2009 Aralık Anneleri

ınşallah cnm bu dr. verdıgı ılaçlar sıfa olacak allahın ıznıyle

çok geçmiş olsun canım ya. herşey yoluna girecek inş. moralini yüksek tutmaya çalış bebeğin için.dularımız seninle:Saruboceq:

çok saağolun kızlar . . Allah butun bebelere şifa versin inşallah . .Fatmacım Halit zaten on tane iğne yedi bikere atlattık 2 .ciye yine tekrarladı şimdi yine 10 tane iğne verdi doktor ama onları vurdurmıycam surup verdi mediceldeki onu vericem .. canım sıkkın ..
ne düşünüyorum önceden normal aşılarında icim acırdı da daha beteri varmış şimdide daha kötüsü vardır diyorum Allah beterinden saklasın . .

canım ikinize de çok geçmiş olsun kıyamam ben onlara inşallah şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine rabbim meleklerimize sağlık sıhhat versin Allah beterinden saklasın dediğin gibi

bugün işler yoğundu fazla giremedim ama aşağıda ki misafir bendim :1ninca: yarın akşam annemleri iftara davet ettim bu akşam hazırlanayım ana kraliçenin gözüne girmem lazım

ben de zeynebe ciciyi öğretmeye çalışıyorum bakalım ama bu kız hiç konuşmuyor sadece sevinince çığlık atıyor bir de gu gu yapıyor

fatma çok sağol tatlım adres için kargoyu bekliyorum gelip alacak bu arada playskooll yaramaz toplardan aldım o da yolda yarın gelir heralde pelin memnunum deyince bakalım zeynep ne yapacak

pelin bu arada geçmiş olsun canım bu sıcaklarda ben oruçsuz zorlanıyorum zeyneple sen Allah kabul etsin ama sağlık herşeyden önemli kızın var çok kötü hissediyorum çok suçlu hissediyorum ama Allah affetsin borcumu inşallah ödemeyi nasip etsin

bizim de karşımızdaki oda gerçi ama şu telsizi halledeyim hafta içi geçelim artık yaa doğruwalla...

ben mınanın ellerını tutup alkıs yapıp ogretmıstım 1 gunde ogrendı o zaman yanı sen onun ellerınden tutup alıkıs sesını duyursan belkı sızınkınınde ılgısını çeker oyle

alkış falan öğrenmiyoo özgür çocuk arda konuşmak daha çok hoşuna gidiyoo "del delll" diye istediği eşya veya oyunncağı çağırıyoo çok komik

canım mikrobikmiş çok şükür...ardanında buna benzer bişi oldu ileri derece pişik dedi dr. bez de alerji yapmış çok şükür geçti..sebamed bebek sabunu kullanıyorum artık...

:))) bizimkiler dönme şampiyonu pelincimm

ya şimdi farkettim hani gözde bazen kan toplaması gibi bişi oluyo yaa arda nın sol gözünün köşesinde öyle kan kırmızı sarı karışık bişi olmuş nedir o ya napiim ben şimdiii....

amin canımmmm

bizim kız starda yılmaz morgül var şarkı söylüuyo da totoyu oynatıp el çırpıp duruyo ya ne fena oldular artık bide bakıp gülmez mi:)
kız degılmı oynak ışte :)))
Ayyyy Pelin inşallaaah yaaa . . .çok üzülüyorum gerçekten . .Allah butun bebeleri korusun . .
amın ama sende lutfen pozıtıf olmaya çalış emınım ne kadar uzuldugunun ama kötuyude çagırmayalım ben mına 12 haftalıktı neler dedıler amıosentezler falan dogdu yogunbakım ama pozıtıf olmaya çalıştım belkı bılıyorsundur çok öenmlı cnm ıyı dusunelım Allahtan umıd kesılmez kı beterınden saklasın çok ıyı olacak gorecegız allahın ıznıyle sende posıtıf ol nolur zor ama gayret cnm

