Allah Allah ne oluyor bu bebişlere yahu uyku terörü için çok erken bence kabus görüyorlaray bizde öyle bi gece geçirdik ya 3 defa çığlık ve ağlamalarla kalktı hiç olmamıştı daha önce nasıl korktum bişey oluyo sandım çocuğa.uyku terörü mü gece terörü mü bişey var o geldi aklıma ama 2 yaşından sonra oluyodu o. bizde okuya okuya yarıldık resmen. sakinledi sahurdan sonra.Allahım bebelerimizi nazarlardan saklasın.
evet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız
dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu
Kabus gibi bir gece geçirdik biz Allahım kimseye yaşatmasın bebeğin uykusu yemeği bozulunca nazar diyoruz ya ay o neymiski nazarı dün gece iftardan eve gelince öğrendim yemin ediyorum Mina ya bisey oluyor sandim resmen korktum ay yazarken bile ağlıyorum vallaha Allahım nazardan korusun bebeklerimizi
evet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız
dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu
ay bizde öyle bi gece geçirdik ya 3 defa çığlık ve ağlamalarla kalktı hiç olmamıştı daha önce nasıl korktum bişey oluyo sandım çocuğa.uyku terörü mü gece terörü mü bişey var o geldi aklıma ama 2 yaşından sonra oluyodu o. bizde okuya okuya yarıldık resmen. sakinledi sahurdan sonra.Allahım bebelerimizi nazarlardan saklasın.
bizde bi kaç gece önce o kötü deneyimi yaşamıştık. kabusa yordum ben.gerçekten başına gelmeyen bilmiyor sadece bi ağlama gibi yazılıyor ama yok böyle bişey bide uyku arası belki o damı etkiliyor bilmem bizimkide çığlık çığlığa ağlıyo ama yok böyle ağlama ilk defa başımıza geldi canın kopar ya öyle bi ağlama ben çocuk gitti dedim artık eşim yatağından aldı kucağıma verdi hiçbirini hatırlamıyorum. hiçbişey kar etmiyo sadece kulağına bişeyler söylemeye başladım duyunca sustu uyudu tekrar ama allah kimseye yaşatmasın değişik bişey
cok geçmış olsun,,aman tek rahatsızlıkları dişten olsun,rabbım korusun meleklerımızı inş.günaydınn,bu gece uykusuz bi gece geçirdik.
2.dişimiz çıkmak üzere çok ağrısı oldu gece calpol verdim ama pek bi işe
yaramadı.
bütün gece eşimin kucağındaydı eren.şimdi babamız balkonda uyuor
erende kucağımda klavyeye saldırıyor:)
pelın okurken bı tuhaf oldum daha rabbım yaşatmasın bı daha,,omrunden omur gıtmıştır tabııiibol bol okumak lazım ya,,cok mınıkler daha rabbım korusun gozlerden,,hayır cokta alımlılar cın gıbı bakıyolar bu aralık bebeklerı varyaa,her goren maşallah demelı.mına yı cok op bızım yerımızzede annesı,,hep gulsun guzel gozlerıKabus gibi bir gece geçirdik biz Allahım kimseye yaşatmasın bebeğin uykusu yemeği bozulunca nazar diyoruz ya ay o neymiski nazarı dün gece iftardan eve gelince öğrendim yemin ediyorum Mina ya bisey oluyor sandim resmen korktum ay yazarken bile ağlıyorum vallaha Allahım nazardan korusun bebeklerimizi
oyy bır özenıyorum yıyıpte kılo almayan ınsanlaraa,,ohh her istedığını ye ya ne guzel,,ben coook zayıflığı cokk beğenıyorum canım ya,,emzırme olayı bıtsın yıne sıfır bedene duşceeemmmmbayanssulusmileBEN DE KİLO ALMAK İSTİYORUM HERKES MERSİNE BİZ TERSİNE ALAMIYORUM BEN DE TABİ ÇOK ŞİŞMAN OLMAK İSTEMEM HAFİF BALIK OLMAK İSTERDİM NETİCE DE ŞİŞMANKEN NASIL HİÇBİR ŞEYİ KENDİNE YAKIŞTIRAMIYORSAN ZAYIFKEN DE YAKIŞMIYOR :gitme:
cook geçmış olsun burcu sanada,,çekık gozlu kızımın dışlerı bı ana once cıksında rahatlasın yavrumm
Bakamiyorum valla gecmise cogu zaman.
