2009 Aralık Anneleri

tamam canım haberleşiriz.

Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))

canım yaa çocuğu konplekse sokmuş umut. maaşallah bilgecim oğluşuna. ama yeğenine de anlatın da komplekse girmesin yavrumyerimseniben

öyle oldu valla sırnaşık şey anlattım zaten yavaşlayacak oğlum bebekken sen de böyleydin dedim bir de senin annenle babana bak bir de umutun anne babasına dedim... sen biraz daha ufak tefek olacaksın bu da çok normal diye uzun uzun anlattım ilk gözağrıma gamyoncuiremsu

oturdum yine lavabo içsin diye süt sağıyorum kötükedihüso bugün bu sağdıklarımı içmesini sağlayacak bir yol göstermezlerse bağışlıycam stoklarımı :mymeka: var mı süt anne isteyen??? :sm_confused:

Akıllı bıdık meme yoksa süt içmek de yok kandıramazsınız beni biberonla diyor ha:))
Bilge o stoklarla çorbasını, kahvaltısını falan hazırlasanız sulandırmak babında yazık yaw gitmesin boşa.

Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))
Süper olurdu Pelin, Mina da katılırdı Canberk e ama artık seni nereden toplardık bilemeyeceğim.

evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben
Canım evlilik yıldönümüz kutlu olsun daha akşama çok var üzme kendini...
lülülülülülü

sana nanikkkkkkk cadıııı :dance:
bilgeeee peline ne için haber vercen bana da de bakem merak ettim yaww alkisalkisalkis

aynen öyle diyor ille de kaynağından içecekmiş haspam kaydirigubbakcemile3
valla bizim diyetisyen her şeyi ayrı verin hepsinin tek tek tadını bilsin diyenlerden ama bugün söyliycem yazık günah bu sütlere... üstelik mama alması gerekiyor onu da beğenmiyor diye muhallebi yapıyoruz ona katsam diye sormuştum aşırı kuvvetli olurmuş bilmemnesi bilmemnesiyle birleşip bilmemne olurmuş buyurdu hanım kızımız akannehir

sana nanikkkkkkk cadıııı :dance:
bilgeeee peline ne için haber vercen bana da de bakem merak ettim yaww alkisalkisalkis

benim sıpanın doktorundan ayrı bir de diyetisyeni var da canım... bugün de hem doktora hem diyetisyene gidicez beslenmeyle ilgili bilgileri anlatcam ama burada ortaya... pelin aklına gelirse sorularını söyleyecekti soracaktım da mevzu odur yani şakkıdı

bılge ben kacırmışım nıye emzırmıyon bacım sutun varda??

hımmm teşekkür ederim canım benimm opuyorumnanaktan

valla bende o yüzden çok para vermek istemdim
orta karar bişey aldım geçitten aldım bi,lirsin orayı
55 ti 40 aldım pazarlıkla
yeterli bir yürüteç...
orda 110 kadar var fiyatlar bakarsın

sağol canım yaa. biliyorum bizde oraya bakmayı düşünüyorduk .. artık doktordan sonra bakarız olmazsa. ben de çok para vermek istemiyorum . orta karar bişey alacaz artıkın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…