ya verdiğim ilana bak kaydirigubbakcemile3 ya daha neler neler istiyorumda neyse:))
Merhaba arkadaşlar, evimde bakabilecek bakıcı arıyorum. Bakıcı kelimesinden hoşlanmıyorum aslında 8 aylık kız bebeğime bir abla arıyorum.
Aradığım özellikler:
- 35-40 yaşlarında
- Çocuk gelişiminden mezun (lise veya yüksekokul) yada konuyla ilgili eğitim almış (sertifikalı)
- Referans verebilecek
- Sigara-alkol kullanmayan
- Pozitif, güleryüzlü, işini mecbur olduğu için değil severek yapan, şevkatli, sabırlı, temiz, titiz, diksiyonu düzgün, prazentable, herhangi bir sağlık problemi olmayan, hareketli
- Saban 7 akşam 7 çalışabilecek
- Tv seyretmeyi değil müzik dinlemeyi seven
- Bebeğimin sadece bakımıyla değil eğitimiyle de ilgilenecek (yani sadece yedir uyut değil de öğretici oyunlar aktiviteler vs.)
- Bebeğimin bakımı dışında sadece yemek yapmasını istediğim onun dışında hiçbir işe elini sürmesini istemediğim (sadece bebeğimle ilgilenilmesi benim için yeterlidir) bir abla arıyoruz..
Cuma-Ctsei-Pazar günleri izinli olacaktır. (Yılbaşından sonra Ctesi-Pazar)
Ücret istenilen tüm özellikleri taşıması durumunda 1000 tl dir.
of ya annem çok fena hasta
yarın yıllık iznimden alayımda annemi dinlendireyim istiyorum
bakalım ne olacak, işlerde çok yoğun offfff yaaaaaaaa((
pazartesi 30 ağustos acaba çalışırmıyızki((((((((
müzeyyen ayberk' e eko çektirdin mi sorcam sorcam hep unutuyorum ..
Fatma azranin Fatma bahar iptal etti kendi listeden meralcim ayrıca annene gecmis olsun Secil katılmak istyr Ablami diskalifiye ediyorum ben gün aynı anda bitsin diye onu yedek eleman almıştım fatmaya uymayan tarihe seçili Aliyoruz kizlar iban No da ad soyad yeterli banka ismine gerek yok
babyrose dan haber alan var mı?
Fatma azranin Fatma bahar iptal etti kendi listeden meralcim ayrıca annene gecmis olsun Secil katılmak istyr Ablami diskalifiye ediyorum ben gün aynı anda bitsin diye onu yedek eleman almıştım fatmaya uymayan tarihe seçili Aliyoruz kizlar iban No da ad soyad yeterli banka ismine gerek yok
:1no2:
şimdi katılım için istenilenleri öğreneyim mii..
bu arada herkeslere arda ve annesinden merhabaaaaaa:))))nasılsınız?
bizdede var duru da çok seviyor onları bide bişey sorcam emekleme arkadaşı vardı bizde duru onla oynuyo artık ama ara ara o emeklemeye başlayınca bizimki korkarak kucağıma tırmanıyo ıhh ıhh diye ağlamaklı bi ses çıkarıyo var mı sizde böle bişeyBu arada Mina playskool yaramaz toplarla çok eğleniyor oyuncak düşünenlere tavsiye ederim kendi alıyor topları tekrar kola basıp hareketi baslatyr arada yalıyor topları falan oyalanıyoruz bilginize
aynen işte çok tuhaf dimi bizimkinede izletmiyorum ben ama sesini duyunca hemen tanıyo zatenaynı durum bizde de var .. biz eşimle gıcık oluyoruz .. burak efendi deli oluyoo .. görünce bi garip seviniyoo çoşuyoo çocuk seyretmesii engelliyorum ama uyuturken içerden bile duysa gülüyoo yaaa. ne zaman kaldırılacak acaba .. bilmiyorumkismile
duruda hep çıkarıyo çorap tutucu görmüştüm bi yerde yaz diye almamıştım ondan almayı düşünüyorum tulum giydiriyorum şimdilikherkese günaydın bu arada:))
kızlar bişey sorcam ben ardaya çorap giydiremiyorum.. iki sn yede çıkarıyor..yürüteçle sürekli buz gibi taşlara basıyor.. ayaklar sürekli buz gibi.. siz ne yapıyosunuz bu duruma.. hiç ayağında tutamıyorum çorabı.. ayakkabısı olsa giydiricem.. hiç biri olmuyor artık..napsam nasıl bişey alsam ki çıkaramasa..şu tabanlı çoraplardan bulsam alsam iş görür mü sizce.. tavsiye verebilirmisiniz?
