2009 Aralık Anneleri

selam tekrar herkese arkadaşlar..dün gece yazmıştımmm....melikecim hoşbulduk tatlımmm..umarım herkes iyidir...ösledim sizleri olabildiğince vakit ayırmaya çalışacağım uğrayabildiğim kadar..tek tek öpüyorum sizleriii

bilge çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah sağlık sıhhat versin. Bide çalışıyorsun aklın hep onda kalıyordur.
burcu face de profiline girdim ancak izleyemedim. Bide nerden nasıl yaptığını anlatsana belki bizde bişeyler deneriz.

kızlarrrr heran çıkabilirim
vedalaşamam belki diye şimdiden vedalaşayım
hepinize hayırlı huzurlu sorunsuz ve güzel hafta sonları dilerim

tülay özeline mesaj attım bende merak ediyorum videoyu

yasemin güle güle sana iyi hafta sonları:)

bu sıcakta sırf hanımın gönlünü yapıyım diye pazara gidiyorum. Allahım gazamızı mübarek eylesin:)

tülay haber bekliyorum nolur bende merak ediyorum ççooooookkkk

ayy kızlar öldüm bittim valla bugün. nazı ilk kez bıraktım ananeye geldim eve güzeeeelce temizlik yaptım oh be içime sine sine. tabi bu arada iki kere anneme gittim emzirmeye. h.sonu sadece çamaşır yıkayıp ütü yapıcam tamamdır. çok birikmişti iyi oldu. var mı umuttan bi haber?? naaptınız bakim ben yokken.

bu sıcakta sırf hanımın gönlünü yapıyım diye pazara gidiyorum. Allahım gazamızı mübarek eylesin:)

tülay haber bekliyorum nolur bende merak ediyorum ççooooookkkk

canım yeni gördüm vede ekledim face de. bakabilirsinolumunekankayizsmile

nasıl ya profilde bişi yok ki video felan

canım benim duvarıma gir . orda en başta zatenyerimseniben

güle güle kirlen canım. burcu video yapmıştı ona baktık faceden on numara olmuş . bilmiom sen yetşebildinmi onaCADIARZU

kızlar burcu sınırlı paylaşmış videoyu onunla arkadaş olmadan göremezsiniz:))

burcu cnm yanlış bişey demedim dimi çünkü bnm profildede gözükmüomuşta soranlar oldu ondan yazdım...

slayt yapıcam nazan efeyle beraber bir resim koyarsan bide doğum tarihi.sizide koyalım

burcu çok güzel olmuş tatlımm.. ellerine sağlık
Ben de aynı şeyi yapıyordum o yüzden iptal ediyorummm kızlar bilginizee...

nie yırtıyım kızzz .... biten bitmiş sence yırttım mı?

Sen dun ben slayt hazirlicam diyince video yaptim . Sen power pointte biseyler yaparsin diye bende video tarzinda bisey yaptim . Bende olmayanlar var bir cok kisi. Bittiyse paylassana sende farkli farkli seyler cikar ortaya .

burcu gerçekten süper olmuş video çook beğendim eline sağlık iyice bir duygusallaştım mayıştım valla kalkıp kıza yemek hazırlamam lazım daha

Cok sagol Ozlem :)

gerçekten çok güzel bir video ellerine sağlık. anne olup da izlerken duygulanmamak mümkün değil.

Tesekkur ederim .

kızlar banada söyleyin yaw:) nasıl izlicem burcuya istek gönderdim face den

Ekledim bugun yoktum nette .

kızlar burcu sınırlı paylaşmış videoyu onunla arkadaş olmadan göremezsiniz:))

burcu cnm yanlış bişey demedim dimi çünkü bnm profildede gözükmüomuşta soranlar oldu ondan yazdım...

Yok yok dogru dedin . Sınırlı paylastım facede.

Yarın bir geceliğine Akçakoca ya gidiyoruz aslında yol büyüyor benim gözümde ama eşmi çok istiyor, kıramadım o yüzden bakalım ben de merak ediyorum bir değişiklik olur işte ama Canberk i nasıl zaptedeceğiz arabada bilmem iyice fena olmaya başladı önceden sadece dönüşlerde huysuzlanıyordu şimdi koltuğa oturur oturmaz neredeyse başlıyor huysuzlanmaya sevmiyor arabayı kucakta da koltukta da durmuyor artık cici bebeyle ekmekle falan oyalanır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…