kızlar adım adım die bir site var. Zihin gelişmini arttırmak için her ay size koli gönderiyorlar.Beren 4 aylıkken aramıştım 9. ayda başlıyoruz demişlerdi. bugün aradılar biz başladık.12 ay boyunca her ay eğitici set göndericekler. 300 TL her ay 25 olarak ödüyorsunuz isterseniz siteye göz atın.
ya arkadaşlar kırmızı eti nasıl pişirip veriyorsunuz?haşlasak minicik şey için baya uğraşmak gereki r pişsin diye.sonra blender dan mı geçiriyorsunuz***??
haşlıyorum canım. tavuğu da eti de haşlıyorum. suyuna çorbasını yapıp içine de etini tiftiyorum.
yok be güzelim neeerde en iyi hali 1-2 kez kalkıyordu. o bundan 2 hafta falan önceydi. şu an 45 dk. bilemedin 1 saat uyuyup uyanıyor. yani 8-9 kez kalkıyor 8 saat içerisinde.
demek 2. yi de erkek istiyorsun. valla ne yalan söyleyim biz berkayı 20. haftaya kadar kız olarak biliyorduk sonra erkek diye değişti cinsiyet tahmini ve düşüncesini bile kabullenmek beni baya zorladı. allahın gücüne gitmesin yavrumun acısını göstermesin ama doğup da yüzünü gördükten sonra kabullenebildim. 38. haftaya kadar internette son anda erkek denilip kız doğum yapan var mı diye araştırdım durdum. bahsettim ya hep eylül hayalim vardı.
öyle de kalabiliyor canlarım. tabi aile de varsa. benim ön iki dişim aynen o smiley gibi bilgecim. ayberkimin de öyle. bana çekmiş.
aah aah hergün aynı şeyi düşünüyorum. keşke aranıza hamilelik döneminde katılsaydım. ben de çok zor bir hamilelik geçirdim. düştü düşecek doğdu doğacak öyle tamamladık 38 haftayı.
vereliniortakolumunekankayizsmilea.s
ya arkadaşlar kırmızı eti nasıl pişirip veriyorsunuz?haşlasak minicik şey için baya uğraşmak gereki r pişsin diye.sonra blender dan mı geçiriyorsunuz***??
ben tavuk suyuna çorba yapıp içine didikledim tavuğu az az.
kırmızı eti de köfte olarak verdim.
ama şimdi bilemedim pişirsem nasıl olur nasıl yapmam gerekir.
hep aklımda çocuğa birşeyler ypıp yedirmek var acaba doydumu diye takıyorum kafama sanırım anormalleşiyorum ben.
hayatım aç olan çocuk ağlar hele bizimkiler artık büyüdü ortalığı birbirine katar lütfen takma kafana da elinle tabakla peşinden koşan annelerden olma ilerde yerimseniben
haklsın canım da geçen 2ayda sadece 400gr.almış annemler aç mı kalıyo bilmemne dediler öyle huzursuz oldum kibirde tüm gün sadce yoğurt ve meyveylemi duruyo tabi kilo almaz sen doysana meyveyle dedi kalakaldım.araya köfte sıkıştırdım akşamda çorba,sabah kahvaltı yiyor bukadar yani.e emiyor bide eskisi kadar olmasa da...
haklsın canım da geçen 2ayda sadece 400gr.almış annemler aç mı kalıyo bilmemne dediler öyle huzursuz oldum kibirde tüm gün sadce yoğurt ve meyveylemi duruyo tabi kilo almaz sen doysana meyveyle dedi kalakaldım.araya köfte sıkıştırdım akşamda çorba,sabah kahvaltı yiyor bukadar yani.e emiyor bide eskisi kadar olmasa da...
