Esimle çekiliş yaptık bir listenin 1.si nevra digerinin burcu tam listeyi yazarım birazdan Eylül ayında başlıyoruz kizlar
aa çok şaşırdım şanslı bizim sıpa valla ..ellerinize sağlık canım .. opuyorumnanaktan
canım döndü bugün.. gözünün şişlikleri gitmiş ama kırmızılıklar devam.. gerçi gözünün beyazı görünmeye başlamış.. iyileşme sürecinde. ama ben hala tedirginim naza geçerse diye.. allah korusun yarabbimm..:Saruboceq:
Ben istanbullu anneler olarak toplanıp dogumgununu kutlamak istyrm Mina'nın burcuyla konuşmuştuk ama evde rahat etmeyiz aslinda ev rahat ama onca bebek tikis tikis sikilirlar aklınıza gelen bir yer varmi yapalimmi öyle plan mc donaldslarda dogumgunu kutlanıyor üst katında mesela kapatyrlar ama hamburger menüsünü almak lazım acaba bizimklr yiyemez e oturur biz yeriz :))Sibel sen Cumartesi çalışmayacaksın dımı hadi fikir paylaşın toplu görüşülür hem hemde en iyisi kendi yasitlarinla kutlanan d.gunü bence Esra seninde katılımını bekliyrm Özlem seninde özellikle yazdım buluşma diyince sesiniz cikmiyr diye yoksa tüm i̇st annelerini tek tek yazmyrm herkes olsun istyrm
Ben istanbullu anneler olarak toplanıp dogumgununu kutlamak istyrm Mina'nın burcuyla konuşmuştuk ama evde rahat etmeyiz aslinda ev rahat ama onca bebek tikis tikis sikilirlar aklınıza gelen bir yer varmi yapalimmi öyle plan mc donaldslarda dogumgunu kutlanıyor üst katında mesela kapatyrlar ama hamburger menüsünü almak lazım acaba bizimklr yiyemez e oturur biz yeriz :))Sibel sen Cumartesi çalışmayacaksın dımı hadi fikir paylaşın toplu görüşülür hem hemde en iyisi kendi yasitlarinla kutlanan d.gunü bence Esra seninde katılımını bekliyrm Özlem seninde özellikle yazdım buluşma diyince sesiniz cikmiyr diye yoksa tüm i̇st annelerini tek tek yazmyrm herkes olsun istyrm
Esim geldi tam beniftar hazırlığına başlatacaktım teknosaya gtrdu bizi istyrm diye resim bastrmak sonra biseyler aldık ben minayi yatırmaya gttim eşim Hazırlamış yemeği ay pek iyi geldi hazır sofraya oturmak şimdi dusunuyorum sahurda ne yedi de dokundu biz israr etmeden teknosaya gtti (trafiği bahane ederdi normalde)yemek hazırladı falan :)))))
Zaten bebek olunca bir büyük gerekiyor tatilde yoksa çok zor en az üç kişi lazım. Bebekle ilgilenecek yedekte ki biraz nefes alabilelim.yok canım yatmadılar. şimdi berkayın mamasını yedirdim. biraz dinlensin emziririm uyur inşallah. zaten 9 da falan uyumasın neme lazım. zaten saat başı uyanıyor son olarak da4-5 gibi uyanıyor erken yatarsa bir daha uyutamıyoruz. ayberk zaten okulu tatile gridiğinden beri raydan çıktı. öğleden sonra dörtte bir uyuyor 2-3 saat sonra uyutamıyoruz 11 den önce.
benimki de öyle canım. en uzun bir saat uykusu. sabaha kadar odasına git gel mekik dokuyorum canım çıkıyor vallahi.
biz de bu sene tatile annemleri de götürdük. balayından sonraki en güzel tatilimdi valla. allah razı olsun anneciğimden.
Anladım canım bilirim oraları tabii.aaa ne güzel bende akdeniz cad. seyran past. çaprazındayım.. bu tarafa geldiğinde buluşuruz o zaman tabii bende evde olursam .. aahh ahha çalışmak güzelde oğluş olduktan sonra daha zor gelmeye başladı.. her istediğim de yanında olmak istiyoo insan .. ama nerde akannehir
ayyy pelin süper olur valla. ben cuma ctesi pazar çalışmıyorum canım. şimdi hava soğuk olacağından kapalı biyer olmalı. ev olmaz okadar çocuk. halka açık bi yerde de biz rahat edemeyiz bir sürü bebek. en güzeli bence de mc tarzı biyer olur gibi geliyo. zaten onlar palyaço bilmem ne filan da ayarlıyo ama tabi bizimkiler ozamana bişey anlamazlar henüz kaydıraktan filan.
eşime henüz dokundurmuyorum naza. aynı odadalarsa da mutlaka cam açık. dokunduğu herşeyi kolonyalı mendile siliyoruz. o sürekli ellerini yıkıyo vs. artık allah korusun biz elimizden geleni yapıyoruz..
bugün çok zor uyudu naz ya hayırdır inş. sürekli ağlıyo uykusunda katıla katıla. kıyamam kuzuma ya..
