Anneler ve bebelere maşallah diye başlıyım ...
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
çok geçmiş olsun cnm ya.birden biremi çıktı yaraları çokmu peki of kuzum ya umaarım antibiyotik ii gelirde iğnelere gerek kalmaz çok canları acıyor yavruların bnmkininde damar yolunu bulurkebn delik deşik ediyorlar 20 wylül de tekrar kan tahlilimiz var korkuyorum düşük çıkacak yine igg si .düşük çıkarsa yine verecekler ivig .kuzulara acil şifalar versiin allahım çok geçmiş olsun cnm dualarımız hep onlarla cnm.çok çabuk iileşir inşallah. Cnm
çok geçmiş olsun canım ya. herşey yoluna girecek inş. moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin için.dularımız seninle:Saruboceq:
ınşallah cnm bu dr. verdıgı ılaçlar sıfa olacak allahın ıznıyle
çok saağolun kızlar . . Allah butun bebelere şifa versin inşallah . .Fatmacım Halit zaten on tane iğne yedi bikere atlattık 2 .ciye yine tekrarladı şimdi yine 10 tane iğne verdi doktor ama onları vurdurmıycam surup verdi mediceldeki onu vericem .. canım sıkkın ..
ne düşünüyorum önceden normal aşılarında icim acırdı da daha beteri varmış şimdide daha kötüsü vardır diyorum Allah beterinden saklasın . .
seçil normalde ben 6 aylıkken ayırmıstım mınanın odasını ama dişlerdi sıcaklardı çok huysuzlandı dıye yanımıza gerı almıstım gıt gel çok zor oluyor dıye odasına benım için sende bır telsız al ve alıstır ilk zamanlar zor olur sana ben ılk 2 gun telsız dınlemekten uyuyamamıstım :) mına alıştı ben alışamamıstım telsız al çunku kıpırdasa duyuyorsun kı benım yan oda yınede telsız kurulu bende bayramdan sonra tekrar odasında yatıracagım mınayı
canım benim eşim Türkiye ' ye satılan markaları beğenmedi. güvenemedi bide onlara . o yüzden biz yurtdışından getirttik ANGELCARE marka Türkiye ' de satılanlardan çok daha güzel ve değişik bebeğin kalp atışlarını filanda kontrol ediyoo.. resmi bak bu
nerden siperiş verebilirim...bir de senin sesin bebeğe gidiyo mu?fiyat ne kadar? ne çok sordummm..ben çıkacağım az sonra anneme gideyim süpriz olsun yarın bekliyolardı gerçi ama bugünden gidelim özelden yazarsan sevinirim canımmm..
Eki Görüntüle 52421
ben mınanın ellerını tutup alkıs yapıp ogretmıstım 1 gunde ogrendı o zaman yanı sen onun ellerınden tutup alıkıs sesını duyursan belkı sızınkınınde ılgısını çeker oyle
sabah çıktığımız hastana maratonundan biraz önce geldik . .herzamanki gittiğim doktora gittim yine dedim boyle boyle hastalık tekrarladı baktı felan neyse yine 10 tane iğne verdi . .zaten delik ayakları hep . .çok üzüldüm tahlil felan gerekmezmi dedim gerekmez dedi zaten gerekse ben soylerim dedi . .
Neyse ordan kaptıgım gibi cocugu aldım medicale gittim . .bayağ iyi bi doktor inceledi ağzına gozune kulagna herbişeyine baktı . .oda mikrobik oldugunu soyledi ya valla cıldırcam milletin cocugu camurlarda oynar eder bişey olmaz yani olmasında ama ne bileyim ne mikropmuş bu bebeme sardı gitmiyoooooooo . .bu doktor surup yazdı antibiyotik ,krem verdi bi de temizlemek için batikon verdi . . bakalım bayramdan sonra yine gel gzetim altında tutucaz dedi Allahım yavruma şifa versin inşallah . .
