2009 Aralık Anneleri

benimde 1 hafta sürdüğü görülmüştr ama Allahım halime acıdı sanırım 1 günde yetti bana

sen iste yeterki, walla karar verip randevu alana kadar, sonra arkası geliyor, sen de hallet bir an önce[/QUOTE]

inş. yapıcam ben b, doktorumu arıyım da yarın konuşalım bakalım.ramazandan sonra artık biraz daha bekleriz.

canımm iyiyiz çok şükür..sadece tek derdim bişilere yetişememek..elimden geleni yapacağım canımmm gelmek için..gece gündüz vakit buldukça inşallahhh...öpüyorum kocaman...

hadi ben kaçtım yine kızın meyve saati :)

afiyet olsun canımmmm,

BU ARADA KIZLARRR BERNA GELDİ AZ ÖNCE O YÜZDEN YAZAMADIM HEPİNİZE ÇOKKK SELAMI VAR FOTOLARI YÜKLERİM YARINNN..ARYA İLE BİRSÜRÜ FOTOĞRAF ÇEKTİKKKK....:asigim:KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ...

öykücüktemi hasta yahu.. geçmiş olsun canım size de..

ahh ahh bikaçgün önce naz da düştü ya.. allahım ne zormuş çocuk büyütmek. size de geçmiş olsun canım.

hayırlara çıksın rüyan emi. deli :)) seni bu topicin en çalışkan en hamarat hatunu seçiyorum ve tebrik ediyorum vereliniortak insan sürekli iş yapar mı yahu..

kış gelioki hiç sorma ben naza bi tane badyi zor giydiriyorum çığlık çığlığa.. (

benim eltimde bebek bakıyo yarım gün için 750 tl alıyo. 2 de işbaşı yapıyo düşün yani. süper bulmuşsun bence..

sibel nasıl oldu nazı götürdün mü hastaneye??????

hastaneye gittik doktor bi tane damla verdi. gözyaşı kanalları bir yaşına kadar kendiliğinden açılırmış yapılcak bişey yokmuş. verdiği damla sadece çapaklanmayı önlemek için. eğer 1 yaşında açılmazsa ince bir tel sokarak açıyorlarmış. tabi anesteziyle filan. umarım ozamana kadar açılır kendiliğinden.. kocamada iyileşene kadar eve gelmemesini söyledi.( üf akşamları bi yarım saat bari dinleniyodum..

alkisalkisalkis buğdayı bize inşallah( darası bize derler ya) :))

ya bu kız müthiş yaramaz oldu şimdi cevap yazartken kaşla göz arası yürütecindeydi dibimdeki örtüyü sen bi çek!! üstünde bir fincan çay bir bardak süt bir şişe su ve biblo var zor tuttum hepsini havada yakaladım valla aklım gitti üstüne gelcek diye!!

şimdide tam bunu yazim az sakinleşiim dedim iki saniyede çöpü devirmiş damacanayı devirmiş ayy bayıliciiimmm.. gidim oyniim birazcık cadı kızımla hadi kızlar görüşürüz...

bize de öyle demişti. bir de masaj vermişti. eğer açamazsanız 1 yaşından sonra operasyon falan deyince ben aldım gazı öyle bir yapmışım ki masajı açıldı çok şükür. inşallah sizin de açılır da gerek kalmaz canım. tekrar geçmiş olsun güzel gözlü kızıma (maaşallah). eşin de biraz özler sizi dönüşü muhteşem olur belki a.s.opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

bak sen hem güzel hem de yaramaz demek bu cimcimekaydirigubbakcemile3 aah aah hepsi öyleler canım. bir dakika gözünü ayırmaya gelmiyor. hemen faaliyete geçiyorlar.

alkisalkisalkis buğdayı bize inşallah( darası bize derler ya) :))

amin canım:Saruboceq:

Son düzenleme:
sibel gözün burna yakın tarafını aşağıya doğru minik minik ovar gibi yap sürekli.benm yeğrenimdede vardı darlık.hep öyle yaptık geçmişti.damla falanda kullanmadık.geçmiş olsn

selam kızlar
saat 4 te bir çıktım
kuaföre gittim kaş fön derken
nehiride aldım historyaya geçtim
ardakşımla birlikte saat 7 30 tu çıktık
şimdi de kardeşime geldik
nehir hanımda saolsun uyudu kalktı üzmedi annesini:)
sadece kitapevinde bir kaç kitabı devirdi
meraklı ya el yanda gidiyor bebek arabasında kamyon şoförleri gibi birde yana kaykılıyor :))
yarın da caddeye çıkarız inş
iş başı yapmadan tüm günlerimi iyi değerlendirmek istiyoruım nehirle...

sibelcim geçmiş olsun tekrardan
dilerim operasyona gerek kalmadan açılıcaktır
yerim ben o cadı kızını
her yeri deviriyormuş:)
yapcak tabi kolay olsaydı çocuk büyütmek herkes boy boy yapardı kızım:)
2009 modelleri fena hele:)))
hihi koşcaz peşlerinde...

ebru prinçiniz hayırlı olsun hadi...
sevindim:)

Son düzenleme:
Valla son şanslar gezin senem kısın bu havayı bulamayacağız e tüm yazda çok sıcak diye çıkamadık şimdi tam gezme zamanı :)))

Havalar serinledi ama Mina eski uyku düzenine dönemedi bu nasıl is yaa

bu düzensizlik sıcaktan mı yoksa dönemsel birşey mi anlamdım ben de. aynen berkay da öyle. ne güzel düzene girmişti gece bir en fazla iki kere emmek için kalkardı. şimdi ise deliksiz 1-2 saat uyusa bayram edicem. bir saati bulmadan uyanıyor.

Lütfen sıcaktan olsun ve Eylül'de düzenimiz geri donsun bayramdan sonra bayramda da kastamonu'ya gideceğiz dondugumuZde hersey daha iyi olur diye Ümit ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…