geç kalmışsın şekerimhaydiyin ben evladıma gider öpüyorum hepinizi
ne yapınız len :)
1 saat gittim geldim altı üstü, sayfalar almış başını gitmiş,
ay yasemin Allah hayırlara çıkarsın diycem ama, kesin bi tarafın açık kalmış senin
ay ne güldüm ne güldüm ne güldüm, halada gülüyorum yaw:roflol::roflol::roflol:
ne yapınız len :)
1 saat gittim geldim altı üstü, sayfalar almış başını gitmiş,
ay yasemin Allah hayırlara çıkarsın diycem ama, kesin bi tarafın açık kalmış senin
ay ne güldüm ne güldüm ne güldüm, halada gülüyorum yaw:roflol::roflol::roflol:
bende açık kaldığımı düşünüyorum nilgün
bu arada hayırlı olsuuuun halletmişin o alet edevat işiniii aklinialirimsmile
ben çıkıyorum
veeeeee hepinizi kocaman öpüyorum
yarın görüşmek üzere
selam milet geçmişi okuyamadım. bilge umut nasıl oldu umarım herşey yolundadır.
diğer bebeler nasıl iyiler mi? Allahım hiç bir bebeye hastalık yüzü göstermesin, bizi de hastalıklarla imtihan etmesin inş.
benim cadı gece uykusu konusunda tavan yaptı gece. gece 2 de zorla uyudu artık. ve 5 te kalktı. 2 saat babası cebelleşti uyutmak için yok. benimde migren tavan yaptı gece gözümü açamıyodum bıraktım baksın diye mecbur. 9 da uyudu şükür 1 saat sonra uyandı ve güne başladık....ben fenayım hala ne uykumu aldım ne dinlendim. ne zaman uyuycaz biz yaaaaa
haydiyin ben evladıma gider öpüyorum hepinizi
ben çıkıyorum
yarın görüşmek üzere
bende açık kaldığımı düşünüyorum nilgün
bu arada hayırlı olsuuuun halletmişin o alet edevat işiniii aklinialirimsmile
geç kalmışsın şekerim
haydi sana güle güle
bende çıkıyorum birazdan
nilgün gökayım nasıl?
senmi güldün benmi
rabbim yaseminin yüzünü hep güldürsün(tabiki bizimde)
ay sen mi ben mi:))) bu kadar hastalık ve üzüntü haberinin üzerine ne iyi geldi deşarj oldum vallahialkisalkisalkis
iyiiki de kalmış yasemincimsempatiksalakcinni
ah bir de ben halledebilsem şu işi. ooof oooffbilmiyorumkismile
ben çıkıyorum
yarın görüşmek üzere
iyi iyi en azından güldürdü sizi boşa gitmedi açık kalmam sempatiksalakcinni
bu arada bura baya serinledi, 2gündür baya serin,
oralar nasıl? hala bunalıyomusunuz sıcaklardan?
kış geliyo yine, kalınlar çıkcak yine((
nasıl giydircez bu veletleri üst üste kalın kalın(((
herkese selamlar uzun zamandır yazamıyorum kosusturmaca içindeyim evi tasıdık ancak yerlesebildim adapte olmaya calısıyorum içerenköye tasındık buralarda olan varmı bu arada kıza bakıcı buldum aynı apartmanda düzgün temizbir kadın zeynepte onu cok sevdi kısmetse bayramdan sonra baslıyacak kadının evine bırakacak kızı 500 anlastık sizce iyimi fiyatı
iyi iyi en azından güldürdü sizi boşa gitmedi açık kalmam sempatiksalakcinni
bu arada bura baya serinledi, 2gündür baya serin,
oralar nasıl? hala bunalıyomusunuz sıcaklardan?
kış geliyo yine, kalınlar çıkcak yine((
nasıl giydircez bu veletleri üst üste kalın kalın(((
herkese selamlar uzun zamandır yazamıyorum kosusturmaca içindeyim evi tasıdık ancak yerlesebildim adapte olmaya calısıyorum içerenköye tasındık buralarda olan varmı bu arada kıza bakıcı buldum aynı apartmanda düzgün temizbir kadın zeynepte onu cok sevdi kısmetse bayramdan sonra baslıyacak kadının evine bırakacak kızı 500 anlastık sizce iyimi fiyatı
kıymetcim sanada çok geçmiş olsun canım,
migrende zordur bilirim, insanın gözü birşey görmüyor walla....
oruç tutuyorsan oda tetikliyor, ben bu sene tutmadım ama her sene oruç tuttuğumda ilk 1 hafta kesin tutuyor
ben çıkıyorummm.. gideyimde oğluşumla hasret gidereyim.. herkese iyi akşamla r..
yeni gelebildim. teşekkür ederim meral, nevra ve nilgün canlarım geçmiş olsunlarınıza. biraz daha iyiyim şimdi . zeynep kuduruk bi şekilde ordan oraya gidiyo kalkıyo tırmanıyo hızına yetişmek imkansız . o kdr uykuyla bu kadar enerji nasıl oluyo bilmiyorum.
nilgün bana da gaz vermen lazım şey için:)
maş.yasemin ne hamaratsın yavvv
sen gideceğin zaman haber ver bana gerekli gazı veririm ben,
normal yaptısan doğuu çok kolay oluyormuş
yeni gelebildim. teşekkür ederim meral, nevra ve nilgün canlarım geçmiş olsunlarınıza. biraz daha iyiyim şimdi . zeynep kuduruk bi şekilde ordan oraya gidiyo kalkıyo tırmanıyo hızına yetişmek imkansız . o kdr uykuyla bu kadar enerji nasıl oluyo bilmiyorum.
nilgün bana da gaz vermen lazım şey için:)
maş.yasemin ne hamaratsın yavvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?