yok be canım ikisi de sezeryan benim. ondan bu kadar tedirginim ya zaten. bakalım bekliyorum. bu ay mecbur
ay ben normal doğurdum ama yinede muayneden nefret ediyorummmm
iyi canım hafiflemiş sanırım ağrın. annemin migreni tutunca 3 gün iptal oluyor. yaşla da alakalı sanırım. çok geçmiş olsun. kuzuların elinde olsa 24 saat uyumayıp tepinecekler. vay bizim halimize
Seçil hoşgeldin ben de diyordum ki geçen gün hamilelik öncesi o kadar paylaşımda bulunup da neden ortadan yok oldular şimdi bir şeye mi alındılar diye ama yoğunluktan giremiyormuşsun sanırım hem iş hem de ilgilenmen gereken bebiş olunca aynı zamanda zor oluyordur tabii inşallah iyisinizdir gel böyle vakkit buldukca özletmeyin kendinizi fazla
gelmiş geçmiş canım çok birşey olmadan atlatmışsınız o tehlikeyi. çok zor olsa gerek işyerinde çocuk büyütmek. ama ne yapıcan mecbur en azından her istediğinde görüyorsun. bizim gibi sabahtan akşama kadar hasret değilsin. allah yardımcın olsun.
walla çok zor canım ALLAH tan yanımda diyorum bazen de yanımda perişan oluyo diyorum ne bileyim yukarı tükürseb bıyık aşağı tükürsen sakal misali ...
:roflol: koptum vallahi. sen beni güldürdün allah da seni güldürsün. çok etkisinde kalmışsın sen burcunun sütkedilerinin. ayy çok alemsin vallahi bin yaşa emi :roflol: hala gülüyorum.:roflol:
hadi ben kaçtım yine kızın meyve saati :)
canlarım geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum
sabahdan buyana çok şükür ateşimiz yok
en son gece 01:30 da vardı korkuma calpol vermiştim.
yalnız sürekli kusuyor
bu da yeni başladı.
dr aradım idrar yolu ya da ne bileyim boğaz enfeksiyonu olabilir belki dedi ama görmedende ne söylese boş.
yarın akşam iş çıkışı doktoruna götüreceğim bakalaım ne diyecek.
annem sabah kahvaltısını yaptırmış1-1,5 saat sonra foş
mide bomoş tabi...
of valla daraldım neyi var neden kusuyor bu çocuk yaaa
Selam arkadaşlar bebişleri hasta olanlara çok geçmiş olsun biran önce iyileşirler inş..
beim gribim devam ediyor sanırım oğluma da bulaştırdım( gece kaç kez ağlaya ağlaya kalktı ateşi vardı birara calpol verdim bisüre uyudu sabah 8de yine vardı ateşi yine verdim hapşırıp duruyor burnuna dokundurtmadı yıktı ortalığı iştahı da yok keyifsiz
yetmzmiş gibi sabah ilk düşüşümüzü yaşadık nasıl oldu anlamadım 2sn.bi olay yatırdım koltuğa masadan kahvaltısını alayım die kalktım masada hemen yanmda 2sn.döndüm oğlum atmış peşimden kendini düşüşünü gördğm anında aldım kucağıma ama çok korktu ağladı beraber ağladık o sustu ben devam ettim.ellerim ayaklarım tirtir titredi uzun süre.allah birdaha göstermesin çok korkuçtu.(
bu arada aşırı yorucuydu hafta sonum
salça yaptım, domates kavanozladım, kızılcık marmelatı yaptım, dondurucuya barbunya ayıklayıp koydum, fasülye kırıp koydum
anlayacağınızhiç durmadım ve hiçte mutfaktan çıkmadım
yemek vercektim annemlere görümcemlere
haftaya kaldı o iş
geceleri ayrı bir vukuattı
haktan sahura kadar uyumadı bende sahurdan sonra acayip acayip rüyalar yüzünden uyuyamadım :1shok:
20 haftalık prematüre bir kız doğurdum yaşadı :1shok:
kocişimden ayrıldım haktanı bana vermediler
herkese selamlar uzun zamandır yazamıyorum kosusturmaca içindeyim evi tasıdık ancak yerlesebildim adapte olmaya calısıyorum içerenköye tasındık buralarda olan varmı bu arada kıza bakıcı buldum aynı apartmanda düzgün temizbir kadın zeynepte onu cok sevdi kısmetse bayramdan sonra baslıyacak kadının evine bırakacak kızı 500 anlastık sizce iyimi fiyatı
sibel nasıl oldu nazı götürdün mü hastaneye??????
Bilge geçmiş olsun Umut'a Allah beterinden korusun tüm bebeklerimizi.
Meral size de geçmiş olsun şimdi nasılmış Öykü?
Canberk'in de dün nihayet patlamış üst dişi, alt değil üst çıktı ilk olarak Akçakoca yaradı diyorum ama ısırıyor yahu acıtıyor yani.
hastaneye gittik doktor bi tane damla verdi. gözyaşı kanalları bir yaşına kadar kendiliğinden açılırmış yapılcak bişey yokmuş. verdiği damla sadece çapaklanmayı önlemek için. eğer 1 yaşında açılmazsa ince bir tel sokarak açıyorlarmış. tabi anesteziyle filan. umarım ozamana kadar açılır kendiliğinden.. kocamada iyileşene kadar eve gelmemesini söyledi.( üf akşamları bi yarım saat bari dinleniyodum..
ya bu kız müthiş yaramaz oldu şimdi cevap yazartken kaşla göz arası yürütecindeydi dibimdeki örtüyü sen bi çek!! üstünde bir fincan çay bir bardak süt bir şişe su ve biblo var zor tuttum hepsini havada yakaladım valla aklım gitti üstüne gelcek diye!!
şimdide tam bunu yazim az sakinleşiim dedim iki saniyede çöpü devirmiş damacanayı devirmiş ayy bayıliciiimmm.. gidim oyniim birazcık cadı kızımla hadi kızlar görüşürüz...
alkisalkisalkis buğdayı bize inşallah( darası bize derler ya) :))
Havalar serinledi ama Mina eski uyku düzenine dönemedi bu nasıl is yaa
bu düzensizlik sıcaktan mı yoksa dönemsel birşey mi anlamdım ben de. aynen berkay da öyle. ne güzel düzene girmişti gece bir en fazla iki kere emmek için kalkardı. şimdi ise deliksiz 1-2 saat uyusa bayram edicem. bir saati bulmadan uyanıyor.
Lütfen sıcaktan olsun ve Eylül'de düzenimiz geri donsun bayramdan sonra bayramda da kastamonu'ya gideceğiz dondugumuZde hersey daha iyi olur diye Ümit ediyorum
Lütfen sıcaktan olsun ve Eylül'de düzenimiz geri donsun bayramdan sonra bayramda da kastamonu'ya gideceğiz dondugumuZde hersey daha iyi olur diye Ümit ediyorum
Bisey demek istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?