herkese günaydın bu arada:))
kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?
Eylül --> Nevra
Ekim --> Funda
Kasım--> Fatma
Aralık --> Bilge
Ocak --> Müzeyyen
Şubat--> Sibel
Mart --> Yasemin
kızlar özelden iban numaralarımızı gönderelim birbirimize
bir de 1-5 arası herhangi bir gün mü gönderelim yoksa atıyorum hepimiz 1inde gönderelim diye gün belirleyelim mi?
ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim eskiden ama şimdi sadece 2.yi düşünüyorum kardeşsiz olmasın:roflol: İLK BEBEK 2 YAŞINI GEÇMİŞ OLACAK BİLMEM BENDE İKİNCİYİ İSTİYORUM AMA 3-4 FİLAN OLSUN ZEYNEP DİYE DÜŞÜNÜYORUM ANNEME SORSAM HEMEN DOĞUR DİYOR GEÇEN EMZİRİRKEN DOĞUR HEMEN DEDİ TERS TERS BAKTIM NE GÜZELDİ EMERKEN YORULUYORDU SES ÇIKARARAK EMİYORDU KUCAĞINDA UFACIKTI DEDİ
BENLE KARDEŞİMİN ARASI 20 AY YANİ BEN DAHA 1 YAŞINDA DEĞİLKEN ANNEM HAMİLE KALMIŞ YANİ BUNLAR ÇOK ANORMAL DEĞİL AMA ÇOKTA NORMAL DEĞİL ( HELE BEN 3. İSTEDİĞİM DÜŞÜNÜLÜRDSE ARTIK ONU 40 TA DOĞURURUM )
ben kundak yapıp kaşıkla dilinin üzerine döküyorum meyve suyuna karıştırabilirsin belkiarkadaşlar bebişlere nasıl veriyorsnuz vitaminleri yada d3 ve demir damlalarını benim kızım artık pskürtüyor direniyor itiyor dönüyor. bi de kilosu azz olduğu için doktorumuz d ve demir vitaminlerini 5 ml yani bir şurup kaşığına yükseltti. bir de iştah açıcı zinco verdi yarım ölçek ama içirmem mümkün değil. fikriniz var mı nasıl yapılır önceden demir ilacını pekmezle sulandırıp veryordum onu da istemiyor. enjektörle ağzını sıkayım demim elim yüzüm halı koltuk her yer kıpkırmızı oluyor sil allah sil. çok zor valla
bende sabiha paktunanın çocuklarla doğru iletişimi aldım o güzel onun dışında bisürü kitap aldım ama pek beğenmedim onları bide tracy nin kitabından baya faydalanmıştım3 kitabı varmış zaten sanırım kadının arkadaşım almış hepsini okumuş ondan alıcam onu bekliyorum. zaten yabancı yazarların bebek kitapları tırt bence. yani bize göre değil. 4. aydan sonra ek gıdayı anlatıyolar hep..yada bana öyle denkgeldi..
hasta falanmı çok geçmiş olsun inşallah sorun neyse biran önce düzelirCanım çok sıkkın kızlar ama anlatıcak kadar bile kendimi güçsüz hissediyorum . .bugün yine canım cok sıkıldı konu Halit sadece bu kadar yazıyorum çok canım sıkkın çokkk . .Allah butun bebeklere saglık versin inşallah . .sadece yazmak istedim buraya okadar detayları sonra yazarım . .
Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .
o tabanlılar kalın değil mi?? bende var kalın eğer incesi varsa onlarda olur aslında..
evet nevra gönder iban numaranı.. ya şimdi herkes herkese göndercek karışmasın hesaplar naapsak hepimiz sanamı göndersek mesela.. valla bilgecim benim maaşım ayın 30 unda yatıyo. benim için farketmez ben hemen 1 inde gönderirim.. hani bizim maaşın sarkma durumu yok çünkü..
ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim eskiden ama şimdi sadece 2.yi düşünüyorum kardeşsiz olmasın
ben kundak yapıp kaşıkla dilinin üzerine döküyorum meyve suyuna karıştırabilirsin belki
bende sabiha paktunanın çocuklarla doğru iletişimi aldım o güzel onun dışında bisürü kitap aldım ama pek beğenmedim onları bide tracy nin kitabından baya faydalanmıştım
hasta falanmı çok geçmiş olsun inşallah sorun neyse biran önce düzelir
ya burcu evde sürekli bu reklam çıktığında eşime söylüyorum ya bu ne gıcıklık ne sinir tipler daha yazamadığım birçokşey vs. hele bide taksici ayyyyy deli oluyorum cidden çok sinir oluyorum ama işin komik yanı önce farketmemiştik ama artık kesinleşti duru bu reklam çıktığında acaip neşeleniyo resmen coşuyo eller ayaklar durmuyo resmen buna ne demeli şimdi kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2im ben
akşam anca ezana yetişiyoruz en ii ihtimalle böyle geceden çok rahat oluyooo eşim arda ile ilgilenirken..ben de hafta sonu olsa da anneme gitsemmm ohh ne rahat olacak walla...bu arada izmirde nerede oturuyorsunn
dün yine döktürmüşsünüz kızlar yav oku oku anca bitirebildim. genelde herkes ii sanrım maş. sevindim.
