2009 Aralık Anneleri

bakıcımız işi bırakıncaalsanaalsanasmile annem bakmaya başladı. annemde uzak. razamanda gelip gitmesin dişye biz annemde kalıyoruz kızımla kocişde evde:çok üzgünüm:

ayyy kıyamam sana yaa az kaldı ama ramazanın bitmesine dayan canım allah sana ve eşine ve tabiiki kızına da başka ayrılıklar göstermesin ..geçici bu ayrılıklar .. üzülme sakın

ayyy kıyamam sana yaa az kaldı ama ramazanın bitmesine dayan canım allah sana ve eşine ve tabiiki kızına da başka ayrılıklar göstermesin ..geçici bu ayrılıklar .. üzülme sakın

razaman dan sonrada kızım kreş yaşına glene kadar 1 hafta ben gidicem 1 hafta annem gelicek başka çaremizyok. evimi özledikçe bakıcının kulaklarını çınlatıyorum:mymeka::mymeka:

Bizimki de aynen iftar yemeğinde ama yalnız değiliz Allahtan teyzem yanımda.

He heh üçümüzünki de dışarda bugün.

))) benim kocişin dün akşam da halı saha maçı vardı. 2 akşamdır ayrıyız yani. ama biz 24 saat beraber olduğumuzdan arada iyi oluyor böyle ayrılıklar.

ben hayatta yalnız kalamam. hele bu sıpacıklarla yalnız kalınca keçileri kaçıracak gibi oluyor insan vallahi.delikafadulden

bizde de bayram heyecanıvar tabi ama daha da önemlisi bayramdan hemen sonra görümcemin kızı olacak onun heyecanı ve bekleyişini yaşıyoruz. allahım sağ salim kurtarsın inşallah. ailemize bir melek daha katılacak.opuyorumnanaktan

bakıcımız işi bırakıncaalsanaalsanasmile annem bakmaya başladı. annemde uzak. razamanda gelip gitmesin dişye biz annemde kalıyoruz kızımla kocişde evde:çok üzgünüm:

neler yapıyor bu kuzucuklar bize di mi canım yaa... yeri geliyor salonda yatırıyoruzkocişleri yeri geliyor evler ayrılıyor. neyse bir sağlıkla büyüseler de rahat etsek diyorum ama eder miyiz acaba diye de düşünüyorum ardından?:))))))))

benim küçük sevgilim iyice yoruldu. doyurup uyutmayı deniycem. malum annem gün boyu yoruldu zaten bir de akşam uğraşmasın bu küçük canavarla. geldiğimde gitmiş olursanız iyi geceler arkadaşlar.

evet cNIM çok haklısın. onlar sağsalim büyüsünlerde ben herşeye razıyımopuyorumnanaktan

seninkiler daha yatmadı heralde .. allah kolaylık versin valla benim kuzu uyuduğu için ben rahattım aman maşallah diyim şimdi duyup uyanmasın aman haa.. eyvahedigeldismile

ayy ne güzel negüzel allah analı babalı büyütsün bi ayaz da kurtulur inşallah ... sizin için çifte bayram desene .. bi de tam bayramda gelirmiş yaramaz ..

İnsan gerçekten kendiyle baş başa kalmayı özlüyor bazen gerçekten de iyi geliyor.
Ah oğluşu uyutup keyif yapma olayını sadece tatilde yaşadım yoğun tempo ve denizden yorgun düşüp erkenden uyuyordu uyanmıyordu da kolay kolay onun haricinde kaçta yatarsa yatsın uyanır kırk kere viyak viyak.

yakın olsaydık buluşur toplaşırdık..olumunekankayizsmile

Toplaşırız inşallah bir ara benim annemler yakın size aksaray da oturuyorlar.boshayallersmile

yok canım yatmadılar. şimdi berkayın mamasını yedirdim. biraz dinlensin emziririm uyur inşallah. zaten 9 da falan uyumasın neme lazım. zaten saat başı uyanıyor son olarak da4-5 gibi uyanıyor erken yatarsa bir daha uyutamıyoruz. ayberk zaten okulu tatile gridiğinden beri raydan çıktı. öğleden sonra dörtte bir uyuyor 2-3 saat sonra uyutamıyoruz 11 den önce.

benimki de öyle canım. en uzun bir saat uykusu. sabaha kadar odasına git gel mekik dokuyorum canım çıkıyor vallahi.

biz de bu sene tatile annemleri de götürdük. balayından sonraki en güzel tatilimdi valla. allah razı olsun anneciğimden.

aaa ne güzel bende akdeniz cad. seyran past. çaprazındayım.. bu tarafa geldiğinde buluşuruz o zaman tabii bende evde olursam .. aahh ahha çalışmak güzelde oğluş olduktan sonra daha zor gelmeye başladı.. her istediğim de yanında olmak istiyoo insan .. ama nerde akannehir

devit3 ü kaç damla veriyosunuz kızlarbilmiyorumkismile

sağlık ocağına en son kontrolde sordum bir yaşına kadar 3 damla dediler canım.

ben de senemden gördüm aldım kaydirigubbakcemile3 şimdi de hamaktan vazgeçirmeye çalışıyorum ama :bbo: çünkü gittiğimbaşka hiçbir yerde uyumuyo... hayırlı olsun...

anammm aldınmı hamak
:)
hadi gözünaydın:)

senem hamağı nasıl temizliyosun yıkıyomusun?? o demirleri çıkmıyo sanırım??

gürültüden en muzdarip benim sanırım benim kız yere iğne düşse uyanan cinsten zaten bizim apartmanda da hiç gürültü eksik olmaz..

geçmiş olsun sibelcim neyse atlaşmışsınız çok şükür ... allah korusun canım.. naz uzak tut diyecem ama özlemiştir şimdi babası neyse melekler korur inşallah. rabbim sakınsın..

Ben istanbullu anneler olarak toplanıp dogumgununu kutlamak istyrm Mina'nın burcuyla konuşmuştuk ama evde rahat etmeyiz aslinda ev rahat ama onca bebek tikis tikis sikilirlar aklınıza gelen bir yer varmi yapalimmi öyle plan mc donaldslarda dogumgunu kutlanıyor üst katında mesela kapatyrlar ama hamburger menüsünü almak lazım acaba bizimklr yiyemez e oturur biz yeriz :))Sibel sen Cumartesi çalışmayacaksın dımı hadi fikir paylaşın toplu görüşülür hem hemde en iyisi kendi yasitlarinla kutlanan d.gunü bence Esra seninde katılımını bekliyrm Özlem seninde özellikle yazdım buluşma diyince sesiniz cikmiyr diye yoksa tüm i̇st annelerini tek tek yazmyrm herkes olsun istyrm

Son düzenleme:
Esim geldi tam beniftar hazırlığına başlatacaktım teknosaya gtrdu bizi istyrm diye resim bastrmak sonra biseyler aldık ben minayi yatırmaya gttim eşim Hazırlamış yemeği ay pek iyi geldi hazır sofraya oturmak şimdi dusunuyorum sahurda ne yedi de dokundu biz israr etmeden teknosaya gtti (trafiği bahane ederdi normalde)yemek hazırladı falan :)))))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…