2009 Aralık Anneleri

Esimle çekiliş yaptık bir listenin 1.si nevra digerinin burcu tam listeyi yazarım birazdan Eylül ayında başlıyoruz kizlar

aaa hadi hayırlısı olsun bakalım. ellerinize sağlık canım.

aa çok şaşırdım şanslı bizim sıpa valla .. ellerinize sağlık canım .. opuyorumnanaktan

şansı ömür boyu daim olsun inşallah.

amman allah korusun yarabbim. sen yine de tedbiri elden bırakma. birkaç gün daha kucağına almasın bence nazı. mümnün olduğunca sen ilgilen. inşallah işe başlayana kadar iyileşir de o zaman daha çok ihtiyacın olacak nazla ilgilenmesine.

pelincim harika bir kutlama olacağına eminim. izmir de bazı alışveriş merkezlerinde oyun alanları var çocuklar için. onların doğum günü kutlaması yapılan bölümleri de var. kutlamayı yapıyorsun. sonra devamında da çocuklar top havuzlarında süngerden yapılan korunaklı oyun alanlarında emekliyorlar oynuyorlar eğleniyorlar. istanbulda da vardır herhalde bu tarz yerler. varsa bir düşünün derim. biz berkaya öyle bir kutlama planlıyoruz. tabi ki aile büyüklerimizin gönlünü kırmadan derdimizi anlatabilirsek:bbo:

arda uyudu yarın ki yemeği ocağa koydum mutfak tamam ben de bittim amaa...bir yandan da günün en güsel saatleri...siz de ne var ne yok

canımcım iyi düşünmüşsün çok ta iyi olur. dediğin gibi dışarısı daha uygun olur.. o kadar bebişle aynı evi düşünemiyorum : )) biz konuşmaktan çok yapma dur elleme demekten hiç bişey konuşamayız ...dışarda daha iyi olur sanki...

tüh tüh nazar deymesin maşallah

hadi herkese iyi akşamlar benim kocişkom geldi opuyorumnanaktan

Zaten bebek olunca bir büyük gerekiyor tatilde yoksa çok zor en az üç kişi lazım. Bebekle ilgilenecek yedekte ki biraz nefes alabilelim.
Anladım canım bilirim oraları tabii.
Ben de ücretsiz izindeyim şubatta bitecek sorma şimdiden ruhum daralıyor düşündükçe bir de cumartesi de çalışıyoruz biz bir pazar kalacak geriye nasıl olacak hiç bilmiyorum.

ayyy pelin süper olur valla. ben cuma ctesi pazar çalışmıyorum canım. şimdi hava soğuk olacağından kapalı biyer olmalı. ev olmaz okadar çocuk. halka açık bi yerde de biz rahat edemeyiz bir sürü bebek. en güzeli bence de mc tarzı biyer olur gibi geliyo. zaten onlar palyaço bilmem ne filan da ayarlıyo ama tabi bizimkiler ozamana bişey anlamazlar henüz kaydıraktan filan.

eşime henüz dokundurmuyorum naza. aynı odadalarsa da mutlaka cam açık. dokunduğu herşeyi kolonyalı mendile siliyoruz. o sürekli ellerini yıkıyo vs. artık allah korusun biz elimizden geleni yapıyoruz..

bugün çok zor uyudu naz ya hayırdır inş. sürekli ağlıyo uykusunda katıla katıla. kıyamam kuzuma ya..

alla alla ne oldu ki kuzuma ya? bazen huzursuzlukları tutuyor umarım öyle birşeydir. hasta olmasın da güzel gözlüm:1no2:

Sibel ben de düşündüm aslında ya alışır da başka türlü uyumazsa diye ama ya sallanarak ya da memede uyuyor zaten hamak yoksa meme var en kötü ihtimal ya da çarşaf var birazcık rahat edeyim dedim şimdi mesela beş dk salladım uyudu öbür türlü memede iki saat eme eme uyumayacaktı çektim mi uyanacaktı v.s.

