kısmet hayatım bu sene tanımıyorduk ki birbirimizi ben 12 temmuzda işe başlayınca tanıştım seninle
seneye ayarlarız ama
bizdede günlük pişiyo çorbalar. bide kızlar ek gıda topiğine yazılmıo hiç. yokmu değişik tarfiler deneyen. biz bugün sabah kahvaltısında kumpiri denedik. çok severek yemiş zilli. arada orayada yazsak süper olacak ben bile sıkıldım bugün ne versem diye:uhm:
kimsecikler kaile almıo beni işime döneyim bari:gitme:
bak eşin de karşıyakalıymış. seneye denk gelir de gelirseniz izmire bekleriz canım. görüşürüz inşallah.
HAZIRLANIYORUM KIZLAR SAMSUNA GİTCEM BUGÜN
SALIYA KADAN GELMİYCEMMM
aklımda hep halitte kalcak heee(((((((((((
HAZIRLANIYORUM KIZLAR SAMSUNA GİTCEM BUGÜN
SALIYA KADAN GELMİYCEMMM
aklımda hep halitte kalcak heee(((((((((((
ben kaçtım paşam geldiiiiiiiiii
aşkolsun tülay :umursamaz: ben cevap verdim geçmişe dair soruna
aşkolsun olur mu canım yaa. tülay dı sanırım adın. yanılıyorsam kusura bakma. bir buluşma tanışma muhabbeti aldı götürdü bizi. onun heyecanıyla atlamışız sana cevap yazmayı. benim ki pütüre alıştı ama öyle daha kumpir yiyecek kadar lop lop lokmalara alışamadık. ben de geçen gün değişik bir kahvaltı tarifinden bahsetmiştim. bulayım da linkini atayım olmazsa. yemekler de artık öğlen şehriye, yayla, sebze, tarhana değişik çorbalar yapıyoruz kıymalı, etli ya da tavuklu. akşam da bizim yediğimiz yemeklerden çöpleniyor. mesela geçen nasıl olduysa yoğurtlu dolma içi yedirdik sevdi.
yok canım ya takılıyorum Şeniz
valla sevinirim . değişik tarfilere hayır demem.du senide öpemŞeniz
artık gitmek istiyorum yaa canım sıkılıyor :1no2:
bursa da kimse yok mu huuuu?
huhuuuuu ne var ne yokkk?arda bey yeni uyudu...şu pişik ve isiliklerden bıktım yaaaaa...
artık gitmek istiyorum yaa canım sıkılıyor :1no2:
adım adımı okudunuz mu baharın önerdiği kızlar abone olsam mı diyorum..bu arada arda bayağı zayıf şu idrar yolu enf. nedeni ile daha anca 8kg olmuştur...
maşallah kızlar bebişler 10 kg üzerine çıkmış sizlerin ne ile besliyorsunuz öyle bnmki 9 kilolarda daha hiç durmuyor yeinde zaten kıpır kıpır kiloda alamıyor hiç kıçınınüstüne oturmuyor ki nasıl kilo alsınnn
abone oldum cnm göndericeklerbahar abone oldun mu canım sen yaa
canım tabi sen işyerinde sık sık yıkama fırsatında olmuyordur. o yüzden iyileşmesi zaman alır.
neden baharcım yaa? sen birşeyler yapıyordun slayt falan nooldu?
slaytı yapmıştım cnm ama burcu yapınca aynı şey istemezsiniz belki die attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?