kızlar hala bebelere demir ilacı veriyo musunuz?
veriyosanız ne marka veriyosunuz?
ve dişi çıkan bebelerde demir ilacı dişlerde renk değişikliği yaptı mı?
bende günde 1 yada 2 kere yıkıyorum, sabah evden çıkmadanyıkıyorum, birde akşam, ama öyle aman aman bir isiliği olmadığı için herhangi birşey kullanmadımi ama anneme sorayım bi ne önerir.KIZLAR İSİLİK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ BEPANTEN BİR İŞE YARAMIYO BU SEFER GALİBA HER AKŞAM YIKIYORUM HATTA FAZLA SABUNLAMIYORUM EVDEYSEM GÜNDÜZ1-2 KERE SUDAN GEÇİRİYORUM TURTAYI YOSUN TUTACAK NERDEYSE AMA KOLLAR KIPKIRMIZI CİĞER GİBİ MAHVOLDU EVLADIM YAAA mafoldumben
olabilir bak
hem şık hem lezzetli
köfteleri biraz büyük tutsam 2 köfte versem adam başı olur CADIARZU
sağol müzeyyenciğim kaydirigubbakcemile2
bide güveç yaparım sulu yemek tamamdırrrr :lepi:
sölemesi ayıp alışığım nilgün ben kalabalığa hazırlık yapmaya şakkıdı
muhakkak büyük görümcemde gelir yardıma
allah razı olsun hep koşar herkesin yardımına :1hug:
çıkayım gideyim urumeline aman aman anneme gideyim turtamı alayım evime gideyim gece kızım rahat bırakırsa belkim girerim öpüyorum hepinizi
ayy kızlar bı fırsat bulup gırıp ıkı sohbet edeyım dıyorum gecmılşı okumaktan zaman kalmıyo yaaa,,ne cok yazıyosunuz sız oleeemafoldumben
gun olayına bende gırmek ısterım fakat bıraz ayrıntı yazsanız benım haberım yok,,nereye yatırıcaz para hangı sıraya gore falan...ve 2. tercıh yanı yarıya bolunup 50 tl yatırmak guzel benım ıçın .
isiliğe de malesef cozum yok ya benım kuzumunda yuzu mahvoldu,,,su sıcaklar bı ferahlasaydı...
hayır kış bıtsın dıye aglıyoduk şimdide yaz,,,,bız ne zaman cıckıp gezicez kıı yaa ferah ferah annamadım
sibel nasıl geçti görüşmeniz? umarım bu kara bulutlar kısa zamnda gider üzerinizden canım.
sibel, ses ver, gittiniz mi? ne yaptınız???
canım sanada geçmiş olsun. gerçi bişeyi yokmuş ama amaan işte.. dedim ya geçen gün sağlık ocağındaki doktor naza 4 aylıkmı dedi. töbe töbe cins bunlar..
isilik için canım ben bildiğin pudra sürdüm ve geçti. zararlı mararlı valla annem beni pudraya resmen sokarmış. öyle büyümüşüm. kızın sadece isilik olan yerine sürmeyle bişey olcağını sanmam. zaten en az günde 1 kez yıkanıyo. doktora da söyledim. o da biz gözenekleri tıkadığı için tavsiye etmiyoruz ama geçtiyse kullan tabiki dedi. he ama öyle havadan tozuta tozuta dökmüyorum. elime döküp sürüyorum. yutmasın tozunu diye. ay ne çok yazdım.