ben başlarda öğünlük pişiriyordum ama şimdi 2 günlük yapıyorumbiz de öğünlük pişiriyorus ben de bilemedim şincük bilmiyorumkismile
oylamaya açalım mevzuyu
siz nasıl yapıyorsunuz kızlar? öğünlük mü pişiriyorsunuz sonradan ısıtmalık da hazırlıyor musunuz?
ay çok güldüm ya pelinBizim balkonun altında salincakla kaydirak var 2 blogun cocuklarida orda ben bağırmaya başladım ama dinlemiyorlarki şimdi seviyeyi düşürüp kavga etmeyeyim dedim :))) iyice mahalle kadınları gibi bak hala küçümser konuşuyorum yakındır öyle kavga etmem aslında :)
Ben istanbullu anneler olarak toplanıp dogumgununu kutlamak istyrm Mina'nın burcuyla konuşmuştuk ama evde rahat etmeyiz aslinda ev rahat ama onca bebek tikis tikis sikilirlar aklınıza gelen bir yer varmi yapalimmi öyle plan mc donaldslarda dogumgunu kutlanıyor üst katında mesela kapatyrlar ama hamburger menüsünü almak lazım acaba bizimklr yiyemez e oturur biz yeriz :))Sibel sen Cumartesi çalışmayacaksın dımı hadi fikir paylaşın toplu görüşülür hem hemde en iyisi kendi yasitlarinla kutlanan d.gunü bence Esra seninde katılımını bekliyrm Özlem seninde özellikle yazdım buluşma diyince sesiniz cikmiyr diye yoksa tüm i̇st annelerini tek tek yazmyrm herkes olsun istyrm
babyrose dan haber alan var mı?
nilgüncüm sen nasıl oldun dinlenebildin mi canım?
berkay çok şükür bu gece sadece 5 kere uyandı da biraz daha iyiyim ben:)))
ne kdr saçma bışey ıbanın ne anlamı kalıyor o zaman bu akbank sapıtmıs zaten çiş sorununa bıle çözumu oyleyken ıbanda bısey beklememk lazım :)))))) garantı ve ykb ıstemyr o zaman madem akbank ıstyr yazılsn cnmakbankın internetsitesinde eft ekranına girdiğinde önce banka adı ve şube kodu seçip ikinci sayfaya öyle geçebiliyosun :uhm: ibanı sonra istiyo.. belkide daha düzenlemediler ondan. hala hesap noyla yapılabiliyor çünkü para transferleri..
bizdede var duru da çok seviyor onları bide bişey sorcam emekleme arkadaşı vardı bizde duru onla oynuyo artık ama ara ara o emeklemeye başlayınca bizimki korkarak kucağıma tırmanıyo ıhh ıhh diye ağlamaklı bi ses çıkarıyo var mı sizde böle bişey
aynen işte çok tuhaf dimi bizimkinede izletmiyorum ben ama sesini duyunca hemen tanıyo zaten
duruda hep çıkarıyo çorap tutucu görmüştüm bi yerde yaz diye almamıştım ondan almayı düşünüyorum tulum giydiriyorum şimdilik
ben başlarda öğünlük pişiriyordum ama şimdi 2 günlük yapıyorum
ay çok güldüm ya pelin
aa çok güzel düşünmüşsün çok güzel olur geliriz bizde bi aksilik çıkmazsa
bende çok merak ettim geçmişi de okudum baya ama tekrar girmemiş insanın aklına bissürü şey geliyo inşallah iyilerdir
daha fazla alıntı yapmıştım ama sınır mı varki bu kadar az değildi sanki
biz iyiyiz, bugün şükür, Arda ve annesi nasılmış bakalımzemuszemus
daha iyiyim canım şükür :) yarın ve cumarteside izin günüm ya onunda rahatlığı var, sonra pazar çalışcam, sonra pazartesi tekrar izin hihoyyythihoyyyt
şuan bak ya 5 kere kalktı diye şükür ediyoruz, herkeste ne bebeler var, akşam yatıp sabaha kadar gık demiyor, bizde 5 kere kalkınca şükrediyoruz yaw
babyrose gelmiş. neredesin be güzelim kaç gündür merakta bıraktım hepimizi..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?