2009 Aralık Anneleri

kimsecikler kaile almıo beni işime döneyim bari:gitme:

aşkolsun olur mu canım yaa. tülay dı sanırım adın. yanılıyorsam kusura bakma. bir buluşma tanışma muhabbeti aldı götürdü bizi. onun heyecanıyla atlamışız sana cevap yazmayı. benim ki pütüre alıştı ama öyle daha kumpir yiyecek kadar lop lop lokmalara alışamadık. ben de geçen gün değişik bir kahvaltı tarifinden bahsetmiştim. bulayım da linkini atayım olmazsa. yemekler de artık öğlen şehriye, yayla, sebze, tarhana değişik çorbalar yapıyoruz kıymalı, etli ya da tavuklu. akşam da bizim yediğimiz yemeklerden çöpleniyor. mesela geçen nasıl olduysa yoğurtlu dolma içi yedirdik sevdi.

aşkolsun tülay :umursamaz: ben cevap verdim geçmişe dair soruna

yok canım ya takılıyorum Şeniz

valla sevinirim . değişik tarfilere hayır demem.du senide öpemŞeniz

huhuuuuu ne var ne yokkk?arda bey yeni uyudu...şu pişik ve isiliklerden bıktım yaaaaa...

adım adımı okudunuz mu baharın önerdiği kızlar abone olsam mı diyorum..bu arada arda bayağı zayıf şu idrar yolu enf. nedeni ile daha anca 8kg olmuştur...

huhuuuuu ne var ne yokkk?arda bey yeni uyudu...şu pişik ve isiliklerden bıktım yaaaaa...

canım tabi sen işyerinde sık sık yıkama fırsatında olmuyordur. o yüzden iyileşmesi zaman alır.

artık gitmek istiyorum yaa canım sıkılıyor :1no2:

neden baharcım yaa? sen birşeyler yapıyordun slayt falan nooldu?

adım adımı okudunuz mu baharın önerdiği kızlar abone olsam mı diyorum..bu arada arda bayağı zayıf şu idrar yolu enf. nedeni ile daha anca 8kg olmuştur...

hstalık döneminde baya geriliyorlar canım. iyileşince toparlar hiç üzülme. fazlasıyla alır verdiği yaa da alamadığı kiloloarı.

Olsun canım her bebeğin yapısı farklı sağlıkları yerinde olsun yeter ki arkadaşların dediği gibi, zaten kilo aralığı geniş bir yelpaze bir de tabii hareketlendiler artık kilo da tutmazlar pek. Normalden çok zayıf ya da şişman olmasınlar da gerisi mühim değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…