2009 Aralık Anneleri

pelin nevra oruçlu odluğunuzdan beri bebeler daha mı uzun emmeye başladılar. benimki daha uzun süre kalıyo mememde ama oynuyo eskisi gibi haldır haldır emip bırakmıyo zaten başları yara oldu kreme başladım.

doktorla konuştum. aç kalsa yada çekse gelmese ağlar dedi . bu zamanlar bağlılık zamanıymış ondanda fazla vakit geçirebilir dedi

ancak geldim spordan
alışveriş falan derken duş yemek..
bakıyım bir neler var diye ...
telsiz bende düşünüyorum...
markada kararsızım
geçent eknosada kameralı 300 küsurdan 149 liraya gitmiş son bir tane daha kaldı diye
yanarım yanarım ona yanarım

bu arada nehir çok tatlı cici diyor ya
iyi öğrenmiş
bir de alkış yapıyoruz bir kaçgündür:)

Son düzenleme:

yok mınanın duzenını etkılemedı bızde sutdede degışıklık olmadı sadece mına çok hareketlı ya su sıra benım tansıyon düşüyor sanırım peşinde oruçlu dolaşırken

yandın o halde mına uyanıp uyanıp yapıyordu gecelerı alkış ılk zamanlar :)))
yerım o cıcı dıyen cıcıyı
telsız öznur tavsıye etmıstı chıcco aldık bızde memnun kaldık burcuya tavsıye ettık o da aldı o da memnun siz bilirsiniz tabı yınede

ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..

geçmiş olsun cnm diş ve sıcaklar mahveti çocuklarıııı...

yok mınanın duzenını etkılemedı bızde sutdede degışıklık olmadı sadece mına çok hareketlı ya su sıra benım tansıyon düşüyor sanırım peşinde oruçlu dolaşırken

dikkat pelincim aman kendine .mina ii dimii yok bi problemmm.ya bende toprak ın odasını ayırmk istiyorum ama sık uyanıyor sıpa ya odada uzak ne yapacağım bilmiyorum yanımızda yatıyor sabah karşı 5 gibi yanıma alıyorumm seçilcim bizimkide arda gibi çok seviyor aramızda yatmayı bi babasına bi bana dönüyor

canım ben oğluşumu 4 ay emzirebildim. 4 aydan sonra sütüm maalesef kesildi. : ((

ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..

bizimki de hç oralı olmuyodu canım bigün kendi kendine yapmaya başladı sen yapmaya devam et bi gün geri dönüşünü alıyosun.

babyroze halit bebek nasıl .. daha iyidir umarım .. dualarımız sizinle..

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar, iyi hafta sonları .. salı günü görüşmek üzere.. vakit bulursam evde de girmeye çalışırım.. opuyorumnanaktan

ben mınanın ellerını tutup alkıs yapıp ogretmıstım 1 gunde ogrendı o zaman yanı sen onun ellerınden tutup alıkıs sesını duyursan belkı sızınkınınde ılgısını çeker oyle

Anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .

Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur

emeklemıyor dıye uzulen olmus valla en buyugunuz bızız mınada emeklemıyor döne döne yada poposunu otururken hoplatıp ılerlıyor emekleyemıyor ve benım hıç uzulmuyorum emeklemıyor dıye yanı aa bızden 1 ay 1,5 ay emeklemıyormus daha dıye sevın dıye yazdım :)))

bende kraft var bende memnunum cızrtı falan yok hiç

çok geçmiş olsun canım ya. herşey yoluna girecek inş. moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin için.dularımız seninle:Saruboceq:

çok geçmiş olsun cnm ya.birden biremi çıktı yaraları çokmu peki of kuzum ya umaarım antibiyotik ii gelirde iğnelere gerek kalmaz çok canları acıyor yavruların bnmkininde damar yolunu bulurkebn delik deşik ediyorlar 20 wylül de tekrar kan tahlilimiz var korkuyorum düşük çıkacak yine igg si .düşük çıkarsa yine verecekler ivig .kuzulara acil şifalar versiin allahım çok geçmiş olsun cnm dualarımız hep onlarla cnm.çok çabuk iileşir inşallah. Cnm

.....

bizim kız starda yılmaz morgül var şarkı söylüuyo da totoyu oynatıp el çırpıp duruyo ya ne fena oldular artık bide bakıp gülmez mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…