2009 Aralık Anneleri

Yasemin maşallah sana ben esimle bana 2cesit zor yapiyrm ki minayla aynı evde 20 kisi Mina zaten durmaz ben bu sene iftara kimseyi çağırmıyorum kendimizi zor doyuruyoruz vallaha gecen senede hamileyim diye es gecmiştim seneye mina izin verirse artık :)

ben her sabah pastörize sütle yoğurt yapıyorum güzelde tutuyor. Beren çok sevdi versem tencereyi bitircek. İsterseniz birde onu deneyin.

Hazırdan farkı ne kendimiz yaptığımızın bunu öğrenmek istiyorum arkadaşlarım . Hep evde kendiniz yapın diyorlar. E bu pınarın doğal yoğurtu da pınarın doğal sütünden elde edilmiyor mu ki. Bu konuda hiçbir bilgim yok. Babymix e baktım doğal filan değil o da. Katkı maddesi dolu. Pastorize sütle de ilgili kutu ile ilgili zararlı olduğunu hatırlıyorum. Ev yoğurdu yapmanızın tat dışında ne farkı var.

kıslarrrr annem gıtmış orumcek almış azraya ama kare ya yuvarlak olması daha ıyı değil mı ılk defa kare orumcek goruyorum,,alma demıştım almış ama ne yapalım değiştirelım mı yuvarlakla,,hangısı daha ıyı acaba,,magdem lmış bınsın azra bıraz orumceke:)

valla bızım doktor ınekten yenı sağılmış bulupta yapıyosan yap yoksa sızın yedığınızden verebılırsın boşuna pastorıze alıpta uğraşma aynı şey hazır yoğurtla demıştı bana,,bende pınar yoğurt verıyorum mayalanmış hıç bı şekılde yemedı zaten bana çekmış bende yıyemem ev yoğurdu azramda hazırı yıyor,,gerçı suan hıç bışey yemıyoda:)ek gıdaya yenı başladığımızda cok guzel yerdı yoğurdu.doktor ole deyınce bende mayalamaya uğraşmadım canım

Hadi hayırlı haberler inşallah arkadaşım. Konuşsak bizler den de belki senden daha kötü durumda olanlar da vardır. Bizlere de faydalı olursunuz inşallah hayırlısıyla.

ayy geçmişe şööyle bi baktımda neler var neler okudukça okuyasım geldi bayaa bi coşmuşsunuz yani biz yokken..
biz kısa bir anane ziyareti yaptık zeyno alerji olunca hemen dönmek zorunda kaldık..bugünde doktora gittik isilik ve alerji olmuş fazlasıyla.. şurup ve solüsyon kullanıyoruz..yavrumun saçlarının içi bile kabarmış. kafasını kaşıyo sürekli kuzum..bu sıcaklar bitsin artık yaaa yaz gelsin gezelim dedik burnumuzu çıkaramıyoruz dışarıya sıcaktan nemden...

Aricaktim seni bugun Eylül huysuzluk yapti butun gun arayamadim . Gecmis olsun cok . Valla bende anlamadim bu yazdan hic bisey . Yaz gelsin diyoduk simdi kisi ozler olduk . Gece uyuyamadiklari icin gunduzden hayir gelmiyor evde bile olsak. Disari burnunu cikaramiyor insan ya .Cuma serinlicekmis ama

aynen öle gece uykusundan hiç hayır yok bir oyana atıyo bi buyana atıyo kendini bide mızır mızır hep..
inşallah serinler biraz valla bu akşam babamızda yanımızdaydı dışarı çıktık biraz nasıl hoşuna gidiyo gezmek zeynonun..anlıyolar herşeyden artık sıkılıyo kuzular evde..

bilgeee resimlere bayıldımmm..ellerine sağlık süper fikir. takvim fikride süpermiş:))
nayse hadi yattım ben iyi geceler..

