2009 Aralık Anneleri

Boşver sen ona göre bulursun kıyafet. Ne diyom sana milletin yapmadığı yok sıfır beden olmak için. En sonunda aneroksiya olup boyluyorlar tahtalıyı.
Ne demiş Atatürk "Türk Övün Çalış Güven. " Ama O söz bile bizim okulda koca mermere Öğün diye geçirilmişti.:))) Yorum sizlere ait .

sana da çok geçmiş olsun güzelim. aman dikkat bebişe geçirmeden çabucak atlatmaya çalış.

Hey Allah'im ya . Ne oluyor bu kuzulara bu aralar boyle . Simdi nasil Mina ?

Off harika olmuş burcuuuuu. Öğle yemeğimi yemeğe fırsat bulmuştum lokmayı ağzıma atmıştım takıldı kaldı. Yüreğine sağlık. Valla sizler var ya hepiniz seçilmiş insanlar gibi karşıma çıktınız. Bu tesadüf değil. Allah karşılaştırdı. İyilikler güzellikler dolsun hayatınızda hep.

Begendigine sevindim. Hatira olsun istedim .

Bu arada ben sadece k.k uyelerine izin verdim disardan baskasi gorsun istemedim istemezsiniz diye.. O yuzden beni sonradan face ekleyip goremeyen varsa soylesin onlari da videoya izin vereyim .

Begendigine sevindim. Hatira olsun istedim .

Bu arada ben sadece k.k uyelerine izin verdim disardan baskasi gorsun istemedim istemezsiniz diye.. O yuzden beni sonradan face ekleyip goremeyen varsa soylesin onlari da videoya izin vereyim .

burcu nasıl oldu eylül? ateşi düştü mü? daha önce de sordum ama görmedin herhalde geçmişte.

burcu nasıl oldu eylül? ateşi düştü mü? daha önce de sordum ama görmedin herhalde geçmişte.

Bakamiyorum valla gecmise cogu zaman.

Dun gee 38 filan oldu atesi calpol verdim ne olur ne olmaz diye. İlik dusta yaptirdim . Sanirim disten. Kulaklarini cekip cekip durdu. Oyle oldugunda illa dis patlatiyor cunku. Cok huysuzdu ama gece. 30-40 dakika da bir aglalarayak inleyerek uyandi .Disetlerine baktim cok sert. Bugun yok atesi sukur. Allah beterinden korusun .

evet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız

dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu

aman dişten olsun inşallah canım. başka hastalık olmasın da. berkay da aynı dün gece ateş olmadı ama bir gece önce olmuştu. saat başı uyandı ağlayarak yine sabaha kadar 9 kere kalktım. sıcaklarda şu dişleri bir çıkarsalar da rahatlasalar kuzular yaa.

allahım sen koru yarabbim.kıyamam kuzuya. resmen melekler koruyor bunları yaa. geçmiş olsun melikecim. artık hareketlendiler iyice çok dikkat etmek gerekiyor vallahi. düşüncesi bile mahvediyor insanı çok şükür önemli birşey olmamış.:Saruboceq:

ay bizde öyle bi gece geçirdik ya 3 defa çığlık ve ağlamalarla kalktı hiç olmamıştı daha önce nasıl korktum bişey oluyo sandım çocuğa.uyku terörü mü gece terörü mü bişey var o geldi aklıma ama 2 yaşından sonra oluyodu o. bizde okuya okuya yarıldık resmen. sakinledi sahurdan sonra.Allahım bebelerimizi nazarlardan saklasın.

uyku terörü mü hiç duymamıştım o ne ki size de çok geçmiş olsun canım insanın aklı gider yaaa çığlık çığlığa ağlamak ne demek allahım sen koru yarabbim

uyku terörü mü hiç duymamıştım o ne ki size de çok geçmiş olsun canım insanın aklı gider yaaa çığlık çığlığa ağlamak ne demek allahım sen koru yarabbim

sağol canım Allahım kimseye göstermesin

Son düzenleme:

Pelin ne olmuş öyle ya kabus falan mı gördü acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…