2009 Aralık Anneleri

akşam akşam keyfinizi yerine getiriim. naz ismi de benim fikrimdi naz soyadımızda ar nazar güzel olur diye. kocişin adı engin.. enginarkaydirigubbakcemile3

senin kociş allah muhafaza denk gelir de topiğe rastlarsa bir yerlerde kadınlar kulübünü başımıza yıkacak vallahi

bu arada kuzular uyudu ha yattım ha yatıcam diyorum gidip gelip açıyorum muhabbet tatlı geldi akşam akşam:))

Bugün akşama kadar yok çamaşır, yemek hazırlığı, yok dikiş, dünya işleri derken akşamı getirmişim evde. Nasıl sıkıldım anlatamam. Attım dışarı kendimi yürüye yürüye merkeze kadar çıkmışım Dünyayla. Kendi kendime seslenerek konuşmaya başladım Dünyaya. Millette çatlak demiştir. Sonra ara arkadaşlarını ne olursa olsun dedi içimdeki ses. Sıradan başladım ilki yönlendirmiş. Kontörlü telefon yetmeyecek alo desem. Sonra 2. meşguldü hala dönmedi.3. dedim kapatmış telefonu mesaj istiyor,4...siz düşünün durumu. Bu kadar mı olur. İnanamadım. Sonra parkta öyle oturduuum oturduum kızımla. Garipsek garipsek geri döndüm. Bunlardan biri sadece geri döndü canımız arkadaşımız Pelin. Zaten forumumuzdan birtek pelinin telefonu var. Helal olsun diyorum boşuna demiyorum. Sonra sanal herşey diye laf ederler. Diğerleri hem evli değil ve bebişleri yok. Pelin bana dönmeseydi iyice kötü hissedecektim kendimi. İyiki varsınız arkadaşlarım az önce yazdıklarınızla gene gülümsedim. Allah'ım sizleri korusun nazarlardan. Amin.

Sanalda olsa cok sey paylastik burda. Simdi de cok onemli ama hele hamileyken. Simdi bu kuzular disarda atesi var diyoruz babasi da goruyor baskasi da . Ama hamileyken kasigim agriyo diyoduk babasi ole bakiyodu o agrinin ne oldugunu nasil bisey oldugunu bi tek bizler anladik yine.Kendi adima konusmam gerekirse burdan cok iyi arkadaslar edindim ..

:)) ne kadar değişti hayatlarımız bebişlerden sonra arkadaşlarımızı görmeye sohbet etmeye hasret kalıyoruz bazen..zaten görüşsende senin dilinden anlamıyorlar ki bazısı bekar bazısının çocuğu yok..bizim dilimizden anlamıyorlar henüz..şahsen ben burdaki arkadaşlarımla görüşmekten ve buluşmaktan daha çok keyif alıyorum artık..iyiki varsınız..

aynen öle burucucum en iyi biz anlıyoruz birbirimizi.. ne çok şey paylaştık ve paylaşıyoruz burda..

Bazen ben bile Burcu olduguma inanmiyorum .. Bambaska bi hayatim vardi. Cocuk yapma fikri bile bana o kadar uzakti ki.Ama iyi ki olmus iste. İyiki hayatimi degistirmis sipa .

öznur naber canım napıyosun?

iyiyim arzucum benim zilliyi uyutrmuştum uyandı babasıyla oyun oynuyo şimdi nasıl uyutucam onu düşünüyorum..sen nasılsın ardacığım nasıl..
dünküşu primanın etkinliğine gittinmi sen ben gittim ama geç kalmışıms sanırım

öznur gördum aradıgını ama araya cenaze falan gırdı ben ablamda oldum geç geldım eve eşım yok dıye dönemedım sana nbr zeyno nasıl

bana çok sıkayet gelıyor arıyorum açmadım dıye yada kapalıydı dıye ama ben mınanın musade ettıgı hayatı yasıyorum suan o yuzden aradıgında ulaşamayan arkadaslar kusura bakmasın ama muhakkak dönerım gecte olsa Allah dunyayı da korusun AMİN

öznur gördum aradıgını ama araya cenaze falan gırdı ben ablamda oldum geç geldım eve eşım yok dıye dönemedım sana nbr zeyno nasıl

önemlideğil canım.. ömerin hediyesini gönderecektim kargo geldi kapıya adres yok internette gitti sanada burcuyada ulaşamadım adam yarım saat merdivende oturup bekledi:))neyse hallettim sonra..
zeyno bi uyku uyudu uyandı yine uyutmaya çalışıyorum şimdi..mina nasıl..odasında yatırabiliyomusun..

bu arada başın sağolsun pelin ya ne düşüncesizim..okumuştum eşinin ananesi vefat etmişti fırsat bulp baş sağlığı dileyemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…