2009 Aralık Anneleri

tünaydın güzel bayanlar ve onların dünya tatlısı bebişleri...

benim cadı yeni uyudu şöööle bi geçmişe göz attım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..kocişi bekliyorum gelince çıkıcaz doktara..

ben çok merak ediyorum, gelince bize mutlaka haber ver

hadi hayırlısı inşallah çözersiniz sorunlarınızı ..

evet kısmetse 1 yaşında geçecek öyle bekliyoruz... kakasında kan vardı güzelim

hayır haberlerle dön sibelcim opuyorumnanaktan olmazsa da biz paralarız merak etme kendini de üzme alsanaalsanasmile

ben çok merak ediyorum, gelince bize mutlaka haber ver

hadi hayırlısı inşallah çözersiniz sorunlarınızı ..

evet kısmetse 1 yaşında geçecek öyle bekliyoruz... kakasında kan vardı güzelim

hayır haberlerle dön sibelcim opuyorumnanaktan olmazsa da biz paralarız merak etme kendini de üzme alsanaalsanasmile

sağolun kızlar.. inşallah bakalım gelince yazarım..

mikvop kadııııııııııınnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni

tünaydın arkadaşlaar. nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben bugün çok güzel uyudum dinlendim kafamı topladım bomba gibiyim vallahi. benim oğluş melek gibiydi dün gece. maaşallah deyim de nazar değmesin devamı gelsin inşallah. sabah mutfakta kahvaltısını hazırlıyorum parkeden pattadak pattadak bir ses bir de baktım benim küçük canavar ellerini dizlerini pat pat vura vura emekleyerek geliyor mutfağa doğru. ayy nasıl hoşuma gitti. ayberkden sonra özlemişim bu manzarayı. sonra yanıma aldım direk çekmeceye saldırınca sevinmekte hata ettim diye düşündüm:))

Arkadaşlar benm velet gündüzleri doğru dürüst emmez oldu hem de bayadır böyle... günde doğru dürüst emdiği 1keredir belki yada 2.ama gece de emmek için sürekli uyanıyor.saat başı.en geç 2saatte.hiç uykumu alamaz oldum.sütüm de azaldı.sol göğsümde yok gbi.sağdan emiyor hep.napcamı bilmiyorum.çok emsin istiyorum.yeğenlerim hiç bırakmazmış onun kadarken.ben gündüz 2dak.emzirebiiliyorum ancak.moralim bozuluyor( tombiş tosun diye diye nazar mı değdirdiler oğluşuma.2aydır sadece 500gr.almış hem.öff

nevra geçmiş olsun topyekün size canım
ben hastayken bebekken nehire bulaşmasın diye ağız bandı takıyordım
çok ileri derecede olucna takılabilir sanırım yine en azından emziriken fdalan...

sibel hadi haberlerini bekliyoruz
daha yetişemedğim bir sürü konu var
nehirin peşinde debelenmekten ancak:)
ebru canberk nasıl bu arada ...yemesi içmesi
nehirin yoğurtla arası yoktu fazla bende içine bebe bizküvisi koyuyorum
o zaman yiyor napim
yürüteçle salona geçti şimdi haha bende peşi,nden gidiyim
bu arada bende sütü günlük sütle yapıyorum şişe sütle..

evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben

sağol canım . ben şuan atlatmış durumdayım .. bakalım eşime maske taktırırım olmazsa tekrar bize bulaştırmasın diye ..

bende şişe günlük sütle mayalıyorum .. burakta bu aralar yoğurdu sevmiyoo. beb e bisküvisi iyi fikir bide öyle deneyelim bakalım .. sever inşallah sıpa .. aklımıza gelen herşeyi deniyoruz nasıl olsa.. sempatiksalakcinni

sen doktoruna sorup mu aldım yürüteçi .. biz bu c.tesi dr gidiyoruz sorup , öyle almayı düşünürüm.

maşallah de maşallah en çok bizim nazarımız değiyor,
oh hadi gözünaydın,
evet artık elleri kolları heryere uzanıyor,
geçen akşam yemek yiyoruz, yürüteçle mutfağa gitti, bende peşinden tabiii
baktım sebzelikteki patatesleri alıp alıp yere atıyor,
bir tanesinide almış ısırmaya çalışıyorken yakaladım sempatiksalakcinni
aldım elinden kıyameti kopardı
taze patatesti, bende güzelce yıkayıp geri verdim eline napiimmmm

canım benimkindede oldu, şimdi geri düzeldi, döenm dönem olyor, sıkma canını
hem mert efenin maşallahı var, hiç bişicikler olmaz merak etme.
hem artık kilo alışları yavaşladı, doktorun normal demiştir kesin

evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben

nice yıllara canım .. allah mutluluğunuzu daim etsin .. üzülme belki akşam için bişeyler hazırlıyordur..

en az 2aydır böyle.düzelecek diye bekledim durdum ama yok.geçen ay kontrole gitmemiştik buay gidince 2ayda sedece 400 almış demin 500 yazmışım.moralim bozuldu.dr.normal boyu kilosu orantılanmış dedi ama ne bilim ben üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…