2009 Aralık Anneleri

BENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni

KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
hadi gözünüzaydın hayırlı olsun kolayca çıkarsın hepsini inşallah

ya evet duru da kimseyi yanaştırmıyo yanına sadece uzaktan severlerse gülümsüyo öpme konularında baya iyi oluyo ama bazen ne yalan söyliyim yoruluyorum birazda başka kucaklarda otursun istemiyor değilim:)) bana düşkün olması çok güzel ama çok yoruluyorum bazen yapışık ikiz gibi dolaşalım istiyo zannımca sempatiksalakcinni

vereliniortak ya duygularıma tercüman oldun resmen tabiki çok şükür ediyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum iyi ki doğurmuşum o ayrı bişey ama bu durumda normal değil sanki o yüzden geçicidir umrım dişten sanırım

bende altına uzun pijama ve çıtçıtlı badi ile yatırıyorum çünkü üstünü örttürmüyo zaten ve ben üşüyorum bu aralar

Ya ben ayrikligini sorcaktim . Eylülün disler arasi biraz ayrikta sizin de boyle mi dicektim .

bizim de alt iki dişimiz ayrık bizde kimsede yok ayrık diş ama bende belki süt dişi diye böyledir diyorum

şükür akşam oldu bugün,
bende gidiyorum kuzucuklarıma
hepinizi öperim, kendinize ve bebişlerimize iyi bakın

Nilgun kiyamam sana ya umarım bugun dinlenirsin ewt Özlem katlyrm biraz kucakta gezse hiç fena olmaz opunce ağlasın ok ama baskasının kucağında gezmesinde sakınca yok :)) ama imkansız Mina gitmez gülüyor diye almak istyr halası gecen gülerim ama gelmem modunda aldı diye kucağına 15dk susmadı

babyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??
Ay yok merak sardı benide ama kızıyorum okursan halitin annesi sana lütfen hemen bilgilendir artık

Bizim balkonun altında salincakla kaydirak var 2 blogun cocuklarida orda ben bağırmaya başladım ama dinlemiyorlarki şimdi seviyeyi düşürüp kavga etmeyeyim dedim :))) iyice mahalle kadınları gibi bak hala küçümser konuşuyorum yakındır öyle kavga etmem aslında :)

Mina gün boyu uykusu var diye ağlıyor uyutmaya calisincada kıyamet koparıyor dünden beri bugün keşfetmiş mizmizlaninca uykusu var diye yatrp emzirye başlayınca var gücüyle isirip memeyi beni ayağa kaldırıyor öyle böyle dgl hala canım acıyor guleyimmi aglayayimmi bilemedim

bizim öyle bir sorunumuz yok allahtan. kimi gözüne kestirse kendini sevdirene kadar uğraşıyor. ama bazen istemediğim kişilere atıldığında kesşke şöyle yabancı seçen bir çocuk olsaydı diyorum.

aynen yaa dün akşam bir yazıp bir kaybolmuş. inşallah bir anlık annelik yorgunluğu ile yazdığı birşeydir.

:)) biz şanslıyız sanırım hiç gürültü gelmez bizim eve. çünkü blokların arasındaki bahçelere bakıyor bizim daire. o yüzden çok güzel kafa dinliyoruz. ne araba gürültüsü ne çocuk sesi duyulmuyor.

Amaninnn çok fenaymış Pelin birazcık anneyi dinlendirsin yahu gitsin kucağa ama öpülünce bassın feryadı.
Canberk herkese sırıtır, herkese bayılır gider vallah ancak uykusu varsa kurt adama dönüşüyor kıyamet kopuyor birisi yüzüne baksa bile millette şaşırıyor ne oldu bu çocuğa diye.
Ay gozunaydin Ebru Masallahcanberke bakalım biz memede emerek uyumaktan nasıl vazgececgiz

Bizimki de ya memede ya sallanarak uyuyacak başka yolu yok şimdilik büyüdükçe düzelecekler alışacaklar inşallah diye düşünüyorum.

ben varımmmmmmmm bursadayım:teytey::teytey:

