2009 Aralık Anneleri

herkese günaydın iyi haftasonları..

baba kız uyuyo benimkiler ben çamaşır filan.. kadın olmak zor iş bi humana molası verdim :)) öğlen arkadaşıma gidicez bi aylık bi bebişi var. gidelimde cadı kızımla mıncıklayalım azcık oğlanı kaydirigubbakcemile3 ordan da optimuma ordanda elmite iftara bilmiyorumkismile bugün gezenti günüm

aynen bende poposunu ısırıyorum kıkırdıyor işimiz var bu kızlarla eşim kardeşime diyor zaten dayı olmak kolay değil biz senle sahilde çooook adam döveceğiz diye

eylül de mi ateşlendi ne oldu böyle 2009 aralık bebeklerine birbirlerine özendiler turtalar iyi olun bakıyım iyileşin üzmeyin anneleri

burcu çok geçmiş olsun inşallah iyidir şimdi eylülcük

ohhhhhhhhhhh benim içinde gez sefan olsun hayatım

elmit ne ya kaydirigubbakcemile3 eltim dicektim laelaelaelaelae

melikeee günaydın.. tamam işte arada balkona çırkarsın hatta bahçeye bile çıkarsın süpeeerr -tatlicadiarzu-

elmit ne ya kaydirigubbakcemile3 eltim dicektim laelaelaelaelae

melikeee günaydın.. tamam işte arada balkona çırkarsın hatta bahçeye bile çıkarsın süpeeerr -tatlicadiarzu-

yaaa dimi ama ne kadan mikemmel bir kocam var hep beni düşünür evde sıkılmamam için hemen buldu çözümü

Eşin sen sinirlendiğinde peşinden gelip ille konuşmak istiyorum diye ısrar etmiyor Allahtan.:)

serinus, betumutlu, bhcg+, realisttt+ hehehe tek başıma değilim yazmasalarda arkideşlerim varrrrr

Eşin sen sinirlendiğinde peşinden gelip ille konuşmak istiyorum diye ısrar etmiyor Allahtan.:)

ayyy evet ya adamı sinir ediyorlar benim ki yılışıyor sırnaşıyor ben sakinleşene kadar bırakmıyor illa dibimde neyin var yaaa kızdım diyorum neden neden ayyy adam bi git yaaa :1ninca:

Tarçın olsa artırır diycem ama sadece sütlaç ile sanmıyorum. Ondan özellikle detaylı tarif istedim.:)))

günaydınn,bu gece uykusuz bi gece geçirdik.
2.dişimiz çıkmak üzere çok ağrısı oldu gece calpol verdim ama pek bi işe
yaramadı.
bütün gece eşimin kucağındaydı eren.şimdi babamız balkonda uyuor
erende kucağımda klavyeye saldırıyor:)

Kabus gibi bir gece geçirdik biz Allahım kimseye yaşatmasın bebeğin uykusu yemeği bozulunca nazar diyoruz ya ay o neymiski nazarı dün gece iftardan eve gelince öğrendim yemin ediyorum Mina ya bisey oluyor sandim resmen korktum ay yazarken bile ağlıyorum vallaha Allahım nazardan korusun bebeklerimizi

canım yaaa benim bile tüylerim diken diken oldu rabbim korusun meleklerimizi şimdi nasıl keyfi yerindedir inşallah şu çocuklara maşallah demeyenleri bir verseler elime yok yaaa bebek o bebek ya sevme yada maşallah de

2 kere oldu Melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür

Övünmek güzel birşeydir. Niye hep övünmek gibi olmasın övünmüyorum diye kullanılır anlamış değilim. Övün sen arkadaşım benden sana gaz.:)) Millet zayıflamak için ölüyo beeeeaaa.:))))Şaşırmışşşş

çok geçmiş olsun canım valla sık sık okuyorum en korktuğum şey nazar biraz huzursuzlansa hemen yengemi arıyorum ne olur zeynebi oku diye neyse allah bir daha göstermesin rabbim hepsini korusun

BEN DE KİLO ALMAK İSTİYORUM HERKES MERSİNE BİZ TERSİNE ALAMIYORUM BEN DE TABİ ÇOK ŞİŞMAN OLMAK İSTEMEM HAFİF BALIK OLMAK İSTERDİM NETİCE DE ŞİŞMANKEN NASIL HİÇBİR ŞEYİ KENDİNE YAKIŞTIRAMIYORSAN ZAYIFKEN DE YAKIŞMIYOR :gitme:

Evvet oh sonunda bitti geçmiş. Bitirene kadar burada olan arkadaşlar gidiyorlar tabi. serinus arkadaşım mesela gitmiş. Burdaydım ama gömülmüştüm geçmişe arkidişçiğzim. Minam iyimi Pelincim şimdi? offf Allah'ım korusun güzel kızımızı. Allah'tan kocan dua biliyormuş. Bizimki hiçbir duayı bilmiyor okumuyor da. Allahtan anneannem elimizden tutup o zamanın güvenli camilerinden birine götürmüş te teyze kızıyla beni Ayetelkürsiyi bile ezberlemişim, hep okuyorum. Hep okuyun duaların kürsüsünü canım arkadaşlarım.

ooh iyi gezmeler sibelcim gününüz güzel geçsin inşallah.

Insallah . Cok yok ama yine de ates iste

geçmiş olsun canım nasıl oldu eylül? ne oluyor bu bebişler yaa hepsi sıradan ateşleniyorlarmirmirmirmir:çok üzgünüm:

yaaa dimi ama ne kadan mikemmel bir kocam var hep beni düşünür evde sıkılmamam için hemen buldu çözümü

çok parlak bir çözüm canım tebrik ediyorum eşini :))

geçmiş olsun canım umarım çabucak çıkarır da rahatlarsınız

ayy kıyamam yaa allaha emanet bütün bebişlerimiz allah kem gözlerden esirgesin. bir daha olmaz inşallah canım. gelmiş geçmiş olsun.

yok be güzelim benim tarzım değil hiç öyle övünmek falan. ayrıca övünülecek bir durum olduğunu da düşünmüyorum. herkes eninde sonunda verecek hamilelik kilolarını. bebişler iyi olsun gerisi boş.

aynen canım bilakis yaşamış biri olarak katılıyorum sana. gelinlik resimlerime baktığımda omzumla boynum arasındaki kemikler sinirlerimi bozuyor:))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…