2009 Aralık Anneleri

o tabanlılar kalın değil mi?? bende var kalın eğer incesi varsa onlarda olur aslında..

evet nevra gönder iban numaranı.. ya şimdi herkes herkese göndercek karışmasın hesaplar naapsak hepimiz sanamı göndersek mesela.. valla bilgecim benim maaşım ayın 30 unda yatıyo. benim için farketmez ben hemen 1 inde gönderirim.. hani bizim maaşın sarkma durumu yok çünkü..

ben de hep 3 çocuğum olsun isterdim eskiden ama şimdi sadece 2.yi düşünüyorum kardeşsiz olmasın

ben kundak yapıp kaşıkla dilinin üzerine döküyorum meyve suyuna karıştırabilirsin belki

bende sabiha paktunanın çocuklarla doğru iletişimi aldım o güzel onun dışında bisürü kitap aldım ama pek beğenmedim onları bide tracy nin kitabından baya faydalanmıştım

hasta falanmı çok geçmiş olsun inşallah sorun neyse biran önce düzelir

Konuyla cok alakasiz ama su 118-80 reklamlari var Allahim ciktikca tuylerim amuda kalkiyor . Cok sinir oluyorum su iki tipe ben ya .

ya burcu evde sürekli bu reklam çıktığında eşime söylüyorum ya bu ne gıcıklık ne sinir tipler daha yazamadığım birçokşey vs. hele bide taksici ayyyyy deli oluyorum cidden çok sinir oluyorum ama işin komik yanı önce farketmemiştik ama artık kesinleşti duru bu reklam çıktığında acaip neşeleniyo resmen coşuyo eller ayaklar durmuyo resmen buna ne demeli şimdi kaydirigubbakcemile3

tamam canım gönderiyorum birazdan .. yalnız iki sorum olacak

1. fatma azra' nın annesi fatma mı ?? onu kaçırmışım geçmişte de bulamadım.. :kedi:
2. fundayla ben arkd. değilim.. bilmiyorumkismile funda arkadaş olalım mı ... olumunekankayizsmile

benim maaşım genelde 1 de yatıyoo çok nadir durumlarda 5 sarkıyoo ama sorun olmaz bi şekilde halladerim yani 1 benim içinde uygun canım yerimseniben

aynı durum bizde de var .. biz eşimle gıcık oluyoruz .. burak efendi deli oluyoo .. görünce bi garip seviniyoo çoşuyoo çocuk seyretmesii engelliyorum ama uyuturken içerden bile duysa gülüyoo yaaa. ne zaman kaldırılacak acaba .. bilmiyorumkismile

karşıyaka da oturuyorum seçilcim.

canım çok geçmiş olsun. valla benimkiler de felaket. daha yara haline dönüşmedi ama emziririken felaket canım yanıyor. ah bunlar dişleri çıktığından beri mahvediyorlar bizi.

aklım oğluşta dün gece 3te kakasında sümüksü yapı gördüm gibi oldu yeni bez raporları bekliyorum biraz dalgınım haliyle boshayallersmile
sen nasılsın kuzu nasıl?

inşallah anlık birşeydir canım yaa. belki yediği birşeyle sindirimle ilgilidir. gelişmelerden haberdar et.

hoppalaaa nedir bu yaa bu kadar önemli bir konuda herkes ıyun oynar gibi bir bakarım diyor bir vazgeçiyor. ben bile sinir oldum şimdi. ne yapıcan mırın kırın yapsa da ablanla başla bakalım. duruma göre gözlemler ne yapacağına karar verirsin. çok zorda kalırsan mecbur ikna olacak eşin bakıcıya döneceksin. inşallah işe başlamanla bütün bu sıkıntıların sona erer herkes gereken sorumluluğu ve fedakarlığı gösterir umarım.

ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::ecrin_bebek:

allah daha nice aylar yıllar uzun sağlıklı bir ömür nasip etsin güzel nazıma.

funda'nın nicki neydi?? allam ya balık hafıza ne kadan kötü bi şey

bulut şekerim

ben de 1 inde gönderirim canım. bence sırasını gelen o ay arkadaşlarına kendi hesap numarasını göndersin. şimdi nevra göndersin hepimize.