HEYYOO bursa nın neresi canımmm,ben heykel tarafındayım gün boyu ev de askeriyenin orada...

inş. canımmm

İsilik sıcaktan oluyor canım yaa Canberk in de çok fazlaydı, hergün yıkama falah da fayda etmedi, eve gelince sürekli klima çalıştığı için hepsi geçti şu an hiç yok.

klimayı duydumm gerçi artık açık bırakmaya çalışıyorum mümkün olduğunca

amin canım hakikaten ne zormuş..bi ara ağlama krizimlerim tutuyordu yetişememekten hiç birşeye ..oğlumla çok ilgilenemiyorum diye..neyse ki daha iim şimdi...gerçekten çok ama çok zormuş..eskiler ne yapıyomuş acaba yaaa 3-4 çocuk falannn..

gece yüklemeye çalışacağım fotoları canım hala işyerindeyimm ben

kucağımda arda onun elinde delgeç ne komiğizzzz:)))

Hadi Ebru inşallah ise yarar

kıyamam cnm yaa mina diş çıkardı öyleysee bizim dişimiz de yok teyzesi halaaaa

selam ben geldim.. bu gece koçişko şirketiyle iftar yemeğinde ben d evde oğluşumla .. : )) neyse uyudu bizimkide rahat rahat oturuyorum bende joytürk ' ü açtım netten ne çıkarsa bahtıma dinliyorumm : )) neler yazmışsınız bi bakıp geleyim

bana uyar canım sanırım yasemin de katıldı .. bitince sonra yine yaparız...

devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile

biz kullanmıyoruz doktorumuz bize vermemişti. niye acaba ..bilmiyorumkismile kan testi yaptırdık yeni.. demir biraz düşük çıktı çinko sonucunu bekliyoruz ona göre demir ilacı verecekmş dr. bakalım..

hadi hayırlısı olsun güle güle kullanın.. inşallah işe yarar da canberk sever..

nilguncüm geçmiş olsun bu gece dinlenirsin artıkın.. gökaycım , paşam anne çok yorgunmuş hadi uyu da anne de dinlensin..

ben çıkıyoreum kızlar ii akşamlarrrrrrrrrrrrrr

güle güle iyi akşamlar... opuyorumnanaktan

babyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??

hakketten yaa bi gözüktü kayboldu sonra inşallah önemli bişey yoktur..hayırlısı

selam canım. benim kocis de aynen muhasebeci arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti. ben de annemle kızkardeşimi çağırdım. beraber yedik içitk. annemle balkonda bir kahve keyfi yaptık. kardeşim çocuklarla ilgilendi birazcık dinlendim. sonra da boğuştuk bir güzel paşalarımla. bir bakayım dedim ben de ne var ne yok. akşam muhabbetleri de ayrı bir tatlı oluyor.zemuszemus

Bizimki de aynen iftar yemeğinde ama yalnız değiliz Allahtan teyzem yanımda.

He heh üçümüzünki de dışarda bugün.

evet yaa sabahları okuyorum kıskanmıyoo değilim hani. ama fırsat olmuyoo akşamları benim koçişkoyla muhabbet et biraz otur bi bakıyoruz saat 23:00 olmuş . ben bide bu aralar adet edindim.. adam traş olmak için yanımdan kalkıyoo ben hemen sızıyorum koltukta ..yorgunluktan sahura d kalkınca zor oluyoo neyse 15 günü devirdik sanırım az kaldı. bayramları severim ama bu bayramı daha bi heyecanla bekliyorum oğluşumun ve diğer bebişlerin ilk bayramı. yeni ciciler almacaz .. :hulya:

Bizimki de aynen iftar yemeğinde ama yalnız değiliz Allahtan teyzem yanımda.

ben yalnızım annaem çok yakın ama gitmek istemedim evde yalnız vakit geçirmeyi özlemişim valla ... oğluşta uyudu çok şükür .. kahvemi yaptım. keyif yapıyorum.. ama iyiki siz varsınız yoksa bi süre sonra çekilmiyoo bu yalnızlık boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…