2009 Aralık Anneleri

bilge çok geçmiş olsun umuta tabi ben gelene kadar sen çoktan oğlunun yanına varmışsındır. Allah beterinden saklasın inş. geldiği gibi gitsin inş.

teşekkürler kızlar ilginize

nazancım çok geçmiş olsun inşallah mert efeye geçmeden kurtulursun

pelincim bizim doktor ayrılık kaygısı ve kabus görme dönemi başladı demişti. o yüzden sık sık canhıraş ağlayarak uyanır dedi. bizimki de yapıyor dakikalarca sakinleşmiyor sadece benim kucağımda olduğunda ve bebekliğinden beri sakinleştirmek için söylediğim şarkıyı söyleyince biraz sakinliyor sonra yeni bir kriz daha. o arada babam hatim indiriyor ben bildiğim iki duayı çevirip çevirip okuyorum ama yorgun düştüğünden mi susuyor dua mı işe yarıyor bilmiyorum ama çok zor iş sanki etinden et koparıyorlar sıpanın akannehir

çok büyük geçmiş olsun melike melekler korumuş hakikaten

Esimin annanesi olmuş eşimde besiktasin macında ulasamamislar duymamış diye beni aradılar gece çıkacaklarmis kardesleri yola bizde yalnız olacağız Sibel esine gecmis olsun

canım başınız sağolsun

nilgüncüm nasıl oldu gökay paşa?

diş gıcırdatma dişleri keşfetmenin bir yöntemi yapacak çok normal demişti bizim doktor

kızlar bebek detarjanı kullanıyormusunuz halen ben kullanıyorum da acaba ne kadar zaman daha kullanmamız doğru olan emin olamadım 1 yaş mı?

ben toz sabun kullanıyorum artık kendi çamaşırlarımıza da... bizim için de daha sağlıklı oldu... malzeme aynı olduğu için bizim çamaşırlarla yıkıyorum onunkileri de

Sibel tutamicam kendimi ozur dilereyek yaziyorum . Hic haddim degil tabiki de . Esin seni boyle uzuyor ya herhalde mubarek ayda Allah dedi ki ey kulum gozunun onundekinin kiymetini bilki dunyan kararmasin...

alıntı yapayım mı yapmayayım mı diye gelip giderken bir de baktım ki söyleyeceğim zaten söylenmiş olumunekankayizsmile

benim kuzu dün sabahtan buyana hafif ateşli kızlar
24 saatte 2 kez calpol verdin 37-38 civarında değişen bir ateş ve sebebi nedir bilemiyorum.

tatlım 38,5un üstüne çıkmayan ateşi doktorlar genelde dişe bağlıyor baktın mı diş etlerine?
ve şu an nasıl öykü kuzunun ateşi?

geçmiş olsun

ha gayret ben de bitirmek üzereyim
diş gıcırdatma son derece normal
biz bir tek su içerken biberon verebiliyoruz o da nuk marka cam ve geniş emzikli biberon. normal biberon başlığından daha geniş bir tipi var sadece onu alıyor haspam

1 yaşından sonra her şeyden yiyecekler tüm arkadaşlar yazmış gerçi. tattırmak mümkün ama tek lokma mümkünse ki böbrekleri yorulmasın

geçmiş olsun canım.

bilgeeeee umut nasıl hadi haberlerini bekliyoruz...

herkese günaydın buarada hanımlar..

canım günaydın umut bugün çok daha iyi allaha bin şükür anlatıcam geçmişi bitirmeye çalışıyorum

şimdi ayrı bir cevapta anlatayım sanırım hayran kitlesi sabırsızlanıyormuş laelaelaelaelae

sağol canım teşekkür derim . eşin nasıl oldu .. atlatabildi mi ..

bilge nerdesin canısı .. umut nasıl .. opuyorumnanaktan

daha iyi bugün, yarına inşallah daha da iyi olacak, hepimizinki iyi olsun

:Saruboceq: aminnnnn

pazar 11.30 itibarıyla ateş kusma ve ishalde 72 saati doldurduk. gaita ve idrar kültürlerimiz, tahlillerimiz temiz çıktı. bu süre zarfında toplamda dur bakim... 5 çocuk doktoruyla konuştum tek tek söylediklerini yazmıyım (gördüğüm kadarıyla insancıkları konuşturma konusunda başarılıyım sayfalar sürer şimdi)... hepsinden ortaya bir toparlama yapayım.
72 saatin sonunda vücutta döküntü başlarsa 6. hastalık dediğimiz hastalık olduğunu söyliycez dediler, 72. saatten bu yana döküntü gözlemlemedim
tahliller temiz olduğu için antibiyotik vs başlanmadı... öyle bir viral enfeksiyon geldi geçti diyeceğiz görünen o ki.
cumartesi günü bezlerinden birinde kan vardı tahmin etmişsinizdir ne hale geldiğimi eyvahedigeldismile öğrendiğim şu kakada sümüksü yapı yoksa ve kan ince iplik gibiyse endişelenecek bir şey yok anüsteki ince çatlaklardan kaynaklı bir kan oluyormuş. ishalden dolayı zorlandığı için de kanama yapması normalmiş.
ben banyo yaparken ısrarla içmeye çalıştığı ve bazen de başardığı çeşme suyundan şüpheleniyorum... ankarada böyle bir salgın mevcut (her yaz olduğu gibi) sanırım biz de onun kurbanı olduk...
maksimum 40,4 ateşi gördük, banyoda zangır zangır titredik, sabah ezanını balkonda dinledik, canımıza okundu kısaca ama allaha trilyonlarca şükür olsun ki artık iyiyiz sadece ishalimiz sürüyor onun da 5-6 güne uzayacağını söylemişlerdi zaten. yani sanırım çarşambaya tam formumuzu bulucaz
buradan soran arayan düşünen tüm arkadaşlar çok teşekkür ederim insana nasıl bir destek oluyor bilemezsiniz opuyorumnanaktan

sağol canım teşekkür derim . eşin nasıl oldu .. atlatabildi mi ..

