Minaninda parmak ucuna bastığı zaman oluyor âma o herkes çok biliyor zaten anasını satayaim elini carptgin anne olunca herkes pek karisiyr Mina eskisi gibi durmuyor Zaten yuutecte hoş durdugunda da 15 dk fazla durmuyordu zaten karistrmaya başlıyor ya biryerleri diye yada yoruluyor diye alıyorsun yurutectenki ben zararlı oldgna inanmıyorum benim fikrim tabi
Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
:))) çok kıl bir reklam sesi bile uyuz edyr benide
aynen. ya ben naz doğduğundan beri ağlamasına hiç müsade etmedim. çok mu kötü bişi herkes eleştiriyoda merak ettim. ağlayınca hemen kucağıma alıyorumda sempatiksalakcinni böyle yapma diyolar bırak ağlasın diyolar.
bizim üniv. böyle bi dersimiz vardı. işte bi reklam akılda kalıyosa iyi reklamdır bununda iki yolu vardır ya çok gıcık bi reklam yaparsın yada çok güzel.. mesela cırt ayşe teyze.. gibi bunlarda o metodu kullanıyolar sanırım. bi de altında devam edecek yazıyo. kaydirigubbakcemile3
aynen benm oğlumu anlatmışsın.hep kucağımda durmak istiyor yere örtünün üzerine yanyana oturmak bile kesmiyor genelde onubaşkası olunca onunlada duruyor ama bir süre sonra yine bana gelecek babasında bile uzun durmuyo.bırak yatağında ağlasın durur sonra diyen oldu kıyamıyorumki o ağlayacak ben mutfakta yemekmi yapacam kafam durur zaten bişeymi oldu nie ağlıyo diye.ama bazen wc ye bile zor gidiyorum çok zor gerçekten.allah yardımcımız olsun
senn yazını anlamamıştım burcunun cevabı görünce anladım pirinç falan sempatiksalakcinni gözünüz aydın canımopuyorumnanaktan
altta 2tane gülünce çok güzel gözükmeye başladılar:)
bende yarım kollu badi altına da ince pijama giydiriyorum 2-3gündür.üşür yoksa örttürmüyot üstünü.
çok geçmiş olsun canmdüşer inş hemen
3.müüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:1ninca:
sabah yanımda uyanınca drek saçlara dalıyo çıt çıt koparıyo valla hiç acımak yok bunlarda
hayırdır ne oldukiCADIARZU
Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
melike mama sandalyesi almışsınız kraft idol mü aldınız?biz ondan aldık ama netten aldık bizaklinialirimsmile
Nazan nasıl oldun
Benide herkes elestriyor babasıda Dr.a sormuştum 3 aylikken alacaksın tabi birşeye ihtiyacı olmasa ağlamaz dedi hicbiseyi yoksa bile seni istyrdyr al ağlatma dedi iyi yapiyrsun dedi esimin yanında
aynen. ya ben naz doğduğundan beri ağlamasına hiç müsade etmedim. çok mu kötü bişi herkes eleştiriyoda merak ettim. ağlayınca hemen kucağıma alıyorumda sempatiksalakcinni böyle yapma diyolar bırak ağlasın diyolar.
AĞLATAMAM VALLA KIZIMI KİM NE DERSE DESİN NAZINI BEN ÇEKİYORUM KİMSE ÇEKMİYOR MUTLU VBEBEK OLARAK BÜYÜMESİNİ İSTİYORUM KOLLARI BANA UZANINCA ALIYORUM KUCAĞIMA AĞLIYORSA ALIYORUM ARABADA AĞLARSA YOL BOYUNCA NİNNİ SÖYLÜYORUM KİMSEDEN YARDIM İSTEMEDİĞİME GÖRE BEN ÇEKERİM NAZINI
bizim üniv. böyle bi dersimiz vardı. işte bi reklam akılda kalıyosa iyi reklamdır bununda iki yolu vardır ya çok gıcık bi reklam yaparsın yada çok güzel.. mesela cırt ayşe teyze.. gibi bunlarda o metodu kullanıyolar sanırım. bi de altında devam edecek yazıyo. kaydirigubbakcemile3
Demir lekesi real marka leke cikarici toz onla çıkıyor birde esın temizlik mlz satan biryere is yapmış diye almış viking marka o da çıkardı 1 ölçek koyuyorum realinkinden veya öbürü suya bastryrm 3-5 saat sonra makinaya cikiyor sizde deneyin hem çok ucuz realdeki kız önermişti hep isime yaradı
beyaz almak lazımmış beyaz olsun dişleri di,ye beyaz elbise alayımben kıyafet almıştım melike dısı ben grdm diye
evet 165e aldık biz kardayız demek.sen yazmışsın ozaman
yazaamamıştım.eşim zaten ne alacaksa netten alır genelde ben gezip bakmak isterim ama..ekmeği de netten alacak elinden gelse.ama busefer kara geçmiş enazından:)
bu arada mina playskool yaramaz toplarla çok eğleniyor oyuncak düşünenlere tavsiye ederim kendi alıyor topları tekrar kola basıp hareketi baslatyr arada yalıyor topları falan oyalanıyoruz bilginize
biz yetişkinlere gösterdiğimiz anlayışı bebelerimize gösteremiyoruz millet olarak diyorum.mesela bugün noldu eşim ben asya hep beraber masada yemek yedik kız yemeye devam ediyodu eşim ve ben yedik doyduk masadan kalktık asya masada tek kaldı yemeyi bıraktı bağırmaya başladı taki biz tekrar masaya oturana kadar bunu problem olarak gören var ancak birileri olunca yiyor der kimi bu duruma ama normal değilmi masada tek kalmayı kim sever hep beraber oturup hep beraber kalkılır bebeğin ne günahı var kucak meselesindede size katılıyorum bizimki pek kucakçı değil daha doğrusu emeklemeye başladığından beri kucak istemiyor ama yeni uyandığında mesela bi mayışmak kendine gelmek sarılmak istiyor yapmazsam uzun süre mızırdanıyo ama sevip okşasam hemen rahatlıyo işine gücüne bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?