benim meme uçlarım yara oldu benim cadı kızım ısıra ısıra yara etti. her emdiğinde kanıyo ve canım çok yanıyo kreme başladım inş. çabuk geçer
mahalle davulcusuna gıcığım bende Allahım ya her geçtiğinde kız uyanır mı ya tamam eski bi gelenek falan ama düşünseler biraz yaşlısı var hastası var bebeği olan var. adam var gücüyle vuruyo davula vermiycem para falan bu sene kan beynime sıçradı resmenklava:
ben sahur hazırlıyım artık herkese tatlı uykular olsun inş.
aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?
günaydın bu arada herkese...
benim günüm pek aydın olmasada( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.
bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..
ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::ecrin_bebek:
funda'nın nicki neydi?? allam ya balık hafıza ne kadan kötü bi şey
o tabanlılar kalın değil mi?? bende var kalın eğer incesi varsa onlarda olur aslında..
evet nevra gönder iban numaranı.. ya şimdi herkes herkese göndercek karışmasın hesaplar naapsak hepimiz sanamı göndersek mesela.. valla bilgecim benim maaşım ayın 30 unda yatıyo. benim için farketmez ben hemen 1 inde gönderirim.. hani bizim maaşın sarkma durumu yok çünkü..
benim günüm pek aydın olmasada( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.
bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..
karşıyaka da oturuyorum seçilcim.
canım çok geçmiş olsun. valla benimkiler de felaket. daha yara haline dönüşmedi ama emziririken felaket canım yanıyor. ah bunlar dişleri çıktığından beri mahvediyorlar bizi.
inşallah anlık birşeydir canım yaa. belki yediği birşeyle sindirimle ilgilidir. gelişmelerden haberdar et.
hoppalaaa nedir bu yaa bu kadar önemli bir konuda herkes ıyun oynar gibi bir bakarım diyor bir vazgeçiyor. ben bile sinir oldum şimdi. ne yapıcan mırın kırın yapsa da ablanla başla bakalım. duruma göre gözlemler ne yapacağına karar verirsin. çok zorda kalırsan mecbur ikna olacak eşin bakıcıya döneceksin. inşallah işe başlamanla bütün bu sıkıntıların sona erer herkes gereken sorumluluğu ve fedakarlığı gösterir umarım.
allah daha nice aylar yıllar uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin güzel nazıma.
bulut şekerim
ben de 1 inde gönderirim canım. bence sırasını gelen o ay arkadaşlarına kendi hesap numarasını göndersin. şimdi nevra göndersin hepimize.
Canberk de aynen Sibel anlattım ya ne oluyor bu kuzulara ben de hiç anlamadım gerçi benimkinin zaten problemdi ya uykusu ama düzgün olanlarında bozuluyor bu ara.
tamam canım gönderiyorum birazdan .. yalnız iki sorum olacak
1. fatma azra' nın annesi fatma mı ?? onu kaçırmışım geçmişte de bulamadım.. :kedi:
2. fundayla ben arkd. değilim.. bilmiyorumkismile funda arkadaş olalım mı ... olumunekankayizsmile
benim maaşım genelde 1 de yatıyoo çok nadir durumlarda 5 sarkıyoo ama sorun olmaz bi şekilde halladerim yani 1 benim içinde uygun canım yerimseniben
inşallah anlık birşeydir canım yaa. belki yediği birşeyle sindirimle ilgilidir. gelişmelerden haberdar et.
bulut şekerim
ben de 1 inde gönderirim canım. bence sırasını gelen o ay arkadaşlarına kendi hesap numarasını göndersin. şimdi nevra göndersin hepimize.
evet en güzeli sanırım sırası gelen yollasın hesap numarasını..
ya fatmayı bende bulamadım hangi fazma toprak mı azra mı??
eşim bakıcıya ikna oldu da bi hafta içinde nerden buliim ben şimdi bakıcıyı??mafoldumben
nickimi kronikmutsuz olarak değiştirmek istiyorum :gitme: yada bunalım sibel sempatiksalakcinni yada du bakiiimm :uhm: üşütük sibel bu nasılen sonunda öyle olcak bu gidişle.. yada en sonunda kızı bağlıcam tekrar karnıma gidicem işe laelaelaelaelae
sibel şimdi ibana geçince hangi banka hangi şube olduğu gibi bilgiler gerekmiyor artık di mi?
banka adı ve şube kodu yada adı gerekiyo canım.. (gerçi iban numarasında oluyo şube kodu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?