amaan benim yaş 31 zaten naz da tüp bebek ikinciyi aslaaaa düşünmüyorum. (yine de büyük konuşmiim allahın gücüne gitmesin) zaten birdaha tüp bebek tedavisimi amaannnnn!!!!! ben onun okadar zor bişey olduğunu bilseydim ilkini bile düşünmezdim... zaten benim hamileliğim de çok zor geçti. keşke sizleri ozaman bulsaydım belki daha iyi olurdu :çok üzgünüm:
amaan benim yaş 31 zaten naz da tüp bebek ikinciyi aslaaaa düşünmüyorum. (yine de büyük konuşmiim allahın gücüne gitmesin) zaten birdaha tüp bebek tedavisimi amaannnnn!!!!! ben onun okadar zor bişey olduğunu bilseydim ilkini bile düşünmezdim... zaten benim hamileliğim de çok zor geçti. keşke sizleri ozaman bulsaydım belki daha iyi olurdu :çok üzgünüm:
BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
:roflol: İLK BEBEK 2 YAŞINI GEÇMİŞ OLACAK BİLMEM BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM AMA 3-4 FİLAN OLSUN ZEYNEP DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANNEME SORSAM HEMEN DOĞUR DİYOR GEÇEN EMZİRİRKEN DOĞUR HEMEN DEDİ TERS TERS BAKTIM NE GÜZELDİ EMERKEN YORULUYORDU SES ÇIKARARAK EMİYORDU KUCAĞINDA UFACIKTI DEDİ
BENLE KARDEŞİMİN ARASI 20 AY YANİ BEN DAHA 1 YAŞINDA DEĞİLKEN ANNEM HAMİLE KALMIŞ YANİ BUNLAR ÇOK ANORMAL DEĞİL AMA ÇOKTA NORMAL DEĞİL ( HELE BEN 3. İSTEDİĞİM DÜŞÜNÜLÜRDSE ARTIK ONU 40 TA DOĞURURUM )
Ne oynuyorsunuz bebeklerle fikir verelim birbirimize hazır esim bkyrken Mina'ya yazayım ne zmndir yaZacaktım ce-ee Ve çirkin ol kızım favorisi suan Mina'nın
hayır olsun inşallah canım, yaz bizi merakta bırakmaCanım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
cidden çok sinirler ya :1closedeyes:Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
adı üstünde yabiz yetişkinlere gösterdiğimiz anlayışı bebelerimize gösteremiyoruz millet olarak diyorum.mesela bugün noldu eşim ben asya hep beraber masada yemek yedik kız yemeye devam ediyodu eşim ve ben yedik doyduk masadan kalktık asya masada tek kaldı yemeyi bıraktı bağırmaya başladı taki biz tekrar masaya oturana kadar bunu problem olarak gören var ancak birileri olunca yiyor der kimi bu duruma ama normal değilmi masada tek kalmayı kim sever hep beraber oturup hep beraber kalkılır bebeğin ne günahı var kucak meselesindede size katılıyorum bizimki pek kucakçı değil daha doğrusu emeklemeye başladığından beri kucak istemiyor ama yeni uyandığında mesela bi mayışmak kendine gelmek sarılmak istiyor yapmazsam uzun süre mızırdanıyo ama sevip okşasam hemen rahatlıyo işine gücüne bakıyor
yapısal bi sorun yoksa hiç beklemediğin anda kendiliğinden gelebilir ikincisi :CüvCüv:
birinci tüp olunca genellikle ikinci normal geliyor
bende istiyorum hem bir yandan bir kızım daha olsun istiyorum zeynebe ard-kadaş hem bir yandan bir tane de oğluşum olsun istiyorum oğlum olursa rahmetli kayınpederimin ismi ata koyacağız kızım olursa hiçbir fikrim yok beklerim 18 yaşında kendi koysun
birinci tüp olunca genellikle ikinci normal geliyor
bende istiyorum hem bir yandan bir kızım daha olsun istiyorum zeynebe ard-kadaş hem bir yandan bir tane de oğluşum olsun istiyorum oğlum olursa rahmetli kayınpederimin ismi ata koyacağız kızım olursa hiçbir fikrim yok beklerim 18 yaşında kendi koysun
a hiç duymadım bilge onu ben.. Allah allah.. e ben emzirirkende silikon uçla ve o uyuyrken emzidiğim de oluyordu.. o da birnevi biberon gibi değil Mi? doktorum bir hastaneyle anlaşırsa inşallah tekrar gideceğim.. en son bu ay sağlık ocağında tarttırdım oğlumu.. 9700 olmuş 500 gr almış.. boy ayı 71 cm..boyumuz bir ay 3-4 atıyor bir uzamıyor ilginç :))
günaydın herkeslereeee
sana da günaydın yasemincim haktan paşamız nasıl . keyfi yerindedir inşallah .. opuyorumnanaktan
haktan maşallah diyeyim 2 gündür pek iyi
sen nasılsın emre burak nasıl nevracım?
aynen bahar arda da suyu çok seviyor susuz olduğunu hissediyorum bazen su veriyorum uyurken içiyor bıdıl bıdıl yerim bunları yaberen de gece biberonla bir su içiyor anlatamam size ama geniz eti büyüyormuş die hiç duymadım
biberonla uyumuyoda 2 dk. da içiyo dönüyo geri uyuyo bilmem kieyvahedigeldismile
günaydın seçil naber?günaydın kıslarrrrrrrrrr ve güseller güseli bebişlerrrrrr.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?