2009 Aralık Anneleri

bilge bunu kuculttun sanrım resımı bızım çıktı almamız bastırmamız kotu olur kalıte acısından bana kucultmeden maıl atarmısın

Bilgecim sor doktoruna arkadaşın bebeği hiçbir şey yemiyor okula gidene kadar emzirse olur mu diye gerçi onsekizine kadar emziricem ama okula emzirmeye gidemem diye okula başlayınca ek gıdaya geçmek lazım

bilge bunu kuculttun sanrım resımı bızım çıktı almamız bastırmamız kotu olur kalıte acısından bana kucultmeden maıl atarmısın

herhangi bir küçültme yapmadan ekledim ama site otomatik küçültmüş olabilir
özelime at mailini göndereyim... şimdi çıkıcam yarın mail adresini gönderen herkese maillerim

bılge benım gogsum cok şışmıştıde bı kere agzına alamamıştı azra,,,bende sağıp bıberona koydum benımkıde bıberon almıyoda agzına bıberondan sıkmıştım tadını alınca ıçmeye başlamıştı ama bı dene ıstersen canım benım allah sabır versın sanada,,annelık zorrr zanaat zorrr...

bahar-meral-bilge-pelin-burcu-arzu-senem-melıke-sibel-funda-müzeyyen-freyza-fg ve tweety75 toplam 13 kısı 50 lıradan gun olacak arkadaslar eger sızede uyarsa önumuzdekı aydan baslayalım eylulde anca 1 seneden fazla surecek 50 dolar yapalım dıyorum sondakı arkadas zarar etmesın dıye ayın 15 ınde yollansın herayın o gunku dovız kurundan tl ye çevırıp yollayalım veyahut 6-7 olarak ikiye bolelım lısteyı 6 -7 ayda bıtsın kararlarınızı özelıme mesaj atarsanız ona göre oy çokluguna göre karar verelım ne dersınız birde son ıkı arkadas ısmınızı bılmedıgım ıçın nıck yazdım kusura bakmayın

Son düzenleme:
benim için özele gerek yok burdan da yazabilirim. 50 dolar demek 100 tl demek benim için fazla cnm ben baştan kendim için belirtiyim. Çoğunluk ne der bilmem.. yaparsanız beni mazur görün tatlım

BENİM ADIM NEVRA .. vereliniortak

benim için özele gerek yok burdan da yazabilirim. 50 dolar demek 100 tl demek benim için fazla cnm ben baştan kendim için belirtiyim. Çoğunluk ne der bilmem.. yaparsanız beni mazur görün tatlım

ok burdan yazışalım o halde ben sahsen 2. tercıhı oyluyorum 6-7 ikiye ayrılalım 50 tl olsun
6 ayda bıtsın
1,tercıhı oylayacaklar içinde 50 tl bugun kaç dolar edıyorsa o kdardan olsun 50 dolar degılde 35 dolar mesela bugun 35 dolar 52 lira

bir de lutfen benım için farketmez çogunluga uyarım demeyın oylayıp sonuca vardıralım çunku o zaman herkes benım için farketmez dıyor çogunluk olmuyor :))

Son düzenleme:
banadaa:lepi:
Bilgecim sor doktoruna arkadaşın bebeği hiçbir şey yemiyor okula gidene kadar emzirse olur mu diye gerçi onsekizine kadar emziricem ama okula emzirmeye gidemem diye okula başlayınca ek gıdaya geçmek lazım
:roflol:
herhangi bir küçültme yapmadan ekledim ama site otomatik küçültmüş olabilir
özelime at mailini göndereyim... şimdi çıkıcam yarın mail adresini gönderen herkese maillerim

hemencik göndereym bende

Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))

farketmez dersem kızaaksın sempatiksalakcinni bana da 2. tercih uygun geldi diğeri çok uzun sürecek istersek bitince tekrar başa döneriz

6-6 ay daha uygun olabilir
çok uzatmasın pelincim
bitsin birdaha yaraız cnm
50 TL uyar banakaydirigubbakcemile5
pelin bilge sana atınca sen de bana atarmısın cnm. sende mail adresim var nasılsa ok?
uyanık hazırcı seniaklinialirimsmile

TL mantıklı pelincim
döviz yap
yok tl ye çevir öyle havale yap
gerek yok bunlara
düz hesap 50 tl olsun işte
tabi çoğunluk ne diyecek o da önemliCADIARZU

senemı untmusum onunla telefonla goruşmustuk 13 kısı olduk eger lısteye eklenmek ısteyen varsa gune katılmak ısteyen msj atsın arkadaslar ben duymadım dıyıp tuh dememek ıçın son çagrııııııııııııııııııı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…