bilge nerdesin canısı .. umut nasıl .. opuyorumnanaktan

şuan evde yatıyo canım iki gündür ablasında kaldı işte. hala aynı.. bugün yine doktora gitti bi iki ilaç daha eklemiş adam.

valla bilge çok merak ettim arıcaktım seni eşimin hastalığı nazın huysuzluğu bi türlü fırsat olmadı..

birazdan nazı da dünya göz hastanesine götürcem. benim kızın doğuştan iki gözününde gözyaşı kanalları tıkalıydı. kendi sütümle silip masaj yapıyodum biri geçti diğeri geçmedi. son bi haftadır okadar arttıki sürekli (kanal tıkalı olduğundan gözyaşı sürekli dışarı akıyo) gözü ıslak dura dura gözünün altı pişik oldu. göz çapaktan görünmüyo. artık mendil görünce bile ağlıyo sildirmiyo. e kızda sıkıldı. siliim 2 dakika sonra hiç silmemişim gibi oluyo. e 2 dakkada bi gözmü silinir..

canın sağolsun güzelim hepimizin öyle zaman bulmak çok güçleşti artık
gönüller bir olsun ben buradaki herkesin mutlaka düşündüğünü ve merak ettiğini adım gibi biliyorum hepsi bizim evladımız oldu zira (hehe melike alıntı yaptım kaynak göstermesem olur mu laelaelaelaelae)

çok geçmiş olsun güzelim naz için hayır haberlerle gel inşallah yazık kuzucuğa ya

oh iyi bari buna şükür çok geçmiş olsun canım tekrar bi ishal kaldı yani. o da en kısa sürede geçer inşallah..

geçmiş olsun canım aman takviye birşeyler ye halsiz düşersin. sonra kim koşturacak cimcimenin peşinden.

meralcim geçmiş olsun. inşallah daha da yükselmez diştendir umarım. genelde nedensiz olduğunda sonunda bir pirinç gösteriveriyor kendini.

kıyamam yaa geçmiş olsun nevracım. aynı evin içine mikrop bir kere girdi mi bulaşmaması imkansız. olsun canım allah beterinden saklasın çabucak iyileşir inşallah.

chicco nun anti kolik biberonunu kullanıyorum canım doğduğundan beri.

yediklerimizden çok az tattırıyorum ama sadece tadımlık o kadar. onun dışında tuzlu kesinlikle vermiyorum.

geçmiş olsun canım.

bilgeeeee umut nasıl hadi haberlerini bekliyoruz...

herkese günaydın buarada hanımlar..

sibel eşine geçmiş olsun canım. burcu zaten durumu özetlemiş ve cuk oturmuş vallahikaydirigubbakcemile3

daha iyi bugün, yarına inşallah daha da iyi olacak, hepimizinki iyi olsun

aman sevindim nilgüncüm 1-2 güne birşeyi kalmaz inşallah kuzunun.

aman iyi haberlerini bekliyoruz zaten. hafta sonu bile aklımdaydınız. toparlamıştır inşallah.

canım benim yaa. zorlu bir hafta sonu geçirmişsiniz ama buna da şükür. ishali de çabucak geçer de rahatlar inşallah kuzum. en kötü hastalığı derdi bu olsun da allah beterinden saklasın inşallah bilgecim.

Rabbim beterinden saklsın, bununla geçmiş olsun...

kıyamam ben ona, canım benim, sende iyi haberlerle dön Sibel,

oh iyi bari buna şükür çok geçmiş olsun canım tekrar bi ishal kaldı yani. o da en kısa sürede geçer inşallah..

inşallah sibelcim... daha ishal bitcek de yeni gıdalarımıza başlıycaz hastalık girince o yeni diyet askıya alındı... ona başlıycaz onları kuscak daha sempatiksalakcinni

aman iyi haberlerini bekliyoruz zaten. hafta sonu bile aklımdaydınız. toparlamıştır inşallah.

çok daha iyi bu sabah kudurmaya başladı müzeyyencim sağolasın opuyorumnanaktan
şimdi balık hafıza soruyor... ayberki çarşamba mı götürecektiniz? bilmiyorumkismile

Rabbim beterinden saklsın, bununla geçmiş olsun...

aaaaaaaaaaminnnnnnn :Saruboceq:
rabbim hepsini her türlü hastalıktan, kazadan, beladan, görünür görünmez kötülüklerden korusun :Saruboceq: hiç kötü gün yüzü göstermesin, hep iyilerle karşılaştırsın :Saruboceq:
kısaca: sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket içinde, bir gün bile of demeden sürecekleri uuuuuuupuzun ömürler versin hepsine opuyorumnanaktan

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

aaammmmiiiinnnnnn:Saruboceq:

canıım kıyamam güzel gözlü kızıma. şimdiden geçmiş olsun canım. bizim de vardı berkayın bir gözünde ama doktor bir damla ve masaj vermişti 3 aylıkken. açıldı öylelikler. iyi haberlerle gelin inşallah hastaneden.

Bilgecim atlattığınıza çok sevindim ..Hafta sonu bile aklımdaydınız. Tel' in olsaydı arayacaktım ama bende yok maalesef .. : ((( Neyse umut paşamızın iyi olmasına sevindim . Bol sıvı takviyesiyle ishalide atlatırsınız inşallah .. Tekrar geçmiş olsun .. Allah tekrarını göstermesin..

canım geçmiş olsun . iyi haberlerle gelirsin inşallah .. :Saruboceq:

aminnnnnn.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…