sağol canım siz nasıl oldunuz . Gökay nasıl iyidir inşallah ..
bilge çok geçmiş olsun umuta tabi ben gelene kadar sen çoktan oğlunun yanına varmışsındır. Allah beterinden saklasın inş. geldiği gibi gitsin inş.
bilge çok geçmiş olsun inan çok üzüldüm Allah sağlık sıhhat versin. Bide çalışıyorsun aklın hep onda kalıyordur.
burcu face de profiline girdim ancak izleyemedim. Bide nerden nasıl yaptığını anlatsana belki bizde bişeyler deneriz.
ayy kızlar öldüm bittim valla bugün. nazı ilk kez bıraktım ananeye geldim eve güzeeeelce temizlik yaptım oh be içime sine sine. tabi bu arada iki kere anneme gittim emzirmeye. h.sonu sadece çamaşır yıkayıp ütü yapıcam tamamdır. çok birikmişti iyi oldu. var mı umuttan bi haber?? naaptınız bakim ben yokken.
grip olaum arkadaşlar öylr böyle deil.çok fenayım.baş,boğaz ağrısı,halsizlik mde bunlantısı hafif ateş,burun akıntısı üşüme herşey var
eşim izin almıştı ev bakalm die bugün öğleden sonra zorakii çktım kendimi yere atasom gelidi.çok gezmeden geldik ben uyudum o beb,şe baktı inş bebişe geçmez ya çok fenayım ne zamandır böyle hasta olmaöıştım
bizde bi kaç gece önce o kötü deneyimi yaşamıştık. kabusa yordum ben.gerçekten başına gelmeyen bilmiyor sadece bi ağlama gibi yazılıyor ama yok böyle bişey bide uyku arası belki o damı etkiliyor bilmem bizimkide çığlık çığlığa ağlıyo ama yok böyle ağlama ilk defa başımıza geldi canın kopar ya öyle bi ağlama ben çocuk gitti dedim artık eşim yatağından aldı kucağıma verdi hiçbirini hatırlamıyorum. hiçbişey kar etmiyo sadece kulağına bişeyler söylemeye başladım duyunca sustu uyudu tekrar ama allah kimseye yaşatmasın değişik bişey
2 kere oldu Melike ilkinde aglayarak ciglikla uyaninca ben tıkandı sandim hemen buhar falan yaptım agladikca tıkandı zaten ikincisi saat 3 te ama nasıl kalbi dışardan atıyor korkmuş çığlık a kalır bagris oyoy çok kötüydü babası okudu cocuğum kendine zor geldi tekrarlamadı çok şükür
dün turta bir tehlike atlatmış annem kuran okurken kardeşime emanet etmiş uyanırsa bak ablanı çağır diye benim kız uyanmış ağlamamış o yüzden kardeşim duymamış gitmiş nasıl becerdiyse su içtiği çay bardağını almış oynarken kırmış hatta eli azıcık kesilmiş kanamış annem sese koşmuş allahtan yüzünü ağzını kesmedi offff hala düşününce kötü oluyorum ya gözüne gelse ya bir yerine batsaydı diye annem perişan oldu kardeşim aynen çay bardağında kanı vardı ama heralde acımadı gıkı çıkmadı biz ağladık o gülüyordu
Esimin annanesi olmuş eşimde besiktasin macında ulasamamislar duymamış diye beni aradılar gece çıkacaklarmis kardesleri yola bizde yalnız olacağız Sibel esine gecmis olsun
günaydın herkese,
keyfimde yok, Gökay hasta
boğaz enfeksiyonu, ses tellerinide etkilemiş, hiç sesi çıkmıyor oğluşumun, çıkanda boğuk, parazitli birşey, mecbur bırktım geldim işte
antibiyotik başladık, 5 güm kullanacapız, sonra kontrol,
bu arada 8,5 kilo hala geçen ayda böyleydi gram almamış, byu 1 cm. uzamış sadece
benimde doğal olarak canım sıkıldı, doktorumuzda olabilir normal diş çıkartıyor, üstünede hasta dedi, kaybetmemiş ama almamış dedi,
ben kendi kendie kızıyorum nasıl hasta ettik çocuğu diye, doktorda beni sakinleştiriyor, ALLAH dermansız dert vermesin bunlar olacak diye..