şimdilik bu inşallah gecer gider . . yaralar cok fena insanın içi parcalanıyoo . .kızlar dua edin ne olur
emeklemıyor dıye uzulen olmus valla en buyugunuz bızız mınada emeklemıyor döne döne yada poposunu otururken hoplatıp ılerlıyor emekleyemıyor ve benım hıç uzulmuyorum emeklemıyor dıye yanı aa bızden 1 ay 1,5 ay emeklemıyormus daha dıye sevın dıye yazdım :)))
çok saağolun kızlar . . Allah butun bebelere şifa versin inşallah . .Fatmacım Halit zaten on tane iğne yedi bikere atlattık 2 .ciye yine tekrarladı şimdi yine 10 tane iğne verdi doktor ama onları vurdurmıycam surup verdi mediceldeki onu vericem .. canım sıkkın ..
ne düşünüyorum önceden normal aşılarında icim acırdı da daha beteri varmış şimdide daha kötüsü vardır diyorum Allah beterinden saklasın . .
kız degılmı oynak ışte :)))bizim kız starda yılmaz morgül var şarkı söylüuyo da totoyu oynatıp el çırpıp duruyo ya ne fena oldular artık bide bakıp gülmez mi:)
amın ama sende lutfen pozıtıf olmaya çalış emınım ne kadar uzuldugunun ama kötuyude çagırmayalım ben mına 12 haftalıktı neler dedıler amıosentezler falan dogdu yogunbakım ama pozıtıf olmaya çalıştım belkı bılıyorsundur çok öenmlı cnm ıyı dusunelım Allahtan umıd kesılmez kı beterınden saklasın çok ıyı olacak gorecegız allahın ıznıyle sende posıtıf ol nolur zor ama gayret cnmAyyyy Pelin inşallaaah yaaa . . .çok üzülüyorum gerçekten . .Allah butun bebeleri korusun . .
canım ikinize de çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim meleklerimize sağlık sıhhat versin Allah beterinden saklasın dediğin gibi
bugün işler yoğundu fazla giremedim ama aşağıda ki misafir bendim :1ninca: yarın akşam annemleri iftara davet ettim bu akşam hazırlanayım ana kraliçenin gözüne girmem lazım
ben de zeynebe ciciyi öğretmeye çalışıyorum bakalım ama bu kız hiç konuşmuyor sadece sevinince çığlık atıyor bir de gu gu yapıyor
fatma çok sağol tatlım adres için kargoyu bekliyorum gelip alacak bu arada playskooll yaramaz toplardan aldım o da yolda yarın gelir heralde pelin memnunum deyince bakalım zeynep ne yapacak
pelin bu arada geçmiş olsun canım bu sıcaklarda ben oruçsuz zorlanıyorum zeyneple sen Allah kabul etsin ama sağlık herşeyden önemli kızın var çok kötü hissediyorum çok suçlu hissediyorum ama Allah affetsin borcumu inşallah ödemeyi nasip etsin
bizim de karşımızdaki oda gerçi ama şu telsizi halledeyim hafta içi geçelim artık yaa doğruwalla...
alkış falan öğrenmiyoo özgür çocuk ardakonuşmak daha çok hoşuna gidiyoo "del delll" diye istediği eşya veya oyunncağı çağırıyoo çok komik
canım mikrobikmiş çok şükür...ardanında buna benzer bişi oldu ileri derece pişik dedi dr. bez de alerji yapmış çok şükür geçti..sebamed bebek sabunu kullanıyorum artık...
:))) bizimkiler dönme şampiyonu pelincimm
ya şimdi farkettim hani gözde bazen kan toplaması gibi bişi oluyo yaa arda nın sol gözünün köşesinde öyle kan kırmızı sarı karışık bişi olmuş nedir o ya napiim ben şimdiii....
amin canımmmm
inşallah alışır hangi marka aldınız biz daha doğmamıştı arda aldık ama kullanamadık iade ettik şimdi tekrar almamız lazımmm
Kızlar gıremedım ne zzamandır Emir cok huysuz,2 gundur de cok hasta dun sabahı zor ettik,usutmus ve orta kulak iltihabı olmuş,ayrıca tahlıl sonucları akdeniz anemisiyle uyuşuyo ama 1 yasından once kesin tanı konulamıyomuş o hastalıkta, 2 ayda bir kan tahlili yaptırıcaz...
benden bu kadar topikde hersey yolunda mı?
