2009 Aralık Anneleri

allah en tez zamanda iyi güvenilir mükemmel insanlarla karşılaştırsın inşallah sibelcim. gayet açıklayıcı bir ilan olmuş.

Fatma azranin Fatma bahar iptal etti kendi listeden meralcim ayrıca annene gecmis olsun Secil katılmak istyr Ablami diskalifiye ediyorum ben gün aynı anda bitsin diye onu yedek eleman almıştım fatmaya uymayan tarihe seçili Aliyoruz kizlar iban No da ad soyad yeterli banka ismine gerek yok

Sibel hayırlısı olsun ama ilan pek bir yok bu ben değilim dedirtcek cinsten bence keske ve inşallah hepsini taşıyan biri olur naza hatta daha iyisi

müzeyyen ayberk' e eko çektirdin mi sorcam sorcam hep unutuyorum ..

yok canım gitmedim salı günü kdv leri bitirdik dün de 5 mükellefimin incelemesi vardı 3 ünü bitirdin bugün de 2 sini bitiricem. salı günü gidelim diyorum ama çok erken gidip sıra almak falan gerekiyormuş. eşimde ramazandan sonra gidelim diyor. çocuk zaten iyi yılmaz bey de (doktorumuz) onayladı nasılsa tedbir amacıyla çektiricez aceleye gerek yok diyor. birkaç gündür onun çekişmesi var bizde de. arabayı kullanabilsem basıp gidicem sabahın altısında ama mecbur eşime bağımlı kaldım. :1no2::sm_confused:

akbankın internetsitesinde eft ekranına girdiğinde önce banka adı ve şube kodu seçip ikinci sayfaya öyle geçebiliyosun :uhm: ibanı sonra istiyo.. belkide daha düzenlemediler ondan. hala hesap noyla yapılabiliyor çünkü para transferleri..

şimdi katılım için istenilenleri öğreneyim mii..

bu arada herkeslere arda ve annesinden merhabaaaaaa:))))nasılsınız?

size de merhaba canım. iyiyiz çok şükür sen ve bebişin nasılsınız?

bu arada dün akşam nerede oturduğumu sormuşsun geçmişte yazdım ama görmemişsindir belki. karşıyaka da oturuyorum.

Bu arada Mina playskool yaramaz toplarla çok eğleniyor oyuncak düşünenlere tavsiye ederim kendi alıyor topları tekrar kola basıp hareketi baslatyr arada yalıyor topları falan oyalanıyoruz bilginize
bizdede var duru da çok seviyor onları bide bişey sorcam emekleme arkadaşı vardı bizde duru onla oynuyo artık ama ara ara o emeklemeye başlayınca bizimki korkarak kucağıma tırmanıyo ıhh ıhh diye ağlamaklı bi ses çıkarıyo var mı sizde böle bişey

aynen işte çok tuhaf dimi bizimkinede izletmiyorum ben ama sesini duyunca hemen tanıyo zaten

duruda hep çıkarıyo çorap tutucu görmüştüm bi yerde yaz diye almamıştım ondan almayı düşünüyorum tulum giydiriyorum şimdilik

ben başlarda öğünlük pişiriyordum ama şimdi 2 günlük yapıyorum

ay çok güldüm ya pelin

aa çok güzel düşünmüşsün çok güzel olur geliriz bizde bi aksilik çıkmazsa
babyrose dan haber alan var mı?

bende çok merak ettim geçmişi de okudum baya ama tekrar girmemiş insanın aklına bissürü şey geliyo inşallah iyilerdir

daha fazla alıntı yapmıştım ama sınır mı varki bu kadar az değildi sanki

biz iyiyiz, bugün şükür, Arda ve annesi nasılmış bakalımzemuszemus

nilgüncüm sen nasıl oldun dinlenebildin mi canım?

berkay çok şükür bu gece sadece 5 kere uyandı da biraz daha iyiyim ben:)))

daha iyiyim canım şükür :) yarın ve cumarteside izin günüm ya onunda rahatlığı var, sonra pazar çalışcam, sonra pazartesi tekrar izin hihoyyythihoyyyt

şuan bak ya 5 kere kalktı diye şükür ediyoruz, herkeste ne bebeler var, akşam yatıp sabaha kadar gık demiyor, bizde 5 kere kalkınca şükrediyoruz yaw

ne kdr saçma bışey ıbanın ne anlamı kalıyor o zaman bu akbank sapıtmıs zaten çiş sorununa bıle çözumu oyleyken ıbanda bısey beklememk lazım :)))))) garantı ve ykb ıstemyr o zaman madem akbank ıstyr yazılsn cnm

aylık 50 lıra gun parası 7 kışı çekilş listesındekı yerın fatmadan ber alınca bellı olacak seçıl ya oak ayı yada kasım ayı sıra sana geleek ayın kaçında arayatırılacagını ve ısteyı sana özelden atarım fatmadan hbr gelsın

inşallah iyilerdim güzelim yaa hepimizin dileği o zaten. ama bir an önce girse de bilgi verse keşke.

ne hale getirdiler bizi di mi nilgüncüm:)))

melikeeeee bir ara ısırıyordun totolarını uyumayanların. benimki pek güzel uyuyordu o zaman. tekrar korkut bakayım şu aralık 2009 yaramazlarını.delikafadulden

emekleme arkadasını mına tutup yemeye çalışıyor mına emeklemedıgı ıçın snırlenıyor bıde
krkmuyorama aynısı ablamın kızının bır bebegınde oldu al bak mına bebek dememe bır bana kaçısı var aa korkuyor oldum baktım bıdaha cıdden korkkuyor ondan aldım bebegı sevdım bakıyor cıcı yaptım guluyor ona yaklastırınca bır ban kaçıs var sarılışı korkmayıd bılıyolarmış ALLAHIM BUYUDULERDE

Nilgun aynı vazıyetteyıZ emİn ol ama saNırım çogunluk genele vurursak mama alanlar daha çok uyuyoryanı meme sevdasınada kalkıyor bu veletler bırde tam doymuyorlar sanırım yanı mina oyle azıcık zorla muhallebı yıyor gece bıberonda almıyor sonrası tum gece em de em :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…