valla şekerim memlekette kınalı kuzular bayrağa sarılı gelmese hiç küfür falan etmiycem göğsümü gere gere hadi hemen gitsin diycem de :gitme: mafoldumben
O yuzden anlasiyoruz ya biz zatensöylersin o da sana bulaştırsın geri lülülülülülü çok geçmişler olsun şaka bir yana a.s.eh var bir miktar raporlarım neyim delikafadulden
AKŞAM YAPAR SÜRPRİZ CANIM BU ARADA EVLİLİK YILDÖNÜMÜNÜZ KUTLU OLSUN NİCE YILLARA
ERKEKLER KALEM GİBİ İNCEDE OLSALAR HAMMADDELERİ ODUNDUR sempatiksalakcinni
Kendimi siZde düşünemiyorum canberk kedi kovalarken beni düşünsene :)))))
oturdum yine lavabo içsin diye süt sağıyorum kötükedihüso bugün bu sağdıklarımı içmesini sağlayacak bir yol göstermezlerse bağışlıycam stoklarımı :mymeka: var mı süt anne isteyen??? :sm_confused:
bahar-meral-bilge-pelin-burcu-arzu-senem-melıke-sibel-funda-müzeyyen-freyza-fg ve tweety75 toplam 13 kısı 50 lıradan gun olacak arkadaslar eger sızede uyarsa önumuzdekı aydan baslayalım eylulde anca 1 seneden fazla surecek 50 dolar yapalım dıyorum sondakı arkadas zarar etmesın dıye ayın 15 ınde yollansın herayın o gunku dovız kurundan tl ye çevırıp yollayalım veyahut 6-7 olarak ikiye bolelım lısteyı 6 -7 ayda bıtsın kararlarınızı özelıme mesaj atarsanız ona göre oy çokluguna göre karar verelım ne dersınız birde son ıkı arkadas ısmınızı bılmedıgım ıçın nıck yazdım kusura bakmayın
KIZLAR İSİLİK İÇİN NE KULLANIYORSUNUZ BEPANTEN BİR İŞE YARAMIYO BU SEFER GALİBA HER AKŞAM YIKIYORUM HATTA FAZLA SABUNLAMIYORUM EVDEYSEM GÜNDÜZ1-2 KERE SUDAN GEÇİRİYORUM TURTAYI YOSUN TUTACAK NERDEYSE AMA KOLLAR KIPKIRMIZI CİĞER GİBİ MAHVOLDU EVLADIM YAAA mafoldumben
geçmişin gizemli sayfalarında kayboldum canım kaydirigubbakcemile3 yazdım gerçi hiçbişicik yapamadık. :)) yolda gelirken tartıştık ama:))
Bahar sen soylemisin sanirim video olayini bende baslamistim ama alamadim sonra profillerden . Bende yapayim diyorum ama bi hamile foto ( isteyen ) bi dogumdan hemen sonra foto bide 6-7 aylik olan foto isticem . Bi de maille isticem . Mailleri farkli olabiliyor bazen taniyamam diye konu basligina nick / anne ismi / bebek ismi / dogum tarihi seklinde olursa daha iyi olur :) Cok sey istedim ama . Mail :
mail adresi vermek yasak istersen düzelt hemenbuyrunnnnnnnnn
hayırlı ramazanlar arkadaşlar kızım zeyno 8 aylık hala sürünmüyor hatta yüzüstü durmaktan nefret ediyor ikinci problem hala desteksiz oturamıyor üçüncü problem diş yok dördüncüsü sadece de de de diye bağırıyor el sallayamıyor nebileyim sanki çok geriden gidiyor gelişimi ayrıca 7800 gr
helal be kaynana dediğin böyle olur yok göndermem sadece sana yardımcı olsun diye ben de haktanıma kıyamam iyi okullarda okusunlar beraber çalışıp zengin olsunlar
ooohh afiyet olsun. benim payımı da ayır ama unutma yasemincim:kedi:kaydirigubbakcemile3
hayırlı ramazanlar arkadaşlar kızım zeyno 8 aylık hala sürünmüyor hatta yüzüstü durmaktan nefret ediyor ikinci problem hala desteksiz oturamıyor üçüncü problem diş yok dördüncüsü sadece de de de diye bağırıyor el sallayamıyor nebileyim sanki çok geriden gidiyor gelişimi ayrıca 7800 gr
Günaydın herkesee
Yaw benim süt hiçbir zaman öyle foşur foşur gelmemiştir hatta döneminde mama takviyesi de yapmıştık Canberk doymadığı ve kilo alamadığı için iki gündür özellikle geceleri sağ taraftan akıp resmen her tarafı sırılsıklam ediyor maaşallah diyeyim de ama hayırdır inşallah da demeden geçemiyorum ne ola ki bu? farklı olarak iki gündür sütlaç yiyorum acaba o mu artırdı Bilgeee sen de bir dene istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?