2009 Aralık Anneleri

ŞEKERLER GÜNAYDIN

EVET HALİT E NE OLMUŞ
ANNESİ SAĞOLSUN ATTI LAFI ORTAYA SONRA KAÇIP GİTTİ:umursamaz:
UAMRUM HERŞEY YOLUNDADIR:Saruboceq:UMARIM CİDDİ BİRŞEYİ YOKTUR:Saruboceq:

meralll günaydınn zemuszemus

GÜNAYDIN ŞEKERİM

BENDE SENİ ARIYCAKTIM
BERENİN DR KİM CNM
BENİM DR AFYON'A GİDİYORMUŞ.
DÜN KONTROLE GÖTÜRDÜM VE ÖĞRENDİM. ÇOK ÜZÜLDÜM.
2 DR ÖNERDİ BENİM TARZIMDA PEK İLAÇ YAZMAZLAR DEDİ AMA MERAK ETTİM.

günaydın herkese... dün gece nazın viyaklamasıyla netten çıkıp kendimi onu emzirirken buldum kaydirigubbakcemile3 sonra da bidaha giremedim.. gününüz güzel geçsin...

senin gecen nasıl geçti canım naz sakinledi mi

nazın ateşi bidaha çıkmadı da kıpır kıpırdı uykusunda sürekli mızırdama halindeydi. sürekli emdi. ama buna şükür..

yedibuçukta kalktık evi topla hanımın kahvaltısını hazırla ettir. kendime bişiler hazırla ye. emzir alt değiş uyut anaaam hayat ne çabuk geçiyo :1shok:

sorma cnmö hayatımız hep koşturmaca.aman ii olsunlarda koştururuz.geçmiş olsun .naz hnmda nazlanıyor annesi san biraz acaba

kızlar hergün et veriyormusunuz bebişlere.. ben bu ara hergün iki ceviz büyüklüğünde koyuyorum etsiz olursa yemiyor sıpa.. dedesine çekmiş o yönü

kızlar hergün et veriyormusunuz bebişlere.. ben bu ara hergün iki ceviz büyüklüğünde koyuyorum etsiz olursa yemiyor sıpa.. dedesine çekmiş o yönü

canım ben iki günde bir çorba yapıyorum bi et bi tavuk koyarak yapıyorum. ama ben de mutlaka koyuyoyorum ikisinden birini.

ben hergün dönüşümlü tavuk kırmızı et veriyorum bu ara yavaş yavaş balığada başladım benimkide eti çok seviyor bi köfte kadardı iki köfteye çıkardım

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
serinus, b_i_o+, esrtml, fms, mcetin1+, meybon+, realisttt+, turkuaz_turkuaz+, Tweety75+, yasil_haktanemin+
bütün kızlar toplandık toplandık toplandık :)))))))))))

Herkese günaydınnn...... bebişler nasıl .. herkes iyidir umarım .. maşallah gece yine sayfalar almış başını yürümüş ben evden pek giremiyorum .. Vakit kalmıyoo .. Bi de yeni alışkanlık koltukta sızıyorum 22:30 gibi .. :kedi:
Halit' in inşallah önemli bişeyi yoktur.. bilmiyorumkismile

gece 8 saat aralıksız uyuyor muuuuuu akannehir

tatlım uykuda biberon emmenin geniz etini büyüttüğünü söylüyorlar istersen tekrar doktoruna bir danış

vücut zaten uyarıyor sibel sağ beni diye... önemli olan o uyarıyı aldığında bekletmeden yerine getirmek bir kere kaçırdın mı geri dönmüyor çünkü :1no2:

hiçbir şey yapamazlar sağmak zorundasın senin göğüsler zaten sorunlu mastit olup rapor alırsan daha iyi olmayacak neticede

BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ

hayırlı olsunnnnn süprizzzzz

Bizim alttan 2 tane birgun arayla geldi baskada dış gelmedi çok kasıyor disetlerini acaba dislermu gelecek bundanmi bu huzursuzluk

büyük ihtimalle ondandır pelincim dişler tüm ayarını kaçırıyor cücelerin

biz de şort ve kısa kolla badiyle yatıyoruz üstünü örtünce uyanıyor ne hikmetse :umursamaz:

hayır olsun ama burada hepimizi de fıtık ettin anlatsaydın da yardımcı olmaya çalışsaydık

çocuğu çok ağlatma arsız edersin diye bir laf vardır onu söyle sen onlara
ayrıca 3 yaşına kadar çocuğun güven duygusunun oluşması için ağlatılmaması ve anneden kucak talep ettiğinde karşılanması gerekiyor çok bilmesinler alsanaalsanasmile

sorduk neden yıprandııııııık yıprandık yıprandıkkkkkkk

bi de alıntı yapayım deyip unutmuşum şahsen umut 3 yaşına gelince kardeş istiyorum erkek olsun istiyorum ismini de mustafa utku veya mustafa onur koymayı planlıyorum şakkıdı turkbayragi

bunu da iki mesaj arası dürüm döner yapmışım -tatlicadiarzu-

dünür bizim de iki dişin arasına bir diş daha sığar vaziyette annem normal yanlardakiler geldikçe itecek onları dedi sempatiksalakcinni aha bu smileynin dişleri kibin sırnaşık şey

Herşeyin hayırlısı allah gönlünüze göre verir inşallah ..
bizde aynı şekilde 2,5 - 3 yaşına gelince bi kızımız olsun istiyoruz..oğluşumuza isim belirlediğimizde kızımız da olursa diye bi isim seçmiştik . ELİF BERRA kısmet olursa tabii.. .. : )) :Saruboceq:

kızlar alakasız olcak ama vodafone kullqnan varmı aranızda ben bu sabah geçtim de.. lira yüklemek için yükle konuşu aramam gerekiyomuş kaç o numara bilen varmı

allah herkesin gönlüne göre versin nevracım
sabiha paktuna hanım 3 yaştan sonra diyor kardeş mevzunu ben de 3 yıl daha beklerim ondan sonra fabrika kapanabilüüüüüü onun için 3 yaşında kısmetse boshayallersmile

kızlar alakasız olcak ama vodafone kullqnan varmı aranızda ben bu sabah geçtim de.. lira yüklemek için yükle konuşu aramam gerekiyomuş kaç o numara bilen varmı

ben kullanıyorum ama faturalı hat arzucum bilmiyorum o numarayı sayfalarına baksana

benim de aynı şekilde benim yaş kemale eriyoo zaten : )) şimdi 33 . üç sene sonra 36 daha da çok geç kalmak istemiyorum .. sempatiksalakcinni

amaan benim yaş 31 zaten naz da tüp bebek ikinciyi aslaaaa düşünmüyorum. (yine de büyük konuşmiim allahın gücüne gitmesin) zaten birdaha tüp bebek tedavisimi amaannnnn!!!!! ben onun okadar zor bişey olduğunu bilseydim ilkini bile düşünmezdim... zaten benim hamileliğim de çok zor geçti. keşke sizleri ozaman bulsaydım belki daha iyi olurdu :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…