2009 Aralık Anneleri

AAAMİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq:

bu arada
gökay beyimizin 2. dişide patladı :lepi:

ve tam anlamıyla emeklemeye başladık, zaten emekler gibi yapıyorduda, tam emekleme pozisyonuna dün geçtik :teytey:

o kadar hareketli ki, bu kadar harekete kilo tutar mı bu çocuk, tutmaz demi ???

amin canım sağolasın

tutmaaaaaaaaaz

Bilge geçmiş olsun Umut'a Allah beterinden korusun tüm bebeklerimizi.
Meral size de geçmiş olsun şimdi nasılmış Öykü?

Canberk'in de dün nihayet patlamış üst dişi, alt değil üst çıktı ilk olarak Akçakoca yaradı diyorum ama ısırıyor yahu acıtıyor yani.

hadi hayırlı olsun nilgüncüm:)
sağlığıda iyidir inş gökaycığımın

nehirde öyle alltan 2 üstten 4 dişimiz var
bilyorsun işte hareket bolca:) sanırım yakında yürücek nehir inş ahyırlısıyla

et tutmuyorlar canım
nehir hanımdan gördüm ben
kilo aldımı çok merak ediyorum bu ay
şüpheliyim

PELİN başınız sağolsun canım..
SİBEL eşine çok geçmiş olsun hayatım..
BİLGE umutu okudum şimdi ay kıyamam bebeğime, çok geçmiş olsun baya zorlu bir gece geçirmişsiniz..

PELİN başınız sağolsun canım..
SİBEL eşine çok geçmiş olsun hayatım..
BİLGE umutu okudum şimdi ay kıyamam bebeğime, çok geçmiş olsun baya zorlu bir gece geçirmişsiniz.. Allah beterinden korusun tüm yavruları inşallah.. arda da banyo yaparken ısrarla fiskiyeye ağzını usatıyor yüzünü kafasını yıkarken içip duruyor pis suyu oooof of

amin canım sağolasın
acıtmak ne kelime koparıyor köpecikler sempatiksalakcinni

ya evet bide oyun yapıyor bizimki, ısırıyor gözümün içine bakıyor, ben hihhhh dedikçe gülüyor ondan sonra, manyak zıpa :))))

sağol canımcım, maşallah düğme buruna

yürür valla kızlar bu konuda her zaman daha tezcanlı, erkekler tembel oluyorlar yahu :)
yada diyorlarki, zaten bir ömür boyu iki ayağımızın üstünde olcez, mümkün olduğu kadar sürünmeyi uzatalım die :)

canlarım geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum
sabahdan buyana çok şükür ateşimiz yok
en son gece 01:30 da vardı korkuma calpol vermiştim.

yalnız sürekli kusuyor
bu da yeni başladı.
dr aradım idrar yolu ya da ne bileyim boğaz enfeksiyonu olabilir belki dedi ama görmedende ne söylese boş.
yarın akşam iş çıkışı doktoruna götüreceğim bakalaım ne diyecek.
annem sabah kahvaltısını yaptırmış1-1,5 saat sonra foş
mide bomoş tabi...
of valla daraldım neyi var neden kusuyor bu çocuk yaaa

canım sağolasın ama keşke tek gece olsaydı 72 saat sürdü ateş faslımız mafoldumben

bilgecim güzel haberlerine çok sevindim canım
sibelcim nazın güzel gözlerine nazarlar değdi... öyle yakın fotolarını albümüne ekleme şu kızın((
senemcim inşallah yürüdükleri günleri görücez ve asıl o zaman yandıkki ne yandık:))))))))))
ebrucum, nilgüncüm dişleriniz hayırlı olsun.

meralcim öykü demi hasta oy kıyamam.. çok geçmiş olsun hemen götür bugün iş çıkışı annesi.. inşallah önemli bişeyi yoktur.. noluyor bu bizim bebelere anlamadım... ALlah beterinden korusun yavrularımızı

hayırlı olsun canım dişiniz. hadi bakalım yandın bundan sonra. sürünürken daha yavaş yaramazlık yapıyorlar ama emeklemeye başlayınca felaket. dün akşama kadar evde ayberk anne berkay diye bağırdı durdu. salonda vazoyu kırdı, uydunun kablosunu çekiştire çekiştire çıkardı, gitti ağbisinin dev yapbozunun ortasına oturdu bozdu annecim adı üzerinde yapboz sen yaptın o bozdu diye teselli ettim yavrumu.

Selam arkadaşlar bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler inş..
beim gribim devam ediyor sanırım oğluma da bulaştırdım( gece kaç kez ağlaya ağlaya kalktı ateşi vardı birara calpol verdim bisüre uyudu sabah 8de yine vardı ateşi yine verdim hapşırıp duruyor burnuna dokundurtmadı yıktı ortalığı iştahı da yok keyifsiz
yetmzmiş gibi sabah ilk düşüşümüzü yaşadık nasıl oldu anlamadım 2sn.bi olay yatırdım koltuğa masadan kahvaltısını alayım die kalktım masada hemen yanmda 2sn.döndüm oğlum atmış peşimden kendini düşüşünü gördğm anında aldım kucağıma ama çok korktu ağladı beraber ağladık o sustu ben devam ettim.ellerim ayaklarım tirtir titredi uzun süre.allah birdaha göstermesin çok korkuçtu.(

bilgecim güzel haberlerine çok sevindim canım

sağolasın canım sen de en kısa sürede iyi haberler ver inşallah
tatlım bizimki gibi bir şey geçiriyor olabilirsiniz ateş çok yükseliyor mu? bir de ne sıklıkla kusuyor?

ah bu yavru paşama neler çektiriyor böyle yaaaaaa :umursamaz:

sağol arzucum
valahi bu feletler ömürlerimizden ömür yemeye başladılar.
bugün doktorumuz çok dolu
2 dk desende boş zamanım yok yarına bekliyorum dedi.
bende kendim götüreyim dedim ve yarın akşam için randevu aldım

canım sağolasın ama keşke tek gece olsaydı 72 saat sürdü ateş faslımız mafoldumben
ay yavrum benim kıyamam ona.. allah beterinden korusun inşallah.. sağlıklıca büyüyüp sağlıklıca yaşasınlar..
nazan çok geçmiş olsun , bzizim bebelere topuna birden nazar değdi galiba..
arda da akşam 9-10 gibi uyur birdaha sabah 6-7 gibi uyanırdı dün gece saat başı uyanıp ağladı.. en son yatağa filan tırmandı tuhaftı.. çok değişk bir gece geçirdim bende .. umarım o gecelik bşeydir..

yazık yavruma ya kyamam :) öyle öyle bakalım bizimki neler yapacak :)
sanada geçmiş olsun nazancım, herkes hasta ya anneler bebekler, umarım çabucak iyileişiriz,

düşme içinde geçmiş olsun, Allah tekrarını yaşatmasın

ah canım yaaaaaaaa çok geçmiş olsun bir saniye gözünü ayırmaya gelmiyor çok fena oldu bunlar mafoldumben
nazancım ateşi kaç? burnu tıkanıyorsa su çektirir gibi yap yani su vur burun deliklerine aldırmasalar bile bir süre sonra hapşurarak atıyor sümükleri :2:

hay allah ya bir haller oldu kuzularımıza... allahım beterinden esirge en büyük derdimiz bu kadarcık olsun nolur :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…