2009 Aralık Anneleri

Bende yatayım artık iyi uykular bebekler ve hanımlar yarın evi süpüreyim işe gitmeden c.tesi annemler ve kayınvalidem iftara gelecek ev temiz olsun yoksa annem vuru beni

parmak ucuna basmanın yürüteçle bi ilgisi yok sanırım sibel..ben zeynebi hiç yürütece koymadım ama oda hep parmak ucuna basıyo endişeleniyorum bende..geçen sene arkadaşımın 5 yaşındaki oğlunun ayağını alçıya almışlardı bi kaç ay parmak ucunda yürüyodu oda..

ya kızlar bir arkadaş babybay halit le ilgili bir sıkıntı dile getirmiş, hayırdır inşallah nesi var.. Allahım sen yetiş.. çok endişelendim.. hayır olsun inşallah

valla gidip uyuycam uyku akıyo gözümden arkadaşın yazısı geliyo gözümün önğne...
çok büyük bişey var gibi anlatmış.. içim sıkıldı valla hay Allahım sen koru

off uyku tutmadı sabahta kız uynaır ben gözümü açamam bu arada benimde kafama takıldı babyroze inşallah önemli bi sorunu yoktur bebişinin.

gece geç saate kadar oturuyorsunuz şimdide uyuyorsunuz dimiii annişlerrrrrrrrrr

ay bne ilk defa erken yattım dün gece
kendimden şaştım
nehir de erkenden uyudu dün baktım uyanmadı:) bende yattım
ama 7 30 da kalktı şimdi tekrar uyuud
böyle düzeni otursa ne güzel olur
akşam da işlerimi yaparım sabah o uyuduğunda da...
uyanınca da oynarız ederiz derken
sonrada 12 ye doğru çıkarım evden doğru okula...
inş yarabbim

inşallah canım aslındsa onlar uyuduğunda yatmak lazım ama insan rahat oturup biraz gece keyfi yapmak istiyor

halit e nolmuş yaa...bileniz var mı merak ettim

bilmiyoruz ki bilen varsa söylesin inşallah gelirde söyler inşallah önemli değildir

halitin neyi varmışşş ya çok merak ettim bende ben tam takip edemiyorum ya özelden yazarsanız bilgi alınca sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…