face'i olan arkadaşlar haber seyret bölümünden "sanat meraklısı anne" başlığına bakabiliyor musunuz? bana bir arkadaşım gösterdi de bayıldım
Mina gün boyu uykusu var diye ağlıyor uyutmaya calisincada kıyamet koparıyor dünden beri bugün keşfetmiş mizmizlaninca uykusu var diye yatrp emzirye başlayınca var gücüyle isirip memeyi beni ayağa kaldırıyor öyle böyle dgl hala canım acıyor guleyimmi aglayayimmi bilemedim
Ben istanbullu anneler olarak toplanıp dogumgununu kutlamak istyrm Mina'nın burcuyla konuşmuştuk ama evde rahat etmeyiz aslinda ev rahat ama onca bebek tikis tikis sikilirlar aklınıza gelen bir yer varmi yapalimmi öyle plan mc donaldslarda dogumgunu kutlanıyor üst katında mesela kapatyrlar ama hamburger menüsünü almak lazım acaba bizimklr yiyemez e oturur biz yeriz :))Sibel sen Cumartesi çalışmayacaksın dımı hadi fikir paylaşın toplu görüşülür hem hemde en iyisi kendi yasitlarinla kutlanan d.gunü bence Esra seninde katılımını bekliyrm Özlem seninde özellikle yazdım buluşma diyince sesiniz cikmiyr diye yoksa tüm i̇st annelerini tek tek yazmyrm herkes olsun istyrm
günaydın bu arada herkese...
benim günüm pek aydın olmasada( naz akşam bi türlü uyumak bilmedi önce sonrada sabaha kadar mızırdayıp ağlayıp durdu.. bi memede bi hamakta şeklinde sabahı ettik. gözlerime kum kaçmış gibi nasıl uykum var... ne sıkıntısı var kuzunun anlamadımkii... halbuki dün yatmadan calpol de verdim çok huysuzdu.. ama fayda etmedi.
bi de görümcem bakamam demiş naz'a... kaldık yine ablaya ama o da mırın kırınlı oyyyy bir hafta sonra işbaşı yapcım stresten ölmek üzereyim nasıl iş bu yaa. şuan kim bakacaksa bakmaya başlamış olması gerekirken ben nelerle uğraşıyorum..
ayy minik kuzum 8 aylık oldu bugün :teytey::ecrin_bebek:
funda'nın nicki neydi?? allam ya balık hafıza ne kadan kötü bi şey
Günaydıın geçmişteyim henüz gerçi,
Canberk e gene bir haller oldu dört dört buçuk gibi bir uyanıyor,gerçi o zamana kadar da uyanıyor en az üç kere, ondan sonra gözler kapalı ama sürekli emmek istiyor memeyi çektiğim an viyaklıyor ya da beş dk uyuyup ağlamaya başlıyor sabaha kadar böyle bugün altı buçukta hamağına koydum şaka gibi ama dokuza kadar kesintisiz uyudu (ben de gözümü kırpmadım) ne kendi yatağında ne bizim yatakta durmuyordu oysa çözemedim ben bu oğlanı bir de yatak odasında yatmıyorduk ne zamandır odaya geçtiğimizden beri böyle uyumuyor o odaya mı gıcıktır nedir anlamadım. Çok uykum var yine pasifloralık oldum.
nevraaaaaaaaaa banka adı şube kodu veya adını da yollaman gerekiyomuşşş
bi de mail adresi yazıver de tam liste hazırlıyım ben
günaydınla tünaydın arası birşey işte, artık hangisini kabul edrsiniz,
ya ne yapıyosunuz gece siz ya, oku oku bitiremiyıorum, Allah muhabbetinizi artırsın
evet çok hoşş.. ben biraz bakıcı sitelerini geziim..:gitme:
of ya annem çok fena hasta
yarın yıllık iznimden alayımda annemi dinlendireyim istiyorum
bakalım ne olacak, işlerde çok yoğun offfff yaaaaaaaa((
pazartesi 30 ağustos acaba çalışırmıyızki((((((((
Amin canım amin, en büyük derdimiz bu olsun da elbet düzelecekler.ebru sen anlattıkça Canberk'i hıh aynı bizim halimiz diyorum, Allah yardımcımız olsun bacım valla en kısa sürede düzelmelrini beklemekten başka çare yok zannımca
günaydınnnn
dinlenebildin mi biraz nilgüncüm
bacum dün ctesi saat kaç diye sordun sonra yorum yapamadın???
hadi allah rast getirsin sibel
namuslu, sabırlı, tok gözlü, tok gönüllü, düzgün lehçeli biri rast gelir inşallah :Saruboceq:
ay evet Bilgecimi ya yapamadım, mal gibiydim dün, seme seme bitirdim günüde, akşam konuştuk sanırım bu cumartesi gitti güme
pazartesi çalışıyor musun sen 30 ağustos ya
ya verdiğim ilana bak kaydirigubbakcemile3 ya daha neler neler istiyorumda neyse:))
Merhaba arkadaşlar, evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. Bakıcı kelimesinden hoşlanmıyorum aslında 8 aylık kız bebeğime bir abla arıyorum.
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Sigara-alkol kullanmayan
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Saban 7 akşam 7 çalışabilecek
- Tv seyretmeyi değil müzik dinlemeyi seven
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..
Cuma-Ctsei-Pazar günleri izinli olacaktır. (Yılbaşından sonra Ctesi-Pazar)
Ücret istenilen tüm özellikleri taşıması durumunda 1000 tl dir.
ya verdiğim ilana bak kaydirigubbakcemile3 ya daha neler neler istiyorumda neyse:))
Merhaba arkadaşlar, evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. Bakıcı kelimesinden hoşlanmıyorum aslında 8 aylık kız bebeğime bir abla arıyorum.
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Referans verebilecek
yok tatlım çalışmıyorum ama o gün ankamall'e gelemem malum törenler dolayısıyla yol kapalı oluyor turkbayragi
yemeğe gittim 1 gibi görüşürüzzzzzzzz
canım yaa çok geçmiş olsun. nesi var annenin meralcim? önemli birşey değildir inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?