KIRMIZI et zor haşlanır ya ondan sordum düdüklüde yapıyorsunuz büyük iht.ben düdüklü kullanamıyorum korkum var:S yad a küçük olunca normaldede çabuk mu pişiyo
köfte yediriyorum bende bir süredir hergün ama bir köfteyi bile tam bitirmiyor
ben de nazar edecektim 8 saat aralıksız uyusaydı kaydirigubbakcemile3
valla bizim 12. haftada cinsiyet belli oldu doktor görüyorum söyliyim mi dedi erkek olduğunu doğrular mısınız bana dedim kaydirigubbakcemile3 o sırada eşime bakıyordum evet erkek dedi bizimki bi an dondu kaldı hep kız hayali vardı eşimin kaydirigubbakcemile3 en azından ikinci kız olsun diye bakıyor ama benim erkek çocukla yıldızım daha çok barışır o yüzden gönlüm yine erkekten yana... tabii sağlıkla gelsin kız erkek farketmez orası ayrı da illa tercihse tercihim bu :kedi:
bizim ailede hiç ayrık diş yok müzeyyencim benimkiler söylemesi ayıp çok düzgündür eşiminkiler de öyle, büyükannelerde babalarda da yok... hayırlısı olsun ayrık da kalsa bir tel takmaya bakar şakkıdı
keşke o zaman da burada olsaymışsın tatlım beni burası çok rahatlattı hamilelikte de sonrasında da :CüvCüv:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi
kırmızı et olarak kıyma veriyorum ben nazancım
tavuğu nasıl vericem onu düşünüyorum sanırım önce rondo sonra pişircem parça halinde bir şey verince öğürüyor sıpa :umursamaz: zaten bu hastalık nedeniyle yeni yemek düzenine başlayamadık bakalım bu haftasonu geçicez kısmetse tavuğa balığa
bir de öğlen tavuk verince akşam sebze çorbasına yine kıyma katmak lazım mı kızlar??? bilmiyorumkismile
ben tavuk suyuna çorba yapıp içine didikledim tavuğu az az.
kırmızı eti de köfte olarak verdim.
ama şimdi bilemedim pişirsem nasıl olur nasıl yapmam gerekir.
hep aklımda çocuğa birşeyler ypıp yedirmek var acaba doydumu diye takıyorum kafama sanırım anormalleşiyorum ben.
nilgüüüüüüüüüünnnnnnnnnnnn cumartesi müsait misin????
kociş facesinden yüzen bir bebeğin videosunu seyrettirdi şok oldum ya!!!
kadın bebeği batırıyo yüzü koyun yapıp bebek sırt üstü dönüp suyun üstüne çıkıyo ve batmadan o pozisyonda duruyo
tabi bize çekecek aslında kime çekecek.benmki iri de aslında hep 1yaşında sanıyorlarNazancım Mert efe' ye maşallahburak' ta aynı şekilde . gr gr kilo alıyoo .. ama gün içerisinde ağzı hiç boş durmuyoo . maşallah yavrucum . annem sağolsun hiç aksatmadan yediriyoo..
sabah kahv., öğlen çorbası , ikindin bazen yoğurt , bazen de bebe bisküvili aptamil süt , akşamda ben gidince muhallebi yediriyorum .. gece uyanınca da süt içer .. ben emzirme olayım erken bittiği için biz ek gıdalara daha çok ağırlık verdik. .. ama gel görki geçen ay 7500 ' tu bu ay 7750 olmuş .. dr takma kafana bu çocuğun oluşu böyle diyoo.. genlerde etkili tabi .. babası da bende minyonuz .. bebekken de zayıffışız ikimizde . ee çocukta genlerini bizden aldığına göre normal yanii dimi.. kaydirigubbakcemile3
evet canım kuşbaşı minik minik doğrayıp haslıyorum. küçük olduğundan daha çabuk haşlanıyor tabi ki. küçücük et için düdüklü kullanmak mantıklı değil zaten. köfteyi de dire köfte olarak yemiyor benimki çorbasının veya sebze püresinin içinde kıyma ilave ediyorum.
allah gönlüne göre versin bilgecim. dediğin gibi sağlıklı eli ayağı düzgün olsun da yüzünü görünce hepsi aynı hiçbirşey farketmiyor.
ne yapalım geç de olsa tanıdım ya sizleri bundan da büyük mutluluk duyuyorum.
az kaldı canım zaten 3-4 ay sonra biz ne yiyorsak onlar da onu yiyecekler. zatan biz doktorun önerisiyle bazı yemekleri tuzsuz ve salçasız yapıp berkaya da veriyoruz. sen de dene istersen.
mesela taze fasulyeyi bol domatesle pişirip oğluşa da veriyoruz. tabi ki biz yerken tuz ekmek zorunda kalıyoruz.
maaşallahı var mert efe nin annesi. benim oğluşum da öyle ilk aylar hep üst sınırda kilo aldı. son aylar yavaşladı. aynı hızla gitse ne olurlar zaten düşünemiyorum. bence orantılanması daha iyi. bir arkadaşımın 10 aylık bebeği var. o da ilk aylar hep alt sınırlarda kilo almıştı son 2 aydır 600-700 gr alıyor. dediğim gibi orantılanıyor vücutları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?