aman ne bileyim işte gözün gibi bak,hasta olsun kilo almasın keyfi kaçıyor işte insanın
nehir de diş gıcırdatıyor bu ara gündüzleri ara ara ..
netten baktım olabiliyor diyorlar bir ara tedirgin oldum ama neyse bekleyelim bi..
sürekli tutunup kalkma modlarındayız...koltuk kenarlarnda sürekli..bende etrafına yastık döşemekten helak oldum:) yakında tay taya geçeriz artık:)
kızlar bebek detarjanı kullanıyormusunuz halen ben kullanıyorum da acaba ne kadar zaman daha kullanmamız doğru olan emin olamadım 1 yaş mı?
Sibel tutamicam kendimi ozur dilereyek yaziyorum . Hic haddim degil tabiki de . Esin seni boyle uzuyor ya herhalde mubarek ayda Allah dedi ki ey kulum gozunun onundekinin kiymetini bilki dunyan kararmasin...
benim kuzu dün sabahtan buyana hafif ateşli kızlar
24 saatte 2 kez calpol verdin 37-38 civarında değişen bir ateş ve sebebi nedir bilemiyorum.
Herkese günaydınn.. İyi haftalar . Yoğun bi hafta sonundan sonra yoğun bi Pazartesi daha .. ne zaman bitecek bu koşuşturma ..
C.tesi günü doktordaydık. Oğluşum 250 gr almış .. 7750 olmuşuz. : (( bide üstüne grip paşamız.. Allahtan göğüslerinde bişey yok . Hafif bi burun akıntısı ..Sesi de kısık.. Yaz günü nezle olmam yetmiyormuş gibi bi kuzuma bulaştırdım .. mafoldumben.. Şurup verdi. Günde 3 defa kullanıyoruz.. İçiresey kadar helak oluyorum tabii. Direniyo resmen ..Haa bide geniz akıntısı için burun sipreyimiz var ..O daha beter .. babası sıkıştıryaa ellerini ayaklarını ben başını tutuyorum .. ama nerde iki defa yüzüne sıktım çocuğun rahat durmuyoo bi türlü anlatıyoruz bak iyi olacak, burnun tıkalı falan, filan hiç bana mısın demiyoo . bildiğini okuyoo .. bide kan tahlili yaptırdık bakalım sonuçlar yarın .. hayırlısı artıkın.. Off ne uzun yazmışsım .
çok şükür geçmişi bitirdim.sempatiksalakcinni
bizim doktorumuz yok 2,5 aydır. işi bırakmış. doktor bulamadık hala kaç kg. aldı yada verdi ölücem meraktan. cumadan beri diş gıcırtadıyo normal mi acep. bide ne marka biberon kullanıyorsunuz kızlar bi link atıverseniz bana. biberon almıo bizim zillia.s.
nehir artık 8,5 aylık ..mercmek çorbasından veriyorum ara ara biz yerken kaşık kaşık
bayılıyor
acaba tuzlu yemekmi istiyor diyorum
bugün doktora arıyıp soracağım
tuzlu bişey vermiyordum tadımlıklar hariç ama
tattırıyorum genelde çünkü epeydir herşeyden
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar tuz olayını?
yediğimiz herşeyden yiyebilirler mi artık diyorum ben yaa yesinler az az :)
geçmiş olsun canım.
bilgeeeee umut nasıl hadi haberlerini bekliyoruz...
herkese günaydın buarada hanımlar..
sağol canım teşekkür derim . eşin nasıl oldu .. atlatabildi mi ..
bilge nerdesin canısı .. umut nasıl .. opuyorumnanaktan
daha iyi bugün, yarına inşallah daha da iyi olacak, hepimizinki iyi olsun
sağol canım teşekkür derim . eşin nasıl oldu .. atlatabildi mi ..
