2009 Aralık Anneleri

gözünüz aydın canım.diş için de emekleme için de:)bizde emeklemenin e si yok henüz:)
çok hareketli bebekler kilo alamıyor cnm görümcemin oğlundan biliyorum sağlıklı olsun da kiloya gerek yok zaten..
Akçakocadaymışsınız canım yarım saat aramız var.biz hasta oolmasaydık görüşürdük başka zamana inşş.

çok geçmiş olsn cnm. üşütmüştür annesi midesi almıyordur birşeyi

felaket ısırıyorlar yaa benimki de koparacak birgün diyorum vallahi.

maaşallah nehir kızmızın herşeyi hızlı gidiyor annesi. allah nazardan saklasın.

evet yaa benim de içim gidiyor banyo yaptırırken. kovaya doldurup döküyorum biraz daha engel olabiliyorum suyu yutmasına.

amin canım sağolasın
acıtmak ne kelime koparıyor köpecikler sempatiksalakcinni

hem de ne köpecikler. ısırıp çekip bırakıyor. ses de çıkaramıyorum zaten zorla tutuyor memeyi diye. kıpkırmızı oluyorum.

canım boğaz enfeksiyonu da çok kusmasına sebep oluyor. bizim de başımızdan geçti. hemen panik olma. bir doktora git bakalım ne diycek. sabah benimki de hasta değil birşeyi yok bütün kahvaltıyı kustu gaz çıkarıcam derken. inşallah önemli birşeyi yoktur öykücüğün de.

canım benim yaaaaaaaaaa
nazancım çok geçmiş olsun sizede
soğuk algınlığı için dr peditus öneriyor canım
isersen bir dr sor

düşme olayına gelince hepimizin yaşadığı olağan bir olay haline geldi.
artık inanılmaz hareketlendiler, ne zaman ne yapacaklarını kestirmek güçleşti...
kıyamam yaaaaaaa
rabbim yavrularımızı korusun:Saruboceq:

nilgün gökay da rahatsızlnmış... çok geçmiş olsun hayatım ya

sağol arzucum ya,
topikçe gözümüzü açamadık hastalıktan walla,ben gidip topik adına kurşun döktürcem bu gidişle,
yada okuyup üflesem, aralık 2009 anneleri topiğine gitsin desem faydası olur mu acep??????????????

Çok sağolun arkadaşlar.bayadır zaten çok sık uyanıyor da dğn gece ağlamaktan bi hal oldu bi kalktı burnu da akmış zaten çığlık çığlığaydı durunca pompayla çekeyim dedim yine başladı ağlamaya nefesi kesilecel sanki allah korusun.ateşi koltukaltından 37.5çıktı ama sanki daha çoktu çok sıcaktı bende şurup verdim sabah da öyleydi.e ben gribim hep yanımda benden geçtş sanırım((
bakayım su vurayım burnuna ozaman sağol cnm.
allah beterinden korusun da birn önce iyileşsin bebeklerimiz.:Saruboceq:

ebru ve nilgün kuzuların dişelri hayırlı olsun.. yerim oincileri ben.. gülünce alttan gözüküyor bööyle nasıl tatlı oluyolar anlatamam..
ben bazen ısırıyorum ardayı.. öyle talı oluyor ki.. hele o ayak parmakları gözüme jelibon gibi gözüküyor..

ah canım ah valla ayakda uyuyorum
gece boyu ateş öl, emzir, kucakda gezdir...
birde iftara annemleri, kayınvalideleri ve eltimleri çağırmıştım
herşey üst üstte geldi
birde karnıyarık için patlıcan kızartırken azcıkda kendimi yaktım sormayın gitsin.
resmen acemi balık gibiydimsempatiksalakcinni

bilgecim3-4 arası değişiyor cnm
ateşimizde 37-38 civarında seyrediyor.
bakalım yarın kendin götüreyimde göreyim son durumunu
inşallah ciddi bir sorun yoktur.:Saruboceq:

ben diş diyorum meral şakkıdı tutarsa kendimi doktor ilan etcem ona göre :jeyyar: buyrunnnnnnnnn

ya annem bana el vermişti eve de dökmek lazım du bakim ben bi el atayım kurşun işine... gün ve saat bildiririm hepiniz de o saatte evlerinizde dua edersiniz olur heralde fisfisfis

