hadi gözünüzaydın hayırlı olsun kolayca çıkarsın hepsini inşallahBENDE ZATEN KABIZA GÖRE H ESAPLADIM sempatiksalakcinni
KIZLAR BU ARADA P İ R İ N Ç ! ! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GÖR EMEDİ MA MA ELİME GELDİ
Ozlem Eylülde boyle . Disarda filan insanlari yanina da yaklastirmiyor gerci hosuma gitmiyor desem yalan olur . İnsanlara guldukce insanlar elleriyle yuzunu filan seviyo opuyor filan bazilari .Soyluyorum gerci cogu zaman .Benim okudugum bi kitapte bu aylarda size duskunlugu yoksa neden olmadigini kendisine iki kere sorun yaziyordu :) O yuzden bosver duskun olsun. Nasilsa gecici bi donem.
vereliniortak ya duygularıma tercüman oldun resmen tabiki çok şükür ediyorum onsuz bir hayat düşünemiyorum iyi ki doğurmuşum o ayrı bişey ama bu durumda normal değil sanki o yüzden geçicidir umrım dişten sanırımnasıl birgundu ya uykum var diye ağlıyor uyutmaya çalışınca krize giriyor tüm gün bitdin artık bugunnnnnn Özlem Mina'da öyle inan birara baba diye ağla artık lütfen derken buldum kendimi eşimde bakıyor yurutece bayılır aslında istemiyor illa kucak olacak lütfen geçici olsun nerdeyse 10 aylık olacağız bu nasıl is anlamadim Lutfen i̇yiki var çok şükür demeyin o isin ayrı tarafı orası kesinlikle öyle diyecek lafım yok i̇yiki benim minam var Allah'a şükürler olsun sağlıklı o zaten %100 öyle ama ben inanın çok yorgunun ve belimin ağrısından ağlayacağım
bende altına uzun pijama ve çıtçıtlı badi ile yatırıyorum çünkü üstünü örttürmüyo zaten ve ben üşüyorum bu aralarBen minayi atlet badiyle yatırıyordum şimdi alt giydirdim birde yarimkol badi ben gece birara üşüyorum sizde durumlar ne bu hava superrrsiniz hep böyle olsa keske bu arada altına bisey giydirene kadar cnm çıktı 3 kere çıkardı kısın nasıl giydireceğiz ağlaya ağlaya
Ya ben ayrikligini sorcaktim . Eylülün disler arasi biraz ayrikta sizin de boyle mi dicektim .
bizim de alt iki dişimiz ayrık bizde kimsede yok ayrık diş ama bende belki süt dişi diye böyledir diyorum
Ay yok merak sardı benide ama kızıyorum okursan halitin annesi sana lütfen hemen bilgilendir artıkbabyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??
sokakta oynayan çocuklara evden sessiz olun diyenlere kızardım ama şimdi aynısını yapacam nerdyse sinir oldum.bebişi zorla uyuttum evin önünde en az 5çocuk sesi avazı çıktığı kadar bağırıp çığlık atıyorlar.sinir oldum camları balkon kapısını kapattım ses gelmesin die ama ne mümkün.ya sabırrr
Nilgun kiyamam sana ya umarım bugun dinlenirsin ewt Özlem katlyrm biraz kucakta gezse hiç fena olmaz opunce ağlasın ok ama baskasının kucağında gezmesinde sakınca yok :)) ama imkansız Mina gitmez gülüyor diye almak istyr halası gecen gülerim ama gelmem modunda aldı diye kucağına 15dk susmadı
Ay yok merak sardı benide ama kızıyorum okursan halitin annesi sana lütfen hemen bilgilendir artık
Bizim balkonun altında salincakla kaydirak var 2 blogun cocuklarida orda ben bağırmaya başladım ama dinlemiyorlarki şimdi seviyeyi düşürüp kavga etmeyeyim dedim :))) iyice mahalle kadınları gibi bak hala küçümser konuşuyorum yakındır öyle kavga etmem aslında :)
Amaninnn çok fenaymış Pelin birazcık anneyi dinlendirsin yahu gitsin kucağa ama öpülünce bassın feryadı.Nilgun kiyamam sana ya umarım bugun dinlenirsin ewt Özlem katlyrm biraz kucakta gezse hiç fena olmaz opunce ağlasın ok ama baskasının kucağında gezmesinde sakınca yok :)) ama imkansız Mina gitmez gülüyor diye almak istyr halası gecen gülerim ama gelmem modunda aldı diye kucağına 15dk susmadı
Ay gozunaydin Ebru Masallahcanberke bakalım biz memede emerek uyumaktan nasıl vazgececgiz
ben varımmmmmmmm bursadayım:teytey::teytey:
canım tabi sen işyerinde sık sık yıkama fırsatında olmuyordur. o yüzden iyileşmesi zaman alır.
burda atık mini havuz bornoz vs..artık herşeyimiz var lakin anında coşuyooo
neden baharcım yaa? sen birşeyler yapıyordun slayt falan nooldu?
hstalık döneminde baya geriliyorlar canım. iyileşince toparlar hiç üzülme. fazlasıyla alır verdiği yaa da alamadığı kiloloarı.
