2009 Aralık Anneleri

haydiyin ben evladıma gider öpüyorum hepinizi
geç kalmışsın şekerim
haydi sana güle güle
bende çıkıyorum birazdan

nilgün gökayım nasıl?

senmi güldün benmi
rabbim yaseminin yüzünü hep güldürsün(tabiki bizimde)

ay sen mi ben mi:))) bu kadar hastalık ve üzüntü haberinin üzerine ne iyi geldi deşarj oldum vallahialkisalkisalkis

bende açık kaldığımı düşünüyorum nilgün
bu arada hayırlı olsuuuun halletmişin o alet edevat işiniii aklinialirimsmile

iyiiki de kalmış yasemincimsempatiksalakcinni

ah bir de ben halledebilsem şu işi. ooof oooffbilmiyorumkismile

iyi iyi en azından güldürdü sizi boşa gitmedi açık kalmam sempatiksalakcinni
bu arada bura baya serinledi, 2gündür baya serin,
oralar nasıl? hala bunalıyomusunuz sıcaklardan?
kış geliyo yine, kalınlar çıkcak yine ((
nasıl giydircez bu veletleri üst üste kalın kalın (((

peliiiin ne oldu gün işi?
ne zaman başlayacak kaç tl olcak
belli oldumu?
bende katılcam 50 tl ise ve katılımlar bitmediyse

herkese selamlar uzun zamandır yazamıyorum kosusturmaca içindeyim evi tasıdık ancak yerlesebildim adapte olmaya calısıyorum içerenköye tasındık buralarda olan varmı bu arada kıza bakıcı buldum aynı apartmanda düzgün temizbir kadın zeynepte onu cok sevdi kısmetse bayramdan sonra baslıyacak kadının evine bırakacak kızı 500 anlastık sizce iyimi fiyatı

Kıymetcim çok geçmiş olsun .. şimdi nasılsın , zeynep nasıl ..

Slm başsağlığı mesajlarına Tesekkurler kızlar ne kadar hasta bebeğimiz var ya Allah şifa versin hepsine mina alıntı yapmama izin vermiyor kusra bkmayin

bende açık kaldığımı düşünüyorum nilgün
bu arada hayırlı olsuuuun halletmişin o alet edevat işiniii aklinialirimsmile

hala gülüyorum bu arada:roflol:
ay evet yasemin hallettim meralin gazıyla bir seferde oldu bitti, ohhhh rahatladım sefam olsun

geç kalmışsın şekerim
haydi sana güle güle
bende çıkıyorum birazdan

nilgün gökayım nasıl?

senmi güldün benmi
rabbim yaseminin yüzünü hep güldürsün(tabiki bizimde)

artık 15: 30 da çıkacakmış Bilge

eh idare der bugün daha iyi gibiydi, yarına daha iyi olacak inşallah öyküm nasıl oldu var mı haber????

amin cümlemizinkini inşallah

sen gideceğin zaman haber ver bana gerekli gazı veririm ben,
normal yaptısan doğuu çok kolay oluyormuş

ben çıkıyorum
veeeeee hepinizi kocaman öpüyorum
yarın görüşmek üzere

bizde öpüyoz sizi, hadi güle güle yarın görüşrürüz...

ay burdada öyle aman böyle olsun, birde sıck olsa zaten hasta, hiç çekilmezdi, çok güzel gidiyor ankarada hava aman nazar değmesin

kız sen nerdesin, kaç gündür aklımdasın ne yaptı acaba diye,

iyi bari güle güle otrun, istanbul içindede 500 tl iyi bence tabi ordaki arkadşlar daha iyi bilirler

kıymetcim sanada çok geçmiş olsun canım,
migrende zordur bilirim, insanın gözü birşey görmüyor walla....
oruç tutuyorsan oda tetikliyor, ben bu sene tutmadım ama her sene oruç tuttuğumda ilk 1 hafta kesin tutuyor

yeni gelebildim. teşekkür ederim meral, nevra ve nilgün canlarım geçmiş olsunlarınıza. biraz daha iyiyim şimdi . zeynep kuduruk bi şekilde ordan oraya gidiyo kalkıyo tırmanıyo hızına yetişmek imkansız . o kdr uykuyla bu kadar enerji nasıl oluyo bilmiyorum.

nilgün bana da gaz vermen lazım şey için:)
maş.yasemin ne hamaratsın yavvv

valla izmir gündüz aynı cayır cayır yanıyor. geceleri biraz daha iyi. klimasız uyuyabiliyoruz artık. kışı düşünemiyorum düşünmek istemiyorum:1no2:

ay ne zor olmuştur küçük bebekler ev taşımak. iyi hadi bitmiş işlerin güle güle otur artık. izmirdeki fiyatlara göre uygun canım 500 tl.

çok kötüdür eminim annemin migreni var yazık neler çekiyor tutunca ağrısı. ne ilaç kar ediyor ne birşey. allah şifa versin.

Yakınsın bize biz atasehirin karsisindayiz hayırlı olsun arzuya çok çok yakınsın aynı yer sayılır 500 coook iyi

ben çıkıyorummm.. gideyimde oğluşumla hasret gidereyim.. herkese iyi akşamla r..

darısı başıma :)

sen iste yeterki, walla karar verip randevu alana kadar, sonra arkası geliyor, sen de hallet bir an önce

Yasemin semide yazalım listeye ok şimdi bana msj atın 1-5 arası uyanlar veya 15-20 si arası uyanlar para gönderme gunü olarak ayırım yapıp kura çekeyim başlayalım güne lütfen msj atın toplu bakayım buraya yazinca gözden kaçıyor

sen gideceğin zaman haber ver bana gerekli gazı veririm ben,
normal yaptısan doğuu çok kolay oluyormuş

yok be canım ikisi de sezeryan benim. ondan bu kadar tedirginim ya zaten. bakalım bekliyorum. bu ay mecbur

iyi canım hafiflemiş sanırım ağrın. annemin migreni tutunca 3 gün iptal oluyor. yaşla da alakalı sanırım. çok geçmiş olsun. kuzuların elinde olsa 24 saat uyumayıp tepinecekler. vay bizim halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…