mevzu odur yani şakkıdı
benim sıpanın doktorundan ayrı bir de diyetisyeni var da canım... bugün de hem doktora hem diyetisyene gidicez beslenmeyle ilgili bilgileri anlatcam ama burada ortaya... pelin aklına gelirse sorularını söyleyecekti soracaktım da mevzu odur yani şakkıdı
valla bende o yüzden çok para vermek istemdim
orta karar bişey aldım geçitten aldım bi,lirsin orayı
55 ti 40 aldım pazarlıkla
yeterli bir yürüteç...
orda 110 kadar var fiyatlar bakarsın
bılge ben kacırmışım nıye emzırmıyon bacım sutun varda??
çok/komiksiniz
hımmm teşekkür ederim canım benimm opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?