2009 Aralık Anneleri

yapısal bi sorun yoksa hiç beklemediğin anda kendiliğinden gelebilir ikincisi :CüvCüv:

birinci tüp olunca genellikle ikinci normal geliyor
bende istiyorum hem bir yandan bir kızım daha olsun istiyorum zeynebe ard-kadaş hem bir yandan bir tane de oğluşum olsun istiyorum oğlum olursa rahmetli kayınpederimin ismi ata koyacağız kızım olursa hiçbir fikrim yok beklerim 18 yaşında kendi koysun

BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ

ooooyyy benim kızımın incileri mi görünmüşşş :))
hayırlı olsun, ardı kolay olsun

ben 2.yi 2 yaşından sonra istiyorum
benimde gönlümde bir zümra var boshayallersmile yada bir aysima opuyorumnanaktan

Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın

bizdede ceee ,çirkin ol ,dıgıl dıgıl dıgıl( söyleyince burnunu burnuma dayayıp başını sallıyo ), müzikte dans etme var
oyuncaklarla 2dk. oynamıyo sıkılıyo
yürütecide çok sevmedi çok durmuyo
saçımı yolmaya bayılıyo ve sadece saç yolarken değişik bir ses çıkarıyo çığlık gibi gülerek kaydirigubbakcemile3

hayır olsun inşallah canım, yaz bizi merakta bırakma

Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
cidden çok sinirler ya :1closedeyes:
adı üstünde ya
bebek
bize muhtaç, byürüyemeyen konuşamayan derdini anlatamayan işini göremeyen canımızın parçası
dünyada tek güvendiği biziz hemde
tabiki ağladığında srılacağız kucak istediğinde alacağız
yeri zamanı gelince alıştırmasını biliriz kucak olmayacağını ağlamaması gerektiğini

yapısal bi sorun yoksa hiç beklemediğin anda kendiliğinden gelebilir ikincisi :CüvCüv:

sorma canım hiçbir sorun yok.. doğumdan sonra gittiğim kadın doğumcu şaşırdı tüp bebek deyince eşinle mi ilgili sorun var dedi. niye tüp bebek yaptınız dersen inan bende bilmiyorum:)) 5 ay denedik olmadı biz de doktora gittik doktor bir iki sene bekleyebilirsiniz dedi biz de beklemek istemedik. olay budur aslında..

hani öyle bi ihtimal yok ama 2. de olsa 3. de allah biliyo hepsi kız olsun isterdim.. rüzgar demir toprak boran isimlerini çok severim. ama sevdiğim hiç kız ismi yok o da ilginç tabi:uhm:

a hiç duymadım bilge onu ben.. Allah allah.. e ben emzirirkende silikon uçla ve o uyuyrken emzidiğim de oluyordu.. o da birnevi biberon gibi değil Mi? doktorum bir hastaneyle anlaşırsa inşallah tekrar gideceğim.. en son bu ay sağlık ocağında tarttırdım oğlumu.. 9700 olmuş 500 gr almış.. boy ayı 71 cm.. boyumuz bir ay 3-4 atıyor bir uzamıyor ilginç :))

Bizde tek kalmasın diye istiyoruz.. Eşim tek çocuk her zaman der iyi yanları d var .. kötü yanlarıda .. annenin - babanın seni anlamadı durumlar da bişeyleri birilerine anlatmak istiyorsun paylaşmak istiyorsun .. olmuyoo yalnız tek başına kabuğuna çekili insan der. ve hakketten öğledir ilk evlendiğimizde olay karşısında eşim çok kabuğuna çekilip yalnız kalmak istedi. Hiç bana göre bişey değildir. rahat bırakmıyordum adamı neyse artıkın sessiz kalmıyoo çok şükür .. bu sebeple o benden çok istiyoo yani.. bi de kız çocuk hastası .. hamiş olduğu öğrendiğimzde kız olur inşalla deyip durdu .. allah oğluşumuza ömür verisn .. şimdi memnun tabii oğluyla oynayıp duruyoo .. ikincisi kız olur inşallahta .. ay ne çok yazdım çenem düştü.. delikafadulden

maşallah canım turtaya.. bide biberonla uyumak diş sağlığı için iyi değilmiş diye duydum..

bende et koyuroum genelde her gün
bazen sade yapıyorum haftada bir iki..
seviyoru enhirde tavuk eti suyu et yada...

nazın ateşi iyiymiş sevindim sibelcim..:)

ya benim imkanım olsa 3 tane çok isterim ama tabi nerdeeeee:)
ama az çok imkanı olanlar 2 tane mutlaka yapmalı
özellikle zengin kesimler bilinçli insanlar mutlaka bebek yapmalı...
çünkü onların yetiştireceği her donanınlı insan ilerde işveren ...
ülkenin geleceği için olumlu bir şey bence...
çocuktan daha güzel ne var ya:)

Son düzenleme:
günaydınnn
ya bende bi kardeş istiyorum zeynoya ama sadece ben istiyorum sanırım( herşeyini paylaşabileceği bi kız kardeşi olsa fenamı olur.. tabi ısmarlama olmuyo:)))
bide bişey sorucam geçenlerde biri bebeğin vücut ısısı düşüklüğünden bahsetmişti zeynebinkide düşük biraz dün akşamdan beri neden acaba anlamadım..

günaydın benden, gün 2 den sonra giremedimi sayfalar almış başını gitmiş, bi göz atayım
buralardayım

haktan maşallah diyeyim 2 gündür pek iyi
sen nasılsın emre burak nasıl nevracım?

Bizde iyiyiz çok şükür burak' ın nezlesi hafifledi .. bi öksürük kaldı yavrucum ara sıra öksürüyoo : (( şurupla , burun spreyini doğru düzgün kullandırsa soytarım onu da atlatacaz.. bakalım artıkın ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…