mrb kızlarrr sabahtan beri açık ama işten bkmdmmm.buluşma falan konuşuyorsunuz sanırım istanbuldakiler hep buluştu izmirdekiler olarak bizde buluşalım arkidilşler kaç kişi var izmirdeee ben tam takip edemiyorummm.
ne güzel yaa keşke biz de katılabilsek ama çok uzaaaak:çok üzgünüm::1no2:
hahahh tekme tokat öpmek nasıl oluyookiikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
yok anam okadar da deil.10800-900 gibi bişeydi benmkide.napim alışmışım çok çok almasına...
dmam daha deem size bişey
mrb kızlar . işler yoğun giremiyorum. öenmli bişi varmı biri özet geçermi banabilmiyorumkismile. yosam okuyayımmı geçmişi
aahh nerde be güzelim benim için bir hayal o. ancak İzmir de bir buluşma olursa katılabilirim. ama bundan sonra birgün istanbul ya da ankara ya yolumuz düşecek olsa sizleri mutlaka ararım.
2 günlük yapıyoruz biz de canım.
mrb kızlarrr sabahtan beri açık ama işten bkmdmmm.buluşma falan konuşuyorsunuz sanırım istanbuldakiler hep buluştu izmirdekiler olarak bizde buluşalım arkidilşler kaç kişi var izmirdeee ben tam takip edemiyorummm.
ben varım canım. adım müzeyyen. karşıyaka da oturuyorum. bir de bchg (övünç) var sanırım. o da bayraklı da oturuyormuş. sen?
biz de öğünlük pişiriyoruz.. annem durmuş çorbayı içirmem kuzuma diyoo .. kaydirigubbakcemile3
seneye yaza kısmetse biz yine ayvalıkta oluruz oraya da uzak der misin küne? aklinialirimsmile
e annem tekme tokat girmeye kıyamam bunca paylaşımdan sonra o nedenle tekme tokat öperim sizleri alsanaalsanasmile
bir tek babyroze halitle ilgili bir sıkıntım var yazıp kaçmış o konuda meraktayız ondan gayrı bir şey anımsamıyorum şekerim
hele bi aramaklava:
e ben de yapayım o zaman... valideye kolaylık olsun süprizzzzz
tıp kongreleri kibin bi otelle anlaşsak bi haftasonu cümleten oraya gitsek, 3 liraya 5 köfte verseler çocuklara ayrı menü yapsalar coşsak koşsak hihoyyyt
ben izmirliyim eşimde öyle ama ist. oturuyoruz .. geçen bi dizi başladı adını hatırlayadım şimdi . bergüzel korel oynuyo izmirde geçiyoo dizi valla tesadüf seyrettik koçişkoyla hasret giderdik resmen .. aaa aaa canım izmirim .. :sinifsinif:
ben varım canım. adım müzeyyen. karşıyaka da oturuyorum. bir de bchg (övünç) var sanırım. o da bayraklı da oturuyormuş. sen?
tıp kongreleri kibin bi otelle anlaşsak bi haftasonu cümleten oraya gitsek, 3 liraya 5 köfte verseler çocuklara ayrı menü yapsalar coşsak koşsak hihoyyyt
ben izmirliyim eşimde öyle ama ist. oturuyoruz .. geçen bi dizi başladı adını hatırlayadım şimdi . bergüzel korel oynuyo izmirde geçiyoo dizi valla tesadüf seyrettik koçişkoyla hasret giderdik resmen .. aaa aaa canım izmirim .. :sinifsinif:
şu kocişi kandırıp bir otomatik vites araba aldırabilirsem hiç uzak demem canım. atarım paşalarımı arabaya atlar gelirim ayvalığa. hem o zamana berkay da epey büyümüş olacak. bıcır bıcır oynarlar umutla. araba alamazsak da kocişi ikna edip oralara getirtmek lazım ki ona da nasip inşallah diyorum:Saruboceq:
ne güzel olurdu bilgecimm yahuuuuuuuu
şu kocişi kandırıp bir otomatik vites araba aldırabilirsem hiç uzak demem canım. atarım paşalarımı arabaya atlar gelirim ayvalığa. hem o zamana berkay da epey büyümüş olacak. bıcır bıcır oynarlar umutla. araba alamazsak da kocişi ikna edip oralara getirtmek lazım ki ona da nasip inşallah diyorum:Saruboceq:
yaa nerelisin izmir de? aah başkadır güzel izmirimiz tabi ki...kaydirigubbakcemile5
COŞSAK KOŞSAK HAAkaydirigubbakcemile3Şeniz
ben bergamalıyım , eşimde karşıyakalı .. : )) ilk evlendiğimiz sene gitmiştik birlikte izmire 2006 ' dı.. Bergama da teyzemler var .. bu sene gittik onlara ayvalık' ta tatildeydik bizde ortan günü birlik geçtik sonra istanbul ' a döndük .. vakit olsaydı izmir' e gitmek istedik ama Burak' la seyahat zordu .. bakalım seneye inşallah .. Ama hakketten bi başkadır izmir' imiz yaa .. ne çok özledim... :sinifsinif:
cnm bende şirinyerdeyim işyerimde şirinyerrrde.hafta sonları çalışmıyorum bir ctesi buluşabiliriz ne dersiniz... bizimde bebişler kaynaşssın biraz demi yahuuu.kıskanıyorum ,istanbuldakleriii
ne güzel olurdu bilgecimm yahuuuuuuuu
aa demek sizde izmirlisiniz yolunuz düşerse beklerizzz.
ben de kısmetse bir otomatik vites hayali kuruyorum gamyoncuiremsu ama yazın sıcağında izmire gelirim desem yalan kötükedihüso
aramızda hiç mi otelci yok ki? ölü sezonda bizi biraraya getirse ettiğimiz dualarla sonraki sezonda ihya olsa :jeyyar:
ben bergamalıyım , eşimde karşıyakalı .. : )) ilk evlendiğimiz sene gitmiştik birlikte izmire 2006 ' dı.. Bergama da teyzemler var .. bu sene gittik onlara ayvalık' ta tatildeydik bizde ortan günü birlik geçtik sonra istanbul ' a döndük .. vakit olsaydı izmir' e gitmek istedik ama Burak' la seyahat zordu .. bakalım seneye inşallah .. Ama hakketten bi başkadır izmir' imiz yaa .. ne çok özledim... :sinifsinif:
e bebeler coştukça mecburen sempatiksalakcinni
aynı vakitlerde mi ayvalıktaydık aceba
ben haziranın 20si gibi gittim temmuz 4te döndüm neresindeydiniz ayvalıkın?
aşkolsun bu yazdığınla hayal kırıklığına uğrattın beni:çok üzgünüm: otomatik vites arabanın elbet kliması da olur herhalde. bilmiyorum ya da biz alıştığımız için bu sıcaklara göze alabiliyorum ben.
valla keşke şehir şehir değil de hep beraber toplanabilsek cümbür cemaat. belli ileri ki yıllarda çocuklar biraz büyüyünce yapabiliriz böyle bir organizayon belli mi olur alkisalkisalkis çok mu hayalperestim acepzemuszemus
hmm biz temmuz 12' sin oradaydık, 19' unda bergama' ya geçtik .. Sarmısaklı' daydık.. : )) tühhh bi hafta arayla kaçırmışız birbirimiz.. daha önceden haberim olsaydı tatilimizi bir hafta öne çekerdik tanışmak için.. vereliniortak olumunekankayizsmile
kimsecikler kaile almıo beni işime döneyim bari:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?