pelin nevea oruçlu odluğunuzdan beri bebeler daha mı uzun emmeye başladılar. benimki daha uzun süre kalıyo mememde ama oynuyo eskisi gibi haldır haldır emip bırakmıyo zaten başları yara oldu kreme başladım.
doktorla konuştum. aç kalsa yada çekse gelmese ağlar dedi . bu zamanlar bağlılık zamanıymış ondanda fazla vakit geçirebilir dedi
ancak geldim spordan
alışveriş falan derken duş yemek..
bakıyım bir neler var diye ...
telsiz bende düşünüyorum...
markada kararsızım
geçent eknosada kameralı 300 küsurdan 149 liraya gitmiş son bir tane daha kaldı diye
yanarım yanarım ona yanarım
bu arada nehir çok tatlı cici diyor ya
iyi öğrenmiş
bir de alkış yapıyoruz bir kaçgündür:)
ancak geldim spordan
alışveriş falan derken duş yemek..
bakıyım bir neler var diye ...
telsiz bende düşünüyorum...
markada kararsızım
geçent eknosada kameralı 300 küsurdan 149 liraya gitmiş son bir tane daha kaldı diye
yanarım yanarım ona yanarım
bu arada nehir çok tatlı cici diyor ya
iyi öğrenmiş
bir de alkış yapıyoruz bir kaçgündür:)
geçmiş olsun cnm diş ve sıcaklar mahveti çocuklarıııı...arda çok huysuz kucağımdan inmiyo giremiyorum kızlar gece okuruö geçmişi..
Hande bebeğin rahatsızmış canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun inşallah öyle değildir allah şifa versin yavruna..
Baharcım sanada çok geçmiş olsun.. Ilk gördüklerim bunlar atladığım varsa nolurkusura bakmayın şuan çığırıyor resmen gitmem gerek by
eşim sahura kaldırmamış benı çok soylednım o da bana söylendı gerçi saat 6 gıbı çook basım donuyor dıye tutmayacaksın çok etkılıyor senı tamam yeter dedı bende 1 gun tutup 1 gun tutmayayım barı dedım bakalım sahura kaldırırsa tabı eşim
yok mınanın duzenını etkılemedı bızde sutdede degışıklık olmadı sadece mına çok hareketlı ya su sıra benım tansıyon düşüyor sanırım peşinde oruçlu dolaşırken
pelin nevra oruçlu odluğunuzdan beri bebeler daha mı uzun emmeye başladılar. benimki daha uzun süre kalıyo mememde ama oynuyo eskisi gibi haldır haldır emip bırakmıyo zaten başları yara oldu kreme başladım.
doktorla konuştum. aç kalsa yada çekse gelmese ağlar dedi . bu zamanlar bağlılık zamanıymış ondanda fazla vakit geçirebilir dedi
mına ıyı fatmacım baya ıyı formunda maşallah sabah akşam uyumayacak kadar formunda hemde :))))
ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..
ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..
yandın o halde mına uyanıp uyanıp yapıyordu gecelerı alkış ılk zamanlar :)))
yerım o cıcı dıyen cıcıyı
telsız öznur tavsıye etmıstı chıcco aldık bızde memnun kaldık burcuya tavsıye ettık o da aldı o da memnun siz bilirsiniz tabı yınede
Anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
Sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . Bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . Yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
Anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?