2009 Aralık Anneleri

Canberkle arka koltuk macerasini yasayan bir birey olarak esine sabirlar diliyorum :)

Yok yok dogru dedin . Sınırlı paylastım facede. [/QUOTE]

hmm ii ozmn sorun yokkaydirigubbakcemile5

burcu yeni izleyebildim videoyu çok güzel olmuş ellerine ve emeğine sağlık tekrar çooook teşekkürler

benim caddı her duyduğu oynak sese ellerini çırpıp totosunu oynatmaya başlıyo hayırdır inş.:teytey:

anasıda sevmez oynamayı kime çekti şimdi bu kız yavvvkaydirigubbakcemile3ohaoldumsmile

geçmiş olsun burcu acaba neden ateşi inşallah diştendir gerçi keşke hiç ateşi çıkmasa daha iyiydi.
bu arada ben face de profile bakıyorum şu videoyu göremiyorum niye yaaa.

geçmiş olsun burcu acaba neden ateşi inşallah diştendir gerçi keşke hiç ateşi çıkmasa daha iyiydi.
bu arada ben face de profile bakıyorum şu videoyu göremiyorum niye yaaa.

Surekli kulaklarini cekiyor sanirim dis geliyor .
Simdi bi kere daha bakiyoruz denersin birazdan face. de

grip olaum arkadaşlar öylr böyle deil.çok fenayım.baş,boğaz ağrısı,halsizlik mde bunlantısı hafif ateş,burun akıntısı üşüme herşey var
eşim izin almıştı ev bakalm die bugün öğleden sonra zorakii çktım kendimi yere atasom gelidi.çok gezmeden geldik ben uyudum o beb,şe baktı inş bebişe geçmez ya çok fenayım ne zamandır böyle hasta olmaöıştım

cook cok gecmış olsun canım,,nane lımon benım bır numarmdır,,sende iç ıyı gelır inş.

sağol canım. görmemmi onu gördüm bayıldım bende..

Eylulunda bu gece biraz atesi var gibi calpol verdim . Cok huysuz.

anaammm. çok geçmiş olsun aman dikkat. bu ara tüm bebişlerde bi ateş sorunu oluyo. tüm ateşler dişten olsun 38 i geçmesin hemencik geçsin :Saruboceq: amin.

benim caddı her duyduğu oynak sese ellerini çırpıp totosunu oynatmaya başlıyo hayırdır inş.:teytey:

ayyy aynı bnm kız benm kızda hemn bir müzik duysun başlıo sallanmaya bazende elini sallıo:)))opuyorumnanaktan

yerim ben o totoları cokacimcoook ya toto dedimde nazın poposunu mıncıklayınca nası gülüyo anlatamam kaydirigubbakcemile3 babası diyoki kızım okulda poponu ellerlerse gülmiceksin ne kikirdeyip duruyosun kaydirigubbakcemile3 aralık kızları bi cilveli bi oynak galibasengözlerimebaksanab

çok geçmiş olsun. valla hemen kendini bakıma al. iyice terle ılık bi duş al. karabiberli terbiyeli tavuk çorbası iç. nane liman iç. bebişe geçmeden iyileş çabuk çabuk..

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN TATLIM İNŞALLAH BİR AN ÖNCE BEBEĞE GEÇMEDEN İYİLEŞİRSİN

GÜNAYDIN KIZLAR BEN İŞTEYİM OFFFFF SIKILDIM EŞİMDE DÜN AKŞAM BAŞKASI KARISINA ÇALIŞ DER KADIN ÇALIŞMAZ SEN NE TERSSİN AŞKIM İLLA İŞE GİDİYORSUN DEDİ AÇIK AÇIK İŞTEN ÇIK DİYEMİYOR NE YAPIYIM EVDE Mİ OTURUYUM BÜTÜN GÜN DEDİM YOOO ARADA BALKONA FİLAN ÇIKARSIN DİYOR kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…