sağolasın canım darısı başınıza şakkıdı
Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.
Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.
benimkide yemiyor babaymixi, ama mayalayınca tadı daha hafif oluyori yarım litre süte bir tane ekliyorum ben, 4 bardak çıkıyor,gayette güzel yiyor,
denemekte fayda var, ben bu formüle geçene kadar neler denedim neler hiçbirini yemedi
benim ki 2-3 çay kaşığı yiyor baby mixi kendim keçi sütünden denedim yemedi babymixle deniyim ama günlük sütü nerden bulayım ???????
mikrop kapmış olabilir canım dün akşam haberlerde sölüyordu . göze hava yolu ile bulaşan bi mikrop türemiş. salgınmış. gözde kızarıklıkla başlıyomuş sonra akma filan öyle devam ediyormuş .. sen istersen bi dr danış . göz ihmale gelmez..
Günaydın herkesee
umut paşamıza maşallah . nice aylarına , yaşlarına sağlıkla inşallah ... opuyorumnanaktan
ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
sende bana küfür etcen hihoyyythihoyyyt
ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
benimkide yemiyor babaymixi, ama mayalayınca tadı daha hafif oluyori yarım litre süte bir tane ekliyorum ben, 4 bardak çıkıyor,gayette güzel yiyor,
denemekte fayda var, ben bu formüle geçene kadar neler denedim neler hiçbirini yemedi
tamam canım deneyeyim yarın çok teşekkür ederim.yani bi kerede 4 tane mayalıyorsun dimi hergün ayrı yapmıyorsun doğrumu anladımolumunekankayizsmile
ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.[/QUOTE
pastörize sütle yapıyodum canım ama yemiyo cadı işte.:umursamaz: babymixle mayalıcem bakam nabacak
ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.
geçmiş olsun tatlım analı oğullu.İnşallah ii olursunuz burağa geçmemiştir.
günlük süt bulamadığındanmı pastorizeye geçtin baharcım
bereni öp benim içiiiiinnnnnnopuyorumnanaktanben kızıma gidiyorum hepinizi öpüyorum öğleden sonra görüşmek dileğiyle byeee
inşalah canım bende öğle ümit ediyorum .. az önce eşimle konuştum . onunda boğazı yanıyormuş.. böylece kendimde olan mikrobu ev ahaline yaymış oluyorum .. bilseydim böyle kolay yayılacağını dışardan birilerini öperdim.. :kedi:
günlük marketten sütaş süt alıyorum işte pastörize
Hay Allah unuttum bir an Bilge süt alerjisi geçene kadar yasaktı değil mi?
Bu arada süt alerjisi olduğu nasıl anlaşılmıştı? Bizde de bir ara şüphelenilmişti çok aşırı gazı vardı dört aylık olmasına rağmen o yüzden kanda bir değere bakılmıştı bazen sadece gazla da belli edebilir kendisini demişti dr.
Ben de bilemiyorum ki ondan mıdır nedir ben de zamanında çok yemiştim irmik tatlısı falan artırır derlerdi ama bir değişiklik olmamıştı bende de.ohohoho kocaman olmuş, umut beyimiz, sen yakında askere yollarsın diycem :)
hayırdır inşallah Ebru, bende kaç kere yedim sütlaç ama, hiç akmadı valla,
maşallah diyelim, böyle devam etsin :)
maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah
amin canım inşallah hepimizin sütleri bol bol gelir de daha uzun süre emzirebiliriz.
cokacimcoook
çok acıktım
rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin ve sabır versin:Saruboceq:
bereni öp benim içiiiiinnnnnnopuyorumnanaktan
mesela kimi öpmek isterdinsempatiksalakcinni
maşallah maşallah sütlü tatlıların faydası var zaten aman inşallah sol taraftan da aksın canberk lıkır lıkır içsin annesi aman maşallah
benim ki 2-3 çay kaşığı yiyor baby mixi kendim keçi sütünden denedim yemedi babymixle deniyim ama günlük sütü nerden bulayım ???????
marketlerde var , ben markete uğrayamazsam mahalle bakkalından sütaşın günlük şişe sütünü alıyorum
dur daha teyzesi önce pipi gidecek sonra askerlik
ay bide o var dimi, yandık biz yandık -tatlicadiarzu-
evet evde olsam yaparım hergünde çalışınca 2 çocuk ev iş derken yoğurt yapmaya hergün vakit ayıramıyorum vallatamam canım deneyeyim yarın çok teşekkür ederim.yani bi kerede 4 tane mayalıyorsun dimi hergün ayrı yapmıyorsun doğrumu anladımolumunekankayizsmile
bahar ben onuda denedim yemedi, yemedi, en sonunda günlük süte babymix,ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.
inşalah canım bende öğle ümit ediyorum .. az önce eşimle konuştum . onunda boğazı yanıyormuş.. böylece kendimde olan mikrobu ev ahaline yaymış oluyorum .. bilseydim böyle kolay yayılacağını dışardan birilerini öperdim.. :kedi:
bende de var aynısı, salgınmıdır nedir ya bir kaç gndür boğaz yanması var bendede, inşallah arkası gelmez
cokacimcoook
çok acıktım
rabbim oruç tutanların oruçlarını kabul etsin ve sabır versin:Saruboceq:
ay kıyamam, amin canım inşallah, zor bu sene, bu sıcaklarda
Allah kabul etsin
Amiin şu sıcak günlerde açlığın yanısıra susuzluk da çok zorluyordur eminim hani evde oturanlar neyse de dışarda çalışanlar için çok zor. Allah yardımcıları olsun sevaplarını artırsın.
amin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?