valla cnm bilmiyorum ki hiç ölçmüyorummm bebiş çıktı karnımdan sonra tatlıya hücummm yaptık sen ne yaptın nasıllllidare ediyoruz işte fatmacım
ya geçen gün de sordum görmedin herhalde şeker durumu ne oldu fatma? Geçti di mi?
kızlar gıremedım ne zzamandır emir cok huysuz,2 gundur de cok hasta dun sabahı zor ettik,usutmus ve orta kulak iltihabı olmuş,ayrıca tahlıl sonucları akdeniz anemisiyle uyuşuyo ama 1 yasından once kesin tanı konulamıyomuş o hastalıkta, 2 ayda bir kan tahlili yaptırıcaz...
Benden bu kadar topikde hersey yolunda mı?
Kızlar gıremedım ne zzamandır Emir cok huysuz,2 gundur de cok hasta dun sabahı zor ettik,usutmus ve orta kulak iltihabı olmuş,ayrıca tahlıl sonucları akdeniz anemisiyle uyuşuyo ama 1 yasından once kesin tanı konulamıyomuş o hastalıkta, 2 ayda bir kan tahlili yaptırıcaz...
benden bu kadar topikde hersey yolunda mı?
24.4 burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu adresini soruyordum bende
Kızlar gıremedım ne zzamandır Emir cok huysuz,2 gundur de cok hasta dun sabahı zor ettik,usutmus ve orta kulak iltihabı olmuş,ayrıca tahlıl sonucları akdeniz anemisiyle uyuşuyo ama 1 yasından once kesin tanı konulamıyomuş o hastalıkta, 2 ayda bir kan tahlili yaptırıcaz...
benden bu kadar topikde hersey yolunda mı?
çok geçmiş olsun inşallah yanılıyorlardır
ben kaçtım hoşçakalın salıya görüşürüüüüüüüüzzzzzzzz
zafer bayramımız kutlu olsun turkbayragi
selam kızlar
bugün evdeyim ve kuzum yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor
Arkadaşlar dualarınız için çok teşekkürler ve tüm arkadaşlar alıntı yapamadığım . .
Cidden cok kötü bi durum insan basına gelmeden bilemiyo Allah kimseninde basına vermesin ya evlat cok başka bişey ..aslnda beni dahada telaşlandıran durum şu oldu ilk hastalık belirdiginde tevafuk o gun görümcemle telde konuşuoduk ki 1 hafta once orda tatildeydik zaten yeni donmustuk neyse uzatmıyım boyle boyle bişey cıktı dedik oda aynısı benim oğlandada cıktı kucuk bişey para gibi oldu sonra etrafa yayıldı i biz doktora götürdük şarbon (dağa taşa)dedi demezmi işte beni mahveden olay bu oldu dunya başıma yıkıldı butun aileminde tabiii . .Allah uzak etsin ya . .sonra araştırdık o hastalıkta ateş felan ciidimiş zaten hemen doktorada götürdük enfeksyon dedi Allah korusun beni kötü eden o olay oldu . .insanın dunyası kararıyo bi an kızlar Allahım korusun yaaa . .
kızlar ya moralim bozuk. dün doktora gittim troid bezlerim çok çalışıyormuş tedavi olmam gerekliymiş ayrıca migren ve vertigo hastalığım vrmış bunları da boyun fıtığım sayesinde öğrendim. Ölsemmi napsam ne bu yaa
gunaydın kızlar hayırlı cumalar... benm kızda hala diş yokemeklemek yok kayınvalıdem bı yandan annem bı yandan arayıp emeklemıyomu hala emeklemıomu hala dıyorlar..yahu emeklemek zorundamı ne sorup suruyonuz ya
9.ayına gırdı cıkmaması normalmı anlamadm ben ....
HAYIRDIR CANIM NEDEN EVDESİN?
geçmiş olsun canım,RABBİM şifasını verir bitanem uyuz oluyorum yaa sinir bozucu yorum yapanlara anında buluyorlar kötü şeyler sen aklına kötü hiçbişi getirmee...
geçmiş olsun baharcımm,migreni de mi bilmiyordun?vertigo ne bu arada..tedavi ile çözülebilecek değil mi canım..
bizim de arda nın emekleme, diş falan yok dr. gidelim ben de soracağım..
bu arada sabahtan beri açık sayfa ama yazamadım..arda ile ilgilenmekten tabi:))) yemeğini yemedi saçını üstünü heryeri yemek yaptı havuz sefası ve duş yaptırdım şimdi uyudu uyursa beyfendi tabii:)))
yaa odalarını ayırdınız mı kızlar siz bizim oğluş artık beşiğine sığmıyor bizimle yatıyoo ve acayip mutlu ya babasına dönüyo sarılıyo ya da bana..ayırayım artık odasında yatsın diyorum annem yatar mım 9 aylık bebek yalnız bırakılmaz diyoo napsam yaa ya..yakında bizi yataktan atacakkkksempatiksalakcinni
bizde de aynı şekilde artık beşiğine sığmıyoo.. ama biz hiç bizim yatağa alıştırmakdık. Bebefon ısmarladık onun gelmesini bekliyoruz . bakalım inşll. bu hafta sonu gelird o gelince odasına geçecek paşamız.. bakalım inşll. çabuk alışır ve yatar ..
bebefon dediğin bebek telsizlerinden mi canım
evet canım onlardan bizim odayla onun odası arasında koridor var .. o yüzden yatıramıyorum.. neyse eşim aradı az önce gelmiş bebefonumuz.. hazır 3 gün evdeyken alıştırmaya çalışırız artıkın paşamızı ..
eşim sahura kaldırmamış benı çok soylednım o da bana söylendı gerçi saat 6 gıbı çook basım donuyor dıye tutmayacaksın çok etkılıyor senı tamam yeter dedı bende 1 gun tutup 1 gun tutmayayım barı dedım bakalım sahura kaldırırsa tabı eşim
inşallah alışır hangi marka aldınız biz daha doğmamıştı arda aldık ama kullanamadık iade ettik şimdi tekrar almamız lazımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?