inş canım,,ben 2 gun evde durunca sureklı cok sıkılıyorum da,,ankarayı da bı an onc oğrenmem lazım kı guya ankara doğumluyum ben:)
ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.
Hazırdan farkı ne kendimiz yaptığımızın bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlarım . Hep evde kendiniz yapın diyorlar. E bu pınarın doğal yoğurtu da pınarın doğal sütünden elde edilmiyor mu ki. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Babymix e baktım doğal filan değil o da. Katkı maddesi dolu. Pastorize sütle de ilgili kutu ile ilgili zararlı olduğunu hatırlıyorum. Ev yoğurdu yapmanızın tat dışında ne farkı var.
tünaydın güzel bayanlar ve onların dünya tatlısı bebişleri...
benim cadı yeni uyudu şöööle bi geçmişe göz attım. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..kocişi bekliyorum gelince çıkıcaz doktara..
ayy geçmişe şööyle bi baktımda neler var neler okudukça okuyasım geldi bayaa bi coşmuşsunuz yani biz yokken..
biz kısa bir anane ziyareti yaptık zeyno alerji olunca hemen dönmek zorunda kaldık..bugünde doktora gittik isilik ve alerji olmuş fazlasıyla.. şurup ve solüsyon kullanıyoruz..yavrumun saçlarının içi bile kabarmış. kafasını kaşıyo sürekli kuzum..bu sıcaklar bitsin artık yaaa yaz gelsin gezelim dedik burnumuzu çıkaramıyoruz dışarıya sıcaktan nemden...
Aricaktim seni bugun Eylül huysuzluk yapti butun gun arayamadim . Gecmis olsun cok . Valla bende anlamadim bu yazdan hic bisey . Yaz gelsin diyoduk simdi kisi ozler olduk . Gece uyuyamadiklari icin gunduzden hayir gelmiyor evde bile olsak. Disari burnunu cikaramiyor insan ya .Cuma serinlicekmis ama
hayırlı ramazanlar arkadaşlar kızım zeyno 8 aylık hala sürünmüyor hatta yüzüstü durmaktan nefret ediyor ikinci problem hala desteksiz oturamıyor üçüncü problem diş yok dördüncüsü sadece de de de diye bağırıyor el sallayamıyor nebileyim sanki çok geriden gidiyor gelişimi ayrıca 7800 gr
helal sanada dünürrr olumunekankayizsmile
kargoyla gönderiyomuşum kaydirigubbakcemile3
hayali bile güzel ya ne geldi bak aklıma
tüm aralık anneleri toplu iftarda buluşuyomuş eşli çocuklu
ay ne güzel olurdu boshayallersmile
aynen öle gece uykusundan hiç hayır yok bir oyana atıyo bi buyana atıyo kendini bide mızır mızır hep..
inşallah serinler biraz valla bu akşam babamızda yanımızdaydı dışarı çıktık biraz nasıl hoşuna gidiyo gezmek zeynonun..anlıyolar herşeyden artık sıkılıyo kuzular evde..
merallll
bernayla otogarda buluştuğumuz fotolara baktım da şimdi, ne kadar şişkoyuz yaaa :))
ne berna kaldı ne seçill güya kopmıcaktıkk
Ben hayret ediyorum onlar niye hiç gelmiyorlar ki hamilelik öncesinde o kadar paylaşımda bulunup doğumdan sonra neden ortadan kaybolur insan???
Neyse herkesin kendi bileceği iş tabii ki ben bir gün gelmesem özlüyorum, merak ediyorum herkesi gerçi işe başladıktan sonra ben de tarih olabilirim ama akşamları bakarım yine mutlaka. İnşallah yani.
ya ben neden oturuyorum gidip banyo yapıp yatsamya aaaaaaaaaaaaa delimiyim neyim bu arada akşam iş dönüşü dr a gittik 1 ayda sadece 200 gr almış ama dr gelişimi gayuet iyi dedi ama sadece 200 gr almış az değil mi dedim az ama gelişimi iyi sorun yok dedi bilmiyorumkismile isiliklere çare ve ilaç yok ılık banyo geçecek ortamı fazla ısıtmayın dedi yok bu adam kesin deli sanki ben ısıttım havayı !!!!!! iyi o zaman sobayı yakmayız artık diyecektim aklinialirimsmile ewk gıda almıyor ne versem öğürüyor dedim ya kavanoz mama dedi onu yiyor dedim tamam o zaman ondan ver içine meyva parçaları at çiğnesin yeter ilerde yer nasıl olsa çok istersen aç bırak kesin yiyecek ama doymaz 1 kaşık bile alsa olur sadece taneli katı yemeği öğrensin dedi hadi yarın görüşürüz muck muck
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?