2009 Aralık Anneleri

sağolasın canım darısı başınıza şakkıdı

ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
sende bana küfür etcen hihoyyythihoyyyt

hayırdır inşallah Ebru, bende kaç kere yedim sütlaç ama, hiç akmadı valla,

maşallah diyelim, böyle devam etsin :)

maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah

umut'un geçen gün gözü kanlanmıştı göz doktoruyla konuştum. dışardan geldikten sonra mutlaka soğuk suyla yüzünü yıkayın dedi. ama banyo yapması falan yeterli değil üstüne basa basa soğuk su dedi. dışarıdan alabileceği alerjilere karşı en iyi koruma oymuş

maşallah öncelikle. tatlım ben ve umut süt ve süt ürünleri tüketemiyoruz ki mafoldumben bu ara iyi dinleniyorsan yeterli uyuyorsan veya bünye o uykuyu artık yeterli olarak tanımladıysa ondan olabilir. ben iyi uyuduğum zaman coşuyor biberonlar kaydirigubbakcemile5

umut paşamıza maşallah . nice aylarına , yaşlarına sağlıkla inşallah ... opuyorumnanaktan

amin hepsine inşallah opuyorumnanaktan

ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
sende bana küfür etcen hihoyyythihoyyyt

valla şekerim memlekette kınalı kuzular bayrağa sarılı gelmese hiç küfür falan etmiycem göğsümü gere gere hadi hemen gitsin diycem de :gitme: mafoldumben

selam kızlaaarrr
şu 3 gün genel müdürlükteyim ve çok yoğunum
ara ara uğrarım merak etmeyin beniopuyorumnanaktan

yasemincim foto yorumların için teşekkürler tatlım

melikecim
bende günlük sütü babymixle mayalıyorum ve öykücük çok severek yiyiyor.
günlük sütte marketlerde var canım
sütaşın yarım ya da 1 lt olanlarından alıyorum ben.

benim kızda babymixi yemedi hemnde hiçyerimseniben

geçmiş olsun tatlım analı oğullu.İnşallah ii olursunuz burağa geçmemiştir.

inşalah canım bende öğle ümit ediyorum .. az önce eşimle konuştum . onunda boğazı yanıyormuş.. böylece kendimde olan mikrobu ev ahaline yaymış oluyorum .. bilseydim böyle kolay yayılacağını dışardan birilerini öperdim.. :kedi:

ben kızıma gidiyorum hepinizi öpüyorum öğleden sonra görüşmek dileğiyle byeee
bereni öp benim içiiiiinnnnnnopuyorumnanaktan

mesela kimi öpmek isterdinsempatiksalakcinni

Ben de bilemiyorum ki ondan mıdır nedir ben de zamanında çok yemiştim irmik tatlısı falan artırır derlerdi ama bir değişiklik olmamıştı bende de.

cokacimcoook
çok acıktım

rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin ve sabır versin:Saruboceq:

Amiin şu sıcak günlerde açlığın yanısıra susuzluk da çok zorluyordur eminim hani evde oturanlar neyse de dışarda çalışanlar için çok zor. Allah yardımcıları olsun sevaplarını artırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…