BEN DE KİLO ALMAK İSTİYORUM HERKES MERSİNE BİZ TERSİNE ALAMIYORUM BEN DE TABİ ÇOK ŞİŞMAN OLMAK İSTEMEM HAFİF BALIK OLMAK İSTERDİM NETİCE DE ŞİŞMANKEN NASIL HİÇBİR ŞEYİ KENDİNE YAKIŞTIRAMIYORSAN ZAYIFKEN DE YAKIŞMIYOR :gitme:
grip olaum arkadaşlar öylr böyle deil.çok fenayım.baş,boğaz ağrısı,halsizlik mde bunlantısı hafif ateş,burun akıntısı üşüme herşey var
eşim izin almıştı ev bakalm die bugün öğleden sonra zorakii çktım kendimi yere atasom gelidi.çok gezmeden geldik ben uyudum o beb,şe baktı inş bebişe geçmez ya çok fenayım ne zamandır böyle hasta olmaöıştım
2 kere oldu Melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür
Birazdan aciyorum videoyu sana da ovunc.
Şimdiye kadar açmadığın kabahat. Teşekkür ediyorum tüm arkadaşlarım adına emeğinden dolayı.Sağol canım.
Off harika olmuş burcuuuuu. Öğle yemeğimi yemeğe fırsat bulmuştum lokmayı ağzıma atmıştım takıldı kaldı. Yüreğine sağlık. Valla sizler var ya hepiniz seçilmiş insanlar gibi karşıma çıktınız. Bu tesadüf değil. Allah karşılaştırdı. İyilikler güzellikler dolsun hayatınızda hep.
Begendigine sevindim. Hatira olsun istedim .
Bu arada ben sadece k.k uyelerine izin verdim disardan baskasi gorsun istemedim istemezsiniz diye.. O yuzden beni sonradan face ekleyip goremeyen varsa soylesin onlari da videoya izin vereyim .
burcu nasıl oldu eylül? ateşi düştü mü? daha önce de sordum ama görmedin herhalde geçmişte.
off harika olmuş burcuuuuu. öğle yemeğimi yemeğe fırsat bulmuştum lokmayı ağzıma atmıştım takıldı kaldı. Yüreğine sağlık. Valla sizler var ya hepiniz seçilmiş insanlar gibi karşıma çıktınız. Bu tesadüf değil. Allah karşılaştırdı. Iyilikler güzellikler dolsun hayatınızda hep.
Bakamiyorum valla gecmise cogu zaman.
Dun gee 38 filan oldu atesi calpol verdim ne olur ne olmaz diye. İlik dusta yaptirdim . Sanirim disten. Kulaklarini cekip cekip durdu. Oyle oldugunda illa dis patlatiyor cunku. Cok huysuzdu ama gece. 30-40 dakika da bir aglalarayak inleyerek uyandi .Disetlerine baktim cok sert. Bugun yok atesi sukur. Allah beterinden korusun .
evet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız
dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu
2 kere oldu Melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür
ay bizde öyle bi gece geçirdik ya 3 defa çığlık ve ağlamalarla kalktı hiç olmamıştı daha önce nasıl korktum bişey oluyo sandım çocuğa.uyku terörü mü gece terörü mü bişey var o geldi aklıma ama 2 yaşından sonra oluyodu o. Bizde okuya okuya yarıldık resmen. Sakinledi sahurdan sonra.allahım bebelerimizi nazarlardan saklasın.
uyku terörü mü hiç duymamıştım o ne ki size de çok geçmiş olsun canım insanın aklı gider yaaa çığlık çığlığa ağlamak ne demek allahım sen koru yarabbim
Uyudu şükür İzmite kadar ama ondan sonra maymun olduk oyalayacağız diye zibidiyi.Canberkle arka koltuk macerasini yasayan bir birey olarak esine sabirlar diliyorum :)
Pelin benim de aklıma geldi ama bir geceliğine geldik zaten vakit olmaz ki.Ebru akcakocaya gtmisken ergliye gtseniZe yarım saat araları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?