tünaydın güzel bayanlar ve onların dünya tatlısı bebişleri...
benim cadı yeni uyudu şöööle bi geçmişe göz attım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..kocişi bekliyorum gelince çıkıcaz doktara..
benim cadı yeni uyudu şöööle bi geçmişe göz attım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..kocişi bekliyorum gelince çıkıcaz doktara..
Hay Allah unuttum bir an Bilge süt alerjisi geçene kadar yasaktı değil mi?
Bu arada süt alerjisi olduğu nasıl anlaşılmıştı? Bizde de bir ara şüphelenilmişti çok aşırı gazı vardı dört aylık olmasına rağmen o yüzden kanda bir değere bakılmıştı bazen sadece gazla da belli edebilir kendisini demişti dr.
maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah
marketlerde var , ben markete uğrayamazsam mahalle bakkalından sütaşın günlük şişe sütünü alıyorum
ay bide o var dimi, yandık biz yandık -tatlicadiarzu-
evet evde olsam yaparım hergünde çalışınca 2 çocuk ev iş derken yoğurt yapmaya hergün vakit ayıramıyorum valla
bahar ben onuda denedim yemedi, yemedi, en sonunda günlük süte babymix,
bende de var aynısı, salgınmıdır nedir ya bir kaç gndür boğaz yanması var bendede, inşallah arkası gelmez
ay kıyamam, amin canım inşallah, zor bu sene, bu sıcaklarda
Allah kabul etsin
amin inşallah
çok geçmiş olsun canım dikkat et valla . benimde öğle başlamıştı. arkası salya, sümük, :2: hapşırmaktan nefes alamıyordum.. mikropları koçişkoya sattığımdan beri daha iyyim . sempatiksalakcinni
maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah
marketlerde var , ben markete uğrayamazsam mahalle bakkalından sütaşın günlük şişe sütünü alıyorum
çok geçmiş olsun canım dikkat et valla . benimde öğle başlamıştı. arkası salya, sümük, :2: hapşırmaktan nefes alamıyordum.. mikropları koçişkoya sattığımdan beri daha iyyim . sempatiksalakcinni
ÖYLE DERLER YA ZATEN BİRİSİNE BULAŞTIRINCA DÜZELİRSİN DİYE
ben çok merak ediyorum, gelince bize mutlaka haber ver
hadi hayırlısı inşallah çözersiniz sorunlarınızı ..
evet kısmetse 1 yaşında geçecek öyle bekliyoruz... kakasında kan vardı güzelim
hayır haberlerle dön sibelcim opuyorumnanaktan olmazsa da biz paralarız merak etme kendini de üzme alsanaalsanasmile
ÖYLE DERLER YA ZATEN BİRİSİNE BULAŞTIRINCA DÜZELİRSİN DİYE
evle konuştum şimdi .. kuzumun burnu akıyomuşş.. aay ya ona da bulaştırdıysam.. eyvahedigeldismile
ay dur kı olmayayımi bu kadar koşturmaya bide onu kaldıramam, oldu da olursa bende kocişe satayım demi :)
ama oda oruç ya, dur nakalım olurska buluruz satacak birini
mikvop kadııııııııııınnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni
delisin sen ya olumunekankayizsmile
evle konuştum şimdi .. kuzumun burnu akıyomuşş.. aay ya ona da bulaştırdıysam.. eyvahedigeldismile
delisin sen ya olumunekankayizsmile
mikvop kadııııııııııınnnnnnnnnnnnn sempatiksalakcinni
nevra geçmiş olsun topyekün size canım
ben hastayken bebekken nehire bulaşmasın diye ağız bandı takıyordım
çok ileri derecede olucna takılabilir sanırım yine en azından emziriken fdalan...
sibel hadi haberlerini bekliyoruz
daha yetişemedğim bir sürü konu var
nehirin peşinde debelenmekten ancak:)
ebru canberk nasıl bu arada ...yemesi içmesi
nehirin yoğurtla arası yoktu fazla bende içine bebe bizküvisi koyuyorum
o zaman yiyor napim
yürüteçle salona geçti şimdi haha bende peşi,nden gidiyim
bu arada bende sütü günlük sütle yapıyorum şişe sütle..
tünaydın arkadaşlaar. nasılsınız? umarım herkes iyidir. ben bugün çok güzel uyudum dinlendim kafamı topladım bomba gibiyim vallahi. benim oğluş melek gibiydi dün gece. maaşallah deyim de nazar değmesin devamı gelsin inşallah. sabah mutfakta kahvaltısını hazırlıyorum parkeden pattadak pattadak bir ses bir de baktım benim küçük canavar ellerini dizlerini pat pat vura vura emekleyerek geliyor mutfağa doğru. ayy nasıl hoşuma gitti. ayberkden sonra özlemişim bu manzarayı. sonra yanıma aldım direk çekmeceye saldırınca sevinmekte hata ettim diye düşündüm:))
canım benimkindede oldu, şimdi geri düzeldi, döenm dönem olyor, sıkma canınıArkadaşlar benm velet gündüzleri doğru dürüst emmez oldu hem de bayadır böyle... günde doğru dürüst emdiği 1keredir belki yada 2.ama gece de emmek için sürekli uyanıyor.saat başı.en geç 2saatte.hiç uykumu alamaz oldum.sütüm de azaldı.sol göğsümde yok gbi.sağdan emiyor hep.napcamı bilmiyorum.çok emsin istiyorum.yeğenlerim hiç bırakmazmış onun kadarken.ben gündüz 2dak.emzirebiiliyorum ancak.moralim bozuluyor( tombiş tosun diye diye nazar mı değdirdiler oğluşuma.2aydır sadece 500gr.almış hem.öff
evlilik yıldönümümüz bugün.eşim öğlen sürpriz yapar gelir belki deiye bekledim durdum.her araba sesine cama koştum.ama nerdeee.gelmedimafoldumben
maşallah de maşallah en çok bizim nazarımız değiyor,
oh hadi gözünaydın,
evet artık elleri kolları heryere uzanıyor,
geçen akşam yemek yiyoruz, yürüteçle mutfağa gitti, bende peşinden tabiii
baktım sebzelikteki patatesleri alıp alıp yere atıyor,
bir tanesinide almış ısırmaya çalışıyorken yakaladım sempatiksalakcinni
aldım elinden kıyameti kopardı
taze patatesti, bende güzelce yıkayıp geri verdim eline napiimmmm
canım benimkindede oldu, şimdi geri düzeldi, döenm dönem olyor, sıkma canını
hem mert efenin maşallahı var, hiç bişicikler olmaz merak etme.
hem artık kilo alışları yavaşladı, doktorun normal demiştir kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?