CANIM YAAAAAAAAA DR BİR SORSAYDIN KEŞKEbenden de günaydın
:)
iki kere üst baş değiştirecek kadar kanamam var nedense...bu sefer kan bankası gibi oldum
dilerim geçer yoksa halsiz kalıcam şimdiden tuhafım
bu arada nehir kalkar kalkmaz ilk işi doğru tutunup kalkm ak bu aralar...
peşinde koşturmak yastık döşemek olası düşmeleri engelleme işi ne zormuş(
güzel bir haftaaa olsun dilerimmmmmmm
Kan yapici seyler yemeye calis sen yine de Senem . Bu zipirlar bizi cok yoruyor artik . Ufakken daha kolaymis diyesim geliyor hep .
Amiiiiiinnnnnn
Herkese günaydınn.. İyi haftalar . Yoğun bi hafta sonundan sonra yoğun bi Pazartesi daha .. ne zaman bitecek bu koşuşturma ..
C.tesi günü doktordaydık. Oğluşum 250 gr almış .. 7750 olmuşuz. : (( bide üstüne grip paşamız.. Allahtan göğüslerinde bişey yok . Hafif bi burun akıntısı ..Sesi de kısık.. Yaz günü nezle olmam yetmiyormuş gibi bi kuzuma bulaştırdım .. mafoldumben.. Şurup verdi. Günde 3 defa kullanıyoruz.. İçiresey kadar helak oluyorum tabii. Direniyo resmen ..Haa bide geniz akıntısı için burun sipreyimiz var ..O daha beter .. babası sıkıştıryaa ellerini ayaklarını ben başını tutuyorum .. ama nerde iki defa yüzüne sıktım çocuğun rahat durmuyoo bi türlü anlatıyoruz bak iyi olacak, burnun tıkalı falan, filan hiç bana mısın demiyoo . bildiğini okuyoo .. bide kan tahlili yaptırdık bakalım sonuçlar yarın .. hayırlısı artıkın.. Off ne uzun yazmışsım .
Biz böyleyiz. İşte bütün bebekler iyi dir. inşallah ..
Pelin başınız sağolsun .. Allah sabır versin,
Nilgüncüm size de geçmiş olsun .. Bugün nasıl . Daha iyidir inşallah ..
Sibelcim .. eşine de geçmiş olsun .. inşallah biran önce düzelir..
Nazancım sana da geçmiş olsun .... Mert Efe' yi melekler korur , korkma bişey olmaz ..
unuttum kimse yoktur inşll. bilmiyorumkismile
GÜNAYDIN, ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NEVRACIM
RABBİM BAŞKA DERT VERMESİN
BU SICAKLAR BİZLERİNDE YAVRULARINDA DENGELERİNİ ALT ÜST ETTİlaelaelaelaelae
benden de günaydın
iki kere üst baş değiştirecek kadar kanamam var nedense...bu sefer kan bankası gibi oldum
GEÇMİŞ OLSUN NEVRACIM
MAŞALLAH DİYELİM BEBİŞİNE:)
ŞİMDİ BİRAZ DAHA İYİYİM
İYİ OLMAYIPTA NE OLCAK ZATEN:) alternatif yok:)
spora gitmeyeceğm evde yaparım artık bugün
gezipte tozasım varki bi sormayın gitsin
sağol canım valla aynen benimde .. onca iş var çalışasın yok. sempatiksalakcinni .. C.tesi akşam misafirlerim vardı . Kayınvaldemler ve annemler bizdeydi. o yüzden doktor sonrası direk eve gelmek zorunda kaldık..Hiç gezemedik. malum iftar hazırlığı. Bende herşey olsun isterim sofrada .. biçok şey yaptım.. yoruldum tabii ama değdi valla övünmek gibi olmasın sofram süperdi.sempatiksalakcinni .Pazarda ortalık topla . Burakla uğraş nasıl geçti anlamadım .. Bu pazarda ablamlar gelecek bakalım onlara ne yapsam.. Düşünüp bi menü oluşturmam lazım .. eyvahedigeldismile
Herkese günaydınn.. İyi haftalar . Yoğun bi hafta sonundan sonra yoğun bi Pazartesi daha .. ne zaman bitecek bu koşuşturma ..
