Yarın bir geceliğine Akçakoca ya gidiyoruz aslında yol büyüyor benim gözümde ama eşmi çok istiyor, kıramadım o yüzden bakalım ben de merak ediyorum bir değişiklik olur işte ama Canberk i nasıl zaptedeceğiz arabada bilmem iyice fena olmaya başladı önceden sadece dönüşlerde huysuzlanıyordu şimdi koltuğa oturur oturmaz neredeyse başlıyor huysuzlanmaya sevmiyor arabayı kucakta da koltukta da durmuyor artık cici bebeyle ekmekle falan oyalanır inşallah.
Eylulunda bu gece biraz atesi var gibi calpol verdim . Cok huysuz.
benim caddı her duyduğu oynak sese ellerini çırpıp totosunu oynatmaya başlıyo hayırdır inş.:teytey:
geçmiş olsun inş iner ateşi...
burcu yeni izleyebildim videoyu çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık tekrar çooook teşekkürler
Cok yok ama ates olunca insan tedirgin oluyor . Takipteyim..
evet haklısın çok dikkat etmek lazım takip etmek lazım
geçmiş olsun inş iner ateşi...
geçmiş olsun burcu acaba neden ateşi inşallah diştendir gerçi keşke hiç ateşi çıkmasa daha iyiydi.
bu arada ben face de profile bakıyorum şu videoyu göremiyorum niye yaaa.
grip olaum arkadaşlar öylr böyle deil.çok fenayım.baş,boğaz ağrısı,halsizlik mde bunlantısı hafif ateş,burun akıntısı üşüme herşey var
eşim izin almıştı ev bakalm die bugün öğleden sonra zorakii çktım kendimi yere atasom gelidi.çok gezmeden geldik ben uyudum o beb,şe baktı inş bebişe geçmez ya çok fenayım ne zamandır böyle hasta olmaöıştım
canım yeni gördüm vede ekledim face de. bakabilirsinolumunekankayizsmile
canım benim duvarıma gir . orda en başta zatenyerimseniben
güle güle kirlen canım. burcu video yapmıştı ona baktık faceden on numara olmuş . bilmiom sen yetşebildinmi onaCADIARZU
Eylulunda bu gece biraz atesi var gibi calpol verdim . Cok huysuz.
benim caddı her duyduğu oynak sese ellerini çırpıp totosunu oynatmaya başlıyo hayırdır inş.:teytey:
ayyy aynı bnm kız benm kızda hemn bir müzik duysun başlıo sallanmaya bazende elini sallıo:)))opuyorumnanaktan
grip olaum arkadaşlar öylr böyle deil.çok fenayım.baş,boğaz ağrısı,halsizlik mde bunlantısı hafif ateş,burun akıntısı üşüme herşey var
eşim izin almıştı ev bakalm die bugün öğleden sonra zorakii çktım kendimi yere atasom gelidi.çok gezmeden geldik ben uyudum o beb,şe baktı inş bebişe geçmez ya çok fenayım ne zamandır böyle hasta olmaöıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?