bilge nerdesin canısı .. umut nasıl .. opuyorumnanaktan
şuan evde yatıyo canım iki gündür ablasında kaldı işte. hala aynı.. bugün yine doktora gitti bi iki ilaç daha eklemiş adam.
valla bilge çok merak ettim arıcaktım seni eşimin hastalığı nazın huysuzluğu bi türlü fırsat olmadı..
birazdan nazı da dünya göz hastanesine götürcem. benim kızın doğuştan iki gözününde gözyaşı kanalları tıkalıydı. kendi sütümle silip masaj yapıyodum biri geçti diğeri geçmedi. son bi haftadır okadar arttıki sürekli (kanal tıkalı olduğundan gözyaşı sürekli dışarı akıyo) gözü ıslak dura dura gözünün altı pişik oldu. göz çapaktan görünmüyo. artık mendil görünce bile ağlıyo sildirmiyo. e kızda sıkıldı. siliim 2 dakika sonra hiç silmemişim gibi oluyo. e 2 dakkada bi gözmü silinir..
:Saruboceq: aminnnnn
pazar 11.30 itibarıyla ateş kusma ve ishalde 72 saati doldurduk. gaita ve idrar kültürlerimiz, tahlillerimiz temiz çıktı. bu süre zarfında toplamda dur bakim... 5 çocuk doktoruyla konuştum tek tek söylediklerini yazmıyım (gördüğüm kadarıyla insancıkları konuşturma konusunda başarılıyım sayfalar sürer şimdi)... hepsinden ortaya bir toparlama yapayım.
72 saatin sonunda vücutta döküntü başlarsa 6. hastalık dediğimiz hastalık olduğunu söyliycez dediler, 72. saatten bu yana döküntü gözlemlemedim
tahliller temiz olduğu için antibiyotik vs başlanmadı... öyle bir viral enfeksiyon geldi geçti diyeceğiz görünen o ki.
cumartesi günü bezlerinden birinde kan vardı tahmin etmişsinizdir ne hale geldiğimi eyvahedigeldismile öğrendiğim şu kakada sümüksü yapı yoksa ve kan ince iplik gibiyse endişelenecek bir şey yok anüsteki ince çatlaklardan kaynaklı bir kan oluyormuş. ishalden dolayı zorlandığı için de kanama yapması normalmiş.
ben banyo yaparken ısrarla içmeye çalıştığı ve bazen de başardığı çeşme suyundan şüpheleniyorum... ankarada böyle bir salgın mevcut (her yaz olduğu gibi) sanırım biz de onun kurbanı olduk...
maksimum 40,4 ateşi gördük, banyoda zangır zangır titredik, sabah ezanını balkonda dinledik, canımıza okundu kısaca ama allaha trilyonlarca şükür olsun ki artık iyiyiz sadece ishalimiz sürüyor onun da 5-6 güne uzayacağını söylemişlerdi zaten. yani sanırım çarşambaya tam formumuzu bulucaz
buradan soran arayan düşünen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim insana nasıl bir destek oluyor bilemezsiniz opuyorumnanaktan
benden de günaydın
:)
iki kere üst baş değiştirecek kadar kanamam var nedense...bu sefer kan bankası gibi oldum
dilerim geçer yoksa halsiz kalıcam şimdiden tuhafım
bu arada nehir kalkar kalkmaz ilk işi doğru tutunup kalkm ak bu aralar...
peşinde koşturmak yastık döşemek olası düşmeleri engelleme işi ne zormuş(
güzel bir haftaaa olsun dilerimmmmmmm
günaydın günaydın günaydııııııııııııınnnnnnnnnn şekerler
herkeze güzel sağlıklı huzurlu mutlu bir hafta diliyorum
bebişlerimiz hiçbiri hasta olmasın. hep sağlıklı huzurlu olsunlar.
benim kuzu dün sabahtan buyana hafif ateşli kızlar
24 saatte 2 kez calpol verdin 37-38 civarında değişen bir ateş ve sebebi nedir bilemiyorum.
nilgüüüüüüünnnnnnnnn canım benim
kız seni alnından öpeceğim valla
şeytanın bacağını kırıp demek taktırdın hıııııııı
eeeeeee burcu hanım darısı size
Herkese günaydınn.. İyi haftalar . Yoğun bi hafta sonundan sonra yoğun bi Pazartesi daha .. ne zaman bitecek bu koşuşturma ..