eşim sahura kaldırmamış benı çok soylednım o da bana söylendı gerçi saat 6 gıbı çook basım donuyor dıye tutmayacaksın çok etkılıyor senı tamam yeter dedı bende 1 gun tutup 1 gun tutmayayım barı dedım bakalım sahura kaldırırsa tabı eşim
pelin nevea oruçlu odluğunuzdan beri bebeler daha mı uzun emmeye başladılar. benimki daha uzun süre kalıyo mememde ama oynuyo eskisi gibi haldır haldır emip bırakmıyo zaten başları yara oldu kreme başladım.
doktorla konuştum. aç kalsa yada çekse gelmese ağlar dedi . bu zamanlar bağlılık zamanıymış ondanda fazla vakit geçirebilir dedi
ancak geldim spordan
alışveriş falan derken duş yemek..
bakıyım bir neler var diye ...
telsiz bende düşünüyorum...
markada kararsızım
geçent eknosada kameralı 300 küsurdan 149 liraya gitmiş son bir tane daha kaldı diye
yanarım yanarım ona yanarım
bu arada nehir çok tatlı cici diyor ya
iyi öğrenmiş
bir de alkış yapıyoruz bir kaçgündür:)
ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..
çok geçmiş olsun cnm ya.birden biremi çıktı yaraları çokmu peki of kuzum ya umaarım antibiyotik ii gelirde iğnelere gerek kalmaz çok canları acıyor yavruların bnmkininde damar yolunu bulurkebn delik deşik ediyorlar 20 wylül de tekrar kan tahlilimiz var korkuyorum düşük çıkacak yine igg si .düşük çıkarsa yine verecekler ivig .kuzulara acil şifalar versiin allahım çok geçmiş olsun cnm dualarımız hep onlarla cnm.çok çabuk iileşir inşallah. Cnm
ya bende aktıvıte masasından alsammı dıyorum ama
bıryandanda evı oyuncakla doldurmak ıstemıyorum karar veremedım
annem demıstı sızde yapın oyuncaklarını saklayın bırkaçını 1 ay sonra tekrar çıkarın ona ılgı çekıcı gelsın hep aynılarıyla oynamasın
Kızlar gıremedım ne zzamandır Emir cok huysuz,2 gundur de cok hasta dun sabahı zor ettik,usutmus ve orta kulak iltihabı olmuş,ayrıca tahlıl sonucları akdeniz anemisiyle uyuşuyo ama 1 yasından once kesin tanı konulamıyomuş o hastalıkta, 2 ayda bir kan tahlili yaptırıcaz...
benden bu kadar topikde hersey yolunda mı?
bebefon dediğin bebek telsizlerinden mi canım
ya bende aktıvıte masasından alsammı dıyorum ama
bıryandanda evı oyuncakla doldurmak ıstemıyorum karar veremedım
annem demıstı sızde yapın oyuncaklarını saklayın bırkaçını 1 ay sonra tekrar çıkarın ona ılgı çekıcı gelsın hep aynılarıyla oynamasın
kızlar canım çok sıkkın naz artık hiçbişey yemiyo napıcam ben ya.. kendini geriyo doğru atıyo atıyo lafı az fırlatıyo kaşığı uzatınca. anakucağında yedireyim diyorum nasıl tekmeler savuruyo o popoyu nası kaldırıyo kendini aşağıya itiyo anlatamam.. gözünden yaşlar akıyo. görsen işkence yapıyorum sanki.. nooldu bu kıza bilmiyorum bugün 5. gün kahvaltı + meme başka hiçbişey yemiyo.. işbaşı yapıcam tam zamanını buldu yememek için. ne güzel hergün yiyodu çorbasını yoğurdunu meyvesini mafoldumben iyice aklım kalcak şimdi..mafoldumben
kızlar canım çok sıkkın naz artık hiçbişey yemiyo napıcam ben ya.. kendini geriyo doğru atıyo atıyo lafı az fırlatıyo kaşığı uzatınca. anakucağında yedireyim diyorum nasıl tekmeler savuruyo o popoyu nası kaldırıyo kendini aşağıya itiyo anlatamam.. gözünden yaşlar akıyo. görsen işkence yapıyorum sanki.. nooldu bu kıza bilmiyorum bugün 5. gün kahvaltı + meme başka hiçbişey yemiyo.. işbaşı yapıcam tam zamanını buldu yememek için. ne güzel hergün yiyodu çorbasını yoğurdunu meyvesini mafoldumben iyice aklım kalcak şimdi..mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?