2009 Aralık Anneleri

idare ediyoruz işte fatmacım
ya geçen gün de sordum görmedin herhalde şeker durumu ne oldu fatma? Geçti di mi?
valla cnm bilmiyorum ki hiç ölçmüyorummm bebiş çıktı karnımdan sonra tatlıya hücummm yaptık sen ne yaptın nasıllll

çok geçmiş olsun cnm umarım geçici bir durumdurrr

çok geçmiş olsun. canım allah şifa versin.. inşallah değildir.

çok geçmiş olsun inşallah yanılıyorlardır

ben kaçtım hoşçakalın salıya görüşürüüüüüüüüzzzzzzzz
zafer bayramımız kutlu olsun turkbayragi

çok geçmiş olsun inşallah yanılıyorlardır

ben kaçtım hoşçakalın salıya görüşürüüüüüüüüzzzzzzzz
zafer bayramımız kutlu olsun turkbayragi

güle güle .. senin ve umuttunda zafer bayramı kutlu olsun turkbayragi umutu kokla bizim içinde hihoyyyt Şeniz

selam kızlar
bugün evdeyim ve kuzum yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor

HAYIRDIR CANIM NEDEN EVDESİN?

geçmiş olsun canım,RABBİM şifasını verir bitanem uyuz oluyorum yaa sinir bozucu yorum yapanlara anında buluyorlar kötü şeyler sen aklına kötü hiçbişi getirmee...

geçmiş olsun baharcımm,migreni de mi bilmiyordun?vertigo ne bu arada..tedavi ile çözülebilecek değil mi canım..

bizim de arda nın emekleme, diş falan yok dr. gidelim ben de soracağım..

bu arada sabahtan beri açık sayfa ama yazamadım..arda ile ilgilenmekten tabi:))) yemeğini yemedi saçını üstünü heryeri yemek yaptı havuz sefası ve duş yaptırdım şimdi uyudu uyursa beyfendi tabii:)))

yaa odalarını ayırdınız mı kızlar siz bizim oğluş artık beşiğine sığmıyor bizimle yatıyoo ve acayip mutlu ya babasına dönüyo sarılıyo ya da bana..ayırayım artık odasında yatsın diyorum annem yatar mım 9 aylık bebek yalnız bırakılmaz diyoo napsam yaa ya..yakında bizi yataktan atacakkkksempatiksalakcinni

bizde de aynı şekilde artık beşiğine sığmıyoo.. ama biz hiç bizim yatağa alıştırmakdık. Bebefon ısmarladık onun gelmesini bekliyoruz . bakalım inşll. bu hafta sonu gelird o gelince odasına geçecek paşamız.. bakalım inşll. çabuk alışır ve yatar ..

bebefon dediğin bebek telsizlerinden mi canım

arda çok huysuz kucağımdan inmiyo giremiyorum kızlar gece okuruö geçmişi..
hande bebeğin rahatsızmış canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah öyle değildir Allah şifa versin yavruna..
baharcım sanada çok geçmiş olsun.. ilk gördüklerim bunlar atladığım varsa nolurkusura bakmayın şuan çığırıyor resmen gitmem gerek by

inşallah alışır hangi marka aldınız biz daha doğmamıştı arda aldık ama kullanamadık iade ettik şimdi tekrar almamız lazımmm

selam millet nabersinz?

handecm geçmiş olsun emire çok. Allah sağlık versin inş.
bahar geçm,ş olsun canım. hepsinin bi tedavsi var tatlım canını sıkma herşey yoluna girer. şu kilo verme olayı gerçek ama tığ gibi olursun gerçekten:)

seçil normalde ben 6 aylıkken ayırmıstım mınanın odasını ama dişlerdi sıcaklardı çok huysuzlandı dıye yanımıza gerı almıstım gıt gel çok zor oluyor dıye odasına benım için sende bır telsız al ve alıstır ilk zamanlar zor olur sana ben ılk 2 gun telsız dınlemekten uyuyamamıstım :) mına alıştı ben alışamamıstım telsız al çunku kıpırdasa duyuyorsun kı benım yan oda yınede telsız kurulu bende bayramdan sonra tekrar odasında yatıracagım mınayı

eşim sahura kaldırmamış benı çok soylednım o da bana söylendı gerçi saat 6 gıbı çook basım donuyor dıye tutmayacaksın çok etkılıyor senı tamam yeter dedı bende 1 gun tutup 1 gun tutmayayım barı dedım bakalım sahura kaldırırsa tabı eşim

dikkat et kendine pelin. bızdıklar zaten enerjimizi bitiriyolar bütün gün . nasıl bir enerji var onlarda anlamıyorum yaa:)

inşallah alışır hangi marka aldınız biz daha doğmamıştı arda aldık ama kullanamadık iade ettik şimdi tekrar almamız lazımmm

canım benim eşim Türkiye ' ye satılan markaları beğenmedi. güvenemedi bide onlara . o yüzden biz yurtdışından getirttik ANGELCARE marka Türkiye ' de satılanlardan çok daha güzel ve değişik bebeğin kalp atışlarını filanda kontrol ediyoo.. resmi bak bu

pelin nevea oruçlu odluğunuzdan beri bebeler daha mı uzun emmeye başladılar. benimki daha uzun süre kalıyo mememde ama oynuyo eskisi gibi haldır haldır emip bırakmıyo zaten başları yara oldu kreme başladım.

doktorla konuştum. aç kalsa yada çekse gelmese ağlar dedi . bu zamanlar bağlılık zamanıymış ondanda fazla vakit geçirebilir dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…