Dun gee 38 filan oldu atesi calpol verdim ne olur ne olmaz diye. İlik dusta yaptirdim . Sanirim disten. Kulaklarini cekip cekip durdu. Oyle oldugunda illa dis patlatiyor cunku. Cok huysuzdu ama gece. 30-40 dakika da bir aglalarayak inleyerek uyandi .Disetlerine baktim cok sert. Bugun yok atesi sukur. Allah beterinden korusun .
ayy azra da var oyle bı huy uyanınca sesını cıkartmazzz bı sure bende mecbur gıder kırk kere kontrol ederım bu yuzden,,ılk duşuşumuzde bu yuzden olmuştu ama rabbım koruyor hakkaten,,cokk geçmış olsun canımmevet canım yaaa o kadar mutluyum ki hayatımda sizin gibi arkadaşlarım olduğu için iyi ki varsınız
allah korusun yarabbii.. biz de bugün arkadaşıma gittik bebek sevmeye bi kapı çaldı hoop 10 kişi geldi. nazı gören aay bacaklara bak ay gözlere bak. ya bide maşallah de allahım yarabbim ya.. sinir oluyorum şöyle insanlara..
günün bomba haberini veriim. eşim göz nezlesi oldu..(salgın ya şu günlerde) doktor aynı evde kalmayın demiş( ne optimum kaldı ne başka bişey gidemedikte ee ben tek başıma bütün gece ve gündüz nasıl baş edicem bu cadıyla :bbo:
bide bizim bölüme yeni kurallar gelmiş. günlük wc molan toplam 10 dakkaymış bu süreyi geçeceksen şefine bilgi veriyomuşsun. bu nasıl bi zihniyettir allahım ya. şefim ishal olmuşumda benimki 12 dakkayı bulabilir filanmı dicez. töbe yarabbiiimmmm.. bi de bizim olduğumuz kata çağrı merkezi için bi bölüm yapmışlar sığmıyolar diye. allahım onların yanında nası çalışabilirizki!!! sürekli telefon çalıyo sürekli aynı anda bir sürü kişi konuşuyo.... biz nasıl hesap kitap yapıcaz acaba bu düzeni oluşturan beyinsiz bunu düşünemedimi!!!!
sizede çok geçmiş olsun canım Allah evlatlarımızlacc imt vivbv ihan etmesin yaısıu zeytnebin marifeti
sibelciğim eşin e df e geçmiş olsun valla gözüm kalmamıştı gezmenizde şimdi ben örümcek bacağı kurbağa bilmem nesi nerden bulu ru m eee peki eşin nerde kalacak ki ?????????????
valla anasıda babasıda ablasıda aynı hastalıkta şuan birinde kalsın demin konuştuk acile gitmiş duramıyomuş ağrıdan yanmadan kaşıntıdan. ya bu haberlerde filanda çıkmış mikrobik bişeymiş ve çok çabuk geçebiliyomuş. havadan bile. çok yaygınmış aman dikkat edin he. kızın doktorunuda aradım eşim gittiği doktorada sormuş sakın aynı evde kalmayın bebekle dediler :1ninca:
şimdi uyuttum kızı inşallah sorunsuz bi gece geçiririz ben tek başıma olunca çok tedirgin oluyorum :Saruboceq:
valla anasıda babasıda ablasıda aynı hastalıkta şuan birinde kalsın demin konuştuk acile gitmiş duramıyomuş ağrıdan yanmadan kaşıntıdan. ya bu haberlerde filanda çıkmış mikrobik bişeymiş ve çok çabuk geçebiliyomuş. havadan bile. çok yaygınmış aman dikkat edin he. kızın doktorunuda aradım eşim gittiği doktorada sormuş sakın aynı evde kalmayın bebekle dediler :1ninca:
şimdi uyuttum kızı inşallah sorunsuz bi gece geçiririz ben tek başıma olunca çok tedirgin oluyorum :Saruboceq:
Ben hic kalamiyorum tek basima . Bildigin fobim var . Su yasima kadar hic kalmadim da . Evde tek basimayken banyo da yapamam . Allahtan artik Eylülden guc aliyorum da yapabiliyorum .