İsilik sıcaktan oluyor canım yaa Canberk in de çok fazlaydı, hergün yıkama falah da fayda etmedi, eve gelince sürekli klima çalıştığı için hepsi geçti şu an hiç yok.
Yeni biriki resmini eklesene Arda'nın Secil nasıl yogunsundur gerçi sen hem is hem bebis aynı anda eve nasıl gittiğinide bilmezsin dımı valla cocuk büyütmenin bu kadar zor olduğunu hiç bilmezdim Allah yardimcimiz olsun Hepimizin
Hadi Ebru inşallah ise yarar
Mina gün boyu uykusu var diye ağlıyor uyutmaya calisincada kıyamet koparıyor dünden beri bugün keşfetmiş mizmizlaninca uykusu var diye yatrp emzirye başlayınca var gücüyle isirip memeyi beni ayağa kaldırıyor öyle böyle dgl hala canım acıyor guleyimmi aglayayimmi bilemedim
Funda muzeyyen bilge nevra Sibel 1-5 arası uyanlar az değil yap derseniz çekilişinizi yapıp ayları yazayım yarın Fatma girmedi ankara'daki o da istyrdu onuda sizi. Listeye yazarsak 6 kisisiniz öbür liste 7 Ne yapalım bilemedim fatmayi yaAyimmi sizin listeye bekleyelimmi onu o pek sık giremyr sanırım benim gün söyleyin mesajıma oZelden cvp vermemiş
devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile
Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.
çok uykum var, başım ağrıyor, akşam şirketim iftar yemeği vardı, katıldım mecburen, çünkü gelebilir misin demedileri progamını ona göre yap dediler, birde yer ayarlamışlar Ankaranın diğer ucu, zaten 1 saat yolda geçiyor,
22: 30 da evdeydim ama eve gelene kadar gökay durduydu durmadıydı, yediydi yemediydi derken kendimi nasıl kastıysam bütün kemiklerim ağrıyor şimdi...
tabi bütün akşamda beni görmediği için, bütün gece canımı çıkardı..
öyle işte, bugün elim kolum kalkmıyor, sadece okudum
ben çıkıyoreum kızlar ii akşamlarrrrrrrrrrrrrr
babyroze dan haber yok dimi?? halit den haber??
selam ben geldim.. bu gece koçişko şirketiyle iftar yemeğinde ben d evde oğluşumla .. : )) neyse uyudu bizimkide rahat rahat oturuyorum bende joytürk ' ü açtım netten ne çıkarsa bahtıma dinliyorumm : )) neler yazmışsınız bi bakıp geleyim
selam ben geldim.. bu gece koçişko şirketiyle iftar yemeğinde ben d evde oğluşumla .. : )) neyse uyudu bizimkide rahat rahat oturuyorum bende joytürk ' ü açtım netten ne çıkarsa bahtıma dinliyorumm : )) neler yazmışsınız bi bakıp geleyim
selam canım. benim kocis de aynen muhasebeci arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti. ben de annemle kızkardeşimi çağırdım. beraber yedik içitk. annemle balkonda bir kahve keyfi yaptık. kardeşim çocuklarla ilgilendi birazcık dinlendim. sonra da boğuştuk bir güzel paşalarımla. bir bakayım dedim ben de ne var ne yok. akşam muhabbetleri de ayrı bir tatlı oluyor.zemuszemus
selam canım. benim kocis de aynen muhasebeci arkadaşlarıyla iftar yemeğine gitti. ben de annemle kızkardeşimi çağırdım. beraber yedik içitk. annemle balkonda bir kahve keyfi yaptık. kardeşim çocuklarla ilgilendi birazcık dinlendim. sonra da boğuştuk bir güzel paşalarımla. bir bakayım dedim ben de ne var ne yok. akşam muhabbetleri de ayrı bir tatlı oluyor.zemuszemus
Bizimki de aynen iftar yemeğinde ama yalnız değiliz Allahtan teyzem yanımda.
He heh üçümüzünki de dışarda bugün.
:çok üzgünüm:benimkocişde yok:gitme:kocişimi evimi ösledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?