kızlar bebek detarjanı kullanıyormusunuz halen ben kullanıyorum da acaba ne kadar zaman daha kullanmamız doğru olan emin olamadım 1 yaş mı?
evvet bak iyi fikir alkisalkisalkisalkisalkisalkis
Allahım al beni gezdir beni, aptala beş kaldı v.b...
hala gülüyorum hala gülüyorum...
bu arada sana bi haberim var
taktırmam gerekn şey vardıya onu taktırdım :lepi::lepi:
amanın geçmiş olsun, geçmiş olsun, benimde bugün son
kızlar bebek detarjanı kullanıyormusunuz halen ben kullanıyorum da acaba ne kadar zaman daha kullanmamız doğru olan emin olamadım 1 yaş mı?
ben kullanıyorum, bizim beyaz çamaşırlarada kullanıyorum, bayağı temiz oluyor, bilmem hiç düşünmedim, benim evde sürekli elimin altında olduğu için,
ama çamaşırlarını 1 yaşına kadar bizimkilerden ayrı yıkamayı düşünüyorum,
sonrası için bende bilmiyorum şimdilik
bebek deterjanı ne ya şimdi Burcu yazınca fark ettim, sabun tozu kullanıyorum, yani granül sabun, hacı şakir'in.
kafam nerdeyse, okuduğumuda anlamıyorum artık
günaydın herkese,
malum 2 gündür yoktum sayfalar almış başını gitmiş,
keyfimde yok, Gökay hasta
boğaz enfeksiyonu, ses tellerinide etkilemiş, hiç sesi çıkmıyor oğluşumun, çıkanda boğuk, parazitli birşey, mecbur bırktım geldim işte
antibiyotik başladık, 5 güm kullanacapız, sonra kontrol,
bu arada 8,5 kilo hala geçen ayda böyleydi gram almamış, byu 1 cm. uzamış sadece
benimde doğal olarak canım sıkıldı, doktorumuzda olabilir normal diş çıkartıyor, üstünede hasta dedi, kaybetmemiş ama almamış dedi,
ben kendi kendie kızıyorum nasıl hasta ettik çocuğu diye, doktorda beni sakinleştiriyor, ALLAH dermansız dert vermesin bunlar olacak diye..
aman ne bileyim işte gözün gibi bak,hasta olsun kilo almasın keyfi kaçıyor işte insanın
c
of kızlar yine eşim yok dünkünden daha beter bir durumda. gözleri nasıl şiş anlatamam.. dışarı doğru pörtlemiş. beyazı hiç kalmamış olduğu gibi kan... zaten bulanık görüyomuş ağrı yanma batma herbişi var. ayy çok kötü ya.. inşalah bu geceyide sorunsuz geçiririz..
Canım çok geçmiş olsun Gökay ımıza hiç kendini suçlama sen ister misin hasta olmasını soluduğu havadan bile alabiliyor işte nereye kadar koruyabiliriz ki Allah dermansız dert vermesin tabii ki çabucak toparlar inşallah.günaydın herkese,
malum 2 gündür yoktum sayfalar almış başını gitmiş,
keyfimde yok, Gökay hasta
boğaz enfeksiyonu, ses tellerinide etkilemiş, hiç sesi çıkmıyor oğluşumun, çıkanda boğuk, parazitli birşey, mecbur bırktım geldim işte
antibiyotik başladık, 5 güm kullanacapız, sonra kontrol,
bu arada 8,5 kilo hala geçen ayda böyleydi gram almamış, byu 1 cm. uzamış sadece
benimde doğal olarak canım sıkıldı, doktorumuzda olabilir normal diş çıkartıyor, üstünede hasta dedi, kaybetmemiş ama almamış dedi,
ben kendi kendie kızıyorum nasıl hasta ettik çocuğu diye, doktorda beni sakinleştiriyor, ALLAH dermansız dert vermesin bunlar olacak diye..
aman ne bileyim işte gözün gibi bak,hasta olsun kilo almasın keyfi kaçıyor işte insanın
Sibel tutamicam kendimi ozur dilereyek yaziyorum . Hic haddim degil tabiki de . Esin seni boyle uzuyor ya herhalde mubarek ayda Allah dedi ki ey kulum gozunun onundekinin kiymetini bilki dunyan kararmasin...
günaydın ve iyi pazarlar arkadaşlar
ebrucum tatil iyi geçiyordur dilerim
canberkin fotolarını eklerim bir ara ok...
bu arada su biberonun kapağını benim evde unutmuşsun canım
arama sakın sağda solda kapak bende:)
Herkese gunaydinlar..
sana da günaydın. ilk günaydın benden olsun diyordum saniye farklıyla benden önce yazmışsın burcucumkaydirigubbakcemile3
benden de günaydın
:)
iki kere üst baş değiştirecek kadar kanamam var nedense...bu sefer kan bankası gibi oldum
dilerim geçer yoksa halsiz kalıcam şimdiden tuhafım
bu arada nehir kalkar kalkmaz ilk işi doğru tutunup kalkm ak bu aralar...
peşinde koşturmak yastık döşemek olası düşmeleri engelleme işi ne zormuş(
güzel bir haftaaa olsun dilerimmmmmmm
günaydın günaydın günaydııııııııııııınnnnnnnnnn şekerler
herkeze güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
bebişlerimiz hiçbiri hasta olmasın. hep sağlıklı huzurlu olsunlar.
benim kuzu dün sabahtan buyana hafif ateşli kızlar
24 saatte 2 kez calpol verdin 37-38 civarında değişen bir ateş ve sebebi nedir bilemiyorum.
nilgüüüüüüünnnnnnnnn canım benim
kız seni alnından öpeceğim valla
şeytanın bacağını kırıp demek taktırdın hıııııııı
eeeeeee burcu hanım darısı size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?