2009 Aralık Anneleri

maaşallah canberke. boyu ile kilosu orantılı gidiyorsa korkma ama tabi obezite çağımızın hastalığı tedbiri elden bırakmamak lazım.

bende müsaitim cnmm delikafadulden

ben de ben deeeee

Ebru benm oğlan da okilolarda ben de durmuş az kilo aldı diyorum aslında maşallahları var erkek adam bunlar canım
boyumuz 76cm maşallahı var çok uzun olacak 180i çok geçecek dedi dr.:asigim: dalyan gibi bir oğlum olacak inş buna çok seviniyorum

muhteşem olur ebruuuuuuuuuuuuuuuuuu
başkent toplantısı azzzzzzz sonra
ayyyyyyyyy aşerdim şimdi :bbo:

canımmmmmmmmmmmmm :)
teyzem ameliyat oldu, cuma çıkacak hastaneden, hastaneye gidemedim malum, evine gidip ona biraz yemek yapacağım,

cumartesi derken ne vakit canım????

canım çok geçmiş olsun
benim için farketmez hayatım cumartesi tüm gün müsaitim

hulen kadın madem çocuk zaten iri... madem doktor fit olmuş dedi... sen daha ne fokunu çomaklıyosun :mymeka: pimpirik anne mi olcan sen çocuuun başına yasakkelime kendine höt de bakem lülülülülülü
ya biz taze yapıp yediriyoruz bi gün önceden yapsak oluyo mu çorbasını fisfisfis

ebru bi pembe giysili bi mavi giysili bebek var mavili tulum giymiş resmen yüzüyo ayaklar bıdıl bıdıl

canberkimede maşallah
1 yaşında 12 kilo normal canberkte yaşına kadar 12 kilo ancak olur korkma annesi
benide korkutur şişman olması, obezlik riski
haktanda doyduğunu anlamıyo tokta olsa ne versem ne kadar versem yer
allah korusun bir çocuğa yeme demek önünden yemek almak zor olsa gerek ((
ama bizimkilerde bu risk için erken gibi geliyo bana henüz yürümediler yürüdüklerinde fazla kilolarda gider
tabi bu durum bizim içinde geçerli

bebişlerle ilk bayramımızı geçirecez heves yaptım bayram harçlığı alacaklar:)9
bayramlık alacam oğluma ne alsam diye düşünüyorum artık kendimi düşünmüyorum:)

öğle arasında arkadaşım geldi avm ye. bereni anneme verdim 5D sinemaya girdik. Dizimi vurdum kalçamı vurdum boynum kasıldı içerde biraz ıslandım ter içinde kaldım ama herşeye değerdi mükemmeldi.3 boyutlu teknolojiye daha yeni ermişken 5 bıyutlu beni bugün ii sallladı valla. gitmeyenler varsa hemen gidin. En güzeli de uzay yolu en çok aksiyonu olan o filmmiş.

ben de ben deeeee

ya valla hadi geliiiiiinnnnnnnnnn herkes gelsin hepiciğimiz buluşalımmmmmmmmm

öncelikle bin maşallahhhhhh
şimdi az kilo aldı dediği çocuğun 12,5 kilo olduğunu söyleyecek tekme tokat öpcem ben bu kadını korkarım :roflol:

kaydirigubbakcemile3 bu şekilde düşününce saçmalamış olduumu anladım.
temam ya sustummm
ben 2günlük yapıyorum bi pişince bide ertesi gün ısıtıp yediriyoru m ama bidaha vermiyorumbilmiyorumkismile

delüüüüüüüü daha ne!!!!! maşallah dalyanına

kilo ne olursa olsun zayıf olsun şişman olsun mühim değil yeter ki sağlıkları yerinde olsun yavrularımızın

ne güzel yaa keşke biz de katılabilsek ama çok uzaaaak:çok üzgünüm::1no2:

hahahh tekme tokat öpmek nasıl oluyookiikaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile
yok anam okadar da deil.10800-900 gibi bişeydi benmkide.napim alışmışım çok çok almasına...
dmam daha deem size bişey

mrb kızlar . işler yoğun giremiyorum. öenmli bişi varmı biri özet geçermi banabilmiyorumkismile. yosam okuyayımmı geçmişi

kaydirigubbakcemile3 bu şekilde düşününce saçmalamış olduumu anladım.
temam ya sustummm
ben 2günlük yapıyorum bi pişince bide ertesi gün ısıtıp yediriyoru m ama bidaha vermiyorumbilmiyorumkismile

biz de öğünlük pişiriyorus ben de bilemedim şincük bilmiyorumkismile

oylamaya açalım mevzuyu
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? öğünlük mü pişiriyorsunuz sonradan ısıtmalık da hazırlıyor musunuz?

ya valla hadi geliiiiiinnnnnnnnnn herkes gelsin hepiciğimiz buluşalımmmmmmmmm

aahh nerde be güzelim benim için bir hayal o. ancak İzmir de bir buluşma olursa katılabilirim. ama bundan sonra birgün istanbul ya da ankara ya yolumuz düşecek olsa sizleri mutlaka ararım.

aynı çorba yada yemek vs. ertesi günde ısıtılıp verilebilir dediydi bizim toktor
etli gıdalar tez bakteri ürettikleri için ben onları günlük yapıyorum çorbayı bi sonraki gün bilem içiriyorum
ben ayrı pişirmiyorum haktana kendimize yaptıklarımızdan veriyorum
kıyma gün aşırı tavuk gün aşırı arada 1 günde balık veriyorum

mrb kızlarrr sabahtan beri açık ama işten bkmdmmm.buluşma falan konuşuyorsunuz sanırım istanbuldakiler hep buluştu izmirdekiler olarak bizde buluşalım arkidilşler kaç kişi var izmirdeee ben tam takip edemiyorummm.

maşallah kızlar bebişler 10 kg üzerine çıkmış sizlerin ne ile besliyorsunuz öyle bnmki 9 kilolarda daha hiç durmuyor yeinde zaten kıpır kıpır kiloda alamıyor hiç kıçınınüstüne oturmuyor ki nasıl kilo alsınnn

biz de öğünlük pişiriyoruz.. annem durmuş çorbayı içirmem kuzuma diyoo .. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…