Kilo konusunda ben birazcık tırsmaya başladım dün oğlanı kucağıma alıp tarttım çıplakken 10.800 olmuş biraz hızlı gidiyoruz gibi geldi bana da baba zaten obez gerçi bebekliğinde öyle değilmiş çok zayıfmış hiç yemezmiş ama Canberk in maaşallahı var ancak ben de öyle kilolu olsun istemiyorum Bilge nin dediği gibi sorun olur ilerde o yüzden fazla ekmek tarzı şeyler vermemeye çalışıyorum kilolu olması da sağlıklı olduğunun göstergesi değil sonuçta.
Allahtan boyu da uzuyor da fazla dobiş bir görünümü yok dengeliyor şimdilik.
bende müsaitim cnmm delikafadulden
Hatta ben de bir cumartesi müsait olabilirim kasım gibi mesela Canberk i alıp gelmeyi düşünüyorum trenle böyle bir hayalim var. Gelirsem bir buluşma daha yaparız inşallah hatta Burcu ve isteyen başka arkadaşlarda gelir ne güzel olur di miii?
canımmmmmmmmmmmmm :)
teyzem ameliyat oldu, cuma çıkacak hastaneden, hastaneye gidemedim malum, evine gidip ona biraz yemek yapacağım,
cumartesi derken ne vakit canım????
tabi bize çekecek aslında kime çekecek.benmki iri de aslında hep 1yaşında sanıyorlar
sağol cnm ben de öyle yapayım yarın yaparım bugünlük çorbası var dün yapmıştım.kaydirigubbakcemile5
evet dr. orantılanıyor vücudu dedi..fit olmuş dedi hatta kaydirigubbakcemile3
ben de ben deeeee
Ebru benm oğlan da okilolarda ben de durmuş az kilo aldı diyorum aslında maşallahları var erkek adam bunlar canım
boyumuz 76cm maşallahı var çok uzun olacak 180i çok geçecek dedi dr.:asigim: dalyan gibi bir oğlum olacak inş buna çok seviniyorum
muhteşem olur ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu
başkent toplantısı azzzzzzz sonra
ayyyyyyyyy aşerdim şimdi :bbo:
canım çok geçmiş olsun
benim için farketmez hayatım cumartesi tüm gün müsaitim
hulen kadın madem çocuk zaten iri... madem doktor fit olmuş dedi... sen daha ne fokunu çomaklıyosun :mymeka: pimpirik anne mi olcan sen çocuuun başına yasakkelime kendine höt de bakem lülülülülülü
ya biz taze yapıp yediriyoruz bi gün önceden yapsak oluyo mu çorbasını fisfisfis
Ebru benm oğlan da okilolarda ben de durmuş az kilo aldı diyorum aslında maşallahları var erkek adam bunlar canım
boyumuz 76cm maşallahı var çok uzun olacak 180i çok geçecek dedi dr.:asigim: dalyan gibi bir oğlum olacak inş buna çok seviniyorum
Hatta ben de bir cumartesi müsait olabilirim kasım gibi mesela Canberk i alıp gelmeyi düşünüyorum trenle böyle bir hayalim var. Gelirsem bir buluşma daha yaparız inşallah hatta Burcu ve isteyen başka arkadaşlarda gelir ne güzel olur di miii?
ya valla hadi geliiiiiinnnnnnnnnn herkes gelsin hepiciğimiz buluşalımmmmmmmmm
öncelikle bin maşallahhhhhh
şimdi az kilo aldı dediği çocuğun 12,5 kilo olduğunu söyleyecek tekme tokat öpcem ben bu kadını korkarım :roflol:
kaydirigubbakcemile3 bu şekilde düşününce saçmalamış olduumu anladım.
temam ya sustummm
ben 2günlük yapıyorum bi pişince bide ertesi gün ısıtıp yediriyoru m ama bidaha vermiyorumbilmiyorumkismile
ya valla hadi geliiiiiinnnnnnnnnn herkes gelsin hepiciğimiz buluşalımmmmmmmmm
biz de öğünlük pişiriyorus ben de bilemedim şincük bilmiyorumkismile
oylamaya açalım mevzuyu
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? öğünlük mü pişiriyorsunuz sonradan ısıtmalık da hazırlıyor musunuz?
biz de öğünlük pişiriyorus ben de bilemedim şincük bilmiyorumkismile
oylamaya açalım mevzuyu
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? öğünlük mü pişiriyorsunuz sonradan ısıtmalık da hazırlıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?