arda uyudu yarın ki yemeği ocağa koydum mutfak tamam ben de bittim amaa...bir yandan da günün en güsel saatleri...siz de ne var ne yok
Sen baya bir hızlı çıktın secilcim maşallah sana ben minayi uyuttum uyandı cee oynuyo tekrar nasıl uyutrm onu düşünüyorum
Sibel ben de düşündüm aslında ya alışır da başka türlü uyumazsa diye ama ya sallanarak ya da memede uyuyor zaten hamak yoksa meme var en kötü ihtimal ya da çarşaf var birazcık rahat edeyim dedim şimdi mesela beş dk salladım uyudu öbür türlü memede iki saat eme eme uyumayacaktı çektim mi uyanacaktı v.s.sağlık ocağına en son kontrolde sordum bir yaşına kadar 3 damla dediler canım.
ben de senemden gördüm aldım kaydirigubbakcemile3 şimdi de hamaktan vazgeçirmeye çalışıyorum ama :bbo: çünkü gittiğimbaşka hiçbir yerde uyumuyo... hayırlı olsun...
senem hamağı nasıl temizliyosun yıkıyomusun?? o demirleri çıkmıyo sanırım??
gürültüden en muzdarip benim sanırım benim kız yere iğne düşse uyanan cinsten zaten bizim apartmanda da hiç gürültü eksik olmaz..
arda uyudu yarın ki yemeği ocağa koydum mutfak tamam ben de bittim amaa...bir yandan da günün en güsel saatleri...siz de ne var ne yok
Sibel ben de düşündüm aslında ya alışır da başka türlü uyumazsa diye ama ya sallanarak ya da memede uyuyor zaten hamak yoksa meme var en kötü ihtimal ya da çarşaf var birazcık rahat edeyim dedim şimdi mesela beş dk salladım uyudu öbür türlü memede iki saat eme eme uyumayacaktı çektim mi uyanacaktı v.s.
Bize uyar Pelin güzel de olur hatta ama bebekler durur mu acaba şimdi iyice hareketlendiler ya dün boğaza gittik biraz Canberk i hiç zaptedemedim yere inip emeklemek istiyor zibidi kucakta durmak istemiyor o zamana kadar iyice ayaklanırlar ama yine de hoş bir anı olur daha vakit var buluruz uygun bir mekan.
pelincim harika bir kutlama olacağına eminim. izmir de bazı alışveriş merkezlerinde oyun alanları var çocuklar için. onların doğum günü kutlaması yapılan bölümleri de var. kutlamayı yapıyorsun. sonra devamında da çocuklar top havuzlarında süngerden yapılan korunaklı oyun alanlarında emekliyorlar oynuyorlar eğleniyorlar. istanbulda da vardır herhalde bu tarz yerler. varsa bir düşünün derim. biz berkaya öyle bir kutlama planlıyoruz. tabi ki aile büyüklerimizin gönlünü kırmadan derdimizi anlatabilirsek:bbo:
alla alla ne oldu ki kuzuma ya? bazen huzursuzlukları tutuyor umarım öyle birşeydir. hasta olmasın da güzel gözlüm:1no2:
Sibel ben de düşündüm aslında ya alışır da başka türlü uyumazsa diye ama ya sallanarak ya da memede uyuyor zaten hamak yoksa meme var en kötü ihtimal ya da çarşaf var birazcık rahat edeyim dedim şimdi mesela beş dk salladım uyudu öbür türlü memede iki saat eme eme uyumayacaktı çektim mi uyanacaktı v.s.
Bize uyar Pelin güzel de olur hatta ama bebekler durur mu acaba şimdi iyice hareketlendiler ya dün boğaza gittik biraz Canberk i hiç zaptedemedim yere inip emeklemek istiyor zibidi kucakta durmak istemiyor o zamana kadar iyice ayaklanırlar ama yine de hoş bir anı olur daha vakit var buluruz uygun bir mekan.
Sibel nazdami uyandı yoksa sesin çıkmaz oldu kocacigimada maşallah diyim haklisin nevra :)) nutelladan oldu sanırım be gecede koyayım önüne sahurda :))))
im benSen baya bir hızlı çıktın secilcim maşallah sana ben minayi uyuttum uyandı cee oynuyo tekrar nasıl uyutrm onu düşünüyorum
ohh maaşallah ne kadar hamaratsın canım. biz yarın ve cuma akşamı iftara davetliyiz. yemek derdi yok çok şükür.
Büyük ihtimal durmaz veletler ama 1saatde olsa ben çok istyrm ya hep beraber olunsun dediğin gibi daha var bakalım
hadi kızlar ben yatar sabahları maymun gibi oluyorum sonra yarın denizle buluşucaz gelmek isteyenlere duyrulur. şöyle sahile inip kahve içeriz heralde yürüyüş yaparızbelki.. peliin arzuuu anadolu yakasındaki hanımlaaarr.. hadi iyi geceler. sorunsuz derin uykulu bir gece diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?