C.tesi günü doktordaydık. Oğluşum 250 gr almış .. 7750 olmuşuz. : (( bide üstüne grip paşamız.. Allahtan göğüslerinde bişey yok . Hafif bi burun akıntısı ..Sesi de kısık.. Yaz günü nezle olmam yetmiyormuş gibi bi kuzuma bulaştırdım .. mafoldumben.. Şurup verdi. Günde 3 defa kullanıyoruz.. İçiresey kadar helak oluyorum tabii. Direniyo resmen ..Haa bide geniz akıntısı için burun sipreyimiz var ..O daha beter .. babası sıkıştıryaa ellerini ayaklarını ben başını tutuyorum .. ama nerde iki defa yüzüne sıktım çocuğun rahat durmuyoo bi türlü anlatıyoruz bak iyi olacak, burnun tıkalı falan, filan hiç bana mısın demiyoo . bildiğini okuyoo .. bide kan tahlili yaptırdık bakalım sonuçlar yarın .. hayırlısı artıkın.. Off ne uzun yazmışsım .
Nazancım sana da geçmiş olsun .... Mert Efe' yi melekler korur , korkma bişey olmaz ..
nehir artık 8,5 aylık ..mercmek çorbasından veriyorum ara ara biz yerken kaşık kaşık
bayılıyor
acaba tuzlu yemekmi istiyor diyorum
bugün doktora arıyıp soracağım
tuzlu bişey vermiyordum tadımlıklar hariç ama
tattırıyorum genelde çünkü epeydir herşeyden
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar tuz olayını?
yediğimiz herşeyden yiyebilirler mi artık diyorum ben yaa yesinler az az :)
nehir artık 8,5 aylık ..mercmek çorbasından veriyorum ara ara biz yerken kaşık kaşık
bayılıyor
bayılıyor
bayılıyor
canım çok geçmiş olsun üzülme dicem ama işte insan kafaya takıyo annelikle manyaklık böyle eşdeğer bişi.. hastalıktan naapsın kilo alamamış turda annesi iyileşsin hemencik alır. bende onun totosunu ısırırım
ben kullanıyorum kokusu filan çok hoşuma gidiyo. uzun bi sürede kullanırım heralde.
of kızlar yine eşim yok dünkünden daha beter bir durumda. gözleri nasıl şiş anlatamam.. dışarı doğru pörtlemiş. beyazı hiç kalmamış olduğu gibi kan... zaten bulanık görüyomuş ağrı yanma batma herbişi var. ayy çok kötü ya.. inşalah bu geceyide sorunsuz geçiririz..
Sibel tutamicam kendimi ozur dilereyek yaziyorum . Hic haddim degil tabiki de . Esin seni boyle uzuyor ya herhalde mubarek ayda Allah dedi ki ey kulum gozunun onundekinin kiymetini bilki dunyan kararmasin...
Canım çok geçmiş olsun Gökay ımıza hiç kendini suçlama sen ister misin hasta olmasını soluduğu havadan bile alabiliyor işte nereye kadar koruyabiliriz ki Allah dermansız dert vermesin tabii ki çabucak toparlar inşallah.
Herkese gunaydinlar..
günün ve haftanın ilk günaydını benden. günaydıın arkadaşlarım. hasta olan bebişlerin iyileştiğini ve tüm bebişlerimizin sağlıklı ve keyifli olduğunu dileyerek herkese iyi haftalar diliyorum.
benden de günaydın
günaydın günaydın günaydııııııııııııınnnnnnnnnn şekerler
herkeze güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
bebişlerimiz hiçbiri hasta olmasın. hep sağlıklı huzurlu olsunlar.
benim kuzu dün sabahtan buyana hafif ateşli kızlar
24 saatte 2 kez calpol verdin 37-38 civarında değişen bir ateş ve sebebi nedir bilemiyorum.
nilgüüüüüüünnnnnnnnn canım benim
kız seni alnından öpeceğim valla
şeytanın bacağını kırıp demek taktırdın hıııııııı
eeeeeee burcu hanım darısı size
Herkese günaydınn.. İyi haftalar . Yoğun bi hafta sonundan sonra yoğun bi Pazartesi daha .. ne zaman bitecek bu koşuşturma...
geçmiş olsun canım.
bilgeeeee umut nasıl hadi haberlerini bekliyoruz...
herkese günaydın buarada hanımlar..
çok tşk edrim sizede geçmiş olsun canım, çabucak atlatırısnız kimseye bulaşmadan
ilahi Burcu, öldüm gülmekten ya doğru teşhis desem ayıp olur muki ????????
amin canım inşallah, çok tşk ederim
günaydın, iyi haftalar
günaydın bendende herkese iyi haftalar
günaydınnnnn, geçmiş olsun ya, evet ya hiç sorma ama geçecek her dönemim kendine göre zorlukları var işte
günaydın, uzattım öp wala ben becerebilsem bende öpeceğim, nasıl cesaret ettim, nasıl gittim, nasıl taktırdım bende bilmiyorum ama bi cesaret oldu işte...
ay bütün çocuklar hasta ya, sizede geçmiş olsun...
ay sizede geçmiş olsun, tüm topikce hasta olduk, anneler bebekler
hepimize çok geçmiş olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?