kızlar tavuk pılav makarna falan demışınızde bunalrı nasıl yıycek bebışler ynı bızım yedığımız pılavdan olmaz heralde nasıl hazırlaancak bunla bı anlatsanız ?makarnayı falan nası yıyceklerkı daha?
bu güzel bilgiler için teşekkürler bizim doktor hiç böyle detaylı anlatmıyo
kızlar hamile resimlerinide koyıyımmı istermisiniz...
yaa ama benım yokk kıı burdaaa bende ısterımmm,,bızım beraber resmımızı aldın mı bu arada canım?kızlar hamile resimlerinide koyıyımmı istermisiniz...
gulee guleeee,,,gorev derken bebışe mı gıdıyosunn annesııı,,oppp bızım yerımızedeeeben gidiyorum şimdilik
görevimi yerine getirip geleceğim inşallah :))))
ben geçen ona ev makarnası pişirdim. Beren için yaptılar hemen. iice pişirdim yoğurtlayıp yedirdim bayıldı hemde :)
heeeeee tavuk ne kadar ben de sormadım bilmiyorumkismile pilav-makarna 1-2 yemek kaşığı onun muadili de yarım dilim ekmek içi
öğlen yemeğinde verin dedi et+sebze+karbonhidrat formülasyonunu akannehir
hoşgeldinnnn
piştiiiiiiiii umut'un da ateşi 37,4 idi 37,9a çıktı calpolü yuttu şimdi 36,6... darısı başınıza tabii sadece 36,6 kısmı diğerleri değil :bbo:
ekoya ne zaman gidiyosunuz müzeyyen? sengözlerimebaksanab
aynı mına ben mınanın elıne kasık verıyorum o onla ustunu basını yuzunu pisletırken agzına tıkıverıyorum tabır yerındeyse yemegı dene özlem sonra kesın banyoya ve etrafta leş ama yememesınden ıyıdır
geçmiş olsun nazar ettın kuzuya
müzeyyencim hoşgeldin.. sizde de mi ateş vardı. topiğin bebekleri ne ler oluyoo yaa. hepsinde ateş ..
ohh ohhhh gözümüz aydın, hemde afiyet olsun,
ben 11 gibi felan açıyorum, sayfalar almış başını gitmiş oluyor, iş yapıyorum aklım burda kalıyor, burayı okuycam diye yakında işi 2. plana atıcam, şirkette beni işte atacak
ya ben sana dedim, sus deme diye, nazar değdirdin çocuğa
ay benimde yok, ne yapacaksam, ramazan olunca her akşam farklı olsun, sevdiği yemekelr olsun diye canım çıkıyor valla ,
önerileriniz itinayla dikkae alınır
zihni sinir projelerin var seninde zannımca sempatiksalakcinni
abicim normalimiz yok, hepimiz psikopatız, biri kafamızı bzmaya görsün direk dalıyoruzalsanaalsanasmile
gözünaydın çok sevindim afiyet olsun kuzuyada yarasın36,6ya gerilemiş ateşimiz :lepi: neşesi de yerindeymiş şimdi de hayatında ilk kez tavuk yiycek benim oğlummmmmmmmmm
aynı mına ben mınanın elıne kasık verıyorum o onla ustunu basını yuzunu pisletırken agzına tıkıverıyorum tabır yerındeyse yemegı dene özlem sonra kesın banyoya ve etrafta leş ama yememesınden ıyıdır
geçmiş olsun nazar ettın kuzuya
:)))akşama yemek yok ıftara davetlıde degılız oturuyorum burda ıyımı ben kalkayım gelırım yıne
burakla yanyana olan fotoyu cnm
ii tatlım teşekkkür ederim... umarım tekrar ateşlenmez.
Babasının bugün işleri hafifmiş şimdi anneme gidip biraz vakit geçirecekler beraber.
ohh ohhhh gözümüz aydın, hemde afiyet olsun,
zihni sinir projelerin var seninde zannımca sempatiksalakcinni
abicim normalimiz yok, hepimiz psikopatız, biri kafamızı bzmaya görsün direk dalıyoruzalsanaalsanasmile
kızlar tavuk pılav makarna falan demışınızde bunalrı nasıl yıycek bebışler ynı bızım yedığımız pılavdan olmaz heralde nasıl hazırlaancak bunla bı anlatsanız ?makarnayı falan nası yıyceklerkı daha?
ben gidiyorum şimdilik
görevimi yerine getirip geleceğim inşallah :))))
valla anlamadım nilgün accayip çöktüm mafoldumben toparlanayım yazarım doktoru diyetisyeni
sağolasın canım
ondan eminim zaten meralcim de şimdi konuştum 37,9 olmuş uyuyormuş uykusunda da inliyormuş kuzu mafoldumben hemen uyansa da ateş düşürücü verebilse annem :1no2:
koyarsın diye ben yükledim bi tane . hazır ve nazır efenimopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?