C.tesi günü doktordaydık. Oğluşum 250 gr almış .. 7750 olmuşuz. : (( bide üstüne grip paşamız.. Allahtan göğüslerinde bişey yok . Hafif bi burun akıntısı ..Sesi de kısık.. Yaz günü nezle olmam yetmiyormuş gibi bi kuzuma bulaştırdım .. mafoldumben.. Şurup verdi. Günde 3 defa kullanıyoruz.. İçiresey kadar helak oluyorum tabii. Direniyo resmen ..Haa bide geniz akıntısı için burun sipreyimiz var ..O daha beter .. babası sıkıştıryaa ellerini ayaklarını ben başını tutuyorum .. ama nerde iki defa yüzüne sıktım çocuğun rahat durmuyoo bi türlü anlatıyoruz bak iyi olacak, burnun tıkalı falan, filan hiç bana mısın demiyoo . bildiğini okuyoo .. bide kan tahlili yaptırdık bakalım sonuçlar yarın .. hayırlısı artıkın.. Off ne uzun yazmışsım .
Biz böyleyiz. İşte bütün bebekler iyi dir. inşallah ..
Pelin başınız sağolsun .. Allah sabır versin,
Nilgüncüm size de geçmiş olsun .. Bugün nasıl . Daha iyidir inşallah ..
Sibelcim .. eşine de geçmiş olsun .. inşallah biran önce düzelir..
Nazancım sana da geçmiş olsun .... Mert Efe' yi melekler korur , korkma bişey olmaz ..
unuttum kimse yoktur inşll. bilmiyorumkismile
çok şükür geçmişi bitirdim.sempatiksalakcinni
herkeze iyi haftalar vede günaydınlarrr. her hafta başında pazartesiler ölsün diyorumakannehir vede gene diyorum
pelin başın sağolsun arkdaşım. sibelcim sizede geçmiş olsun. hasta bebişlerede geçmiş olsun inş. :Saruboceq:
bizim doktorumuz yok 2,5 aydır. işi bırakmış. doktor bulamadık hala kaç kg. aldı yada verdi ölücem meraktan. cumadan beri diş gıcırtadıyo normal mi acep. bide ne marka biberon kullanıyorsunuz kızlar bi link atıverseniz bana. biberon almıo bizim zillia.s.
nehir artık 8,5 aylık ..mercmek çorbasından veriyorum ara ara biz yerken kaşık kaşık
bayılıyor
acaba tuzlu yemekmi istiyor diyorum
bugün doktora arıyıp soracağım
tuzlu bişey vermiyordum tadımlıklar hariç ama
tattırıyorum genelde çünkü epeydir herşeyden
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar tuz olayını?
yediğimiz herşeyden yiyebilirler mi artık diyorum ben yaa yesinler az az :)
geçmiş olsun canım.
bilgeeeee umut nasıl hadi haberlerini bekliyoruz...
herkese günaydın buarada hanımlar..
daha iyi bugün, yarına inşallah daha da iyi olacak, hepimizinki iyi olsun
teşekkürler kızlar ilginize
canım günaydın umut bugün çok daha iyi allaha bin şükür anlatıcam geçmişi bitirmeye çalışıyorum
şimdi ayrı bir cevapta anlatayım sanırım hayran kitlesi sabırsızlanıyormuş laelaelaelaelae
pazar 11.30 itibarıyla ateş kusma ve ishalde 72 saati doldurduk. gaita ve idrar kültürlerimiz, tahlillerimiz temiz çıktı. bu süre zarfında toplamda dur bakim... 5 çocuk doktoruyla konuştum tek tek söylediklerini yazmıyım (gördüğüm kadarıyla insancıkları konuşturma konusunda başarılıyım sayfalar sürer şimdi)... hepsinden ortaya bir toparlama yapayım.