bir hafta sonra 8 aylık olacağız ne diş vbar nede de de de de sadece desteksiz oturuyor her bebek farklıdır canım kıyaslama kardeşler bile farklı oluyorlar canım

sen hızını alamaz o iftarda bile yemekleri yapacağım dersin hamarat hatun

eh işte biz o yüzden kışın yandık bunlar sokak isteyecekler hadi ben sabahları anneanneye götüreceğim o gezme sanarsa iyi ama evde durmaz bunlar

sibel ciğim bak adamcağızın sorunları varmış keyfinden gıcıklık yapmıyormuş biraz daha sabır arkadaşım ev bebek iş onlarda hem bunalıyorlar hem kendilerini dışlanmış hissediyorlar annemle babam kardeşim doğduğunda her gece boşanmaya karar veriyorlarmış babalar ne kadar sevseler deli bile olsalar psikolojik olarak eşlerinin bebeğe gösterdiği ilgiyi kıskanırmış bizde nane mollayız bu ara yani tam kelin ilacı olsa durumu nefret ettiğim bir cümle var ama işe yarıyor biraz alttan almaya çalış ne yapacaksın bunların topu aynı gülersen iyiler somurtursan kötüler cinsleri böyle al sana aile terapisti

ya ben neden oturuyorum gidip banyo yapıp yatsamya aaaaaaaaaaaaa delimiyim neyim bu arada akşam iş dönüşü dr a gittik 1 ayda sadece 200 gr almış ama dr gelişimi gayuet iyi dedi ama sadece 200 gr almış az değil mi dedim az ama gelişimi iyi sorun yok dedi bilmiyorumkismile isiliklere çare ve ilaç yok ılık banyo geçecek ortamı fazla ısıtmayın dedi yok bu adam kesin deli sanki ben ısıttım havayı !!!!!! iyi o zaman sobayı yakmayız artık diyecektim aklinialirimsmile ewk gıda almıyor ne versem öğürüyor dedim ya kavanoz mama dedi onu yiyor dedim tamam o zaman ondan ver içine meyva parçaları at çiğnesin yeter ilerde yer nasıl olsa çok istersen aç bırak kesin yiyecek ama doymaz 1 kaşık bile alsa olur sadece taneli katı yemeği öğrensin dedi hadi yarın görüşürüz muck muck

merallll
bernayla otogarda buluştuğumuz fotolara baktım da şimdi, ne kadar şişkoyuz yaaa :))
ne berna kaldı ne seçill güya kopmıcaktıkk

valla dün bende o resmi gördüm masaüstüme eklemişim. berna seçildi onlar hakikaten tüh nerdeler nasıllar iyilerdir inşallah.

inşallah arkadaşçeezim

ayy ıyı kı yazdın sankım rahatladım ben ya,,azramda yemıyo ya,,yanı bı ıkı alıyo agzına sonra yok,,sevdığı bışeyı bıle cok yıyemıyo,,dondurmaya bayılıyo ıkı yalıyo sonra unutuyo...dıyorum acaba sutle cok mu doyuyo yer mı kalmıyo,,ben de bı buçuk yaşıma kadar bışey yememışım,varsa yoksa meme,,,cok şukur bı eksığım yok dalyan gıbı kadınım yanııı:))bayanssulusmileacaba dıyorum boşuna mı uzuluyorum,,elıne ekmek verıyorum mesela ham yap dıyorum ısırıp koparıyo ve cığnıyoda onu ama 2 yada 3 defa ıste azıcık..senın doktora gore ıyı bışey bu ozaman..ayy ıykı yazdın canım bırazcık ferahladım

herkess napıyo aceppp,,gelın gecmışten yaa,,ıkı sohbet edıcem nıhayet bu seferde kımse yok,ağlarım ama arkıdışlerımmmafoldumben

günaydınnnn..
bugün pek keyfim yok sabah berenin biraz ateşi vardı. mız mız hiç durmadı.
Anneme bıraktım sabah gözümden yaşlar aktı gitti valla sabah sabah.Nasıl büyütcez bunları bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…