sağol canım. Görmemmi onu gördüm bayıldım bende..
Anaammm. çok geçmiş olsun aman dikkat. Bu ara tüm bebişlerde bi ateş sorunu oluyo. Tüm ateşler dişten olsun 38 i geçmesin hemencik geçsin :saruboceq: Amin.
Yerim ben o totoları cokacimcoook ya toto dedimde nazın poposunu mıncıklayınca nası gülüyo anlatamam kaydirigubbakcemile3 babası diyoki kızım okulda poponu ellerlerse gülmiceksin ne kikirdeyip duruyosun kaydirigubbakcemile3 aralık kızları bi cilveli bi oynak galibasengözlerimebaksanab
çok geçmiş olsun. Valla hemen kendini bakıma al. Iyice terle ılık bi duş al. Karabiberli terbiyeli tavuk çorbası iç. Nane liman iç. Bebişe geçmeden iyileş çabuk çabuk..
herkese günaydın iyi haftasonları..
Baba kız uyuyo benimkiler ben çamaşır filan.. Kadın olmak zor iş bi humana molası verdim :)) öğlen arkadaşıma gidicez bi aylık bi bebişi var. Gidelimde cadı kızımla mıncıklayalım azcık oğlanı kaydirigubbakcemile3 ordan da optimuma ordanda elmite iftara bilmiyorumkismile bugün gezenti günüm
baba kız uyuyo benimkiler ben çamaşır filan.. kadın olmak zor iş bi humana molası verdim :)) öğlen arkadaşıma gidicez bi aylık bi bebişi var. gidelimde cadı kızımla mıncıklayalım azcık oğlanı kaydirigubbakcemile3 ordan da optimuma ordanda elmite iftara bilmiyorumkismile bugün gezenti günüm
elmit ne ya kaydirigubbakcemile3 eltim dicektim laelaelaelaelae
melikeee günaydın.. tamam işte arada balkona çırkarsın hatta bahçeye bile çıkarsın süpeeerr -tatlicadiarzu-
canım valla benim literatürümde yok öyle kadın erkek ayrımı. hiç te alttan alamam. kadının görevleri diye bişey de yok.. asıl ben sıkıntıya gelemem valla biraz daha sıkarsa çeker giderim. kimseye eyvallahım olmadı hayatımda. kendi aileme bile. bu günlere kendim geldim bugünden sonra da kendim yaşayabilirim. çok küçük yaşımdan beri çalışıp okudum ve hep kendi kendime yettim. şu saatten sonra bi erkek için karakterimden ödün veremem. ama sinirlendiğim zaman genelde diğer odaya giderim. sinirliyken konuşmayı sevmem.
geçmiş olsun canım. ya bazen nazında öle ayakları ve kafası çok sıcak oluyo ama bakıyorum ateşi yok. heralde havalardan ya..
ay hadi inşallahh :teytey:
gerçi kış gelcek bu seferde yazı özlicez. insanoğlu böyel işte:)) bu seferde yok üşüttüler yok kat kat giydir biyere giderken kırk saat çıkama evden vs.
Eşin sen sinirlendiğinde peşinden gelip ille konuşmak istiyorum diye ısrar etmiyor Allahtan.:)
Teyzem yapmıştı ama bildiğim kadarıyla sütü ve pirinci ayrı kaynatıp karıştırıyor sonradan şekerini ve suda ezdiği pirinç ununu ekleyip pişiriyor.
Dün gece fostu yine hiçbir şey yoktu bir kere daha yaptırıp deneyeceğim bakalım ondan mıymış bu süt coşkusu.
kabus gibi bir gece geçirdik biz allahım kimseye yaşatmasın bebeğin uykusu yemeği bozulunca nazar diyoruz ya ay o neymiski nazarı dün gece iftardan eve gelince öğrendim yemin ediyorum mina ya bisey oluyor sandim resmen korktum ay yazarken bile ağlıyorum vallaha allahım nazardan korusun bebeklerimizi
size de geçmiş olsun canım. hepsinin birden dişler geliyor herhalde.
berkay, ali umut, emre burak, beren aklımda kalanlar canım. hepsinin de birbirine yakındı ateşleri. en son hepsi iyilerdi.
sağol canım. sana da allah kolaylık versin.
alacaksın o anneyi eline :mymeka:
yaa peli sordu ben de yazdım övünmek için yazmadım sakın yanlış anlaşılmasın. benim annem 50 kg. yapımız böyle yani bizim. evlendiğimde 47 kiloydum. az uğraşmadım yıllarca kilo alayım diye. kızarsan kaçarım bak :umursamaz::sm_confusedpuyorumnanaktan
2 kere oldu melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür
Övünmek güzel birşeydir. Niye hep övünmek gibi olmasın övünmüyorum diye kullanılır anlamış değilim. Övün sen arkadaşım benden sana gaz.:)) Millet zayıflamak için ölüyo beeeeaaa.:))))Şaşırmışşşş
baba kız uyuyo benimkiler ben çamaşır filan.. kadın olmak zor iş bi humana molası verdim :)) öğlen arkadaşıma gidicez bi aylık bi bebişi var. gidelimde cadı kızımla mıncıklayalım azcık oğlanı kaydirigubbakcemile3 ordan da optimuma ordanda elmite iftara bilmiyorumkismile bugün gezenti günüm
Insallah . Cok yok ama yine de ates iste
yaaa dimi ama ne kadan mikemmel bir kocam var hep beni düşünür evde sıkılmamam için hemen buldu çözümü
günaydınn,bu gece uykusuz bi gece geçirdik.
2.dişimiz çıkmak üzere çok ağrısı oldu gece calpol verdim ama pek bi işe
yaramadı.
bütün gece eşimin kucağındaydı eren.şimdi babamız balkonda uyuor
erende kucağımda klavyeye saldırıyor:)
2 kere oldu Melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür
Övünmek güzel birşeydir. Niye hep övünmek gibi olmasın övünmüyorum diye kullanılır anlamış değilim. Övün sen arkadaşım benden sana gaz.:)) Millet zayıflamak için ölüyo beeeeaaa.:))))Şaşırmışşşş
BEN DE KİLO ALMAK İSTİYORUM HERKES MERSİNE BİZ TERSİNE ALAMIYORUM BEN DE TABİ ÇOK ŞİŞMAN OLMAK İSTEMEM HAFİF BALIK OLMAK İSTERDİM NETİCE DE ŞİŞMANKEN NASIL HİÇBİR ŞEYİ KENDİNE YAKIŞTIRAMIYORSAN ZAYIFKEN DE YAKIŞMIYOR :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?