Ben üniversiteyi bitirince goya staj başlatma sinavina girecektim 11sene olmuş bitireli nasıl geçiyor aslında seneler
ne o kimsecikler yok h.sonu ağarlığımı çöktü herkese şimdiden..
selam kızlar
bugün evdeyim ve kuzum yanıbaşımda mışıl mışıl uyuyor
evet nazancım inanılmaz keyifli bir cuma benim için:))))ne güzel Meralcim kızınla keyif günü desene:) en güzel şey onların kokusunu almak mis gibi öpmek sevmek şu hayatta
inşallah tatlımvalla ben de üniversiteyi bitirince mali müşavirlik stajımı başlatıp ruhsatımı alıp ondan sonra evlenecektim. 8 sene geçti bile su gibi. ne staj ne ruhsat yok ortada. 2002 de mezun oldum 2004 de evlendim. şu an evli mutlu 2 çocuklu oldum çıktımkaydirigubbakcemile3 gerçi eşim yeminli olmak istiyor gelecekte o yüzden berkay biraz büyüsün ben de başlatıcam mecbur.
hafta sonu ağırlığından mıdır nedendir bilemiyorum ama bugün mutsuz , huzursuz, gergin keyifsiz bir şekilde dolanıyorum ortalıkta.
ay ne şanslısın yaa. artık biz de yarın yaparız o keyifleri.
yemiinli mali müşavir in ne olduunu tam bilmezdim bak az az anladım.staj yapıp ruhsat alınca mı yeminli olunuyor yani??e peki muhasebecilerin ruhsaı yokmu ,ruhsatsız iş görülüyprmuu
evet nazancım inanılmaz keyifli bir cuma benim için:))))
bugün kendimi çok şanslı sayıyorum
rabbim yavrularımza sağlıklı uzuuuuuuuuuuuuuuuuun bir ömür versin
dünyanın en güzel varlıkları bu yavrular
rabbim isteyen herkeze bu duyguyu tatdırsın:Saruboceq:
inşallah tatlım
evet inanılmaz keyifli birgün benim için
çalışmayan anneler çok şanslısınız kıymetinizi bilina.s.:asigim:
yok canım üniversite bitiminde staj yapıp ruhsat alınca mali müşavir olunuyor. 10 yıl mali müşavirlik yapıp ondan sonra yeminli mali müşavir oluyorsun. ben şu an sadece tecrübe olarak muhasebeciyim ama imza yetkim yok. eşimin var. o da 10 seneyi doldurduğunda yeminli olacak nasipse o zamana kadar ben ruhsat alıp devralıcam mükellefleri.
sana da hayırlı cumalar canım. çok mu yordu bebişin seni? bu aralar hepsi bir faaliyetteler zaten canlarına okuyorlar annelerin
bilgecim günaydın .. nasılsın . umut paşamız nasıl ..
hakketten yaa herkes nerde ... yaa uykum var benimmm mirmirmirmir
iş stresi düzensiz beslenme bebekten ayrı kalma yetersiz sıvı alımı hepsi olumsuz etkiliyor. inşallah sen de benim gibi sorun yaşamazsın. ben de şu bilgenin dediği çörek otu yağını deniycem. bir de az çıkıyor diye sağmayı da bırakmıştım. tekrar düzenli sağmaya da başlıycam. humana ya da yükleneyim bari. ben elimden geleni yapıcam artık yine de biterse süt rızkı o kadarmış bu kada emdiğine de şükür diycem.
aynen canım o bebişle anneye ait çok özel bir paylaşım. sadece beslenme olarak görmüyorum ben de. ayberk 13 aylıkken kendisi bırakmıştı emmeyi. ben haftalarca ağlamıştım. sanki bedenimden doğumla değil de emmeyi bırakınca koptu uzaklaştı gibi gelmişti.
günaydın şekercim sen nasılsın? umut paşam nasıl?
Bilgecim dinledim msjini sagol öğrendiğin için o halde seçili siZe veriyorum ablamı bize alıyorum ben ablamdan parayı alıp tek eft yaparım kolay olur bize seçilde kendi isini yapıyor maaş gunü yok nasılsa farketmez ona 1 i 15 i diye ben seçile özelden yazayım bir ara nevra sen secilede gndr iban numaranı cnm
ben dün gece deliksiz 4 saat uyudum şimdi de 3 gün tatil bomba gibiyim hihoyyyt umut paşa da iyi allaha bin şükür burak paşa nasıllar inşallah? seni sormuyorum bile o iyiyse iyisindir nasılsa lülülülülülü
bomba bomba şakkıdı umut paşa da iyi azgınlığa devam şekerim
bak şimdi hüzünlendim hakikaten nasıl olacak emmediği zaman yaaaaa :sinifsinif:
rica ederim Pelincim ne demek sen o kadar uğraştın benim yaptığım ne ki yerimseniben
SEÇİLCİM bana da ad soyad, banka adı, şube adı, iban no ve mail adresini yollar mısın? tam liste yollıycam herkese
burak çok şükür iyi öksürüğü de geçti. kudurup duruyoo . kafamçokkarıştı dün gece bizi sahura o kaldırdı.. 3,5 kalkıyorduk her zaman uyumuşuz.. burakta sağolsun davulcu amcada geçti niye ses yok bunlarda uyuyakaldılar heralde diye düşünmüş olacakki vıyk vıyak ağladı yavrucum .. apar topa kalktık bak saat daha 4 ee çok şükür vakit var. hemen hazırladık yedik koçişkoyla .. oğluşuda opüp kokladık teşekkür ettik bizi kaldırdığı iiçin .. Şeniz
Mrb kızlar nasılsınız bklmmm.gün için harıl harıl çalışıyorsunuz.ya ben bişey soracağım burcu hala fethiyedemi hediyesini bir fırsat bulupta hala kargoya veremedim bugün inşallah vereceğim cevap yazarsanız hemen memnun olurum.yoğunluktan gerçekten h,iç fırsatım omuyor koştur koştur eve git günde 2 kez haşatım çıkıyore iş ev çok zorrr.günede o yüzen giremiyorum ben bir fırsat bulupta bankayada gidemem para göndermek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?