2009 Aralık Anneleri

kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?

veriyorum bende ferro sanol, dişi daha yeni çıktığ için henüz bir renk değişikliği yok

bende günde 1 yada 2 kere yıkıyorum, sabah evden çıkmadanyıkıyorum, birde akşam, ama öyle aman aman bir isiliği olmadığı için herhangi birşey kullanmadımi ama anneme sorayım bi ne önerir.

ohhh iyiymiş o zaman Haktan'a da biraz babası bakar, halledersin şimdiden kolay gelsin

çıkayım gideyim urumeline aman aman anneme gideyim turtamı alayım evime gideyim gece kızım rahat bırakırsa belkim girerim öpüyorum hepinizi

biz de seni öptükkkkkkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

güle güle git turtayıda öp

günün detayını pelin söyler herhalde, ben girmediğim için detaylı bilmiyorum.

biraz daha sık dişini, eylülden itibaren havalar soğuyana kadar rahat rahat çıkarsın Ankara için konuşuyorum tabi,
nem olmadığı için sıcağı istanbuldaki kadar hissetmezsin

valla yaklaşık 45 dakika bakmadım, 3 sayfa geçmiş bile
ne kadar hızlısınız ne kadar

mrb kızlar anca fırsat buldum. kız uyudu şimdide yazayım dedim.

pelincim yarın okursun herhalde benim adımda tülay. gün olayına gelince bencede 2 ye bölünsün 50 sabit kalsın uğraşmayalım çevir yolla hesap et.ikiye bölününcede çabucak biter. isteyen olursa tekrar başlarız

ben geldim.. geçmişe göz atiim dedim ama maşallah çenesi düşük insanlar sizi... benim sevgili kocam psikiyatristen ikimiz için ayrı ayrı randevu almış. kadın bana senin ilaca filan ihtiyacın yok zaten emziriyosunda sizin aile terapistine ihtiyacınız var dedi okadar. eşimede bir sürü ilaç yazmış. depresyondaymış kendileri. ona da aile terapistine gitseniz iyi olur demiş. ben zaten eşime aile terapistinden randevu al demiştim. neyse bi sonuç yok yani.

pelincim 15 kişi evet çok uzun zaman olur ikiye böleriz. ikiye bölünce fazla zaman geçmeyeceği için tl olabilir. aslında ben de ilk usd olsun dicektim ama herkese zor gelcek sanırım.

yasemincim performansında düşüş görüyorum nerelerdesin sen:)) eskiden sayfalar senle dolu olurdu..

melike var ya çok güldüm beslenme tenefüsünde bi koşu gider emzirirsin kaydirigubbakcemile3

nevra yürüteci doktora sorup almak istiyosan hiçbi doktor tavsiye etmiyo:)) bende kullanıyorum. naz hiç yere yatırınca durmuyo emeklemek filanda istemiyo sürekil elinden tutiim yürüsün istiyo e eğilerek tutuncada yürüt yürüt biyere kadar insan yoruluyo. bende dayanamadım aldım. sonuçta bütün gün üstünde bırakmadıktan sonra bişey olmaz hepimiz yürüteçlerde büyüdük.

demir ilacına devam eylülde yani 9. ayımızda kan testi yapılacak çıkan sonuca göre tamam yada devam dencekmiş. kilosuna göre şuan 9 damla kullanmaya devam ediyoruz. dişimiz yok.

hımm aklımda başka ne kalmıştı unuttum :))

ya bak aklıma geldi yasemin sen nekadar hamarat bi kadınsın ya maşallah sana ben akşamları iki kişiye zor yemek yapıyorum 20 kişi diyo ya laelaelaelaelae

sibel nasıl geçti görüşmeniz? umarım bu kara bulutlar kısa zamnda gider üzerinizden canım.

canım sanada geçmiş olsun. gerçi bişeyi yokmuş ama amaan işte.. dedim ya geçen gün sağlık ocağındaki doktor naza 4 aylıkmı dedi. töbe töbe cins bunlar..

isilik için canım ben bildiğin pudra sürdüm ve geçti. zararlı mararlı valla annem beni pudraya resmen sokarmış. öyle büyümüşüm. kızın sadece isilik olan yerine sürmeyle bişey olcağını sanmam. zaten en az günde 1 kez yıkanıyo. doktora da söyledim. o da biz gözenekleri tıkadığı için tavsiye etmiyoruz ama geçtiyse kullan tabiki dedi. he ama öyle havadan tozuta tozuta dökmüyorum. elime döküp sürüyorum. yutmasın tozunu diye. ay ne çok yazdım.

sağol sibelcim. maalesef bu sağlık ocağı doktorları böyle işte. ben de bazı konularda annemin tecrübelerinden yararlanıyorum. doktor yasaklasa bile. biz nasıl büyümüşüz dediğin gibi. bu arada naz büyüdükçe eşinle sorunların da azalacak göreceksin. ayberk de biz de bir bocalama dönemi yaşamıştık. berkay da olmadı şükür. tecrübe edindik diye herhalde. ya da ben daha az takıyorum artık herşeyi kafama. buradan seninde rahatladığını yazdığın günleri görücez inşallah.
bu arada benim de çenem düştü. çıkmam lazım. iftara taa hataya gidicez. eve git çocukları al. karşıyakadan akşam trafiğinde hataya anca gideriz. herkese iyi akşamlar. öpüyorum sizi ve kuzularıopuyorumnanaktan

valla şekerim memlekette kınalı kuzular bayrağa sarılı gelmese hiç küfür falan etmiycem göğsümü gere gere hadi hemen gitsin diycem de :gitme: mafoldumben

