2009 Aralık Anneleri

Canberk de öyle mıncıklıyor resmen kedileri dün bıyığını yolmuş Pati nin.
Diğerleri kaçıyor ama Pati de hiç kaçmıyor o mıncıkladıkça gidip sürtünüyor mannak.

Sabun ne Eylüle ne de Eylül herhangi bir esyasina degiyor . Asla muhatap olmuyor . Ustunden atliyor herseyinin . Ama Eylül onu yurutucle cok sıkıstırıyor . Sabunda ona degmesin diye kipirdamiyor Yurutecin ayak mesafesinen Sabuna ulasamiyor ciglik atiyor bagriyor Sabunda daha cok korkuyor .Yurudugunde ne olcak merak ediyorum

geçmış olsun eşine canım
cook huzurlu bı gece gecırırsınız inş,,hıçç tedırgınn olmaa,,hem bak bızz varızzz yaaa
:))

sağol canım benim.. çok şükür her zamanki gibi bi geceydi.

Ben hic kalamiyorum tek basima . Bildigin fobim var . Su yasima kadar hic kalmadim da . Evde tek basimayken banyo da yapamam . Allahtan artik Eylülden guc aliyorum da yapabiliyorum .

ya benim nazdan sonra böyle oldu. ben de normalde tek başıma kalmaya bayılırım. evlenmeden önce her yaz annem 3 ay köye gittiği için hep evde tek kalıyodum. üstelik ozaman bide gece vardiyasında çalışıyodum gece 1 de geliyodum eve. şimdi nazdan sonra bi tuhaf oldum ben.

ah pelin bize ilk tatilimde oldu. aklım çıkmıştı. ablamla annem yemeğe gitmişlerdi. kız uyuyo diye bende odadaydım. bi başladı çığlık çığlığa ağlamaya. uyandırmaya çalışıyorum uyanmıyo emzirmeye çalışıyorum emmiyo. saçını okşuyorum konuşuyorum bildiğim bütün duaları okuyorum. elim ayağım boşalmıştı valla. çok zor allah bidaha yaşatmasın beterinden korusun..

Esimin annanesi olmuş eşimde besiktasin macında ulasamamislar duymamış diye beni aradılar gece çıkacaklarmis kardesleri yola bizde yalnız olacağız Sibel esine gecmis olsun

başınız sağolsun canım. benden gizli gizli annesiyle görüşürse böyle olur

Ya bu arada Pelin sen ceviz veriyorsun dimi Minaya ?

ay bende veriyorum 1 haftadır.. kahvaltısına bi tatlı kaşığı ekliyorum her sabah..

herkese günaydın bu arada... iyi pazarlar...

Annelerin duası korur derler ya Allah korumuş yumurcağımızı. Kuran okuyormuş. Ayy içim titredi gerçekten. Şükür Allaha.

İyi pazarlar arkadaşlarım. Az önce TRT 1' de "bebeğimin ilk yılı" diye bir program vardı haftaya gene bugünmüş. Haberiniz olsun aklımdayken yazıverdim.

Son düzenleme:
günaydın ve iyi pazarlar arkadaşlar. vallahi ben önceden evde olduğum vakitlerde bilgisayara yanaşmazdım bile. ama sayenizde pazar günü bile girer oldum. çünkü ara verince sayfalar alıp başını gidiyor. okumak zor oluyor okumasam merakta kalıyorum. en iyisi aksatmadan girip bakmak diyorum:)))

günaydın herkese,

malum 2 gündür yoktum sayfalar almış başını gitmiş,

keyfimde yok, Gökay hasta

boğaz enfeksiyonu, ses tellerinide etkilemiş, hiç sesi çıkmıyor oğluşumun, çıkanda boğuk, parazitli birşey, mecbur bırktım geldim işte

antibiyotik başladık, 5 güm kullanacapız, sonra kontrol,

bu arada 8,5 kilo hala geçen ayda böyleydi gram almamış, byu 1 cm. uzamış sadece

benimde doğal olarak canım sıkıldı, doktorumuzda olabilir normal diş çıkartıyor, üstünede hasta dedi, kaybetmemiş ama almamış dedi,

ben kendi kendie kızıyorum nasıl hasta ettik çocuğu diye, doktorda beni sakinleştiriyor, ALLAH dermansız dert vermesin bunlar olacak diye..

aman ne bileyim işte gözün gibi bak,hasta olsun kilo almasın keyfi kaçıyor işte insanın

ellerine emeğine sağlık ne diyeyim çok güzel olmuş,tekrar güncelleme yaptığında, yeni foto ekledim, benimle gökayın fotosu, onuda eklersen çok sevinirim.

ay geçmiş olsun ya, inşallah çabucak atlatırsınız, bu çocuklar hasta olmasada biz olsak onların yerine

sanada geçmiş olsun nazancım, oğlana geçmeden atlatırsın inşallah
aman ALLAH korumuş turtayı,geçmiş olsun.....

size de geçmiş olsun canım, ay bu bebeler yüzünden bi gün aklımızı yitircez ama hayırlısı...

Esimin annanesi olmuş eşimde besiktasin macında ulasamamislar duymamış diye beni aradılar gece çıkacaklarmis kardesleri yola bizde yalnız olacağız Sibel esine gecmis olsun

başınız sağolsun canım benim, mekanı cennet olsun...

ay ebru bizimkide öyle, gökay'la arabaya binmek istemiyorum, nilay ne güzeldi ağlayınca arabaya atıp geziyorduk hemen susuyordu

günaydın, sizede iyi pazarlar, ben çalışıyorum , aklım evde

ben de aynıyım. iki çocuğum var hala kalamam tek başıma geceleri. allahtan eşimin seyahat gerektiren bir işi yok. senede 1 ya da 2 kez ankaraya oda seçimine gider sadece. onda da annemlere giderim ya da onlar bana gelir. hele ki banyoya hayatta giremem yalnızsam gece gündüz farketmez. çok kızıyorum kendime sen böyle olursan bu çocuklara nasıl örnek olacaksın diye ama elimde değil işte.

başınız sağolsun pelincim.

