2009 Aralık Anneleri

Oruclu olmasam gelirdim cnm

Ay nasıl becerdiysem Secil mesajin icine yazmisim cvbi d.gunü Pazar cnm Cumartesi yada Pazar cogunluk neye ok derse kutlarız dedim aa sende gelirmisimki eğer olursa bu plan

Şimdi iki cekilistede Fatma var Fatma hangi tarih uyarsa ona girsin girmediği güne ablam adına ben katılacağım böylelikle 7-7 ayrılacağız ve fatmada uyan tarihte olacak şimdi burcu ve nevra iban numaralarınızı ve ad soyadınızı listenizdeki arkadaslarınıza özelden atın araya Bayram girecek tatil falan olacak belki tatili uzatacak olan olacak şimdiden not alsın kisiler Herkese hayırlı olsun günümüz

Ay nasıl becerdiysem Secil mesajin icine yazmisim cvbi d.gunü Pazar cnm Cumartesi yada Pazar cogunluk neye ok derse kutlarız dedim aa sende gelirmisimki eğer olursa bu plan

pazar olursa gelebilirz eşimle birlikte ama başka gün gelemeyiz sen kızlarla görüş ona göre bakarız istanbul 72 dakika buradan:)

arda emiyo ama uyku geçişlerinde,uykusunda, beni özlediyse ,uyandığında gibi çok yoğun değil ama onsuzda yapamaz hoşuna gidiyoo galiba tatlı misali:))

gün mü yappıosunuz bu arada

Sibel yalnız bırakmamak gerekiyor tabii hamakta yatarken iyice hareketlendiler belli olmaz ben zaten içinde yatırmam yanında yoksam sadece uyutmak amaçlı.

Uyumuştu demin yarım saat sonra ciyak ciyak uyandı ne oluyor anlamadım ki sanki birisi gelip mıncıklıyor bir yerini tövbe yarabbim yaa bakalım gece kaç sefer uyanır ay lütfen eskiye dönmesin yaa.

Hadi ben de gittim iyi geceler.

Boyutunu küçült Secilcim yada albümlerden birini sil çok resim varsada olmuyor diyordu bilge sanırım ay süper olur Pazar olsun o zman ok

Para gunü yapiyrz 50 lira katılmak istermiydin istersen senide ekleeyim aon anda farkettim o sorunu cvp verip çıkayım dedim Ebru hep aynılar valla bende çözemedim sorun ne uykuyla ilgili

Son düzenleme:
Boyutunu küçült Secilcim yada albümlerden birini sil çok resim varsada olmuyor diyordu bilge sanırım ay süper olur Pazar olsun o zman ok

Para gunü yapiyrz 50 lira katılmak istermiydin istersen senide ekleeyim aon anda farkettim o sorunu cvp verip çıkayım dedim Ebru hep aynılar valla bende çözemedim sorun ne uykuyla ilgili

eğer sıkıntı olmazsa katılırım canımmm yeni gördüm ben de...ben yatar öpüldünüz

dün yine döktürmüşsünüz kızlar yav oku oku anca bitirebildim. genelde herkes ii sanrım maş. sevindim.
benim meme uçlarım yara oldu benim cadı kızım ısıra ısıra yara etti. her emdiğinde kanıyo ve canım çok yanıyo kreme başladım inş. çabuk geçer

mahalle davulcusuna gıcığım bende Allahım ya her geçtiğinde kız uyanır mı ya tamam eski bi gelenek falan ama düşünseler biraz yaşlısı var hastası var bebeği olan var. adam var gücüyle vuruyo davula vermiycem para falan bu sene kan beynime sıçradı resmenklava:

ben sahur hazırlıyım artık herkese tatlı uykular olsun inş.

bu sabah bir benim:)
günaydın herkese
nehir hanım uyku saatlerinde reforma gitti:)
10 30 a doğru çekiyor yatma saatini
erkendende 7 gibi ayakta artık:)
takılsın bakalım kafasına göre...
bir de kalkar kalkmaz yatakta dikilmiyor mu yesemmi napsam bilemiyorum:))

günaydın cnm.nehir hnm sabaha kadar uyuyormu bizim ki 3 -4 kere uyanıyor her uyandığındada yatakta dikiliyor .çokta sevimli oluyorlar dimi insan bişeyde diyemiyor yaaa...

günaydın cnm.nehir hnm sabaha kadar uyuyormu bizim ki 3 -4 kere uyanıyor her uyandığındada yatakta dikiliyor .çokta sevimli oluyorlar dimi insan bişeyde diyemiyor yaaa...

1-2 kere mıykıldanıyor mutlaka canım gece yatağında..
mama yapıyorum veriyorum devam ediyor
maşallah o konuda acıyor annesine:) uyusun azcık diyorda enerji depolasın kadın diyor sanırım:)
davulcumuz saolsun iyi çalıyor...o zaman uyanabiliyor...:)

Son düzenleme:

Herkese günaydın ... geçmişi okuyordum .. o davulcuyu bi elime geçirsem varya kurtarabilene aşkolsun .. klava: kötükedihüso

günaydın kızlar ve güzel bebişler

günümüz hayırlı olsun. ne şans var bende en sona çıkmışımkaydirigubbakcemile3
eylülün 15-20 arası para yollucez demi arkdaşlar umarım doğru anlamışımdır.

burcu bilgilerini özelden at bakalım kaydedelim seni şekerimzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…