2009 Aralık Anneleri

burcu doktor berkaya 20. hafta bitene kadar kız demişti ve biz hep eylül diye sevdik onu biliyor musun? mesajlarda sen eylül den bahsettikçe içim bir hoş oluyor. aman bilge yanlış anlamasın masumca bir duygu benimki:))

:))) Ben karar veremedim once ismine Elvin istiyordum cok babasi ilerde Eeelvin diye yayarlar sinir oluruz dedi. Eylül anlastik bi rtek . Hosuma da gitti . Eylül dedik..
Tabi simdi arada aa Eylülde dogmadi niye Eylül adi diye zekaca cok ileri insanlara cevap veririyorum sık sık ama :)
Benim bir arkadasin gorumcesi cocugun adi sirf Eylül koymak icin 1.5 ay once sezeryanla aldirdi. Eylüle getirdi dogumunu . Bir sure kuvezde kaldi tabi cok erken oldugu icin . Boyleleri de var :)
Arzu da kiz olsaydi Eylül koycakti bu arada.

ha ha ha bana da diyorlardı ilk zamanlar söylediğimde neden eylül eylül de mi doğacak diye? ne alaka illaki eylül de mi doğması gerek eylül koymak için. bizim eşimle ayberke hamile olduğumu öğrendiğim anda hayalini kurmaya başladığımız isimdi. ikisinde de nasip olmadı. demek Arzu ya da nasip olmamış. iyi ki Eylül koymuşsun çok yakışmış ismi kızına.

Dahada ileri gidenleri de var..

*Kasimda dogsaydi kasim mi koycaktin...
*Eylül Ekim nerde....
*Bi kizin daha olsa Nisan koyarsin..

gibi..Bu espirileri yapan idiot arkadaslara verdigim cevaplar +18 oldugu icin yazamiyorum buraya :=)

benim cadı yaptırmıyoki masaj eskiden uzun uzun emiyodu emerken yapıyodum şimdi yaptırmıyo atıyo kendini arkaya doğru çığlık çığlığa.. sütümle de siliyüodum..

sibel gözün burna yakın tarafını aşağıya doğru minik minik ovar gibi yap sürekli.benm yeğrenimdede vardı darlık.hep öyle yaptık geçmişti.damla falanda kullanmadık.geçmiş olsn

ah sorma cadı kızım benim. bide bugün huysuzluğu üstündeydiki sorma. babada yok 24 saat başbaşayız çok yoruldum valla. bende 2 eylülde işbaşı yapıcam bolbol gezerim diyodum ama baba yok. araba yok. evde oturuyorum kös kös. parkı turluyorum :))

Dahada ileri gidenleri de var..

*Kasimda dogsaydi kasim mi koycaktin...
*Eylül Ekim nerde....
*Bi kizin daha olsa Nisan koyarsin..

gibi..Bu espirileri yapan idiot arkadaslara verdigim cevaplar +18 oldugu icin yazamiyorum buraya :=)

aynen canım hepsine mağruz kaldım ben de ve hiç şaşırmadım. ben tüm bunları espriden saymasam da umursamaz güler geçerdim kim ne derse desin koymaya kararlıydık. şimdi de bana 3. denersin kızın olursa Eylül koyarsın çok istiyordun diyorlar ben de artık allah bana Eylül adında torun nasip etsin inşallah diyorum:)))):Saruboceq: adıyla şanıyla sağlıkla yaşasın kuzularımız

bizde çekiyoruz benzer muhabbetleri en uyuzunu diyeyim
Asya ha oğlan oluncada Avrupa koyarsınız aha ha ha ha

insanların söyleyip de sadece kendilerinin güldükleri cins esprilerden işte. boşverin onların isim lügatları belli bir kapasiteyle sınırlı herhalde ki ancak böyle espriler yapabiliyorlar. çocuklar bizim çocuklarımız başkalarının ne düşündüğü hiç önemli değil.

Gelinin olur belki : ) Ha dunurum yanlis anlamasin baska Eylüller anlaminda :)

biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..

Naz'in soyadi ile cok guzel butun olmus bence.Bende Eylül Naz koycaktim ama iki isimliyim ben cok zor oluyor diye vazgectim .

biz ecrin koycaktık ama babanne bile telaffuz edemeyince vazgeçtik..

sizinki cuk oturmuş canım valla iyi ki Naz koymuşsunuz. görünce bayıldım ben vallahi ne güzel düşünmüşler dedim. gözüne de yapabildiğin kadar masaj yapmaya çalış da düzelsin inşallah canım. gerçi dediğin gibi küçükken daha olaydı büyüdükçe istemedikleri birşeyi yapmak imkansız hale geliyor.

nasip belli mi olur belki benim bu eylül tutkumun da geleceğe yönelik bir anlamı vardır. aynen ben de başka Eylüller anlamında söylüyorum Bilgeciğime ASLA yanlış olmaz diye ekliyorum:)))

Naz'in soyadi ile cok guzel butun olmus bence.Bende Eylül Naz koycaktim ama iki isimliyim ben cok zor oluyor diye vazgectim .

akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3

akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3

:))))))))))))ay bu da ayrı bir uyum olmuş ne diyim şimdi daha fazla birşey demeyim de gülmeye devam edeyim en iyisi :roflol:kaydirigubbakcemile3:roflol:

Cok dalga gecilmistir ama onla kuccuukkcen :)))))Yanliz annesini tebrik ediyorum cidden :) Engin koymasi hos olmus ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…