yok yok kötu olup mınaya bakamıyacaksam oruc tutmanın anlamı zorlamanın manası yok sende kendını nıye kötu hıssedıyorsun cnm sakın hıssetme bebışlerımız önemlı suan tutamıyorsak var bır nedenı ınsallah öderız borcumuzu odeyemıyorsakda tutabıldıgımız zaman boşlamayıp tutarak borçlanmamakda onemlı

seçil dogru göz dr.una cnm 10 gun önce bız gıttık mıkrobık yada alarjık olabılır dedı damlayla 3 gunde geçti hem zaten sartmıs yasında göz dr.una gıtmak bıze gelmeyın yasında gerek ok iyi masallah gözlerı 2 yasında gelın dedı hemde göz muayenızı yaptrmıs olursunuz gıdın bence

melıke emınım sevecek topları zeyno hayırlı olsun ılk topları elınle tutmaya yalamaya baslayacak o elınle 2 topu nasıl tutabıldıgıne şaşırmıstım ben :)) sonra oraya topları koymaya baslayacak en sonda dugmeye basıp çalıştırmayı ogrenecek bızı bayadır oyalıyor darısı sıze

ya bende aktıvıte masasından alsammı dıyorum ama
bıryandanda evı oyuncakla doldurmak ıstemıyorum karar veremedım
annem demıstı sızde yapın oyuncaklarını saklayın bırkaçını 1 ay sonra tekrar çıkarın ona ılgı çekıcı gelsın hep aynılarıyla oynamasın

hemen bir göz dr git canım göz ihmale gelmez ufak birşey anladığım kadarıyla ama aklında kalmasın

kızlar bırde mına ucan balona bayılıyor carrefourda ustkatta baloncudan almıstık görursenız o da tavsıyem olsun alın ipnden çekıp yaklastırıyor kendıne dolaştırıyor yurutecdeyken falan oyalanıyor birtanesı balkondan kaçmıştı ablamların :)) gidip yenısını aldık sevıyor mına dıye

inşallah alışır hangi marka aldınız biz daha doğmamıştı arda aldık ama kullanamadık iade ettik şimdi tekrar almamız lazımmm

bizimki philips canım ben de ayberk de almıştım. şimdi berkayı da 6. aydan beri odasına yatırdığımız için kullanıyorum. gayet memnunum.

geçmiş olsun canım. kısa zamanda iyileşir umarım bebişin.

pelincim kendine çok dikkat et valla halsiz düşersen bu cimcimeyle nasıl başedersin. oruç tutmadığım halde çok uzun emdiğinde resmen başım dönüyor benim. allah kuvvet versin canım.

ben tutmuyorum ama benimki de iyice uzatıyor son gğnlerde süreyi. gerçi benim epey azaldı ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

oyy onun cici diyen dillerini alkış yapan cici ellerini yerim ben. maaşallah kuzucuğa.

ooo maşallah nehire darısı biizm paşanın başına .. öğretmeye çalışıyoruz hiç umrunda değil yaa..

aynen canım bizimki de ağır ağbi.:))

kuzum benim yaa kıyamam ilaçları şifa olsun da kısa zamanda iyileşsin inşallah bebişin. allah şifa versin yavrucuğuna.

toprak bebeğin nesi var fatmacım?

valla sorma bizde durum daha vahim ayberkin bir oda dolusu oyuncağı vardı zaten. şimdi de berkayın döneminde yeni çıkan şeylere heves ediyoruz. çocuk odası yetmedi küçük oturma odası da oyuncak dolmaya başladı. şükrediyoruz halime kendimize salonda oturacak yer buluyoruz diye:))))

kızlar ben kaçıyorum. bugün üzerime ölü toprağı atmışlar sanki o kadar kötüyüm ki. doğru düzgün bir iş yaptığım da yok. gideyim bari kuzucukların yanına. belki üzerimdeki negatif enerjiyi atarım yavrularım sayesinde. hafta sonu dayanamam girerim herhalde ama giremezsem de hepinize iyi hafta sonları. kendinize ve bebişlere çok iyi bakın.

