koçişin nerede canım sen nerdesin niye evinde değilsin... :kedi:
bakıcımız işi bırakıncaalsanaalsanasmile annem bakmaya başladı. annemde uzak. razamanda gelip gitmesin dişye biz annemde kalıyoruz kızımla kocişde evde:çok üzgünüm:
ayyy kıyamam sana yaa az kaldı ama ramazanın bitmesine dayan canım allah sana ve eşine ve tabiiki kızına da başka ayrılıklar göstermesin ..geçici bu ayrılıklar .. üzülme sakın
Bizimki de aynen iftar yemeğinde ama yalnız değiliz Allahtan teyzem yanımda.
He heh üçümüzünki de dışarda bugün.
evet yaa sabahları okuyorum kıskanmıyoo değilim hani. ama fırsat olmuyoo akşamları benim koçişkoyla muhabbet et biraz otur bi bakıyoruz saat 23:00 olmuş . ben bide bu aralar adet edindim.. adam traş olmak için yanımdan kalkıyoo ben hemen sızıyorum koltukta ..yorgunluktan sahura d kalkınca zor oluyoo neyse 15 günü devirdik sanırım az kaldı. bayramları severim ama bu bayramı daha bi heyecanla bekliyorum oğluşumun ve diğer bebişlerin ilk bayramı. yeni ciciler almacaz .. :hulya:
ben yalnızım annaem çok yakın ama gitmek istemedim evde yalnız vakit geçirmeyi özlemişim valla ... oğluşta uyudu çok şükür .. kahvemi yaptım. keyif yapıyorum.. ama iyiki siz varsınız yoksa bi süre sonra çekilmiyoo bu yalnızlık boshayallersmile
bakıcımız işi bırakıncaalsanaalsanasmile annem bakmaya başladı. annemde uzak. razamanda gelip gitmesin dişye biz annemde kalıyoruz kızımla kocişde evde:çok üzgünüm:
neler yapıyor bu kuzucuklar bize di mi canım yaa... yeri geliyor salonda yatırıyoruzkocişleri yeri geliyor evler ayrılıyor. neyse bir sağlıkla büyüseler de rahat etsek diyorum ama eder miyiz acaba diye de düşünüyorum ardından?:))))))))
))) benim kocişin dün akşam da halı saha maçı vardı. 2 akşamdır ayrıyız yani. ama biz 24 saat beraber olduğumuzdan arada iyi oluyor böyle ayrılıklar.
ben hayatta yalnız kalamam. hele bu sıpacıklarla yalnız kalınca keçileri kaçıracak gibi oluyor insan vallahi.delikafadulden
bizde de bayram heyecanıvar tabi ama daha da önemlisi bayramdan hemen sonra görümcemin kızı olacak onun heyecanı ve bekleyişini yaşıyoruz. allahım sağ salim kurtarsın inşallah. ailemize bir melek daha katılacak.opuyorumnanaktan
İnsan gerçekten kendiyle baş başa kalmayı özlüyor bazen gerçekten de iyi geliyor.ben yalnızım annaem çok yakın ama gitmek istemedim evde yalnız vakit geçirmeyi özlemişim valla ... oğluşta uyudu çok şükür .. kahvemi yaptım. keyif yapıyorum.. ama iyiki siz varsınız yoksa bi süre sonra çekilmiyoo bu yalnızlık boshayallersmile
yakın olsaydık buluşur toplaşırdık..olumunekankayizsmile
seninkiler daha yatmadı heralde .. allah kolaylık versin valla benim kuzu uyuduğu için ben rahattım aman maşallah diyim şimdi duyup uyanmasın aman haa.. eyvahedigeldismile
ayy ne güzel negüzel allah analı babalı büyütsün bi ayaz da kurtulur inşallah ... sizin için çifte bayram desene .. bi de tam bayramda gelirmiş yaramaz ..
İnsan gerçekten kendiyle baş başa kalmayı özlüyor bazen gerçekten de iyi geliyor.
Ah oğluşu uyutup keyif yapma olayını sadece tatilde yaşadım yoğun tempo ve denizden yorgun düşüp erkenden uyuyordu uyanmıyordu da kolay kolay onun haricinde kaçta yatarsa yatsın uyanır kırk kere viyak viyak.
Toplaşırız inşallah bir ara benim annemler yakın size aksaray da oturuyorlar.boshayallersmile
İnsan gerçekten kendiyle baş başa kalmayı özlüyor bazen gerçekten de iyi geliyor.
Ah oğluşu uyutup keyif yapma olayını sadece tatilde yaşadım yoğun tempo ve denizden yorgun düşüp erkenden uyuyordu uyanmıyordu da kolay kolay onun haricinde kaçta yatarsa yatsın uyanır kırk kere viyak viyak.
Toplaşırız inşallah bir ara benim annemler yakın size aksaray da oturuyorlar.boshayallersmile
devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile
Bir koşu gidip hamağı alıp geldim şimdi uykusunun gelmesini bekliyorum dört gözle inşallah işe yarar çarşafla sallamaktan ellerimiz tutmaz oldu artık, işe yaramazsa da on güne iade garantiliymiş geri veririz artık.
Senemlerde iki dk da uyumuştu içinde oğlan ama belli olmaz bizimkine.
anammm aldınmı hamak
:)
hadi gözünaydın:)
Esimle çekiliş yaptık bir listenin 1.si nevra digerinin burcu tam listeyi yazarım birazdan Eylül ayında başlıyoruz kizlar
sibeeeeel kociş nasıl oldu dönmedi mi daha?
canım döndü bugün.. gözünün şişlikleri gitmiş ama kırmızılıklar devam.. gerçi gözünün beyazı görünmeye başlamış.. iyileşme sürecinde. ama ben hala tedirginim naza geçerse diye.. allah korusun yarabbimm..:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?