Ah dunur ah soylencek cok sey var da . Susuyorum yine ben :)

söylersin o da sana bulaştırsın geri lülülülülülü çok geçmişler olsun şaka bir yana a.s.eh var bir miktar raporlarım neyim delikafadulden
O yuzden anlasiyoruz ya biz zaten

AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA

ERKEKLER KALEM GİBİ İNCEDE OLSALAR HAMMADDELERİ ODUNDUR sempatiksalakcinni

Hehehh cok dogru bi laf Melike :)

Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))

Alalim iste sana da bitane

Benim dolapta 4-5 tane vardi stok .Eylüle verdim icmedi kesinlikle durmus sut almadi . Bende benim veterinere goturdum yeni dogmus kediler vardi biliyordum orda olduklarini anneleri trafik kazasinda ölmüstü . Onlara icirdik . Benim bugune bugun kedi sut annesiyim . Bozulup atacagima ..

Bencede 6-7 li grup 50 Ytl olur .

Benim doktor azcik tuzlu suyla yika dedi . Baya faydasini gordum .

geçmişin gizemli sayfalarında kayboldum canım kaydirigubbakcemile3 yazdım gerçi hiçbişicik yapamadık. :)) yolda gelirken tartıştık ama:))

Kullansa bari ilaclarini da biraz iyi gelir belki .

Benim bu haftada sevgili zevcem evde. Disari cikiyoruz hazir evdeyken ancak toplu yaziyorum amma yaziyorsunuz he bu arada.

Bahar sen soylemisin sanirim video olayini bende baslamistim ama alamadim sonra profillerden . Bende yapayim diyorum ama bi hamile foto ( isteyen ) bi dogumdan hemen sonra foto bide 6-7 aylik olan foto isticem . Bi de maille isticem . Mailleri farkli olabiliyor bazen taniyamam diye konu basligina nick / anne ismi / bebek ismi / dogum tarihi seklinde olursa daha iyi olur :) Cok sey istedim ama . Ozelden vereyim o zaman yasakmis mail vermek

Son düzenleme:
hayırlı ramazanlar arkadaşlar kızım zeyno 8 aylık hala sürünmüyor hatta yüzüstü durmaktan nefret ediyor ikinci problem hala desteksiz oturamıyor üçüncü problem diş yok dördüncüsü sadece de de de diye bağırıyor el sallayamıyor nebileyim sanki çok geriden gidiyor gelişimi ayrıca 7800 gr

mail adresi vermek yasak istersen düzelt hemenbuyrunnnnnnnnn

Son düzenleme:

Her bebeğin gelişimi kendine özel bence anlattıkların arasında pek bir sorun yok gibi.Bazı bebekler bir yaşına kadar diş çıkarmayabiliyor genetik biraz da. Kilo da pek sorun değil belki ince narin bir yapısı vardır, desteksiz oturmaya Canberk tam olarak, yedi ayını biraz geçmişti başladığında bazı bebekler altıncı ayda fırtına gibi emekliyordu bizimki daha üç gündür emekliyor o yüzden diyorum her bebeğin gelişimi farklı ama için rahat etmiyorsa bir dr a göster istersen sorun olduğunu zannetmiyorum.

helal be kaynana dediğin böyle olur yok göndermem sadece sana yardımcı olsun diye ben de haktanıma kıyamam iyi okullarda okusunlar beraber çalışıp zengin olsunlar

helal sanada dünürrr olumunekankayizsmile

ooohh afiyet olsun. benim payımı da ayır ama unutma yasemincim:kedi:kaydirigubbakcemile3

kargoyla gönderiyomuşum kaydirigubbakcemile3
hayali bile güzel ya ne geldi bak aklıma
tüm aralık anneleri toplu iftarda buluşuyomuş eşli çocuklu
ay ne güzel olurdu boshayallersmile

mrb canım benim oğlumda aynen dediğin gibi dişi yok el sallamıyo desteksiz sadece bikaç saniye duruyo emeklemiyo ama yerde yuvarlanarak uzanarak istediği yere giidyo burda bazı bebeklerin gelişimini okudukça benim oğlumda çok geriden geliyo gibi 2 hafta sonra kontrolümüz var bakalım dr ne dicek bende kafama takıyorum bu durumu

hemen tarif istiyorum:)sütlaç aynısı olmalı

Ebrunun dediklerine katılıyorum
kafaya takmayın iki kardesin bile yürüme konuşma zamanları aynı olmuyor annmlerin yan komşusunun kızı yasinda emeklemis 16 Ylikken yürümüş şimdi bicir bicir masllah 5 yasinda anne babasıda sağlıkçı biz hiç takmadık kıyaslama kimseyle sakın dediler her cocuk ayrı bir birey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…