cnmm toprak ın 1,5 aylıkken poposunda apse çıktı 4-5 ay oldu geçmemişti.en son cerrahlar ameliyatla temizleyelim dediler ama ondan önce araştırma yaptılar neden kaynaklı diye kan tahlillerinde tesdüfen bağışıklık sistemindeki igg si düşük çıktı.bu değer düşük çıkınca immün yetmezliği diye bir hastalık oluyormuş ivig diye bir sserum takıldı sonra 2 ay sonra tekrar baktılar yine düşük çıktı ay başında yine taktılar bklm ne olacak bilmiyoruım kan o proteini üretmiyormuş ama bu rtahatsızlıkla ilgili hiç bişey s, yok.normöal de bu değer düşük olan çocukla<ar çok fazla üst solunum yolu hastası oluyormuş toprak ta böyle bir sıkıntıda hiç yaşamadık ama anlamış değilim tesadüfen çıktı bu ardada çok şükür poposu düzeldi bir antibiyotik vermişlerdi ameliyata gerek kalmadı.inşallah bağışıklık sistemindeki bu değerde düzelsede oğluşum kurtulsa yanlız birde önümüzdeki hafta fırsat bulursam ege üniv.götüreceğim oranında iminoloji bölümü iii dediler bklm .cnm bu arad mutlaka bi hafta sonu gçrüşelim müzeyyencim .ben çıkıyorum kızlar hepinizi ve bebişleri öpüyorumm
ii tatiller hepinize

ah canım kıyamam çok geçmiş olsun..

bebefon dediğin bebek telsizlerinden mi canım

aslında 6. aydan sonra aynı odada yatmak iyi değilmiş. ben beceremiyorum değil odaları ayırmak biz daha yatakları ayıramadık ( sen yapabiliyosan vakti gelmiş bence ayır hemen.. biz de lg nin kameralı telsizini aldık sahibinden comdan bozuk çıktı sonrada uğraşamadım bidaha gitti 100 tl.

çok geçmiş olsun. inşallah gerek kalmaz iğnelere biran önce iyileşir..

evet ben öyle yapıyorum canım
kaldırıyorum bir kısmını
biraz böyle döneriz...
herşeyin sırası var...
yavaştan gitme taraftarayım ben...
yaşam zenginliği güzel bişey ...oyuncaklar süper
ama herbirinden alamayacağımıza bütçemiz yetse evimiz yetmeyeceğine göre
az öz almak zorundayım gibi geliyor...
ne de almanın sonu yok:) annem de hep öyle der:) beni deli eder:)

kızlar canım çok sıkkın naz artık hiçbişey yemiyo napıcam ben ya.. kendini geriyo doğru atıyo atıyo lafı az fırlatıyo kaşığı uzatınca. anakucağında yedireyim diyorum nasıl tekmeler savuruyo o popoyu nası kaldırıyo kendini aşağıya itiyo anlatamam.. gözünden yaşlar akıyo. görsen işkence yapıyorum sanki.. nooldu bu kıza bilmiyorum bugün 5. gün kahvaltı + meme başka hiçbişey yemiyo.. işbaşı yapıcam tam zamanını buldu yememek için. ne güzel hergün yiyodu çorbasını yoğurdunu meyvesini mafoldumben iyice aklım kalcak şimdi..mafoldumben

tatlım dişlerden...
nehir de öyleydi...canım çıkıyordu..
sıkma canını düzelcek inş...uzun sürerse doktorouna danış yine.de
ne seviyorsa onu yedir boşver sen sırayı falan

sibel meliste 1 hafta yese 1 hafta yemiyor doktorumuza sordum neden dedim 1 hafta yese 1 hafta iştahı hiç olmuyor iştahsızlık olabilir dedi bazı bebeklerde geçici bir durum canım he birde bizim dişinin çıkacağı hafta bırak bişey yemeyi mama dahi içmedi sadece su o da zorla dişte olabilir canım en kısa zamanda düzelir inşallah

iştahsızlık çok kotu..Emir agzında bekletiyo,hem de hıç sıkılmadan 2 saat bile bekletebiliyo,bazen agzındakıyle uykuya dalacak oluyo da zor cıkartıyorum bogulur falan dıye uykuda;,hele bi kere banyoya soktum yıkadım,çıkardım ustunu gıydırırken baktım hala agzında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…