72 saatin sonunda vücutta döküntü başlarsa 6. hastalık dediğimiz hastalık olduğunu söyliycez dediler, 72. saatten bu yana döküntü gözlemlemedim
tahliller temiz olduğu için antibiyotik vs başlanmadı... öyle bir viral enfeksiyon geldi geçti diyeceğiz görünen o ki.
cumartesi günü bezlerinden birinde kan vardı tahmin etmişsinizdir ne hale geldiğimi eyvahedigeldismile öğrendiğim şu kakada sümüksü yapı yoksa ve kan ince iplik gibiyse endişelenecek bir şey yok anüsteki ince çatlaklardan kaynaklı bir kan oluyormuş. ishalden dolayı zorlandığı için de kanama yapması normalmiş.
ben banyo yaparken ısrarla içmeye çalıştığı ve bazen de başardığı çeşme suyundan şüpheleniyorum... ankarada böyle bir salgın mevcut (her yaz olduğu gibi) sanırım biz de onun kurbanı olduk...
maksimum 40,4 ateşi gördük, banyoda zangır zangır titredik, sabah ezanını balkonda dinledik, canımıza okundu kısaca ama allaha trilyonlarca şükür olsun ki artık iyiyiz sadece ishalimiz sürüyor onun da 5-6 güne uzayacağını söylemişlerdi zaten. yani sanırım çarşambaya tam formumuzu bulucaz
buradan soran arayan düşünen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim insana nasıl bir destek oluyor bilemezsiniz opuyorumnanaktan
şuan evde yatıyo canım iki gündür ablasında kaldı işte. hala aynı.. bugün yine doktora gitti bi iki ilaç daha eklemiş adam.
valla bilge çok merak ettim arıcaktım seni eşimin hastalığı nazın huysuzluğu bi türlü fırsat olmadı..
birazdan nazı da dünya göz hastanesine götürcem. benim kızın doğuştan iki gözününde gözyaşı kanalları tıkalıydı. kendi sütümle silip masaj yapıyodum biri geçti diğeri geçmedi. son bi haftadır okadar arttıki sürekli (kanal tıkalı olduğundan gözyaşı sürekli dışarı akıyo) gözü ıslak dura dura gözünün altı pişik oldu. göz çapaktan görünmüyo. artık mendil görünce bile ağlıyo sildirmiyo. e kızda sıkıldı. siliim 2 dakika sonra hiç silmemişim gibi oluyo. e 2 dakkada bi gözmü silinir..
oh iyi bari buna şükür çok geçmiş olsun canım tekrar bi ishal kaldı yani. o da en kısa sürede geçer inşallah..
aman iyi haberlerini bekliyoruz zaten. hafta sonu bile aklımdaydınız. toparlamıştır inşallah.
canım benim yaa. zorlu bir hafta sonu geçirmişsiniz ama buna da şükür. ishali de çabucak geçer de rahatlar inşallah kuzum. en kötü hastalığı derdi bu olsun da allah beterinden saklasın inşallah bilgecim.
Rabbim beterinden saklsın, bununla geçmiş olsun...
aaaaaaaaaaminnnnnnn :Saruboceq:
rabbim hepsini her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, görünür görünmez kötülüklerden korusun :Saruboceq: hiç kötü gün yüzü göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın :Saruboceq:
kısaca: sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket içinde, bir gün bile of demeden sürecekleri uuuuuuupuzun ömürler versin hepsine opuyorumnanaktan
bilge umuda geçmiş olsun
sibel sende iyi ahberlerle gel inşallah canım
rabbim hepsini her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, görünür görünmez kötülüklerden korusun :Saruboceq: hiç kötü gün yüzü göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın :Saruboceq:
kısaca: sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket içinde, bir gün bile of demeden sürecekleri uuuuuuupuzun ömürler versin hepsine opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?