senıı korkak senıııııı,,,
ben cook severımm tek kalmayıııı yaa,,,ayrı bı dunya olustururum kendımeee,,kafa dınlerım yemekler yaparım kendıme ozell,,eşim hafta sonları şehır dışına cıkıyo genelde,evlendığımızden berı,,benı coğunlukla goturudu ama bazen gıdemezdım,,boyle keyıfler yapardım kendı kendıme,,genelde aşkfılmı ızlerdımmmm:)
azra doduğundan berı tek keyfım onu yatırıp uymak oldu tapiiiiiboshayallersmile
Hem de ne korkak Fatma . Bildigin gibi degil . Maalesef cok kotu bisey ama yenemedim kac yasina geldim . Kitaplar okudum korkumun ustune gitmeye calismalar filan . Ama ı ıh. Ya Lost diye bi dizi vardi bi ara esimle onu cok seyrederdik biz. Dvd den . Bi oturusta 6-7 bolum birden . Bi gece bi tirstim dizinin etkisiyle 3 ay degil evde gece yanliz kalmayi gunduz bile kalamadim . Bi suru kitap okudum filanda biraz insana geri dondum . Kapida esimi bekliyordum gelsin de girelim diye .
ay allah dagına gore kar verıyor bak,,ya eşın benımkı gıbı gıtmek zorunda olsaydı
ya da bende senın kı gıbı bı korku
acaba kucukluğunde bışey mı yaşadın da yalnız kalamıyosun canım ya
lostu bızde aynen yemeden ıçmeden sabah kadar ızlerdk eşimle ama oyle korkulacak bışey yoktu kı dızıde,,allahım bı zbıde evlendığımızen berı hep karı koca sınemya korku gerılım fılmlerıne gıderdık sonraa hopp ben hafta sonu yalnız,ama aklıma kotu şeyler gelmezdı işte,,eşimde mutlaka ben gıtmedıyse onunla işi bıtınce ılk uçakla donerdı yanı en fazla bır gece yalnız kalırdım ama korkmazdım yanı,,,hattahıç unutmam balayında otel odasında kemık koleksıyoncusunu izlemışıtk ,guya yenı evlıyızzzkaydirigubbakcemile3,:asigim:,,
ay allah dagına gore kar verıyor bak,,ya eşın benımkı gıbı gıtmek zorunda olsaydı
ya da bende senın kı gıbı bı korku
acaba kucukluğunde bışey mı yaşadın da yalnız kalamıyosun canım ya
lostu bızde aynen yemeden ıçmeden sabah kadar ızlerdk eşimle ama oyle korkulacak bışey yoktu kı dızıde,,allahım bı zbıde evlendığımızen berı hep karı koca sınemya korku gerılım fılmlerıne gıderdık sonraa hopp ben hafta sonu yalnız,ama aklıma kotu şeyler gelmezdı işte,,eşimde mutlaka ben gıtmedıyse onunla işi bıtınce ılk uçakla donerdı yanı en fazla bır gece yalnız kalırdım ama korkmazdım yanı,,,hattahıç unutmam balayında otel odasında kemık koleksıyoncusunu izlemışıtk ,guya yenı evlıyızzzkaydirigubbakcemile3,:asigim:,,
Sagolun kızlar Esra sizede gecmis olsun Daha önce 1 kere olmuştu ciglikla aglayarak uyandığı korktu herhalde demiştim o zamanda korkmuştum ama saniyelikti bu 20 dk sürdü ömrümden Ömür gitti birde 2saat sonra tekrarlayinca dua okumak aklıma geldi ben çok çabuk etkileniyorum dua okuyacak bile Halim olmadı esine dua oku diyebildim iyi geldi çok şükür
Bugun yakalandik mi ? Ucundan siyirdik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?