2009 Aralık Anneleri

ya bende öyle sanki sabahtan akşama kadar durmuyo ya. işim olunca koyuyorum.. ortalık tplarken kahvaltı hazırlarken vs. o da nekadar sürüyoki..

Benide herkes elestriyor babasıda Dr.a sormuştum 3 aylikken alacaksın tabi birşeye ihtiyacı olmasa ağlamaz dedi hicbiseyi yoksa bile seni istyrdyr al ağlatma dedi iyi yapiyrsun dedi esimin yanında

:))) çok kıl bir reklam sesi bile uyuz edyr benide

Ama bu beni o kadar sinir ediyor ki inadina digerini ararim bunlari aramam ben . Yakalasam olusumunu tamamlamamis o iki tipi doverim o derece :)

CANIM MAŞALLAH DİYEYİM BEN ZEYNEPTE ÇOK FAZLA ZORLANMADIM EK GIDA HARİCİNDE O YÜZDEN BELKİ İKİNCİYİ DÜŞÜNÜYORUM VE KIZIMIN İLERDE DAYANAĞI OLSUN DERDİNİ ANLATACAĞI BİR KARDEŞİ OLSUN İSTERİM
EVET SU İÇERKEN ÇIT DİYE DUYDUM PARMAĞIMI SOKTUM ELİME BATTI EŞİM GÜLDÜRÜRKEN BAKTIM BEMBEYAZ DAMAĞI TAM GÖREMEDİM BAŞINI SALLIYORDU EEEEE BEN NE ALACAĞIM ŞİMDİ KIZIMA

Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .

ELİME BİR DÜŞSELER KUZEY IRAĞA YOLLAYACAĞIM İKİSİNİ REKLAM İÇİN BU KADAR İTİCİ TİP KULLANILIR MI

melike mama sandalyesi almışsınız kraft idol mü aldınız?biz ondan aldık ama netten aldık bizaklinialirimsmile

KRAFT İDOL GALİBA LİNK ATARIM BİZ 200E ALDIK NETTE 165 sempatiksalakcinni

Demir lekesi real marka leke cikarici toz onla çıkıyor birde esın temizlik mlz satan biryere is yapmış diye almış viking marka o da çıkardı 1 ölçek koyuyorum realinkinden veya öbürü suya bastryrm 3-5 saat sonra makinaya cikiyor sizde deneyin hem çok ucuz realdeki kız önermişti hep isime yaradı

Benide herkes elestriyor babasıda Dr.a sormuştum 3 aylikken alacaksın tabi birşeye ihtiyacı olmasa ağlamaz dedi hicbiseyi yoksa bile seni istyrdyr al ağlatma dedi iyi yapiyrsun dedi esimin yanında

Bana da doktor ilk gittigimizde soylemisti. Aglatma diye . Agladiginda al sorununu coz sakinlestir tekrar koy . Hic bi derdi olmasa bile sana dokunmak isteyebilir. Aglatmani istemiyorum demisti . Valla bana da bi cok kisi aman her agladiginda alma ivir zivir bir suru laf soyluyordu iplemiyorum kimseyi .Annesi benim sonucta. Hele ki fikir istemedigim halde birileri akil vermeye calisinca sinir oluyorum daha cok
Ay bugunde amma cok seye sinir oldum he :)

evet 165e aldık biz kardayız demek.sen yazmışsın ozaman yazaamamıştım.eşim zaten ne alacaksa netten alır genelde ben gezip bakmak isterim ama..ekmeği de netten alacak elinden gelse.ama busefer kara geçmiş enazından:)

Bu arada Mina playskool yaramaz toplarla çok eğleniyor oyuncak düşünenlere tavsiye ederim kendi alıyor topları tekrar kola basıp hareketi baslatyr arada yalıyor topları falan oyalanıyoruz bilginize

KRAFT DOL MAMA SANDALYES&CARTERS PLUS İŞTE BU KRAFT İDOL MAMA SANDALYESİ&CARTERS PLUS

HAY ONLARIN AKILDA KALICILIĞINA BİRDE VADALARI HİÇ SEVMİYORUM GICIK MOR YARATIKLAR AMA DOĞRU FENA BEYNİMİZ YIKANDI 118-80

REAL BULURSAM ALAYIM CANIM SAĞOL DOMESTOS RENKLİ ALDIM AMA UFAKSA ÇIKARIYOR ÇOK SA VE KOYUYSA ÇIKARMIYOR

bizimki normal kraft idol bu dha farklı sanırım..
bende yatıyorum gözleim kapanıyor iyi geceler kızlae

ben kıyafet almıştım melike dısı ben grdm diye
beyaz almak lazımmış beyaz olsun dişleri di,ye beyaz elbise alayım

evet eşim deli oldu adam bizi kazıkladı diye bende kumaşı göremem diye görüp almak istedim ama ne yaparım başımızın gözümüzün sadakası olsun

bu arada mina playskool yaramaz toplarla çok eğleniyor oyuncak düşünenlere tavsiye ederim kendi alıyor topları tekrar kola basıp hareketi baslatyr arada yalıyor topları falan oyalanıyoruz bilginize

bende gördüm hoşuma giiti ama sever mi diye düşündüm demek seviyorlar bakayım ben de

biz yetişkinlere gösterdiğimiz anlayışı bebelerimize gösteremiyoruz millet olarak diyorum.mesela bugün noldu eşim ben asya hep beraber masada yemek yedik kız yemeye devam ediyodu eşim ve ben yedik doyduk masadan kalktık asya masada tek kaldı yemeyi bıraktı bağırmaya başladı taki biz tekrar masaya oturana kadar bunu problem olarak gören var ancak birileri olunca yiyor der kimi bu duruma ama normal değilmi masada tek kalmayı kim sever hep beraber oturup hep beraber kalkılır bebeğin ne günahı var kucak meselesindede size katılıyorum bizimki pek kucakçı değil daha doğrusu emeklemeye başladığından beri kucak istemiyor ama yeni uyandığında mesela bi mayışmak kendine gelmek sarılmak istiyor yapmazsam uzun süre mızırdanıyo ama sevip okşasam hemen rahatlıyo işine gücüne bakıyor

ayrıca birey olarak görülmek önemsenmek istiyorlar kim ne derse desin ben bebeğimi ağlatmam yanlışsam bu benim yanlışım çekecek olan benim yok daha ötesi tabii ilerde eğitim için yanlış şeylere hayır diyeceğim içim gitsede ağlamasına yumuşamayacağım ama şu anda o bebek bana muhtaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…