2009 Aralık Anneleri

kızlar tavuk pılav makarna falan demışınızde bunalrı nasıl yıycek bebışler ynı bızım yedığımız pılavdan olmaz heralde nasıl hazırlaancak bunla bı anlatsanız ?makarnayı falan nası yıyceklerkı daha?

ben geçen ona ev makarnası pişirdim. Beren için yaptılar hemen. iice pişirdim yoğurtlayıp yedirdim bayıldı hemde :)

kızlar hamile resimlerinide koyıyımmı istermisiniz...
yaa ama benım yokk kıı burdaaa bende ısterımmm,,bızım beraber resmımızı aldın mı bu arada canım?
ben gidiyorum şimdilik
görevimi yerine getirip geleceğim inşallah :))))
gulee guleeee,,,gorev derken bebışe mı gıdıyosunn annesııı,,oppp bızım yerımızedeee
ben geçen ona ev makarnası pişirdim. Beren için yaptılar hemen. iice pişirdim yoğurtlayıp yedirdim bayıldı hemde :)

ayy ne guzel yaa benuım kızım nıye yemıyor hıç bışeyyy yaa,,emıyor mu senı de canım?

hoşbulduk canım nooldu bu kuzulara vallahi böyle. umarım hepsi diştendir. hasta olmasınlar da. canım eko ya önümüzdeki hafta çarşambadan sonra gidicez inşallah. salı günü kdv leri bitirdikten sonra. ege üniversitesine götürücem. sabah erkenden gitmek gerekiyormuş. zaten içim çok rahat şu an birkaç arkadaşımla konuştum. böyle sorunu olan bebeklerde ağlarken morarma katılma v.s. belirtiler oluyormuş. ayberkin bebekliğinde hiç öyle sorunları olması çok şükür. ama yine de çektirip koyucam bir kenara ne olur ne olmaz diye.

vallahi öyle oldu pelincim. kızıyorum ben de kendime.

müzeyyencim hoşgeldin.. sizde de mi ateş vardı. topiğin bebekleri ne ler oluyoo yaa. hepsinde ateş ..

hepsi çabucak iyileşir inşallah nevracım. zaten sıcak bir yandan bir de ateş yazık kuzulara yahu.

vuruyorum ağzıma ağzıma neden konuştun diye zaten bilmiyorumkismile

36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
gözünaydın çok sevindim afiyet olsun kuzuyada yarasın

bi deneyim bakim valla sabır gerek diyorum başka da bişey demiyorum

akşama yemek yok ıftara davetlıde degılız oturuyorum burda ıyımı ben kalkayım gelırım yıne
:)))

burakla yanyana olan fotoyu cnm

ii tatlım teşekkkür ederim... umarım tekrar ateşlenmez.
Babasının bugün işleri hafifmiş şimdi anneme gidip biraz vakit geçirecekler beraber.

bahar sevindim berenin iyi olduğuna . inşalah tekrar çıkmaz ateşi. ohh babasıyla keyif yapsın bakalım prenses..

annem bi parti yedirmiş kusmuş sempatiksalakcinni 5 dakika bekledim biraz daha sulu verdim yedi şimdilik midesinde dedi aklinialirimsmile azim gerekiyor azim
diyetisyen demişti ki (allam hakkaten ne çok konuşmuş) 9 aydan itibaren damak tadları oluşur bu arada neye alıştırsak kardır sonra isteseniz de yemeyecek sevmediğini

valla fatma kadın dedi ki ne pişiyorsa ondan yesin fakat tabii pişirirken içine salça, tuz ve baharat koymamak koşuluyla. yani yağlı ama tuzsuz pilav, yağlı ama tuzsuz suda haşlanmış makarna vericez benim çıkardığım netice bu... ezip minik minik vericez öksürür gibi yapınca oyuncak falan göstericez unutup yutacak ya da suyla ittiricez... oyun yapmıyor gerçekten boğazına kaçırdıysa çığlık atarak olay mahallinden kaçıcaz delikafadulden allah göstermesin tabii de numara yapıyorlar sıklıkla... numara değilse sırtına vurmak gibi atadan kalma yöntemlere başvurcaz bi de iki kaşının arasını başparmakla ovmak işe yarıyor yerimseniben ne alaka bilmiyom ama :bbo:

ben istemiyorum şahsen iyiden fil gibi üstelik de 2 veya 3 tane var onlar da nerede kimbilir

bahar hadı senınde gozunaydın babıskosuyla keyfıde yerıne gelır
bılge yaz hemen fıkrını ışe yarıyor içinde tutma faydası olsun vatana mıllete
ben yemek yapmak için markete gıtmelıyım çok sıcak bulgur pilavı yapacagım eşim sever yanınada turlu tavuklu fırın poşetınde bırde çorba cacık ok nılgun menu olsun sanada ornek

annadımmm bılgeee
senın dıyetısyen saolsun hepimize calıştı parayı sen verıyon amakaydirigubbakcemile3
super bılgıle solemış saolsun,,sende saol tabı paylaştın,
dediğin gibi benım kızım ne zaman tavuklu bışey versem yutamıyo bogazında kalıyo gıbı yapıyo,,oyy oyy tam bı sy delısı herşeyın ardından su verıyorum kı ole acıyo agzını,,bı de malesef nası alıştıysa baby tv acık olmadan agzımızı cmıyoruzzz(

Hay Allah Bilge ne oluyor böyle kuzucuklara yükselmez inşallah daha fazla.

ne oluyo ne fotosu yine anlamadım ben hastayım biraz boğazım berbat başım ağrıyor halsizim öff kötüyüm yaa((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…