Kolay gelsin Meral.yardıma gelirler herhalde nasıl yetiştirirsin normalde yetişmez bir de bebiş hasta.
valla ben cesaret edip çağıramam kimseyi.kendimize yemeği zor yapıyorum yemekten sonrada masayı kaldır oğlanı doyur yıka uyurt yatır bulaşıkları ahllet yatana kadar koş anam koş

canım nazan sanırım adın. çok büyük geçmiş olsun canım. allah bir daha göstermesin ama mümkün gözükmüyor .artık o kadar hareketliler ki sıryala yaşıyoruz hepimiz o kötü tecrübeyi maalesef. allaha emanet önemli birşey olmasın da kuzularımıza.:Saruboceq:

bizim sıcaklığımızla da ilgili nazan... ben de dün akşam şuruba doğru gidiyorum yok sıcak bu çocuk kesin ateşi var diye babası tutuyor yahu derece yalan mı söyleyecek nereye kadar ilaç alacak bu çocuk dur bakalım diye... semem çıktı ateşi çıkmasın diye tedbir almaktan sempatiksalakcinni
o çığlık çığlığa ağlamalar insanı mahvediyor hele bir de hastayken yaptığında anlamıyorum hastalıktan canı mı yanıyor yoksa rüya mı gördü döneminin gereği olarak mı çığlıklar atıyor akannehir ay ne zormuş yaaaa mafoldumben

canım sana da çok geçmiş olsun
ben de elimi neye atsam ya düşürüyorum ya eksik yapıyorum ya döküyorum elim ayağım birbirine karışıyor sanki bir sersemlik bir acemilik bir sakarlık sorma gitsin bilmiyorumkismile

aah aah bu kuzular aklımızı başımızdan aldılar vallahi. bir de misafir ağırlamışsın o halde. dikkat et kendine de canım. bebişler hasta olunca 2 kat enerji ve güç gerekiyorguclubacismile

çok sağol cnm.çok küçükler insan çok kötü oluyor gözümün önünde dönerek uçtu resmen, çok korkunçtu hiçbir savunmaları yok.allah korusun hepsini..

hehe nasıl becerdiysem bilgenin mesajının içine yazmışmım yazımıbilmiyorumkismile anlayıverin garrii

Nazancığım bir geceliğine gittik evet gerçekten yakınmış hatta görünüyordu Ereğli ama vakit de pek yoktu inşallah başka bir sefere ben de çok isterim biz çok sevdik oraları oğlan biraz daha büyüsün tekrar geleceğiz.
Çok geçmiş olsun size de bu arada bu yaz gününde ayrı bir zor hastalık Allah şifalar versin bir an önce biz neyse de bebişlerin hastalığı çok zor dertlerini de anlayamıyoruz.

Çok sağol canım.evet neleri olduğunu bir anlatabilseler herşey daaha kolay olacak ama..
güzeldir buralar ereğli daha güzel.ozaman görüşürüz inş.birdahaki sefere...

DÖK VALLA BİLGECİM

NAZANCIM DÜN AKŞAM AĞIRLADIM SAVDIM BİLE TATLIMkaydirigubbakcemile3
EŞİM EVDE OLMASA ZATEN KABUL ETMEZDİM
ONA GÜVENDİMDE MİSAFİR AĞILADIM VALLAsempatiksalakcinni

BAZEN EŞİMEDE SÖYLERİM
İNSAN KILIĞINDAN ÇIKTIM DİYE
NERDE ESKİ MERAL NERDEEEEEEEEE ANNE MERAL
AMA İYİKİDE ANNEYİMopuyorumnanaktan

aah aah bu kuzular aklımızı başımızdan aldılar vallahi. bir de misafir ağırlamışsın o halde. dikkat et kendine de canım. bebişler hasta olunca 2 kat enerji ve güç gerekiyorguclubacismile

MÜZEYYENCİM HAMDE NASIL ENERJİ LAZIM SORMA GİTSİN
HEM MİSAFİR HEM ÖYKÜ
BENİ BENDEN ÇIKARDILARohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…