Oruclu olmasam gelirdim cnmhadi kızlar ben yatar sabahları maymun gibi oluyorum sonra yarın denizle buluşucaz gelmek isteyenlere duyrulur. şöyle sahile inip kahve içeriz heralde yürüyüş yaparızbelki.. peliin arzuuu anadolu yakasındaki hanımlaaarr.. hadi iyi geceler. sorunsuz derin uykulu bir gece diliyorum..
kaydirigubbakcemile2im ben
ayy yerim onu ben cee ee :)))gece uykusu nasıll?
9 da uyuyor yarım saat yada onda sonra 23:30 da yatıyor tekrar gece 2 kere emmeye kalkıyor bir aydır böyle cnm onceden 21:30 da yatardi arada yarı uykuly 3-4 kere. Emmeye uyanır hemen uyurdu değişti nedense sıcaklardan di sanırım degisim Arda emiyormu Secil
akşam anca ezana yetişiyoruz en ii ihtimalle böyle geceden çok rahat oluyooo eşim arda ile ilgilenirken..ben de hafta sonu olsa da anneme gitsemmm ohh ne rahat olacak walla...bu arada izmirde nerede oturuyorsunn
hangi güne denk geliyo mina nın doğumgünü..inşallah pazara denk geliyordur
Ay nasıl becerdiysem Secil mesajin icine yazmisim cvbi d.gunü Pazar cnm Cumartesi yada Pazar cogunluk neye ok derse kutlarız dedim aa sende gelirmisimki eğer olursa bu plan
Boyutunu küçült Secilcim yada albümlerden birini sil çok resim varsada olmuyor diyordu bilge sanırım ay süper olur Pazar olsun o zman ok
Boyutunu küçült Secilcim yada albümlerden birini sil çok resim varsada olmuyor diyordu bilge sanırım ay süper olur Pazar olsun o zman ok
Para gunü yapiyrz 50 lira katılmak istermiydin istersen senide ekleeyim aon anda farkettim o sorunu cvp verip çıkayım dedim Ebru hep aynılar valla bende çözemedim sorun ne uykuyla ilgili
bu sabah bir benim:)
günaydın herkese
nehir hanım uyku saatlerinde reforma gitti:)
10 30 a doğru çekiyor yatma saatini
erkendende 7 gibi ayakta artık:)
takılsın bakalım kafasına göre...
bir de kalkar kalkmaz yatakta dikilmiyor mu yesemmi napsam bilemiyorum:))
günaydın cnm.nehir hnm sabaha kadar uyuyormu bizim ki 3 -4 kere uyanıyor her uyandığındada yatakta dikiliyor .çokta sevimli oluyorlar dimi insan bişeyde diyemiyor yaaa...
1-2 kere mıykıldanıyor mutlaka canım gece yatağında..
mama yapıyorum veriyorum devam ediyor
maşallah o konuda acıyor annesine:) uyusun azcık diyorda enerji depolasın kadın diyor sanırım:)
davulcumuz saolsun iyi çalıyor...o zaman uyanabiliyor...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?