Bende veriyorum Eylüle 1 aya yakin haftada 2-3 kez filan ama bugun nerde okudugumu bulamiyorum aksamdan beri Omega 6 yaginin iyi olmadigini okudum . Cevizi de kara listede gordum . Hangimiz doktora giderse unutmayalim soralim .

ben de veriyorum ceviz. şimdi içime kurt düştü. soralım doktora bari.

teşekkürler canım.

nilgüncüm çok geçmiş olsun. antibiyotikle kısa zamanda toparlar merak etme. biz aynısını 6. ve 8. ayda yaşadık. kilo konusuna gelince üzülme berkay 6. ayda boğaz ve ses telleri enfeksiyon olduğunda 450 gr vermişti. gökay ne güzel kilo kaybetmemiş. hastalığı geçince fazlasıyla alır canım.:teselli:

içeride kıyamet kopuyor. ayberk dev puzzle döktü yapmaya çalışıyor berkay da ona yardıma gitti. ben bir el atayım şu olaya:)))))

bende veriyorum gün aşırı 1 tane, şimdi bademde vermeye başladım, bende sorayım ,

ay çok tşk ederim, müzeyyen, evet kilo kaybetmemesi iyi ama insanın keyfi kaçıyor işte,

hasta olmasaydı, sanırım kilokonusunu takmayacaktım ama ikisi birden olunca canım sıkıldı işte...

Cok gecmis olsun Nilgun .Allah beterinden korusun tabi ama insanin elinde degil onlara bisey oldu mu yuregi aciyor bizlerin.
Hem sicaklar hem disler hemde hastalik normaldir almamasi Eylülde oyle bir ayi almayarak gecirdi. Benimkide normaldir kaybetmesin onemli olan o demisti. Zayif gucsuz degil hic sıkma canini . Bu ay telafi eder.
Boyle buyuyecekler ama . Elinde degil insanin uzulmemek . Kacmasin hic keyfin 1-2 gune toplar yakisikli kendini.

günaydın ve iyi pazarlar arkadaşlar

gökaya çok geçmiş olsun nilgüncüm...dilerim en kısa zamanda iyileşir bebişin..
nehir de ishalde ve diş çıkarırken çok iştahsızdı sıkma canını
nehir de en son 8 300 lerdeydi ...ishalden sonra elimde kaşık tepesinden inmiyorum ama 6 diş çıkardı kolay da değil...olaibliyor yani canım iştahsızlık toparlar iyileşince annesi..üzülme ...deneyimlisin sen ne de olsa işini bilirsin..:) hemencecik iyileşsin dilerim

pelin başınız saolsun canım allah sabır versin
bu arada nazar olayına bende rastlıyorum arada sırada ve çk korkuyorum
duasız adım atmamak gerek allah korusun tüm bebekleri kötü enerjilerden diliyorum...

burcu video çok şık olmuş canım ellerine emeğine sağlık tatlım:)

sibelcim eşine çok geçmiş olsun evet bu aralar salgın ve göz mükrobu en hızlı bulaşan ahstalıklardan zaten oyüzden bu kadar yayıldı dilerim geçer en kısa zamanda...

ebrucum tatil iyi geçiyordur dilerim
canberkin fotolarını eklerim bir ara ok...
bu arada su biberonun kapağını benim evde unutmuşsun canım
arama sakın sağda solda kapak bende:)
:)

nehir de diş gıcırdatıyor bu ara gündüzleri ara ara ..
netten baktım olabiliyor diyorlar bir ara tedirgin oldum ama neyse bekleyelim bi..
sürekli tutunup kalkma modlarındayız...koltuk kenarlarnda sürekli..bende etrafına yastık döşemekten helak oldum:) yakında tay taya geçeriz artık:)

Son düzenleme:

çok tşk edrim, inşallah hemen toparlar, kuzularımız hasta olmasın ya

Nilgun gecmis olsun cnm Allah şifa versin muzeyyen ve sanada Tesekkur ederim ayrıca başsağlığı msjlariniz için

canım çok tşk ederim....amin inşallah

orası öyle öyle de canım sıkıldı işte aslında haklısınız bende öyle düşünüyorumda aman ne bileyim, üstüne hasta olunca

hoca veriri talkımı, kendi yutar salkımı oldu bu iş

ama iyiki burası var, iyii sizler varsınız, valla terapi gibi geliyor insana, tamam herkes bieşyler söylüyor rahatlatmak için ama, burda herkesin kendi başında olduğu için ve herkes seninle aynı durumda olduğu için, daha inandırıcı ve teskin edici oluyor

valla laf olsun diye söylemiyorum

Guzel Turkcemden beni seni guldurcek bi iki cumle kurayim da keyfn gelsin Nilgun :)

evvet bak iyi fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis

Allahım al beni gezdir beni, aptala beş kaldı v.b...

hala gülüyorum hala gülüyorum...

bu arada sana bi haberim var

taktırmam gerekn şey vardıya onu taktırdım :lepi::lepi:

çok fena regl oldum
iki gün eve kapansam yeri var

amanın geçmiş olsun, geçmiş olsun, benimde bugün son

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…