Günaydıın geçmişteyim henüz gerçi,
Canberk e gene bir haller oldu dört dört buçuk gibi bir uyanıyor,gerçi o zamana kadar da uyanıyor en az üç kere, ondan sonra gözler kapalı ama sürekli emmek istiyor memeyi çektiğim an viyaklıyor ya da beş dk uyuyup ağlamaya başlıyor sabaha kadar böyle bugün altı buçukta hamağına koydum şaka gibi ama dokuza kadar kesintisiz uyudu (ben de gözümü kırpmadım) ne kendi yatağında ne bizim yatakta durmuyordu oysa çözemedim ben bu oğlanı bir de yatak odasında yatmıyorduk ne zamandır odaya geçtiğimizden beri böyle uyumuyor o odaya mı gıcıktır nedir anlamadım. Çok uykum var yine pasifloralık oldum.

bem kaçtım büroya gideyim artık. ordan görüşürüz yine. çok döktürmeyin sayfaları takip etmesi zor oluyor valla yaa:)))

Canberk de aynen Sibel anlattım ya ne oluyor bu kuzulara ben de hiç anlamadım gerçi benimkinin zaten problemdi ya uykusu ama düzgün olanlarında bozuluyor bu ara.

gönderiyorum 1 kişiye gönderdim. 2. kişi için 600 sn geçmesini bekliyorum . ohaoldumsmile

Canberk de aynen Sibel anlattım ya ne oluyor bu kuzulara ben de hiç anlamadım gerçi benimkinin zaten problemdi ya uykusu ama düzgün olanlarında bozuluyor bu ara.

evet en güzeli sanırım sırası gelen yollasın hesap numarasını..

ya fatmayı bende bulamadım hangi fazma toprak mı azra mı??

eşim bakıcıya ikna oldu da bi hafta içinde nerden buliim ben şimdi bakıcıyı??mafoldumben

nickimi kronikmutsuz olarak değiştirmek istiyorum :gitme: yada bunalım sibel sempatiksalakcinni yada du bakiiimm :uhm: üşütük sibel bu nasıl en sonunda öyle olcak bu gidişle.. yada en sonunda kızı bağlıcam tekrar karnıma gidicem işe laelaelaelaelae

ah canım bizimde hiçbizaman bi uyku düzenimiz olmadıki. çalışınca şimdi daha da zor olcak. akşamları 9 da uykusu geliyo yatıyoruz yatak odasında benim yatağa başlıyo emmeye bi emiyo bi arkasını dönüyo bi otarafa bi butarafa bide bana döndüğünde direkt memeyi bulamazsa ağlıyoruz..mememi çekiştire çekiştire. ahh be bi emzik almadı benim cadı kızım...

ben de son iş gününden iki önceki işgününde alıyorum benim de sarkmaz allaha şükür 1i bana da uygun
herkes bana iban artı mail adresi yollasın ben herkese tam listeyi mailleyeyim olur a giremeyiz nete bir şey olur bir şey olur herkeste liste bulunsun derim

fatma azra'nın annesi fatma ama onun hangi grupta olduğunu bilmediği için pelin her iki gruba da yazmış hangi gruptan çıkarsa orayı pelinin ablası dolduracakmış. nilgünde fatmanın telefonu vardı gelsin alıp ararız öğreniriz o ne grupta olacak

inşallah bakalım... yeni kaka yapmamış yani şimdilik haber yok bizimkinden
allah razı olsun şekerim ya düşün düşün sinir olmuştum kendime

fatma azra sibelcim ama yukarda anlattım durumu
haydaaaaaaa bakıcı... sibel bizim sitenin çocuk bakımı bölümüne baksana oralarda bakıcılık işi arayanlar falan da konu açıyor belki oradan bulabilirsin birini olumunekankayizsmile
valla ben de bir ara oğlanla işe gelmeyi pusetinde uyutmayı düşünüyordum sempatiksalakcinni

sibel şimdi ibana geçince hangi banka hangi şube olduğu gibi bilgiler gerekmiyor artık di mi?

face'i olan arkadaşlar haber seyret bölümünden "sanat meraklısı anne" başlığına bakabiliyor musunuz? bana bir arkadaşım gösterdi de bayıldım

günaydınla tünaydın arası birşey işte, artık hangisini kabul edrsiniz,
ya ne yapıyosunuz gece siz ya, oku oku bitiremiyıorum, Allah muhabbetinizi artırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…