Bize uyar Pelin güzel de olur hatta ama bebekler durur mu acaba şimdi iyice hareketlendiler ya dün boğaza gittik biraz Canberk i hiç zaptedemedim yere inip emeklemek istiyor zibidi kucakta durmak istemiyor o zamana kadar iyice ayaklanırlar ama yine de hoş bir anı olur daha vakit var buluruz uygun bir mekan.

Büyük ihtimal durmaz veletler ama 1saatde olsa ben çok istyrm ya hep beraber olunsun dediğin gibi daha var bakalım

Gönlüne göre olur inşallah seninde

alla alla ne oldu ki kuzuma ya? bazen huzursuzlukları tutuyor umarım öyle birşeydir. hasta olmasın da güzel gözlüm:1no2:

ya bikaç gündür huysuz dişten mi bilmiyorumki.. biz de daha dişin d si yok. hiçbişey yemek istemiyo sürekli emmek istiyo. sürekli kucak istiyo. uyanınca 5 dk keyifli sonra hep mızmız.. bende belki diştendir diyorum ama umarım geçici bi durumdur ve en kısa zamanda geçer. özellikle ben işbaşı yapmadan..

ah canım bilmemmi. benimkide memede uyuyodu. bide benimki sabaha kadar meme ağzında duruyodu düşün halimi.. belim sırtım mahfolmuştum. mememin ucu yara ne çektim ne.. işte ben de bi ümit aldım hamağı ilk günler durmadı sonra alıştı.. evde çok rahat ediyorum. uykusu gelince koyuyorum hamağa oohhh kıpırdarsa iki salla tekrar uyuyo. ama işte şimdi başka hiçbir türlü uyumuyo artık memedede uyumuyo bu seferde gittiğim yerlerde işkence çekiyorum. bi de korkuyorum artık hareketlendi düşermi diye hamaktan CADIARZU

Sibel nazdami uyandı yoksa sesin çıkmaz oldu kocacigimada maşallah diyim haklisin nevra :)) nutelladan oldu sanırım be gecede koyayım önüne sahurda :))))

hadi kızlar ben yatar sabahları maymun gibi oluyorum sonra yarın denizle buluşucaz gelmek isteyenlere duyrulur. şöyle sahile inip kahve içeriz heralde yürüyüş yaparızbelki.. peliin arzuuu anadolu yakasındaki hanımlaaarr.. hadi iyi geceler. sorunsuz derin uykulu bir gece diliyorum..

Sibel nazdami uyandı yoksa sesin çıkmaz oldu kocacigimada maşallah diyim haklisin nevra :)) nutelladan oldu sanırım be gecede koyayım önüne sahurda :))))

kaydirigubbakcemile3 maşallah kocişe.. koy koy nutellayı bi kaç kavanoz yedekte bulundur. yarın bendemi alsamki sempatiksalakcinni

face den bebişlerin resimlerine bakıyodum ordan daha kolayıma gelio:))

kaydirigubbakcemile2
Sen baya bir hızlı çıktın secilcim maşallah sana ben minayi uyuttum uyandı cee oynuyo tekrar nasıl uyutrm onu düşünüyorum
im ben

ayy yerim onu ben cee ee :)))gece uykusu nasıll?

ohh maaşallah ne kadar hamaratsın canım. biz yarın ve cuma akşamı iftara davetliyiz. yemek derdi yok çok şükür.

akşam anca ezana yetişiyoruz en ii ihtimalle böyle geceden çok rahat oluyooo eşim arda ile ilgilenirken..ben de hafta sonu olsa da anneme gitsemmm ohh ne rahat olacak walla...bu arada izmirde nerede oturuyorsunn

Büyük ihtimal durmaz veletler ama 1saatde olsa ben çok istyrm ya hep beraber olunsun dediğin gibi daha var bakalım

hangi güne denk geliyo mina nın doğumgünü..inşallah pazara denk geliyordur

15-20 si arası gün çekilişi. Eylül-burcu (ay ne güzel oldu ay tam uydu) Ekim oznur -kasım Melike-Aralık Pelin -Ocak Fatma-Şubat meral-Mart Tülay

iyi geceelerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…